2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

8-9 saatte çokmuş banada adet sancısının daha şiddetlisi dediler. bu tabire ve bnm bünyeme göre durum baya vahim

saol cnm benımde kıza benzıyor dedı ama net değil dedi inş normal doğum yaparsın benım ilki epidural sezeryandı...

Bi fıstıkta senden gelecek desene :) inşallah canım. Senin 2. Olunca tecrübelisin tabi :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde şekerim var endogrin e ve kadın doğum Dr.um da yürüyüş dedi, şeker için çok önemliymiş.. endogrinciye dedim günde 2 defa 1 er saatten yürüyüş yapabilirim dedim kesinlikle olmaz 2 defa yapabilirsin daha iyi olur ama 25 dk olarak ikiye böl fazla yürürsen şekerin düşebilir dedi. bilgin olsun zorlama bence..

8-9 saatte çokmuş banada adet sancısının daha şiddetlisi dediler. bu tabire ve bnm bünyeme göre durum baya vahim

Alçaklara kar yağıyor üşümedinmi sen bu işin sonunu düşünmedin mi kız rahat ol azcık son zamanlarını zehir etme kendine öyle ya da böyle çıkacak bu sıplar strese girdikçe daha zor olur herşey rahat ol canım

bana endokrin 1 saat ağır tempoda yürüyebilirsin dedi ama son günlerde çok zor geliyor bırakıcam sanırım yürüyüşleri bugün de kaçamak yaptım zaten çooooook pişmanım kaç gündür canım çekiyordu dondurma yedim hemen yükseldi şeker

Selam hanımlar. Evimin yakınında bi devlet hastanesine gittim. Gitmez olaydım. Bi sürü sıra bekledim. Öldüm resmen. Doktor hiç de bişi demedi. Bende bakam ekrana dedim. yok ikimiz nasıl bakcaz dedi kilosunu boyunu dimedi iyi bir bi bebek kafası az büyük sağlıklı dedi gönderdi beni cumartesi özele gidicem bi de. Bi daha devlet mi asla yaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

secenek varda herifle bi ortak noktada bulusamiyoruz ben yigit kerim, efe, yagiz diyorum kocis dedesinin ve abisinin ismi koymak istedi cok ısrar etti bende kesinlikle dedim furkan , berat falan diyo

ben yağız la eymen arasında çok kalmıştım yağız ı yaşlılar söyleyemez falan dediler ama ben yine de çok beğeniyorum efe de güzel

off yaa benimde canım nasıl profiterol istiyor dondurma istiyor bende dayanamadım bir parça minik lokum attım ağzıma Sonrada pişman oldum tabi şimdi de yürüyüşe gideceğim sakın aksatma bu işleri şeker bebek için çok tehlikeliymiş ve erken doğum riskini tetikliyormuş haliyle normal doğum olasılığını da azaltıyoruş çok kötü bişi şuan hiç halim yok yürümek için ama napim çıkıp yürümem lazım.. Hadi bana müsade görüşürüz :)

evt ben de çoooook pişman oluyorum yiyince. normal doğum olmasını çok istiyorum hayırlısı bakalım. şeker hastalarına Allah kolaylık versin tabi hamileliktee daha da zor bebişlerimizi düşünmek zorundayz ben de hemen yürüyüş yaptım zaten dondurmayı yiyince aklım sıra kendimi affettiricem oğluşuma

Oyle deme kiz korkuyom ztn ruyamdada otobüste doguruyodum ahh ahh.bu arada bende cantayi alamadan geldim gecen hafta bu hafta almak şart oldu.bide sormaki annemle gidicem annemin alcagi bitmez insallah sag salim bitiriim şu işi. Cantalarida bor turlu begenemiyorum ne olacak bilmem :-(

bende pek yürüyüş yapmaz oldum. ama başlamak için hala geç değil :)

Son düzenleme:

Aynen ya bi çanta için 4-5 kez gezdim bu hafta kesin alırım gözüyle bakıyorum :) puma nın sırt çantasına karar verdim gibi puma nın king koleksiyonundaki sırt çantası gayet iyi görünüyo inşallah mağazaya gidince karar değiştirmem :) çantanın
İçi hazır ama çanta yok :) fazla alınacak kalmamıştır seninde dinlene dinlene gez yorulma fazla

Cnm allah bagislasin.bende epidural sezeryan olacagim nasipse.cok gerekli olan biseyler varmi sezeryan hastane icin.yada kesinlikle olmasi gereken?

cnm normal sezeryane gore çok rahat edıyorsun ..oncelıkle bunu belirtim.
benım bebek için tum ihtiyçlarımı hastane karşılamişti

sen yınede bebek ve kendın için gereklı eşyalarını alman yeterlı fotograf vs çekıleceksenız bakımlı gitmen yeterlı:)
benım eşimde gitmişti doğuma:)

Ya kizlar ben normalde yarim saat yuruyordum.. am bu hafta odadan mutfağa giderken karnim sertleşiyor onun icin korkuyorm be yürüyüşe gitmiyorum. Offf noluyorki yaa

Cnm sirt cantasi rahat diyorlar ama ben kapali oldugum icin siritacagini fazla estetik durmayacagini dusunuyorum :-( benim eksikler bittide annemin bitmedi birde cantam kaldi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…