Süper teselli :)))))))))) herkes doğuruyo kız sıkma kendini millet adet sancısı gibi diyo ben iyice tırsıyorum benim adet sancısı beni yatağa bağlıyo ağrı kesici kar etmiyo 3gün sızlana sızlana yatıyorum ağrı eşiği benimde düşük sanırım :) ama doğum en fazla 8-9 saat sancıdan sonra bitiyo :) teselliye bak sancı çekicem doğurcam geçecek :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol cnm benımde kıza benzıyor dedı ama net değil dedi inş normal doğum yaparsın benım ilki epidural sezeryandı...
arkadaşlar yürüyüş yapan var mı ben akşamları 1 saat civarı yürüyorum. zorlanıyorum aslında ama normal doğuma katkısı olsun ve şekerim de düşsün diye devam ediyorum. yanlış mı yapıyorum acaba?
8-9 saatte çokmuşbanada adet sancısının daha şiddetlisi dediler. bu tabire ve bnm bünyeme göre durum baya vahim
Bi fıstıkta senden gelecek desene :) inşallah canım. Senin 2. Olunca tecrübelisin tabi :))
secenek varda herifle bi ortak noktada bulusamiyoruz
benimde şekerim var endogrin e ve kadın doğum Dr.um da yürüyüş dedi, şeker için çok önemliymiş.. endogrinciye dedim günde 2 defa 1 er saatten yürüyüş yapabilirim dedim kesinlikle olmaz 2 defa yapabilirsin daha iyi olur ama 25 dk olarak ikiye böl fazla yürürsen şekerin düşebilir dedi. bilgin olsun zorlama bence..
bu donemde hep kız sanırım :)Bi fıstıkta senden gelecek desene :) inşallah canım. Senin 2. Olunca tecrübelisin tabi :))
secenek varda herifle bi ortak noktada bulusamiyoruzben yigit kerim, efe, yagiz diyorum kocis dedesinin ve abisinin ismi koymak istedi cok ısrar etti bende kesinlikle dedim furkan , berat falan diyo
bana endokrin 1 saat ağır tempoda yürüyebilirsin dedi ama son günlerde çok zor geliyor bırakıcam sanırım yürüyüşleriBugün de kaçamak yaptım zaten çooooook pişmanım kaç gündür canım çekiyordu dondurma yedim hemen yükseldi şeker
bu donemde hep kız sanırım :)
off yaa benimde canım nasıl profiterol istiyor dondurma istiyor bende dayanamadım bir parça minik lokum attım ağzımaSonrada pişman oldum tabi şimdi de yürüyüşe gideceğim sakın aksatma bu işleri şeker bebek için çok tehlikeliymiş ve erken doğum riskini tetikliyormuş haliyle normal doğum olasılığını da azaltıyoruş çok kötü bişi şuan hiç halim yok yürümek için ama napim çıkıp yürümem lazım.. Hadi bana müsade görüşürüz :)
Oyle deme kiz korkuyom ztnKız sen alışverişte doğurursun bu gidişle geçen hafta bende avm ye gittim 2adım atıyorum karnım sertleşip ağrı yapıyo gittiğime pişman oldum tabi o ağrı ve eşimin paniğiyle eve döndük çantayı alamadım yine :/
evet cnm ama araları çok kısadiğer oğluşum 14 aylık daha benım için çok zor olacak
Oyle deme kiz korkuyom ztnruyamdada otobüste doguruyodum ahh ahh.bu arada bende cantayi alamadan geldim gecen hafta bu hafta almak şart oldu.bide sormaki annemle gidicem annemin alcagi bitmez insallah sag salim bitiriim şu işi. Cantalarida bor turlu begenemiyorum ne olacak bilmem :-(
Cnm allah bagislasin.bende epidural sezeryan olacagim nasipse.cok gerekli olan biseyler varmi sezeryan hastane icin.yada kesinlikle olmasi gereken?
Cnm sirt cantasi rahat diyorlar ama ben kapali oldugum icin siritacagini fazla estetik durmayacagini dusunuyorum :-( benim eksikler bittide annemin bitmedi birde cantam kaldi isteAynen ya bi çanta için 4-5 kez gezdim bu hafta kesin alırım gözüyle bakıyorum :) puma nın sırt çantasına karar verdim gibipuma nın king koleksiyonundaki sırt çantası gayet iyi görünüyo inşallah mağazaya gidince karar değiştirmem :) çantanın
İçi hazır ama çanta yok :) fazla alınacak kalmamıştır seninde dinlene dinlene gez yorulma fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?