bilgeeeeemmm bnimde raporum 20 mayıs tatlım 19 mayıs tatıl ya o yüsden...bıde patıklerın ve sepetın rsmiii nerddeee
Sevgi sen ac kizz, ben dogurunca yazarimuzun uzun yazalim ama hee
Ayy cok merak ediyorum nasil olcak yaa, cok az kaldiii
anem aynı gün rapora çıkıyoz desene heyttt beee kim tutar bizi
patiklerin resmi daha önce eklemiştim sepetin ve bez pastanın resmini çekmeyi unuttum akşam unutmazsam çeker yarın ekelrim kız bez pasta çok güzel oldu ama bozcaz tekrardan yapcaz çünküm ben 2 numara prima bez almıştım 88 li 56 tane bez pastaya gitti tmm gitsin sorun değilde e bez pasta uzun zaman kalcak en aazından mevlütte kadar durcak ramazandı bayramdı mevlüt 40 gün sonra anca okuncak o arada o bezler oğluşa küçük gelcek kullanamıcaz yaparken düşünemedim sonradan aklıma geldi şimdi daha büyük bez alcaz yaptığımı bozup tekrardan yapcaz aynısını bozmadan resmini çekerim ama çok zevkli oldu yapması dış süslemesinde kararsız kaldım tam bitmedi ama bu haliyle bile kendim yaptım diyemi bilmem çok hoşuma gitti
Kız nasıl acılıyor kiii bilsem dur bn bakiym bi hadi bakalım acarım belkım bırazdan
ayyy cnm bez yazacagıma patık yzdım kb.ayyy ne güseeeeelll bez pasta bnde bende bende yapıcam yaaaa he bılem aynı gun cıkıca şimdi bilge biz raporu aldıgımız gun calışacakmyız 20 mayısta :44::44:
Dikkat et canım kendine, toparlanırsın inş hemen..gerçi hasta olmasak bile kafa dumanlı, aynı şeyi 5 kere soruyom eşime bi de sormuş muydum daha önce diyom:):) dr 3 hafta sonra doğumu konuşcaz dedi, günümüzde mi ozamn belli olck dedim normal doğumun günü belli olmaz dedi, dedim sezeryan olcak aaa unuttum ben onu o zaman belirleyelim hemen günü ama 3 haftaya doğumu konuşcaz yine dedi, 38+6 da kucağımda inş :) haftadonu arkadaşım vardı 3 aylık kızı var, çocuk sevmeye doyamadım :):):) kokusu üstümde hala..yiğenimi böyle seviyodam kendi kuzumu nasıl sevcem düşünemiyorum :):) gelsin temmuz hayırlısıyla :):):)
cancazıııııııımmm
nerdesin sen yaaa aman beee nerde o eski sohbetler
dikkat et kndıne cnm bnde sabah dedım kendıme sevgi yoksam grıp olacan ama bi gorundu gıttı şimdi şükür ama heryerlerim sancıyor agrıyor anlatamam kafamı baska seylere varmeye calısıyorum bnde işte ne yapayım ...
