2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar yarın kontrolüm var. Bir takım hastane çıkışıni yikadim tedbiren. Biliyorsunuz geçen hafta cok sıkıntılı geçti benim içın. Sancı kasılma sertleşme derken panik oldum. Kurusun ütüleyicem hemen. Cok eşik var ama en azından 1 tk hastane çıkışı hazır ve nazır dogurabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kafasi yukarda saniyodum sağ tarafimda kaburgama dayiyo zor nefes aliyodum ama megerse tombul ayagiymis o benim kuzunun :)

daha bende sadece duvagım var o kadar . netten bakıyorum cibinlik modellerine ona göre birseyler yapmaya calısıcaz , baktım halledemicem hazır alırım artık

AN itibariyle iş yerinde masamın altına bir koli koymak durumunda kaldım ayaklarım fena halde haftasonu 40 numara babet e giremedi ayaklarım

anneler günü eğlencemiz vardı 10 dakka babetle dayandım sonra çektim altıma spor ayakkabıları. elbisenin altına da bir yakıştıki sormayın

bişey merak ettim. benim sağ kasığım da ama sadece orda karıncalanma oluyor bazen bu durumu yaşayan var mı aranız da?canım acımıyor ama karıncalanma bildiğiniz

Ben ufaktan basladim hazırlamaya. Battaniyeli hastane cikisi mendil çorap falan bi küçük hurç yaptik doğumda ebeye vermek için bi hurca kendime alt camasir 2 pijama 1 gecelik 1 sabahlik koydum. Bi pakette yeni doğan bez koydum bavula daha kendime emzirme atleti falan alcam çorap terlik alcam. Ama evden cikamiyorum napicam bilmem :)

selamlar kızlar nasılsınız tontişlerim nasıllar yerim ki ben onlarııı

geçmişi okuyım dedım bayagda okumaya calıstım. ama sayfa gectıkce okuduğumu unutuyorum nıye kafam böyle dumanlı anlamadım. gercı cokda bırıkmıs sayfa :))) maşallah.

bugun bıraz kırgın kalktım hafıf bır grıp modu var galıba ((((( dr gecen hafta bır enfeksıyon var demişti zaten meğer hortlamamış o zaman demekkı...
bakalım yarın zaten asmye gıdıcez kan sayımı ıcın o arada normal muayenende olurum olmazsa.

deryacım ıyı haberlerıne cok sevındım canım ınsallah tekrarı gerekmez. yemek ve wc dışında kalma canımcım yerınden. az kaldı zaten. operım senı kocamannnnn...

ayşem ne dıyım sanaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................... halı dıye kendını paraladın cekıcem valla kulaklarından daha iş miş yokkkk anacımmm ne işi senın canın ve canın canından onemlı mı yahuuu.. ama cok sevındım 5 gun rapora bol bol dınlen kuşum. evdesın dıye kurtlanma. en hassas doneme gırdık. hıc bırsey ıcın rıske gırılmez su anda helekı temızlık ıcın.
bak kac gun oldu ev supurulmeyelı halılar yıne battı elimi surmuyorum... minnoşlarımızdan kıymetlı değil.

sedacım maşallah tontişine yaa günüde bellı olmuş elim ayağım karıştı heycandan gun bellı dıye görünce :)
pozisyonda tıpatıp benım concısle aynı :))))))

sevgim,bilgem,nagim,özgem,hicranım sizler nasılsınız? unuttuğum kımse varsa darılmayın bana ne olur. kafam cok tuhaf (((

bihter bugun girdi mi onuda goremedım son haberler nasıl? Rabbim kuzucuğunu tez zamanda kavuştursun bihterime.

Bende kafasi yukarda saniyodum sağ tarafimda kaburgama dayiyo zor nefes aliyodum ama megerse tombul ayagiymis o benim kuzunun :)

Hadi ya demek ki biz yanlış yorumluyoruz dönse de ayırt edemicez :)

arkadaşlar aranızda kalsiyum ilacı içeniniz var mı bebek için çok gerekli bişey mi beni çok zorluyor içmek istemiyorum ama o zaman da huzursuz oluyorum siz ne yapıyorsunuz

