2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ben çok korkuyorum nasıl doğuracaksam bu korkaklıkla artık

Ben sanırım sadece sancıdan korkuyorum :/ sezeryan olmak istemiyorum endişeler sardı beni son anda bişey olursa kızım dönmezse çıkmazsa sezeryan derse Dr vs.... Normal doğurayımda 7-8 saat sancıya razıyım sezeryan sonrası kimse bakmaz bana :/ doğurcaz yapcak bişey yok derin derin nefes al ver :) sonrada herkes doğuruyo benmi yapamıcam de iyi geliyo

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese merhaba... bizde kızımla az önce doktordan geldik kızımın kilosu 2179 olmuş. Sizce çok mu yoksa az mı .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence normal ama kiloya fazla takılma sonuçta direk ölçülen bideger vucut uzunluklarına göre hesaplanıyor aynı gün içinde farklı doktorlara gitsen farklı farklı deger verirler 4.5 kilo deyim 3,5 doguranlar bile var takılma kilo mevzusuna

bende gittiğimde 32+2 günlüktü banada 1 ay sonra gel dedi ama ben doktoru sevmedim başka bir hastaneyle görüşcez haziran başı gibi gitcem
30 haftalıktan sonra genelde 3 haftaya düşürüyorlar doktor konusunda artık kaarar vermeliyiz önemli dönemlere giriyoruz

merhaba bizlerde iyiz çok şükür allah bebeginin kısmetini çıkartır. gece uyku problemleri bizlerdede başladı saga dönüyorum sagımdan tekmeliyor sola dönüyorum soldan şimdiden geceleri 3-4 defa uyanıyorum

Saol cnm.ya ben sezeryan olucam ztn de.sancidan felab korkum biseymi oluyor diye hicbise bilmiyoruz ilk tecrubesisiz.annem diyor normal ay sancisi hafta sancisi olurmuş.korkumdan carsiya gidemedim bugun ya yine tutarsa diye.allah yardimcumiz olsun gununde saglikli dogumlarimiz olsun insallah

Bizde tekmeden çok hareket var dönüp duruyo eşimde yeri darmı geliyo çıkmakmı istiyoki diyo Dr ye söyleyip çıkartalım diyo sağa sola dönmek artık çok zor geliyo dönemiyorum mecbur uyanıp dönüyorum :/ 29+1de 1250 gr dı küçük dedi Dr 6 Haziran'da kontrolüm var bakalım inşallah normale dönmüştür. Rabb'ime emanet kuzular :)

çok denedim hiç bişey beni teselli etmiyor :):) gidip sezeryanmı olsam diyorum. sonrada diyorm normal belki daha kolay olacak. sonra diyorum ki ya zor olursa travma yaşarsam sonra diyorum ki ya çok sancım olursa sonra diyorum ki ya sezeryanda çok zorlanırsam dikişlerden falan sonra diyorum ki ....vs şeklinde devam eden düşünce silsilesi yüzünden uykusuz kalıyorum :)

Fazla ayakta durma kasılıyodur. Dr bana yürüyüşü yasakladı çok sert karnım bende zaten yürümüyorum dedim ayaktada durma fazla yat dedi ama ben nerdeeee yatıcam dün temizlik yaptım yatak odamı temizledim güneşli olsaydı hava bugünde diğer odalara geçecektim :) 1 odayı 5 saatte falan temizledim heralde dinlene dinlene :))))) dikkat et kendine bol bol istirahat et rabbim yardımcımız olsun

o kasık ağrısı bende bayadır var ve bu ara dayanılmaz halde gece uykusu hiç yok işten eve gidince biraz kestiriyorum o kadar

Sezeryan zorunlu değilsen sil at kafandan daha rahat geçirirsin günleri :) sezeryan sonuçta ameliyat bebişin sana ihtiyacı olacak sende bakıma muhtaç olacaksın sağlıklı olsunda doğururuz kız nolcak iki ıkıncaz çıkcak

o kasık ağrısı bende bayadır var ve bu ara dayanılmaz halde gece uykusu hiç yok işten eve gidince biraz kestiriyorum o kadar

Yavaş yavaş rahim hazırlanıyo doğuma napalım kuzularımız için katlanıcaz onlar sağlıklı olsunda. Çalışan annelerimiz için daha zor biz yine evde yatıyoz sancı gelince geçiyo allah yardımcın olsun canım

Mrb canlar bugun dr gittim muayene olmadim geçen hafta olduğum için nst baglandim sadece şükür ağrım çıkmadı bol bol yatacakmisim ve 2,3lt su ic dedi.agri kasilma olmaması için

İlk doğumu sezeryan olan anneler sizinde dikiş yerinizde ağrı varmı benim özellikle geceleri sağ tarafımdaki yer patlayacak gibi ağrıyo inş sonuna kadar taşıyabilirim eymen kuzumu

bence senn bebiş 6 hazirana kadar 2 kiloyu geçer hiç merak etme:)

tşk ederim sabah kalkmak ölüm gibi hele bugün sürünerek kalktım resmen yataktan

iki ıkınmayla cıkar mı dersin :):)

İlk doğumu sezeryan olan anneler sizinde dikiş yerinizde ağrı varmı benim özellikle geceleri sağ tarafımdaki yer patlayacak gibi ağrıyo inş sonuna kadar taşıyabilirim eymen kuzumu

eymen mi olacak ismi ben de eymen koymaya karar verdim kuzumun adını

Mrb canlar bugun dr gittim muayene olmadim geçen hafta olduğum için nst baglandim sadece şükür ağrım çıkmadı bol bol yatacakmisim ve 2,3lt su ic dedi.agri kasilma olmaması için

Yat kız sende :) geçen eşimin arkadaşıyla annesi geldi Dr yat dedi dedim aman Dr lerin her dediğine bakma banada erken doğum dediler gününde doğdu yatma bişey olmaz işini gücünü kim yapcak diyo kadına bak yat kız yat bebişler dolunca zaten dinlenemicez fırsat bu fırsat yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…