kuzummmmm biz iyiyiz şükür sen nasılsın bende seni merak eidyorum ne zaman kv naptınnız sizdemi hala yok demi bi sorun
bende cuma c.tsi rapor aldım 3 gün evdeydim bugünde çok sıkıcı işyeri valla hiç çekilmiyo artık bişeyde yapmıyorum zati işlerimi toparlıyorum artıkın haberin vardır 20 mayısta rapora çıkcam bende işyerinde özel eşyalarımı vs. topladım evime götürdüm şimdide işlerimi toparlıyorum bakalım son haftam ama geçmicek gibi geliyo şuan bana evde olduğum üç günde bi sepet süsledim çok şirincik oldu bide bez pastamızı yaptım çok güzel oldu kız artıkın raporda bunlarlan uğraşcam patik örüyodu ya annem ben hiç örmemiştim beceremem diodum dün patik örmeyide öğrendim bol bol örcem 200 250 tane yapalım diyo evdekiler eşim işyerindekilere vwe bazı müşterilerine de vermek istiyomuş çok sever öle şeyleri ii dedim bende öğrendim nasıl olsa yapayım bolbol maliyetide düşük bişey dağıtsın oda bizden böle hadi sen anlat bakalım bu arada bende grip halindeyim boğazlarım çok kötü gıcık gibi yalancı öksürük gibi bişey var inş daha fazla sardırmadan atlatırız aman dikkat et sende kendine çok öpüyoruz sizi
Kız nasıl acılıyor kiii bilsem dur bn bakiym bi hadi bakalım acarım belkım bırazdan
ayyy cnm bez yazacagıma patık yzdım kb.ayyy ne güseeeeelll bez pasta bnde bende bende yapıcam yaaaa he bılem aynı gun cıkıca şimdi bilge biz raporu aldıgımız gun calışacakmyız 20 mayısta :44::44:
sen daha güzelini yaparsın tatlım yaparsın resimelrinide eklersin bize inş.
yok kız ne çalışcaz 20 mayısta ben kendi dr erkene randevu alcam erkenden gitcem raporumu alcam öğleden sonrada başka hastanede 4 boyutluya randevu alcam eee gideyim artık dimi 4 boyutluya 32. hafta bitcek 33. haftaya girmiş olcaz artıkın yani ben işyerine rapor alcamı sölemediğim için akşam 5,45 de gelcem işyerine raporu vercem eminim gel çalış yerine biri alıncak on aişi göster vs. dencek ama bende dr kesinlikle çalışmak yasak dedi yatak istirati yapcaksın dedi kendimi tehlikeye atamam dicemmmmm
canım benım sağolasın. bugun ıhlamur ve meyve takvıyesı yapıcam. Allah korusun ilerletipte antibiyotıge düşmemek lazım. yaaa sende de var dımı :))) bu dalgınlık :))) bende de aynı sey olunca eşim ''bu kız senın aklını alıyor'' dıyıp guluyor :)))) bu concişler cok fena sedacım :))))
yahu zaten zaman son zamanlarda heycandan anlaşılmıyor :) 2 aycık ne kı gun almak da farklı yaaa :) buyuk buluşma
bende en son yenı Dr.a gıttıgımde doğum ıcın konuşmak ıstıyorum dedım. ne istiyorsun dedı normal dedım. o zaman 38de konuşuruz dedi.
bu dr. ağırlıkta sezeryan yapıyor dıye duydum ama mınnosumun durusu cok güzel Allahtan bır manı çıkmazsa normal ıstıyorum cok.
ama sezeryanında bu olayı güzel tarıh bellı hazırlan cık evden :))))) bır gece once uyku tutmaz ama kesin
aaa yalnız benım 22temmuz gözüküyor ya son kontrolde ultrason dokumunde 16temmuz cıkmıs tarih. eve gelınce farkettım :))
ayy kuşum benım yanında gıremedım kı ondan arada hort hort gece uzattım kafamı. cok ozledım yahu...
ya sevgıcım havalar kotu aksama sende bırseyler ıc. sonra ılaca el mahkum olmayalımaz kaldı izine canım benım sık dişini. cogu bıttı azı kaldı. ama evde de iş guc peşinde koşma sakın. birazdan kuzumun resmini ekliyimde gor tontiş yanaklıyı teyzesi :))))))))
hımm bırde senın kendı dr.la kontrolün ne zaman?
iyi diyelim iyi olalım bilgecim. kv cumartesı aksamı annesının yanına gectı. sanırım 1hafta 10 gun oralarda takılır.
valla şaka gıbı gectı.... ne dıyeyım... hıc aramamasının mevzusu olmadı. zaten olmasında dıyordum cunku kavga çıkar.