Dikkat et canım kendine, toparlanırsın inş hemen..gerçi hasta olmasak bile kafa dumanlı, aynı şeyi 5 kere soruyom eşime bi de sormuş muydum daha önce diyom:):) dr 3 hafta sonra doğumu konuşcaz dedi, günümüzde mi ozamn belli olck dedim normal doğumun günü belli olmaz dedi, dedim sezeryan olcak aaa unuttum ben onu o zaman belirleyelim hemen günü ama 3 haftaya doğumu konuşcaz yine dedi, 38+6 da kucağımda inş :) haftadonu arkadaşım vardı 3 aylık kızı var, çocuk sevmeye doyamadım :):):) kokusu üstümde hala..yiğenimi böyle seviyodam kendi kuzumu nasıl sevcem düşünemiyorum :):) gelsin temmuz hayırlısıyla :):):)

aman cnm bencede boşver bak hiç değilse kv iyi sağolsun valla...bu arada ne demek baş agrıtmak cnm aşk olsun herşey gonlumuzce olsun cnm inş..ufak tefek seyler canımızı sıksada bebişler için pozitif olmalıyık

cnm hayırlı haberler al inş..yaaa bide bn sana çok kızıyorum bu kadar karamsar olma lütfen tatlım yaaa olumlu ılımlı düşün herşey güzel olcak inşallah hele bebiş olunca daha bi şenlenicek hayatın o sana güç vericek canım benım

cancazıııııııımmm

nerdesin sen yaaa aman beee nerde o eski sohbetler

dikkat et kndıne cnm bnde sabah dedım kendıme sevgi yoksam grıp olacan ama bi gorundu gıttı şimdi şükür ama heryerlerim sancıyor agrıyor anlatamam kafamı baska seylere varmeye calısıyorum bnde işte ne yapayım ...

kızlar

biri 2014 temmuz annleri dogum hikayeleri konusunu acmayacak mı??????? ilk annemız BİHTER

kuzummmmm biz iyiyiz şükür sen nasılsın bende seni merak eidyorum ne zaman kv naptınnız sizdemi hala yok demi bi sorun
bende cuma c.tsi rapor aldım 3 gün evdeydim bugünde çok sıkıcı işyeri valla hiç çekilmiyo artık bişeyde yapmıyorum zati işlerimi toparlıyorum artıkın haberin vardır 20 mayısta rapora çıkcam bende işyerinde özel eşyalarımı vs. topladım evime götürdüm şimdide işlerimi toparlıyorum bakalım son haftam ama geçmicek gibi geliyo şuan bana evde olduğum üç günde bi sepet süsledim çok şirincik oldu bide bez pastamızı yaptım çok güzel oldu kız artıkın raporda bunlarlan uğraşcam patik örüyodu ya annem ben hiç örmemiştim beceremem diodum dün patik örmeyide öğrendim bol bol örcem 200 250 tane yapalım diyo evdekiler eşim işyerindekilere vwe bazı müşterilerine de vermek istiyomuş çok sever öle şeyleri ii dedim bende öğrendim nasıl olsa yapayım bolbol maliyetide düşük bişey dağıtsın oda bizden böle hadi sen anlat bakalım bu arada bende grip halindeyim boğazlarım çok kötü gıcık gibi yalancı öksürük gibi bişey var inş daha fazla sardırmadan atlatırız aman dikkat et sende kendine çok öpüyoruz sizi

Evet canım haklısın inşallah çok sağol Sevgicim..

Son düzenleme:
kızlar

biri 2014 temmuz annleri dogum hikayeleri konusunu acmayacak mı??????? ilk annemız BİHTER

ayyy anam sıra bize mi geliyo ne oyyy oyyy oyyy hep okuyodum doğum hikayelerini bizlerden önceki annişlerin her seferinde iki gözümde yaş salya sümük oluyodum oysss artıkın temmuz annelerininde mi doğum hikayeleri açılcak yazılcak şimdiden duygusala bağladım ben

bilgeeeeemmm bnimde raporum 20 mayıs tatlım 19 mayıs tatıl ya o yüsden...bıde patıklerın ve sepetın rsmiii nerddeee

kızlar

Anammmmmm çok heyecanlı :):) ayyy bi hoş oldum :):)

Sevgi sen ac kizz, ben dogurunca yazarim uzun uzun yazalim ama hee

Ayy cok merak ediyorum nasil olcak yaa, cok az kaldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…