bence normal ama kiloya fazla takılma sonuçta direk ölçülen bideger vucut uzunluklarına göre hesaplanıyor aynı gün içinde farklı doktorlara gitsen farklı farklı deger verirler 4.5 kilo deyim 3,5 doguranlar bile var takılma kilo mevzusuna
saçma olacak ama ebe bana dediki yürürken bebekler düşecem diye korkarmış bi köşeye kıvrılırmış saklanırmuş o yüzden sertleşirmiz karnımız.
ha bide ebe tavsiyesi doğum çantasıda bi kundagın içine bebegin dogar doğmaz giyecegi kıyafetle bez koy dedi , onuda en üste koy bazıları dünya kadar eşya getiriyor doğumhanede çantadan arayıp bulana kadar canımız çıkıyor zaten ne öğrenirsem ebeden öğreniyorum doktora giden para haram gibi bişey şak şak ultrs resmi çıkartmak tek işi
ha bide kızlar deneyimli olanlar bizim eşyalarıda aynı çantayamı koycaz yoksa ayrımı alalım doğumhanede karışıklığa gitmesin ,
canlar tecrubeli bi arkadasim tavsiye etti bende öyle yapmayı düşünüyorum iki kucuk hurc alip bebegin ve kendi esyalarimizi ayri koymak.... Hem karisiklik olmax hemde yanımızda kalacak kisi icin bulmasi etmesi kolay olur siz ne dersiniz
saçma olacak ama ebe bana dediki yürürken bebekler düşecem diye korkarmış bi köşeye kıvrılırmış saklanırmuş o yüzden sertleşirmiz karnımız.
ha bide ebe tavsiyesi doğum çantasıda bi kundagın içine bebegin dogar doğmaz giyecegi kıyafetle bez koy dedi , onuda en üste koy bazıları dünya kadar eşya getiriyor doğumhanede çantadan arayıp bulana kadar canımız çıkıyor zaten ne öğrenirsem ebeden öğreniyorum doktora giden para haram gibi bişey şak şak ultrs resmi çıkartmak tek işi
ha bide kızlar deneyimli olanlar bizim eşyalarıda aynı çantayamı koycaz yoksa ayrımı alalım doğumhanede karışıklığa gitmesin ,
benim kısmetse ikinci doğumum olacak ve ebe çok çok haklı 2 ayrı hurç yap bebek için ayrı kendin için ayrı hatta bebek hurcunun içine doğumhaneye verilecek kıyafetleri ayrı sarıp koyun başınızdakilerde panikten bulamayabilir
bunları ayrı çanta yapmana gerek yok cnm battaniyenin içine bohça gibi sar, tamamdır ama doğum haneye çıtçıtlı badı değil iç zıbın tk istiyolar bilginize
ilk 1 hafta giyebilir cnm inceciklerden dış dünyaya uyum sağlayınca tek kata geçeriz
kendin için mi sordun yeleği bebek için mi gerçi ikinizede gerek yok kış olsa al derdim
Merhaba arkadaşlar. Pek çoğunuzun haberi olabilir ama yinede duyurmakta fayda var. KK olarak Soma için yardım kampanyası başlatılmış durumda. Desteklerinizi esirgemeyin.
Cnm bu hastane cikislarinda ic zibin varya ustten giydirilen onun altina da koymamiz lazimmi yoksa tek alt var o yetiyomu.cunku setin icinde alt patikli yok.
Cnm bu hastane cikislarinda ic zibin varya ustten giydirilen onun altina da koymamiz lazimmi yoksa tek alt var o yetiyomu.cunku setin icinde alt patikli yok.
oğluşta koynuştum ama aylardan kasımdı :44: bunda da koyarım yine en incelerden hemşire kafasına göre takılsın ama yaz bebeği olan bütün arkadaşlarım ilk 1 hafta giydirilir diyo :44:
yok hicrancım sen versen bile geri veriyolar zaten
ilk 1 hafta giyebilir cnm inceciklerden dış dünyaya uyum sağlayınca tek kata geçeriz
kendin için mi sordun yeleği bebek için mi gerçi ikinizede gerek yok kış olsa al derdim