lakın hala eşimin eski dalgalarını anlatıyor utanmadan... ne ayıp dımı.. yıllardır zaten yapardı ama aradan kac yıl gecmıs benım karnım burnumda hala anlatıyor terbıyesız......
hayır benım bılmedıgım seyler değil o yüzden o manada kıskançlık veya rahatsızlığım yok. onun bana yaptığı saygısızlığı hazmedemiyorum.
yoksa bız esımle evlenmeden onca arkadaştık cok samımı. bırbırımızın cıktıgını ettıgını bılır derecede. hatta dertlesırdık dusun... ama evlendikten sonra bunlar ıkımız acısından da sorun olmadı. fakat bunun devamlı isim zikretmesi tahammül edılır değil...
yani işin özü hoş geçmedi, daha da dönüşte 1 hafta daha kalır..
bilmezmiyim biliyorum tarihe baktım hemde kac sefer :)))))) bugünde gıttı say 4 gun kaldı. :)
cok ıyı yaa ıkı elden bayag yaparsınız patık süslerden. tabi canım maliyeti ne olacak mini mini patıkler :)))
ben tek olduğumdan gozum yemedı kendım yapmak. alırım bır suru malzeme ziyan olur dıye. bız sanırım hazır alıcaz süsleri.
yalnız bu hafta ben çantaları hazır edıcem ne olur ne olmaz hazır olsunlar kafam rahat olsun. eşim cok panıktır. ani bir durum olsa elimizi kolumuz sallaya sallaya gıderız :)))
ya bu ara ne oluyor hepimizde kırgınlık... bilgecim sende dikkat et lütfen basta hafıf gorunuyor geçer gözüküyor sonra buyuyor gıda takvıyesı yap aman yaa.. havaların azizliği bu...
biz daha çok öpüyoruzzzz :)
Ac ac bekliyoruzz
Kizlar bende bez pastasi yapcaktim esim o bezler ne kadar steril olcak oyle durcak, cok hevesin varsa yap ama kullanmayiz o bezleri dedibende vazgectim tabii
civcivimin pompik yüzü teyzeleri :) maşallah diyin kızıma :)
Eki Görüntüle 1111382 Eki Görüntüle 1111383
Eki Görüntüle 1111380 Eki Görüntüle 1111384
bu da ısırmalık ayağı :))) 5.5cm miş papisi :))))))
Eki Görüntüle 1111386
inşallah cnm yaaa bnde o gun calışmıycam zaten 19 mayısta doluyo da ne ise işte...kız sen c.esileride mı calışıyon tekrar aaaaaa...valla bncede oyle de cakaaaalll bnde aynısından düşündüydüm
hmmm anladım conimmmm benımm kız yemınle kocakarı gibi heryerlerim ağrıyo vallauykumda geliyo evde olsam gelmez meret ...ayyy senin bu kv ne densiz miş öyle koy çuvala vur duvara yanii..kadının pskolojisi bozuk belli... nasıl ya gelınıne bunları anlatmakta nedir.. boylelrıne accan agzını yumacan gözünü kendine bakmıyor da hele hele dedği laflara bak pehhh
aaaa bnm aklıma gelmedıydı kı o bnde bez pasta yapmak isyıordum bilgeden kıskandım amaaaa
Valla bende hep modellere bakip seciyodum yaparim son aylar diye, benim pimpirik kocam icimi soguttu hemenoyle deyince bana da mantikli geldi yapmicam yanii
