2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

peki sen hiç arada ölçüm yapıyormusun.. ne durum da şeker

Ben 2 küçük hurç aldim bide biraz büyük, 1 küçük hurca dogumhaneye verilecek takimi koydum, ama bez ve battaniye koymamistim iyi oldu naginin söylediği :) bi hurca bebeğe yedek giyecekler koydum yedek hastane cikisi yelek çorap mendiller falan. Bi hurcada 2 takim pijama 1 gecelik koydum iç camasiri çorap koydum.. Bavula hurç hurç koycam yani karisiklik olmasin diye. Bi paket bez İslam mendil falan başka ne lazimsa bavula direk koycam kalani..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Katiliyorum bende selam verip temmuz annesi oldugumu soyledim ayrica bir soru sordum kimse ilgilenmedi selam bile alinmadi ... saglik olsun ☺ rabbim saglicakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

selam canım o hamileliğimin başından beri hep var geçiyo geri başlıyo sanırım vitaminsizlikten...

Bize posası kalıyor tabii her şeyin :) Diğer konuda da haklısın,kemikleşmiş ilişkiler var gibi bazen havada kalıyor benimde cümlelerim ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum. İyi geceler.

Kızlar bende cok aktif değilim herkese yazacak psikolojimde yok benimde arada kaynıyor yazdıklarım. Yapicak birşey yok kalabalık olunca. Birde artik selam faslı geçti soru soruncada bilgisi olan yazıyor. Son aylardayiz kendimize bile tahammül edemiyoruz normal.bence

Kalabalıklıktan değil arkadasım. Bekim yazılarımda kaynıyor. Burada 10 -15 kişi sadece kendi arasında konuşuyor. Yeni gelenlerle ilgisizler. Kaç kişinin havada kalan merhabasını gördüm. Burası Temmuz anneleri topiği ise biraz daha alaka lütfen. Hem belki sizlerinde aranıza katılmak isteyenlerden öğreneceği şeyler vardır. Hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar.

Valla ben hergün ziyaret ediyorum sayfayı.Okuyorum.Arada soracak veya bilgilendirecek birşeyim olursa yazıp çıkıyorum.Bana da yeterli geliyor açıkçası.Gebelik duygusallığı diye yorum yapan arkadaşa katılıyorum.Herkes karnı burnunda kendi telaşında.Zaten birçok arkadaş da sıkıntılarından eşlerinin kayınvalidelerinin problemlerinden ilgisizliklerinden bahsediyor.Siz de ilgi bekliyorsanız önce sorunları olan kişilere ilgi gösterin ,yazın,cesaret ve ümit verin bakın nasıl dönüyorlar size.

günaydın kızlar bugün patronla konuşcam c.tesi günleri artık gelmeyeyim diye inş kabul eder dua edin...

ah canım arkadaşım oyle deme farkedilmemistir eger bir mesaj attıysan ki ben buralardaysam cevap veriyorumdur sankim yaaaa
bende mi vermedim acep özürdilerim ama alınma gözden kaçıyor bazen
hadi uzat bakim yanagını

ay bebişinede sanada Masallah güzel haberlerle gelmiş hep böyle olsun İnsallah

oyle gibi gorunuyor sadece bazen konuya dalma meselesi oluyor dediğin gibi canım ben,m denk gelmiştir
sende uzat bakim yanagını
abowww bugun yine opucukler dagıtıyorum

Günaydın kizlar. .
Hayirli cumalar. .
Günler gecmiyor yahuu.cok sıkıldım ben. Kizlar bide bisi sorcm bi arkadasim hediye olarak bakim seti getirmis kolonya fln var. Bebişe kolonya sürülürmu? Bisi olmazmi yani..

Gunaydin hayirli cumalar yavrular kizlar 2-3 gundur bebegimin kipirtilari azaldi daha gucsuz daha zayif gibi.acaba kendi kendime kuruntu mu yapiyorum diyorum.sonra dusunuyorum bi sikinti olsa ya suyum gelir yada sancim filan olur heralde diyorum.ama huzursuzum.:18: bugun kendi doktorumdan farkli bi doktora gidocem calisabilir raporu icin.ordaki kimse dicem artik bi muayne et diye.korkmuyo da degilim.bi de bende acaip sekilde bebegimi kaybetme korkusu basladi.ya karnimda filan bisi olursa ben farketmezsem filan diye kendi kendime kuruyorum.galiba hazirliklar tamamlandi filan ya boyle bisey oldugunda kaldiramicamdan filan mi korkuyorum.onuda bilemedim:44:

Son düzenleme:
Günaydın kizlar. .
Hayirli cumalar. .
Günler gecmiyor yahuu.cok sıkıldım ben. Kizlar bide bisi sorcm bi arkadasim hediye olarak bakim seti getirmis kolonya fln var. Bebişe kolonya sürülürmu? Bisi olmazmi yani..

Alkolsuzdur o ama yinede surulmemeli.normal kolonya surulmez zaten.

Günaydın kizlar. .
Hayirli cumalar. .

canım başka seye kullanırsın kolonyayı kendine kullanırsın bosver ziyan olmaz neticede ama ben hic birine bebek kolonyası kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…