ben çok korkuyorumnasıl doğuracaksam bu korkaklıkla artık
bence normal ama kiloya fazla takılma sonuçta direk ölçülen bideger vucut uzunluklarına göre hesaplanıyor aynı gün içinde farklı doktorlara gitsen farklı farklı deger verirler 4.5 kilo deyim 3,5 doguranlar bile var takılma kilo mevzusunaHerkese merhaba... bizde kızımla az önce doktordan geldik kızımın kilosu 2179 olmuş. Sizce çok mu yoksa az mı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
30 haftalıktan sonra genelde 3 haftaya düşürüyorlar doktor konusunda artık kaarar vermeliyiz önemli dönemlere giriyoruzbende gittiğimde 32+2 günlüktü banada 1 ay sonra gel dedi ama ben doktoru sevmedim başka bir hastaneyle görüşcez haziran başı gibi gitcem
Slm kızlar nabersiniz bende durumlar aynı eşim evde artık :/ homeofice çalışıyo allaha şükür iş çıkıyoda zor duruma düşmüyoruz :) rabbim bugünleri aratmasın... Kızlar ya ben bi hissizleştim hissizlikten bi hale geldim ruh gibiyim :/ geceleride uyku kalmadım 3gündür gece kasık ağrısınlar uyanıyorum doğurcan diye tırsıyorum :O ben böyleyim sizler nasılsınız :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese merhaba... bizde kızımla az önce doktordan geldik kızımın kilosu 2179 olmuş. Sizce çok mu yoksa az mı.
bence normal kilosu sorun yapma dr.un sorun olsa dikkat et derdi zaten diyabet yok değil mi?
Slm kızlar nabersiniz bende durumlar aynı eşim evde artık :/ homeofice çalışıyo allaha şükür iş çıkıyoda zor duruma düşmüyoruz :) rabbim bugünleri aratmasın... Kızlar ya ben bi hissizleştim hissizlikten bi hale geldim ruh gibiyim :/ geceleride uyku kalmadı 3gündür gece kasık ağrısıyla uyanıyorum doğurcam diye tırsıyorum :O ben böyleyim sizler nasılsınız :)
doğumuna daha var ona yorma seninle zamanlarımız yakın 36 haftadan sonra sorun olmaz diyor dr 38 de alırız diyor ama inş normal olur ve kendisi gelir.. kasık ağrılarına gelincede ben doğumdan korkmaz idim üç beş yaşayana kadar çok fenaymış.. dr normal dedi olurmuş böyle.. yani yalnız değilsin..
Saol cnm.ya ben sezeryan olucam ztn de.sancidan felab korkum biseymi oluyor diye hicbise bilmiyoruz ilk tecrubesisiz.annem diyor normal ay sancisi hafta sancisi olurmuş.korkumdan carsiya gidemedim bugun ya yine tutarsa diye.allah yardimcumiz olsun gununde saglikli dogumlarimiz olsun insallahGeçmiş olsun canımkorkma kız istesekte istemesekte doğurcaz :)))) 3 gündür bende geceleri sancıyla uyanıyorum bunlar alıştırma sancısıysa normal doğum sancısı nasıldır die tırsıyorum oy oyyyyyyy
bence normal ama kiloya fazla takılma sonuçta direk ölçülen bideger vucut uzunluklarına göre hesaplanıyor aynı gün içinde farklı doktorlara gitsen farklı farklı deger verirler 4.5 kilo deyim 3,5 doguranlar bile var takılma kilo mevzusuna
30 haftalıktan sonra genelde 3 haftaya düşürüyorlar doktor konusunda artık kaarar vermeliyiz önemli dönemlere giriyoruz
merhaba bizlerde iyiz çok şükür allah bebeginin kısmetini çıkartır. gece uyku problemleri bizlerdede başladı saga dönüyorum sagımdan tekmeliyor sola dönüyorum soldan şimdiden geceleri 3-4 defa uyanıyorum
Ben sanırım sadece sancıdan korkuyorum :/ sezeryan olmak istemiyorum endişeler sardı beni son anda bişey olursa kızım dönmezse çıkmazsa sezeryan derse Dr vs.... Normal doğurayımda 7-8 saat sancıya razıyım sezeryan sonrası kimse bakmaz bana :/ doğurcaz yapcak bişey yok derin derin nefes al ver :) sonrada herkes doğuruyo benmi yapamıcam de iyi geliyo
Ya kızlar size birşey sormak istiyorum. Ben doktora gittiğimde 30. haftaydım 1 ay sonra gel dedi. o zaman 34 olucam. sizde hala böyle 1 ay aralıklarla mı gidiyorsunuz?