hakikatten kafayı yemiş bizim bu kv ler ya yapılcak muhabbet mi bu Allaşkına evleneli barklanallı kaç sene olmuş üstüne üstlük hamilesin yahu el insaf hamilelik piskolojin farklı olabilir eşinle tartışa bilirsin hatta sırf bu yüzden ayrılma noktasına gelebilirsin eee o zaman çokmu mutlu olucak bu kadın benim kv de eşimle nişanlıyken eşim askerdeyken eşimin eski kız arkadaşının muhabbetini yapıyodu bana kaldıki bende senin gibi o kızı biliyodum tanımıyodum ama eşim anlatmıştı aralarında olanı biteni herşeyi eşim askerkende kv bana o kızı anlatıp durudu en son dayanamadım eşime sölendim annene söle bana o kızın muhabbetini yapıp durmasın vs. diye daha da ağzını açmadı bişey demedi zaten bu saatten sonra öle bi muhabbet asla yapamaz karşımda ağzının payını fazlasıylan veririm artık ay aman neyse çok kalmamış Allah tan gitmiş ben hala sizdedir diyodum ii gitmesine sevindim daha da gelmesin inş. hastane çantasını bencede hazırla bzide hazırlıcaz artık sağlık ocağında hemşire haızr olsun çantan dedi artık ne olur ne olmaz bende panikledim iice biz şimdilik oğluşun dolabında bi rafa koyuyoruz hastaneye gitcek eşyaları nasıl bi çanta yapsak bilemediğimden küçük tekerlekli bi valizimiz var sanırım onun içine hazırlıcam kutu gibi hem kırışmaz eşyalarımız içindecanım benım sağolasın. bugun ıhlamur ve meyve takvıyesı yapıcam. Allah korusun ilerletipte antibiyotıge düşmemek lazım. yaaa sende de var dımı :))) bu dalgınlık :))) bende de aynı sey olunca eşim ''bu kız senın aklını alıyor'' dıyıp guluyor :)))) bu concişler cok fena sedacım :))))
yahu zaten zaman son zamanlarda heycandan anlaşılmıyor :) 2 aycık ne kı gun almak da farklı yaaa :) buyuk buluşma
bende en son yenı Dr.a gıttıgımde doğum ıcın konuşmak ıstıyorum dedım. ne istiyorsun dedı normal dedım. o zaman 38de konuşuruz dedi.
bu dr. ağırlıkta sezeryan yapıyor dıye duydum ama mınnosumun durusu cok güzel Allahtan bır manı çıkmazsa normal ıstıyorum cok.
ama sezeryanında bu olayı güzel tarıh bellı hazırlan cık evden :))))) bır gece once uyku tutmaz ama kesin
aaa yalnız benım 22temmuz gözüküyor ya son kontrolde ultrason dokumunde 16temmuz cıkmıs tarih. eve gelınce farkettım :))
ayy kuşum benım yanında gıremedım kı ondan arada hort hort gece uzattım kafamı. cok ozledım yahu...
ya sevgıcım havalar kotu aksama sende bırseyler ıc. sonra ılaca el mahkum olmayalımaz kaldı izine canım benım sık dişini. cogu bıttı azı kaldı. ama evde de iş guc peşinde koşma sakın. birazdan kuzumun resmini ekliyimde gor tontiş yanaklıyı teyzesi :))))))))
hımm bırde senın kendı dr.la kontrolün ne zaman?
iyi diyelim iyi olalım bilgecim. kv cumartesı aksamı annesının yanına gectı. sanırım 1hafta 10 gun oralarda takılır.
valla şaka gıbı gectı.... ne dıyeyım... hıc aramamasının mevzusu olmadı. zaten olmasında dıyordum cunku kavga çıkar.
lakın hala eşimin eski dalgalarını anlatıyor utanmadan... ne ayıp dımı.. yıllardır zaten yapardı ama aradan kac yıl gecmıs benım karnım burnumda hala anlatıyor terbıyesız......
hayır benım bılmedıgım seyler değil o yüzden o manada kıskançlık veya rahatsızlığım yok. onun bana yaptığı saygısızlığı hazmedemiyorum.
yoksa bız esımle evlenmeden onca arkadaştık cok samımı. bırbırımızın cıktıgını ettıgını bılır derecede. hatta dertlesırdık dusun... ama evlendikten sonra bunlar ıkımız acısından da sorun olmadı. fakat bunun devamlı isim zikretmesi tahammül edılır değil...
