bende 2 adet penye yelek aldım ama hastanede yelek giydirmiyosun hep battaniyede sarılı oluyo, onun için 2 tane koyun çantanıza hem anne bebeği daha rahat tutup emzirebiliyor hemde eli ayağı derli toplu duruyo daha çok minikler eve gidince sarmazsınız
bende 2 adet penye yelek aldım ama hastanede yelek giydirmiyosun hep battaniyede sarılı oluyo, onun için 2 tane koyun çantanıza hem anne bebeği daha rahat tutup emzirebiliyor hemde eli ayağı derli toplu duruyo daha çok minikler eve gidince sarmazsınız
oğluşta koynuştum ama aylardan kasımdı :44: bunda da koyarım yine en incelerden hemşire kafasına göre takılsın ama yaz bebeği olan bütün arkadaşlarım ilk 1 hafta giydirilir diyo :44:
Cnm hani bu en ince ic zibin takimlari varya alt ust onlardan.normalde hast cikisinda ust zibinin alti var.bu en incesinden yok.o yuzden ben giydirmeyi düşünüyorum. Belki cok sicak olursa cikartiriz odaya gelince.
Evt cnm.mantiken bi baktim ustten 2 kat giymis oluyor.altta neden 1 tane var ya biz koyalimda goydirmezse giydirmesinler.battaniyede 2 tane koycam.birde incecik bir kundak almis annem bez.ben onuda koyucam emziriken cok zor oluyo elleri kolari bi tarafa kayiyo.
Canim kadın doğum doktoruma gitmedim. Enfeksiyon doktoruna gittim onun içın bilmiyorum kasilmalarin sebebini. Doktorumda dedim rahim ağzı boyu birde nst normal çıkınca birşey demedi kasilmalara. Birde 15 gün sonra gitmicem 1 ay sonra gidicem oda 11 haziranda galiba. Doktor devlete git dedi kontrole istersen ama ona da gitmicem sıkıntı olmazsa. Durumları biliyorsun zart zurt gitmek istemiyorum onun içın hastaneye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evt cnm.mantiken bi baktim ustten 2 kat giymis oluyor.altta neden 1 tane var ya biz koyalimda goydirmezse giydirmesinler.battaniyede 2 tane koycam.birde incecik bir kundak almis annem bez.ben onuda koyucam emziriken cok zor oluyo elleri kolari bi tarafa kayiyo.
Kızlar iki takım hastane çıkışı koymayı.düşünüyormusunuz? Kusar felan lazım olur öyle yapayım diyorum. Ben alt iclik koymuyucam cunku takımda çıkmadı hem hava sıcak olur gerek yok. Bizde üzerimize iki kat altimiza tek kat giyiyoruz üşurken. Kucagimizdayken alt kisminda kollarimiz olacak. Neyse bence böyle işte. Birde hastane çıkışlarında çorap yok çorap büyüklerden alırsak dizine kadar gelir hem küçükler ayakta durmuyormus :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.