2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sanci cikmadiysa korkma canim benim ağrı çıkınca hemen ilaç başladık ciger gelustirici iğne oldum...

Ben doktora sabah gidiyorum hep. O günde karnım yumusacikti sanstan ben ona bağlıyorum biraz sancı olmamasını. Anneme de anlatamıyorum nazli olduğumu kendimi cok dinlediğimi düşünüyor. Kendileri.hiçbirşeyi hatırlamıyor doğal olarak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm ben 2 takim koycam.cunku sezeryan olcak benim.alah korusun gaz cikmazsa birakmiyolar ya ne zaman cikarsa artik.o yuzden koymam gerek.coraplarida bilmiyorum ztn durmuyo ayaklarında arkadasin bebeginde gormustum

Bakteri çıktı canim. Israrın kötüydü bayadir herkeste de okuyunca yaptirayim dedim.

Himm geçmiş olsun canım ben hem devlete hem özele gidiyorum devlete her gidişimde doktor kan idrar istiyo.Özellikle idrar önemli enfeksiyon erken doğumu tetikliyormuş bir de İdrarda protein atımı olması da kötü bildiğim kadarıyla.Sen ankaradasin bildiğim kadarıyla bu tahliller için falan devlete gidebilirsin aslında.Ben ankara yi pek bilmiyorum ama zekai tahir ın çayyolu semt polikliniğine gidiyorum tahliller falan kolay oluyor.

herkşlere günaydın nasılsınız bacılar

bacılar çok güzel yaaa hayırlı olsun Bilgecanım o örgüyü yapamıyom ben,bi gösteren de yok hhiiç bişi üretmiyom anlıycağın,özledik kız seni
Mrb canlar bugun dr gittim muayene olmadim geçen hafta olduğum için nst baglandim sadece şükür ağrım çıkmadı bol bol yatacakmisim ve 2,3lt su ic dedi.agri kasilma olmaması için

hicran,duygucanlar,son zamanların heyecanıyla farkında değiliz ama en çok dikkat etmemiz gereken zamanlar sanırım...duygucum ben kaliteli 1 hast.çıkışının yanında öle ehven olanlardan da 2 tk koydum,ama zıbın olayını bilmiyodum,sağlığım el verir de çıkarsam çarşıya ben de alayım

bizim isim yine dgsti:)) buna kesin dedik ama artik kesin diyemiyrm deqisebiliyo:) alptug alptugra oluck kismetse

Bende semt poliklinigine gittim canim. Cok sık yaptirmaktan yana degilim kan tahlilini cunku kan ilacı vermedi doktorum. Bu ikinci hamileligimden beri şeker yuklemesinde yaptirmistim birde şimdide kilo alınca sekerimle kansizligima baktirayim dedim. Malum doğuma da az kaldı kan değerlerinin düşük olması sıkıntı.yaratir.

Erken gelirse de ekleniyo diye okudum ben yazıda. Yani mantıken süre kaybı olmamalı. totalde tatile gelse de gelmese de 4 ay izinli oluyoruz. O zaman erken olsa da eklenmeli. Siz de öğretmen misiniz?

Benimde şimdi 3 takımım var sayılır ama hangisini koysam ilk hangisini giydirsem bilemedim. Ilk iyi birşeye.gerek yok diyorlar ucuzu giydir deniyor ama hastanede ilk takımıyla çekilecek. Bir açık mavi beyaz battaniyeli takımım var, bir herkesin beğendi fıstık yeşilli takım, birde ucuz yolu civilimin yel degirmenli lacivert beyazlı takımı var kararsız kaldım. Birde ben hala lohusa takımımı alamadım onda da oğlumla takım olayım diyorum ama işte cok kararsız kaldım. Belki de boşuna ne diye ozeniyorsam annem babam kardeşlerim en fazla halam gelir yanıma. Sağlıklı kolayca dogurayim başka birşey istemiyorum. Nede olsa farklı bir doğum olacak birazda ondan özel istiyorum sanirim umarım cok fazla doğuranda olmaz benim doğum yaptığım zaman hastanede.

Erken gelirse de ekleniyo diye okudum ben yazıda. Yani mantıken süre kaybı olmamalı. totalde tatile gelse de gelmese de 4 ay izinli oluyoruz. O zaman erken olsa da eklenmeli. Siz de öğretmen misiniz?

Evet ben de öğretmenim :)
Benim 40. Hafta 6 Temmuz gibi doluyor. 37. Haftaya kadar çalışıcam. Ama 38. ya da 39. Haftada olursa o aradaki 1-2hafta gümbürtüye gidiyor. Ve 13 hafta Eylül'ün ortasında doluyor. Ay olarak değil hafta olarak hesaplamak lazım. Yani benim için ne kadar geç doğarsa o kadar iyi.

Selam Hanımlar,dudağımda uçuk tarzı bir şey çıktı iki haftadır geçmiyor.Sizde var mı böyle şikayetler bünyemiz mi zayıflıyor acaba ?

biraz sitemli olcak ama bende temmuz annesiyim burada genelede çok giremesemde sohbet etmek için insanlara selam verdiğimde kimse bi cevap bile vermiyo benim tanıdıklarım dışında yoksa ben mi yanlış düşünüyorum herkes birbirini tanıyo die mi selam alamıyorum...oysaki eski topikte yabancı biri bile gelse hoşgeldin dierek en azından selam alırdık lütfen yanlış anlaşıllmasın tabi ki kimse kimseye selam vermek zorunda değil..iyi geceler diliyorum...

Hadi ya cok sacma evdeki hesap carsiya uymayabilir yani. Tatile denk geliyo diye mi bu tantana haksizlik. Benim de 19 temmuz dogum. Bu cumartesi 32 doluyor o zaman benim icin ayrilmak daha mi mantikli? Bos yere yorulmak istemiyorun

Genellikle sürekli gelen arkadaslar birbirlerini taniyorlar dogrudur ben yorumlari okuyan taraftayim cogunlukla aklima takilanlari soruyorum arkadaslara. Selam verenlere cevap veriyorlar size öyle denk gelmistir hamilelik duygusalligi :) kocamannnn merhaba

Kizlar selam anca eve geldim yeni yazabiliyorum... masallah bebek buyunus 45 cm ve 2.200 gr olmus benimde toplamda aldigim kilo 4 kg oldu :) calisabilir raporumuzuda aldik 25 haziran son is gunum olacak allah nasip ederse tabi... bu arada bebegin cikolatasini aldik kalan malzemeleride eminonunden alip bir an once suslemeye baslamam lazim susleyince sizinle fotograflari paylasicam :)

ilginiz için teşekkür ederim ama duygusal davranmıyorum reel davranıyorum nese öle olsun sizede kocaman merhaba

selam canım ...hadi maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....güzel güzel fotolar koy inşallah...

Hadi ya cok sacma evdeki hesap carsiya uymayabilir yani. Tatile denk geliyo diye mi bu tantana haksizlik. Benim de 19 temmuz dogum. Bu cumartesi 32 doluyor o zaman benim icin ayrilmak daha mi mantikli? Bos yere yorulmak istemiyorun

Sizin doğum tarihi benimkine göre daha iyi aslında yani şimdi 5 hafta okul kapanana kadar çalışırsanız. Ve Temmuz ortası gibi gelirse bebiş üstüne 13 hafta izinli olacaksınız.

Benim maalesef tüm sekiz hafta tam yaz tatiline geliyor ondan dolayı önden 5 hafta çalışacağım. En azından Eylül ayını kurtarabilmek için.
Yani bizi yakan yaz tatiline denk gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…