sanci cikmadiysa korkma canim benim ağrı çıkınca hemen ilaç başladık ciger gelustirici iğne oldum...
sanci cikmadiysa korkma canim benim ağrı çıkınca hemen ilaç başladık ciger gelustirici iğne oldum...
kalin battaniyeyede saricaz mi hast cikisinin kundagi var bideee oyyykat kat lahana gibi olcaklar
Cnm ben 2 takim koycam.cunku sezeryan olcak benim.alah korusun gaz cikmazsa birakmiyolar ya ne zaman cikarsa artik.o yuzden koymam gerek.coraplarida bilmiyorum ztn durmuyo ayaklarında arkadasin bebeginde gormustumKızlar iki takım hastane çıkışı koymayı.düşünüyormusunuz? Kusar felan lazım olur öyle yapayım diyorum. Ben alt iclik koymuyucam cunku takımda çıkmadı hem hava sıcak olur gerek yok. Bizde üzerimize iki kat altimiza tek kat giyiyoruz üşurken. Kucagimizdayken alt kisminda kollarimiz olacak. Neyse bence böyle işte. Birde hastane çıkışlarında çorap yok çorap büyüklerden alırsak dizine kadar gelir hem küçükler ayakta durmuyormus :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bakteri çıktı canim. Israrın kötüydü bayadir herkeste de okuyunca yaptirayim dedim.
Günaydın kızlarrr :)
dün fenalardaydım ama akşamdan beri pek bi enerjik hissediyorum kendi mi
akşam eşimle bebek şekerlerimizi yaptık tosunumunondan mütevellit mutluyum sanırım.
bu arada karnım gün içinde toplanıp toplanıp geri salıyor kendini sertleşmede var. tırsmıyor değilim. haftaya salı randevumuz .aslında haftaya cuma son. yerime birini buldular ama 1 haziranda başlıyacakmış . cumadan önce bile bırakabilirim yoksa eşimle papaz olucaz.
bütün gece şekerlere bakıp bakıp güldüm mutluluktan allah sonu görmeyi de nasip eder inşallah :)
Nektar a az kalmış allah herkesle beraber onunda yardımcısı olsun :)
Eki Görüntüle 1124603
Eki Görüntüle 1124604
başarabildiysem bunlarda resimleri :) hepsi tek tek el emeği valla :)
herkşlere günaydın nasılsınız bacılar
bacılar çok güzel yaaa hayırlı olsun Bilgecanım o örgüyü yapamıyom ben,bi gösteren de yokyaw evde olunca pek girilmiyo nete ya valla dün kapı dışarı çıkmadım bugünde eşim seyahate gitti sanırım bugünde çıkmam gerçi bi markete gitmem lazım nasıl zor geliyo evde mayışıp kaldım resmen havalar feci sıcak öle böle değil bildiğimiz yaz gelmiş artıkın bende evde anca türk filmi eşliğinde bebek şekerlerimizi örüyorum sonunda patik örmeyi öğrendim şuan 135 tane oldu 200 tane yapmayı planlıyoruz sonrada süslücez hepsini resimlerini eklicem size de bitmiş halleriyle bizden böle sizden ne haberler bakalım
Mrb canlar bugun dr gittim muayene olmadim geçen hafta olduğum için nst baglandim sadece şükür ağrım çıkmadı bol bol yatacakmisim ve 2,3lt su ic dedi.agri kasilma olmaması için
Kızlar iki takım hastane çıkışı koymayı.düşünüyormusunuz? Kusar felan lazım olur öyle yapayım diyorum. Ben alt iclik koymuyucam cunku takımda çıkmadı hem hava sıcak olur gerek yok. Bizde üzerimize iki kat altimiza tek kat giyiyoruz üşurken. Kucagimizdayken alt kisminda kollarimiz olacak. Neyse bence böyle işte. Birde hastane çıkışlarında çorap yok çorap büyüklerden alırsak dizine kadar gelir hem küçükler ayakta durmuyormus :)
Himm geçmiş olsun canım ben hem devlete hem özele gidiyorum devlete her gidişimde doktor kan idrar istiyo.Özellikle idrar önemli enfeksiyon erken doğumu tetikliyormuş bir de İdrarda protein atımı olması da kötü bildiğim kadarıyla.Sen ankaradasin bildiğim kadarıyla bu tahliller için falan devlete gidebilirsin aslında.Ben ankara yi pek bilmiyorum ama zekai tahir ın çayyolu semt polikliniğine gidiyorum tahliller falan kolay oluyor.