yani işin özü hoş geçmedi, daha da dönüşte 1 hafta daha kalır..
bilmezmiyim biliyorum tarihe baktım hemde kac sefer :)))))) bugünde gıttı say 4 gun kaldı. :)
cok ıyı yaa ıkı elden bayag yaparsınız patık süslerden. tabi canım maliyeti ne olacak mini mini patıkler :)))
ben tek olduğumdan gozum yemedı kendım yapmak. alırım bır suru malzeme ziyan olur dıye. bız sanırım hazır alıcaz süsleri.
yalnız bu hafta ben çantaları hazır edıcem ne olur ne olmaz hazır olsunlar kafam rahat olsun. eşim cok panıktır. ani bir durum olsa elimizi kolumuz sallaya sallaya gıderız :)))
ya bu ara ne oluyor hepimizde kırgınlık... bilgecim sende dikkat et lütfen basta hafıf gorunuyor geçer gözüküyor sonra buyuyor gıda takvıyesı yap aman yaa.. havaların azizliği bu...
biz daha çok öpüyoruzzzz :)
oyyyyycivcivimin pompik yüzü teyzeleri :) maşallah diyin kızıma :)
Eki Görüntüle 1111386
canım sende ufak bi pasta yap bn şimdi gogle dan baktım ufalklaıda çok şirin duruyor belkim bnde ondan yaparım
inşallah cnm yaaa bnde o gun calışmıycam zaten 19 mayısta doluyo da ne ise işte...kız sen c.esileride mı calışıyon tekrar aaaaaa...valla bncede oyle de cakaaaalll bnde aynısından düşündüydüm
hmmm anladım conimmmm benımm kız yemınle kocakarı gibi heryerlerim ağrıyo vallauykumda geliyo evde olsam gelmez meret ...ayyy senin bu kv ne densiz miş öyle koy çuvala vur duvara yanii..kadının pskolojisi bozuk belli... nasıl ya gelınıne bunları anlatmakta nedir.. boylelrıne accan agzını yumacan gözünü kendine bakmıyor da hele hele dedği laflara bak pehhh
aaaa bnm aklıma gelmedıydı kı o bnde bez pasta yapmak isyıordum bilgeden kıskandım amaaaa
patron c.tesiler için yalan sölüyo ben bilge ye öle bişey demedim demiş ama bana hiç bişey demedi bizim sekreter kız geçen cuma dilekçe gibi yazı yazmış hafta içi 45 saati dolduruyorum ve yoğun tempoda çalışıyorum ctesileri çalışmıacm vs. vs.gibi şeyler yazmış patronda açmış ağzını yummuş gözünü kıza işte benim bugün haberim oldu olanlaradn zaten geçen ctesi rapor aldım işte haftaiçi tekrardan c.tesi gelcen konusu olursa eğer bu cuma yine sağlık ocağına gider 2 gün rapor alırım zaten bende gözden çıkarmışım artık burayı ne olursa olsun valla umrum değil c.tsei söz konusu olmazsa ctesi gelmicem işe 19 mayısta da işçiler tatil idari kadro gelcek denir yine ben yine gelmicem salı günüde gider raporumu alır getiriim yeter sevgi bi anayi ben miv arım burda o kadar şeyin karşılığında aldığım zam rakamı beni çok üzdü madem öle bendende böle
kız e bez pasta sonra ne kadar hijyenik olur açıkcası düşünmedim hiç ama zaten bezleri açmıyosun içini hiç ikiye katlı ya olduğu gibi yuvarlak rulo yapıyosun içine asla pislik toz toprak girmez yani eee üstüne de tül geçcem tekrardan hepten açıkta kalmıcak ya duruma göre bakarım baktım çok tozlanmış kullanılmıcak kullanmam bende tabi bende eşime sölemedim hiç bez pasta yapcamı akşam eve geldi bi gördü bayıldı çok hoşuna gitti nerden aklına geldi böle bişey yapmak dio ooo dedim artık neler var neler öğreniyoruz internetten
