Öyle mi diyosun canım sağ göğsümün altında ve sol kasigimda hissediyorum hareketleri, dönmüş diyemeyiz o zaman kafa hala yukarda belki de...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bizde cibinlik için kararsızdık perdeciler biz cibinlik yapmıyoruz dediler birkaç çeyiz evine sordum eee yapmıştım yaparmıyım bilmem falan dediler bizde perdemizin tülünden cibinlik için perdeciye 6 metre uzunluğunda 1,5 metre eninde tül kestirdik annem kendisi dikicek 3 cubuklulardan yapıcaz o cubukların fiyatı her yerde nasıldır bilmem ama eşim müşterilerinden birkaç yere sormuş tanesine 70 75 tl demişler cubukların eee 3 tane lazım bize çok pahalıya gelcek oda babamda kendi yapmaya karar verdi cubukları dayımın kendi işyeri var orda profilden üç cubuk yapcak cubukların kafasınada belkim mobilyaların kulplarından takarız diye düşündük takım olur diye senin nasıl cibinlik modelin resmi varsa ekleyebilirmisin fikir olması amaçlı
canım hosgeldin listeye adını ekletmek için konu sahibi Nektar a ozel mesajla
nick
bdt(beklenen doğum tarıhı)
asagı kısıma eklenti yapmak içinde bu bolume bakabılırsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
Hadi ya demek ki biz yanlış yorumluyoruz dönse de ayırt edemicez :)Bende kafasi yukarda saniyodum sağ tarafimda kaburgama dayiyo zor nefes aliyodum ama megerse tombul ayagiymis o benim kuzunun :)
selamlar kızlar nasılsınız tontişlerim nasıllar yerim ki ben onlarııı
geçmişi okuyım dedım bayagda okumaya calıstım. ama sayfa gectıkce okuduğumu unutuyorum nıye kafam böyle dumanlı anlamadım. gercı cokda bırıkmıs sayfa :))) maşallah.
bugun bıraz kırgın kalktım hafıf bır grıp modu var galıba((((( dr gecen hafta bır enfeksıyon var demişti zaten meğer hortlamamış o zaman demekkı...
bakalım yarın zaten asmye gıdıcez kan sayımı ıcın o arada normal muayenende olurum olmazsa.
deryacım ıyı haberlerıne cok sevındım canım ınsallah tekrarı gerekmez. yemek ve wc dışında kalma canımcım yerınden. az kaldı zaten. operım senı kocamannnnn...
ayşem ne dıyım sanaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................... halı dıye kendını paraladın cekıcem valla kulaklarındandaha iş miş yokkkk anacımmm ne işi senın canın ve canın canından onemlı mı yahuuu.. ama cok sevındım 5 gun rapora bol bol dınlen kuşum. evdesın dıye kurtlanma. en hassas doneme gırdık. hıc bırsey ıcın rıske gırılmez su anda helekı temızlık ıcın.
bak kac gun oldu ev supurulmeyelı halılar yıne battı elimi surmuyorum... minnoşlarımızdan kıymetlı değil.
sedacım maşallah tontişine yaagünüde bellı olmuş elim ayağım karıştı heycandan gun bellı dıye görünce :)
pozisyonda tıpatıp benım concısle aynı :))))))
sevgim,bilgem,nagim,özgem,hicranım sizler nasılsınız? unuttuğum kımse varsa darılmayın bana ne olur. kafam cok tuhaf(((
bihter bugun girdi mi onuda goremedım son haberler nasıl? Rabbim kuzucuğunu tez zamanda kavuştursun bihterime.
arkadaşlar aranızda kalsiyum ilacı içeniniz var mı bebek için çok gerekli bişey mi beni çok zorluyor içmek istemiyorum ama o zaman da huzursuz oluyorum siz ne yapıyorsunuz
Ya aslında annemle aram gayet iyi canım yani bi sorunumuz yok ama gel gelelim ilgisizlik mi rahatlık mı adını koyamadigim bi durum var.Bazı ailelerde erkek evlatlara daha fazla kıymet veriliyor buna inanıyorum sadece.Ama kız evlat daha vefalı bunu da yaşayarak görüyorlar.Annem bana hep der sen farklısin beni hiç üzmedin diye keşke o da beni uzmeseydi.Annemin aksine kayinvalidem de daha ilgili ve daha fedakar.Allah razı olsun hakkını ödeyemem.Böyle olduğu için daha bi üzülüyorum bazen.Eşimin ailesi hep daha yakın oldular bize bizimkiler de daha uzak.Arada km olarak mesafe iki taraf için de var ama o mesafeleri aşabilmek lazım.Aman neyse Sevgicim başını agritmiyım sağol dinlediğin için..