Ben de 32 de çalışabilir raporu aldım ve 37 ye kadar sorun çıkmazsa çalışmayı düşünüyorum. Malum doğum sonrası 8 hafta yaz tatiline denk geldiği için güme gidiyor.
Bu şekilde doğum öncesi 5 hafta çalışmış ouyorsun ve bu doğum sonrası 8 haftalık iznin üstüne ekleniyor. Yani bu durumda doğum sonrası 8 +5= 13 hafta izin kullanılabiliyor. Bu iznin başlangıç zamanı ise doğum yapılan tarih. İşte orada bebişlerin erken gelmemesi için dua edicez artık.vaktinde gelirlerse bizim için avantajlı olur.
bacılar çok güzel yaaa hayırlı olsun Bilgecanım o örgüyü yapamıyom ben,bi gösteren de yokhhiiç bişi üretmiyom anlıycağın,özledik kız seni
hicran,duygucanlar,son zamanların heyecanıyla farkında değiliz ama en çok dikkat etmemiz gereken zamanlar sanırım...duygucum ben kaliteli 1 hast.çıkışının yanında öle ehven olanlardan da 2 tk koydum,ama zıbın olayını bilmiyodum,sağlığım el verir de çıkarsam çarşıya ben de alayım
Erken gelirse de ekleniyo diye okudum ben yazıda. Yani mantıken süre kaybı olmamalı. totalde tatile gelse de gelmese de 4 ay izinli oluyoruz. O zaman erken olsa da eklenmeli. Siz de öğretmen misiniz?
teşekkür ederim canımben kıyafetlerini e bebekten aldığım baby&me markalı sıvı deterjan ve yumuşatıcıyla yıkadım 30 derecede yıkadım
Selam Hanımlar,dudağımda uçuk tarzı bir şey çıktı iki haftadır geçmiyor.Sizde var mı böyle şikayetler bünyemiz mi zayıflıyor acaba ?
Hadi ya cok sacma evdeki hesap carsiya uymayabilir yani. Tatile denk geliyo diye mi bu tantana haksizlik. Benim de 19 temmuz dogum. Bu cumartesi 32 doluyor o zaman benim icin ayrilmak daha mi mantikli? Bos yere yorulmak istemiyorunEvet ben de öğretmenim :)
Benim 40. Hafta 6 Temmuz gibi doluyor. 37. Haftaya kadar çalışıcam. Ama 38. ya da 39. Haftada olursa o aradaki 1-2hafta gümbürtüye gidiyor. Ve 13 hafta Eylül'ün ortasında doluyor. Ay olarak değil hafta olarak hesaplamak lazım. Yani benim için ne kadar geç doğarsa o kadar iyi.
biraz sitemli olcak ama bende temmuz annesiyim burada genelede çok giremesemde sohbet etmek için insanlara selam verdiğimde kimse bi cevap bile vermiyo benim tanıdıklarım dışında yoksa ben mi yanlış düşünüyorum herkes birbirini tanıyo die mi selam alamıyorum...oysaki eski topikte yabancı biri bile gelse hoşgeldin dierek en azından selam alırdık lütfen yanlış anlaşıllmasın tabi ki kimse kimseye selam vermek zorunda değil..iyi geceler diliyorum...
ilginiz için teşekkür ederim ama duygusal davranmıyorum reel davranıyorum nese öle olsun sizede kocaman merhabaGenellikle sürekli gelen arkadaslar birbirlerini taniyorlar dogrudur ben yorumlari okuyan taraftayim cogunlukla aklima takilanlari soruyorum arkadaslara. Selam verenlere cevap veriyorlar size öyle denk gelmistirhamilelik duygusalligi :) kocamannnn merhaba
Kizlar selam anca eve geldim yeni yazabiliyorum... masallah bebek buyunus 45 cm ve 2.200 gr olmus benimde toplamda aldigim kilo 4 kg oldu :) calisabilir raporumuzuda aldik 25 haziran son is gunum olacak allah nasip ederse tabi... bu arada bebegin cikolatasini aldik kalan malzemeleride eminonunden alip bir an once suslemeye baslamam lazim susleyince sizinle fotograflari paylasicam :)
Hadi ya cok sacma evdeki hesap carsiya uymayabilir yani. Tatile denk geliyo diye mi bu tantana haksizlik. Benim de 19 temmuz dogum. Bu cumartesi 32 doluyor o zaman benim icin ayrilmak daha mi mantikli? Bos yere yorulmak istemiyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?