Saol cnm.ya ben sezeryan olucam ztn de.sancidan felab korkum biseymi oluyor diye hicbise bilmiyoruz ilk tecrubesisiz.annem diyor normal ay sancisi hafta sancisi olurmuş.korkumdan carsiya gidemedim bugun ya yine tutarsa diye.allah yardimcumiz olsun gununde saglikli dogumlarimiz olsun insallah
sevgili anneler galiba uykusuz gecelerimiz doğum kabuslarımız başladı :)
Slm kızlar nabersiniz bende durumlar aynı eşim evde artık :/ homeofice çalışıyo allaha şükür iş çıkıyoda zor duruma düşmüyoruz :) rabbim bugünleri aratmasın... Kızlar ya ben bi hissizleştim hissizlikten bi hale geldim ruh gibiyim :/ geceleride uyku kalmadı 3gündür gece kasık ağrısıyla uyanıyorum doğurcam diye tırsıyorum :O ben böyleyim sizler nasılsınız :)
çok denedim hiç bişey beni teselli etmiyor :):) gidip sezeryanmı olsam diyorum. sonrada diyorm normal belki daha kolay olacak. sonra diyorum ki ya zor olursa travma yaşarsam sonra diyorum ki ya çok sancım olursa sonra diyorum ki ya sezeryanda çok zorlanırsam dikişlerden falan sonra diyorum ki ....vs şeklinde devam eden düşünce silsilesi yüzünden uykusuz kalıyorum :)
o kasık ağrısı bende bayadır var ve bu ara dayanılmaz haldegece uykusu hiç yok işten eve gidince biraz kestiriyorum o kadar
Bizde tekmeden çok hareket var dönüp duruyo eşimde yeri darmı geliyo çıkmakmı istiyoki diyo Dr ye söyleyip çıkartalım diyosağa sola dönmek artık çok zor geliyo dönemiyorum mecbur uyanıp dönüyorum :/ 29+1de 1250 gr dı küçük dedi Dr 6 Haziran'da kontrolüm var bakalım inşallah normale dönmüştür. Rabb'ime emanet kuzular :)
Yavaş yavaş rahim hazırlanıyo doğuma napalım kuzularımız için katlanıcaz onlar sağlıklı olsunda. Çalışan annelerimiz için daha zor biz yine evde yatıyoz sancı gelince geçiyo allah yardımcın olsun canım
Sezeryan zorunlu değilsen sil at kafandan daha rahat geçirirsin günleri :) sezeryan sonuçta ameliyat bebişin sana ihtiyacı olacak sende bakıma muhtaç olacaksın sağlıklı olsunda doğururuz kız nolcak iki ıkıncaz çıkcak
İlk doğumu sezeryan olan anneler sizinde dikiş yerinizde ağrı varmı benim özellikle geceleri sağ tarafımdaki yer patlayacak gibi ağrıyo inş sonuna kadar taşıyabilirim eymen kuzumu
Mrb canlar bugun dr gittim muayene olmadim geçen hafta olduğum için nst baglandim sadece şükür ağrım çıkmadı bol bol yatacakmisim ve 2,3lt su ic dedi.agri kasilma olmaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?