ayyy bnde gelmek istemıyorum bu hafta bir iki gun işe yaaa sağlık ocagı rapor verıyomu kiii...bnm 19 mayıs raporum aslında bn o gunde gelmesem miii acabaaa
ayyyy ne çirkiiiinnn maşallaaahh sineeeemmm çuk tatlıııı bu yaaa bizim dr vermedi sıgmadı usg ye dedı yakalayamadı agzı ve burnunu gosterttı ama tombiş olmuş yaaa..bnde kendi dr ma haftaya salı gıdıcem cnm hem raporuda alıcam
hakikatten kafayı yemiş bizim bu kv ler ya yapılcak muhabbet mi bu Allaşkına evleneli barklanallı kaç sene olmuş üstüne üstlük hamilesin yahu el insaf hamilelik piskolojin farklı olabilir eşinle tartışa bilirsin hatta sırf bu yüzden ayrılma noktasına gelebilirsin eee o zaman çokmu mutlu olucak bu kadın benim kv de eşimle nişanlıyken eşim askerdeyken eşimin eski kız arkadaşının muhabbetini yapıyodu bana kaldıki bende senin gibi o kızı biliyodum tanımıyodum ama eşim anlatmıştı aralarında olanı biteni herşeyi eşim askerkende kv bana o kızı anlatıp durudu en son dayanamadım eşime sölendim annene söle bana o kızın muhabbetini yapıp durmasın vs. diye daha da ağzını açmadı bişey demedi zaten bu saatten sonra öle bi muhabbet asla yapamaz karşımda ağzının payını fazlasıylan veririm artık ay aman neyse çok kalmamış Allah tan gitmiş ben hala sizdedir diyodum ii gitmesine sevindim daha da gelmesin inş. hastane çantasını bencede hazırla bzide hazırlıcaz artık sağlık ocağında hemşire haızr olsun çantan dedi artık ne olur ne olmaz bende panikledim iice biz şimdilik oğluşun dolabında bi rafa koyuyoruz hastaneye gitcek eşyaları nasıl bi çanta yapsak bilemediğimden küçük tekerlekli bi valizimiz var sanırım onun içine hazırlıcam kutu gibi hem kırışmaz eşyalarımız içinde
bu arada o patikler gerçekten çok kolaymış örmesi maliyetide 2 tl ye yün aldık bir yünden 25 adet çıkıyo yaklaşık olarak 5 tane aldık şimdilik 10 tl 100 adet tül aldık 10 tl 175 adet emzik aldık 10 tl lavanta ve mıknatıs alıcaz birde tabi fazla yapmaya karar verince tül yün vs. bunlardan daha almamız gerekcek eğer yapmak istersen nasıl yapıldığını falan anlatırız sanada uzaktan anca bu kadar gelir elimziden keşke yakın olsak beraberce yapardık ne güzel
oyyyyyben senin kızçeni yerim bitirriim ama anneesiiiiiii maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok güzel ya Rabbim sağ salim kucamıza almayı nasip etsin tosuncukum benim oyyy Allah ım çok tatlı çooookkkkkkkkkkkk
o ayakları ısırırım ben ısırırı ısırır morartırım o küçük ayacıklarını oyyyyy insan resmine bile bakmaya doyamıyo ya
canım benim ya hiç kasma sitres yapma kv kendine doğumda da gelmesin zaten gelipte başında dır dır huzurunu kaçırcana sen eşinle üstesinden gelirsiniz herşeyin eminim ki daha 2. günde en tecrübeli anneler olucaz kıyamam ben sana yaaa canım bende eşyaları kırışcak diye çantaya koymak istemiyorum işte dolapta ayrııyoruz bi rafa emzik biberon vs bu tars şeyleri yıkıcaz lohusa takımlarımı çantaya koymucam onlarda oğluşun dolabında asılı zaten evde babamla eşime de gösterdik