Çıkar ya olumlu düşünelim olumlu olsun :) son ay hurma yemek doğumu kolaylaştırıyormuş ben bol bol hurma yicem :) inşallah pırtlatcaz kolay olcak :))))))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla kuzum benim sancilar olunca dogurcam diye çok korktum dikkat ediyorum artik daha çok minikler azcik daha dursunlar yemek isini ancak yapioyorum yoksa hemen kasılmalar başlıyor mecbur yatiom
Fazla ayakta durma kasılıyodur. Dr bana yürüyüşü yasakladı çok sert karnım bende zaten yürümüyorum dedim ayaktada durma fazla yat dedi ama ben nerdeeee yatıcam dün temizlik yaptım yatak odamı temizledim güneşli olsaydı hava bugünde diğer odalara geçecektim :) 1 odayı 5 saatte falan temizledim heralde dinlene dinlene :))))) dikkat et kendine bol bol istirahat et rabbim yardımcımız olsun
Cnm artik istirahat edecek zaman yokki.her ani degerlendiriyoruz.kosturmaca is güç alisveris yani dogurana kadar bitmeyecek sanirim.sertlik bendede var ve surekli kasiliyor.nefesimi kesiyor.birkac gunluk daha carsi işi var sonra ev işi bakalim yaaa.allah yardimcimiz olsun.
Mrb canlar bugun dr gittim muayene olmadim geçen hafta olduğum için nst baglandim sadece şükür ağrım çıkmadı bol bol yatacakmisim ve 2,3lt su ic dedi.agri kasilma olmaması için
valla kuzum benim sancilar olunca dogurcam diye çok korktum dikkat ediyorum artik daha çok minikler azcik daha dursunlar yemek isini ancak yapioyorum yoksa hemen kasılmalar başlıyor mecbur yatiom
Aman dikkat et canım önemli olan bebişler gerekirse yemekte yapma :/ eşim aşırı panik olunca ben ağrılarım olsada sölemiyorum adam ağrım var deyince doğuruyomuşum gibi davranıyo mecburen soğuk kanlı olmak zorunda kalıyorum
Çıkar ya olumlu düşünelim olumlu olsun :) son ay hurma yemek doğumu kolaylaştırıyormuş ben bol bol hurma yicem :) inşallah pırtlatcaz kolay olcak :))))))
bu arada dün bi arkadaşla konusuyoruz. oda vakti zamanında hamileyken nasıl doğurucam diye düşünüyomuş. sonra bi teyze kızcagıza teselli olsun diye "kızım lohusanın mezarı 40 gün acık olur derler " demiş. arkadaş depresyona girmiş tabi ben çok güldüm teyzenin teselli tarzına sizde gülesiniz diye yazıyorum
arkadaşlar yürüyüş yapan var mı ben akşamları 1 saat civarı yürüyorum. zorlanıyorum aslında ama normal doğuma katkısı olsun ve şekerim de düşsün diye devam ediyorum. yanlış mı yapıyorum acaba?
Cnm artik istirahat edecek zaman yokki.her ani degerlendiriyoruz.kosturmaca is güç alisveris yani dogurana kadar bitmeyecek sanirim.sertlik bendede var ve surekli kasiliyor.nefesimi kesiyor.birkac gunluk daha carsi işi var sonra ev işi bakalim yaaa.allah yardimcimiz olsun.
Kız sen alışverişte doğurursun bu gidişle geçen hafta bende avm ye gittim 2adım atıyorum karnım sertleşip ağrı yapıyo gittiğime pişman oldum tabi o ağrı ve eşimin paniğiyle eve döndük çantayı alamadım yine :/
bu arada dün bi arkadaşla konusuyoruz. oda vakti zamanında hamileyken nasıl doğurucam diye düşünüyomuş. sonra bi teyze kızcagıza teselli olsun diye "kızım lohusanın mezarı 40 gün acık olur derler " demiş. arkadaş depresyona girmiş tabi ben çok güldüm teyzenin teselli tarzına sizde gülesiniz diye yazıyorum
Süper teselli :)))))))))) herkes doğuruyo kız sıkma kendini millet adet sancısı gibi diyo ben iyice tırsıyorum benim adet sancısı beni yatağa bağlıyo ağrı kesici kar etmiyo 3gün sızlana sızlana yatıyorum ağrı eşiği benimde düşük sanırım :) ama doğum en fazla 8-9 saat sancıdan sonra bitiyo :) teselliye bak sancı çekicem doğurcam geçecek :)
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin :) bizde tombik tombalak olduk doğurcaz işte :) gün sayıyoruz işte benim mini mini bi prensesim olcak inşallah :) 59 günüm kaldık şafak sayıyorum bi yandan da tırsıyorum rabbim pırt die doğurmayı nasip etsin
arkadaş ne tuhaf insanlar var bende birsürü karşılaşıyorum iyilik olsun diye dedikleri saçma sapan şeyler var şimdi buradan yazmim belki etkilenenler olur hakikaten depresyona girilebilir. eskiden Osmanlı da ve kızıldereliler de bir bayan hamile kalınca ortamlardan uzaklaştırılarak yanına sadece yardımcı verilir doğuma kadar kimseyle görüştürülmez miş.. insanların olumsuz yorumları yüzünden etkilenmesin die..