2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ic zibin bu degil mi yoksa askili mi :44:

Eklentiler

• $IMG_20140522_044313.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 26
Bebek icin sordum canim aslinda bi penye yelek koydum ama komsu teyzeler kafa karıştırıyor saolsunlar. . Usurmus cocuk yün yelek hirka koy falan diyorlar... o kadarda sıcağa alissin iatemuyorm aslinda.

bende 2 adet penye yelek aldım ama hastanede yelek giydirmiyosun hep battaniyede sarılı oluyo, onun için 2 tane koyun çantanıza hem anne bebeği daha rahat tutup emzirebiliyor hemde eli ayağı derli toplu duruyo daha çok minikler eve gidince sarmazsınız

Bakteri çıktı canim. Israrın kötüydü bayadir herkeste de okuyunca yaptirayim dedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic koymayim o zmn ya giyilmiyorsa. Canta lüzumsuz seylerle dolsun istemiyorum. Tsk ettim canim.

oğluşta koynuştum ama aylardan kasımdı :44: bunda da koyarım yine en incelerden hemşire kafasına göre takılsın ama yaz bebeği olan bütün arkadaşlarım ilk 1 hafta giydirilir diyo :44:
Bencede yaaa giydirilir.sagol cnm.bizde koyariz takilsinlar kafasina gore

ayy acemilik cok kotu yaww

Evt cnm.mantiken bi baktim ustten 2 kat giymis oluyor.altta neden 1 tane var ya biz koyalimda goydirmezse giydirmesinler.battaniyede 2 tane koycam.birde incecik bir kundak almis annem bez.ben onuda koyucam emziriken cok zor oluyo elleri kolari bi tarafa kayiyo.

geçmiş olsun canım kasilmalarin sebebi bakterimiymis

Canim kadın doğum doktoruma gitmedim. Enfeksiyon doktoruna gittim onun içın bilmiyorum kasilmalarin sebebini. Doktorumda dedim rahim ağzı boyu birde nst normal çıkınca birşey demedi kasilmalara. Birde 15 gün sonra gitmicem 1 ay sonra gidicem oda 11 haziranda galiba. Doktor devlete git dedi kontrole istersen ama ona da gitmicem sıkıntı olmazsa. Durumları biliyorsun zart zurt gitmek istemiyorum onun içın hastaneye.

Son düzenleme:
kalin battaniyeyede saricaz mi hast cikisinin kundagi var bideee oyyy kat kat lahana gibi olcaklar

Kızlar iki takım hastane çıkışı koymayı.düşünüyormusunuz? Kusar felan lazım olur öyle yapayım diyorum. Ben alt iclik koymuyucam cunku takımda çıkmadı hem hava sıcak olur gerek yok. Bizde üzerimize iki kat altimiza tek kat giyiyoruz üşurken. Kucagimizdayken alt kisminda kollarimiz olacak. Neyse bence böyle işte. Birde hastane çıkışlarında çorap yok çorap büyüklerden alırsak dizine kadar gelir hem küçükler ayakta durmuyormus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…