Allah korusun ani bi durum olursa eşyalar burda dedik bunlar bunlar şu çantaya koncak biz çanta hazırlayana kadar ani bi durum olursa die onlarda bilsin yerini o an yanımda kim olur nasıl olur bilemeyiz ben ne kadar kendimde olurum o panikle sırt çantası yetmeyebilir belki seninde elinde o kutu gibi valizlerden varsa onlardan yap valla ben çok tedarikli insanımdır eşimle 2 gün tatile gitcemiz zaman bile en büyük valizi hazırlarım içinde ne ararsan olur tabi koca valiz bile yetmez yanında küçük çantalarda olur eşim çok dalga geçer bu kadar eşya nie diye kızar hatta ama yapım böle napayım illa herşey yanımda olcak o yüzden hastane içinde emnim ki bir tane değil bir sürü çanta hazırlarım hatta eşim o çanta sana yetmez en büyük valizi hazırla sen anca doldurursun içini diyo düşünmüyoda değilim hanide alt tarafı bir gün hastane ortamına sokulan eşyaların hepsinin bide evde yıkanması lazım kız daha nevresim takımları falanda var ya bak onları nereye koycaz hiç hesap etmedim ben valla utanmam çekinmem koca valzi hazırlarım sağım solum belli olmaz benimhep oyledır ya zaten işte mırr olur ınsan eve gelınce kan can gelır :) psikolojik işte :))
aynen canım yıllardır neyse dıyordum da artık bu halde bıle anlatıyor ya pess artık ya. resmen ''benı ınsan yerıne koyma'' dıyor bu hareketı.. ki bende koymuyorum artık... dondugunde bir kere daha acarsa bu mevzuyu patlıcam zaten artık.... eşime bile dedim ben 7 senedir bu saçmalıkları dinliyorum.
ama artık haddini de sınırınıda doldurdu... ağzımı bıle bozdum ılk defa.. bır daha söylerse bılmemkımıde s... onuda s... diye. o kadar sınırım bozuldu..
ben şu mahkemeyı bıle dusunmemeye çalışıyorum bebişim etkilenmesin diye hatun geldiği gun ağzını acıyor..
sanki aylardır bu anı beklemiş gibi kasıtlı resmen ya.. Rabbim layığını versin ya.. En güzelini Rabbim bilir ve verir.....
di mi sevgi teyzesi cokkkkk fane cirkinnnnnnnnminik cadım benım yaaaaa... resıme baktıkça gozlerım doluyor ne fena aşkmış bu :)
onun usgye sığmayan yuzunu yerım bennnn.. ne conciş olmuştur :) haftaya ozellıkle rica etde dr.na al bır yuz resimi :)) pozisyonunu sordunmu en son nasıl duruyormuş. sormadıysan Dr.a gıttıgınde onu da sor :)
ya bilgecim 7.5 yıl oldu evliliğimiz. ilk yıllardan beri anlatır durur.. senede 2 sefer gelır ama o gelmelerde 1 ay sa 1 ay her gun acar konuyu. 2 ay sa 2 ay acar her gun.... ama gecen yaz ozellıkle dedım yıne açtığında. ya yeter bu x-y muhabbetı dıye. yok arsız hala anlatıyor.... bak hamıleyım dıye geldıgı ınsaf 5 gun kaldı 2 gun anlattı.......
kaçış yok gerı gelecek ve muhtemelen 1 hafta daha kalacak ama bır daha acarsa konuyu uyarma değil azarlıcam. sen ne anlatıyorsun dıye..
herkes haddını bılsın ya.. asabımı bozdu gıttı resmen.. bırde utanmadan kızımızın ismine takmış ne olacak diye 50 sefer sordu. soylemedık. 2-3 isim var son anda secıcez bırını dedık. hoş yalanda değil %90 tamamız ama bellı olmaz son anda fıkır değiştirebiliriz. ama kesın nette olsa eşimle kesin karar aldık.