Kızlar yarın kontrolüm var. Bir takım hastane çıkışıni yikadim tedbiren. Biliyorsunuz geçen hafta cok sıkıntılı geçti benim içın. Sancı kasılma sertleşme derken panik oldum. Kurusun ütüleyicem hemen. Cok eşik var ama en azından 1 tk hastane çıkışı hazır ve nazır dogurabilirim
selamlar kızlar nasılsınız tontişlerim nasıllar yerim ki ben onlarııı
geçmişi okuyım dedım bayagda okumaya calıstım. ama sayfa gectıkce okuduğumu unutuyorum nıye kafam böyle dumanlı anlamadım. gercı cokda bırıkmıs sayfa :))) maşallah.
bugun bıraz kırgın kalktım hafıf bır grıp modu var galıba((((( dr gecen hafta bır enfeksıyon var demişti zaten meğer hortlamamış o zaman demekkı...
bakalım yarın zaten asmye gıdıcez kan sayımı ıcın o arada normal muayenende olurum olmazsa.
deryacım ıyı haberlerıne cok sevındım canım ınsallah tekrarı gerekmez. yemek ve wc dışında kalma canımcım yerınden. az kaldı zaten. operım senı kocamannnnn...
ayşem ne dıyım sanaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................... halı dıye kendını paraladın cekıcem valla kulaklarındandaha iş miş yokkkk anacımmm ne işi senın canın ve canın canından onemlı mı yahuuu.. ama cok sevındım 5 gun rapora bol bol dınlen kuşum. evdesın dıye kurtlanma. en hassas doneme gırdık. hıc bırsey ıcın rıske gırılmez su anda helekı temızlık ıcın.
bak kac gun oldu ev supurulmeyelı halılar yıne battı elimi surmuyorum... minnoşlarımızdan kıymetlı değil.
sedacım maşallah tontişine yaagünüde bellı olmuş elim ayağım karıştı heycandan gun bellı dıye görünce :)
sevgim,bilgem,nagim,özgem,hicranım sizler nasılsınız? unuttuğum kımse varsa darılmayın bana ne olur. kafam cok tuhaf(((
bihter bugun girdi mi onuda goremedım son haberler nasıl? Rabbim kuzucuğunu tez zamanda kavuştursun bihterime.
kızlar
biri 2014 temmuz annleri dogum hikayeleri konusunu acmayacak mı??????? ilk annemız BİHTER
kuzummmmm biz iyiyiz şükür sen nasılsın bende seni merak eidyorum ne zaman kv naptınnız sizdemi hala yok demi bi sorunselamlar kızlar nasılsınız tontişlerim nasıllar yerim ki ben onlarııı
Anammmmmm çok heyecanlı :):) ayyy bi hoş oldum :):)
aman cnm bencede boşver bak hiç değilse kv iyi sağolsun valla...bu arada ne demek baş agrıtmak cnm aşk olsunherşey gonlumuzce olsun cnm inş..ufak tefek seyler canımızı sıksada bebişler için pozitif olmalıyık
cnm hayırlı haberler al inş..yaaa bide bn sana çok kızıyorum bu kadar karamsar olma lütfen tatlım yaaa olumlu ılımlı düşün herşey güzel olcak inşallah hele bebiş olunca daha bi şenlenicek hayatın o sana güç vericek canım benım
cancazıııııııımmm
nerdesin sen yaaa aman beee nerde o eski sohbetler
dikkat et kndıne cnm bnde sabah dedım kendıme sevgi yoksam grıp olacan ama bi gorundu gıttı şimdi şükür ama heryerlerim sancıyor agrıyor anlatamam kafamı baska seylere varmeye calısıyorum bnde işte ne yapayım ...
kızlar
biri 2014 temmuz annleri dogum hikayeleri konusunu acmayacak mı??????? ilk annemız BİHTER
kuzummmmm biz iyiyiz şükür sen nasılsın bende seni merak eidyorum ne zaman kv naptınnız sizdemi hala yok demi bi sorun
bende cuma c.tsi rapor aldım 3 gün evdeydim bugünde çok sıkıcı işyeri valla hiç çekilmiyo artık bişeyde yapmıyorum zati işlerimi toparlıyorum artıkın haberin vardır 20 mayısta rapora çıkcam bende işyerinde özel eşyalarımı vs. topladım evime götürdüm şimdide işlerimi toparlıyorum bakalım son haftam ama geçmicek gibi geliyo şuan bana evde olduğum üç günde bi sepet süsledim çok şirincik oldu bide bez pastamızı yaptım çok güzel oldu kız artıkın raporda bunlarlan uğraşcam patik örüyodu ya annem ben hiç örmemiştim beceremem diodum dün patik örmeyide öğrendim bol bol örcem 200 250 tane yapalım diyo evdekiler eşim işyerindekilere vwe bazı müşterilerine de vermek istiyomuş çok sever öle şeyleri ii dedim bende öğrendim nasıl olsa yapayım bolbol maliyetide düşük bişey dağıtsın oda bizden böle hadi sen anlat bakalım bu arada bende grip halindeyim boğazlarım çok kötü gıcık gibi yalancı öksürük gibi bişey var inş daha fazla sardırmadan atlatırız aman dikkat et sende kendine çok öpüyoruz sizi
kızlar
Anammmmmm çok heyecanlı :):) ayyy bi hoş oldum :):)
ayyy anam sıra bize mi geliyo ne oyyy oyyy oyyy hep okuyodum doğum hikayelerini bizlerden önceki annişlerin her seferinde iki gözümde yaş salya sümük oluyodum oysss artıkın temmuz annelerininde mi doğum hikayeleri açılcak yazılcak şimdiden duygusala bağladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?