doğana kadar kımse ısmını bılmıcek. (siz hariçsize zati söyledim)
aslında var ya bu yaptığı muhabbetlerı onun annesine söylesem annesı ağzına ederde ben ortalığı karıştırmak ıstemıyorum.
ben daha dolapta ayırmadım hastane malzemelerını o yüzden hazırlıyım dıyorum. ama eşimle hazırlamak istiyorum aslında çantada ne var ne yok oda gorsun. hastanede benden cok o belkı açacak çantayı. kv istemiyordum zaten doğumda. hoss o da bılet parası dıye gelmıyecekmıs. gıdecegı gun soylemıs esime... cok uzuldummmm.....
bende çanta işinde kararsız kaldım. o aldığımız çantaya sıgarmı malzemelerı.. artı benım eşyalarımı bır sırt çantam var ayrı yapayım dıyorum.
ama aynen kırısıcak dıye de düşünüyorum. gercı battanıyelerı en alta koyup cicileri uste koyarsak kırışmaz heralde ne biliyim :)))) ayyyy çantalarını yerim onların ben kız :)
ya malıyetı zaten cok uygun ama en tatlı tarafı el emegınız var :) canım benım güzel yureklı arkadaşım...
yapamamkı tarıfleorguye pek yetenegımde yok. dikiş neysede. bizim en fazla 100 tane olacak zaten napalım o da hazır olsun. malzemeyı bozarsam cok uzulurum. o yüzden hıc elımı sürmek ıstemıyorum.
oyy sağol bilge teyzesiiiii :)))) ne tosuncuk olmuş di mi :)))) zuzaylıdan bebişliğe terfi ediyorlar artık kuzucuklar
Aminnnnnnn canım cümlemize inşallah....
detaylıda cok güzel gorunmustu ayağı kadın almamıştı resim içimde kalmıştıbu doktora ayağı gorunuyormu dedim sadece. hemen fotolamış sağolsun :)) o anda da olctu cm.ni söyledi :))))
hep oyledır ya zaten işte mırr olur ınsan eve gelınce kan can gelır :) psikolojik işte :))
aynen canım yıllardır neyse dıyordum da artık bu halde bıle anlatıyor ya pess artık ya. resmen ''benı ınsan yerıne koyma'' dıyor bu hareketı.. ki bende koymuyorum artık... dondugunde bir kere daha acarsa bu mevzuyu patlıcam zaten artık.... eşime bile dedim ben 7 senedir bu saçmalıkları dinliyorum.
ama artık haddini de sınırınıda doldurdu... ağzımı bıle bozdum ılk defa.. bır daha söylerse bılmemkımıde s... onuda s... diye. o kadar sınırım bozuldu..
ben şu mahkemeyı bıle dusunmemeye çalışıyorum bebişim etkilenmesin diye hatun geldiği gun ağzını acıyor..
sanki aylardır bu anı beklemiş gibi kasıtlı resmen ya.. Rabbim layığını versin ya.. En güzelini Rabbim bilir ve verir.....
di mi sevgi teyzesi cokkkkk fane cirkinnnnnnnnminik cadım benım yaaaaa... resıme baktıkça gozlerım doluyor ne fena aşkmış bu :)
onun usgye sığmayan yuzunu yerım bennnn.. ne conciş olmuştur :) haftaya ozellıkle rica etde dr.na al bır yuz resimi :)) pozisyonunu sordunmu en son nasıl duruyormuş. sormadıysan Dr.a gıttıgınde onu da sor :)
[/B]
Aman allahim yaaaaa masallah allahim korusun ya kiz çocukları ultrasonda bile tatli duruyor yaaacivcivimin pompik yüzü teyzeleri :) maşallah diyin kızıma :)
Eki Görüntüle 1111386
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?