- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Gunaydin hayirli cumalar yavrularkizlar 2-3 gundur bebegimin kipirtilari azaldi daha gucsuz daha zayif gibi.acaba kendi kendime kuruntu mu yapiyorum diyorum.sonra dusunuyorum bi sikinti olsa ya suyum gelir yada sancim filan olur heralde diyorum.ama huzursuzum.:18: bugun kendi doktorumdan farkli bi doktora gidocem calisabilir raporu icin.ordaki kimse dicem artik bi muayne et diye.korkmuyo da degilim.bi de bende acaip sekilde bebegimi kaybetme korkusu basladi.ya karnimda filan bisi olursa ben farketmezsem filan diye kendi kendime kuruyorum.galiba hazirliklar tamamlandi filan ya boyle bisey oldugunda kaldiramicamdan filan mi korkuyorum.onuda bilemedim:44:
Günaydın kizlar. .
Hayirli cumalar. .
Günler gecmiyor yahuu.cok sıkıldım ben. Kizlar bide bisi sorcm bi arkadasim hediye olarak bakim seti getirmis kolonya fln var. Bebişe kolonya sürülürmu? Bisi olmazmi yani..
Sen tecrubelli annesin..sagol melegimahh canım vakit ilerledikçe evhamlar azalacağına artarmış doğru
tabi
Dr.a soyle için rahat etsin
ama sunuda bil ilk ogrendigimiz annelik duyguları bunlar endişe ve korku bunlarla doğuma kadar ilerlicez
sakin ol kotu seyler de düşünme lutfen
günaydın canım benim
Doktorum bana yeri daraliyor artik eskisi kadar hareket edemez dedi canim korkma sende.Gunaydin hayirli cumalar yavrularkizlar 2-3 gundur bebegimin kipirtilari azaldi daha gucsuz daha zayif gibi.acaba kendi kendime kuruntu mu yapiyorum diyorum.sonra dusunuyorum bi sikinti olsa ya suyum gelir yada sancim filan olur heralde diyorum.ama huzursuzum.:18: bugun kendi doktorumdan farkli bi doktora gidocem calisabilir raporu icin.ordaki kimse dicem artik bi muayne et diye.korkmuyo da degilim.bi de bende acaip sekilde bebegimi kaybetme korkusu basladi.ya karnimda filan bisi olursa ben farketmezsem filan diye kendi kendime kuruyorum.galiba hazirliklar tamamlandi filan ya boyle bisey oldugunda kaldiramicamdan filan mi korkuyorum.onuda bilemedim:44:
Alkolsüz evet.Alkolsuzdur o ama yinede surulmemeli.normal kolonya surulmez zaten.
Cildine sürmeyim o zmn giysilerine damlatirim azcik cok guzl kokuyircanım başka seye kullanırsın kolonyayı kendine kullanırsın bosver ziyan olmaz neticede ama ben hic birine bebek kolonyası kullanmadım
günaydın ilk ay bebeği tek su ile yıkamam önerildi bebek şampuanı bile kullanmıyacam doğdugunda koruma zarı ile doğuyorlar. kolanyada ben olsam hiç kullanmam ama 6 aydan sonra belki
ay bebişinede sanada Masallah güzel haberlerle gelmiş hep böyle olsun İnsallah
İnsallah kabul eder giderken patronun yakınına giderken dua okuyupta git ayetel kursi gibi işin ras gitsinnnn haber ver bizede
günaydın canım nasılsın , erken kalkıyosun maşallah bizde evde olunca uyuyacagız hayallerindeyiz...(?)
Doktorum bana yeri daraliyor artik eskisi kadar hareket edemez dedi canim korkma sende.
Alkolsüz evet.
Cildine sürmeyim o zmn giysilerine damlatirim azcik cok guzl kokuyir
sade su kafasini fln temizlermiki?
bu arada eksik listemi paylaşım sizlen bacılarım
bebişin uyku seti
kapı tulu lazım
bana pijama, gecelik,terlik
bebek bezi
bebek bakım seti
hediyelikde en son sipariş vericem galiba
o kadar az iş kalmış dimiii
tabi bu arada 3 haftaya mobilya anca gelir bence
Ozaman buyudu diye sevinmek lazimiyi oldugunu duymak istiyorum acilen.ilk kez bu kadar korkuyorum ben.
Benimde bi terliğim bide uyku setim kaldi.. uyku setini de kayinvaldem vicdana gelirde alir belki diye bekliyorm. Kapi tulu almadım ben çok mu gerekli sadece kapi süsü aldım yetmezmi canim. Terligide begenemiyorm bi türlü
Benimde bi terliğim bide uyku setim kaldi.. uyku setini de kayinvaldem vicdana gelirde alir belki diye bekliyorm. Kapi tulu almadım ben çok mu gerekli sadece kapi süsü aldım yetmezmi canim. Terligide begenemiyorm bi türlü
ay canım ben terlikde gecelik pijamada beyenemiyorum
tulu ben kapıyı süslemek için almıyorum odamda kapı açıldıktan sonra bir yer var orası için alıcam suslicem o girişi oylesi birseyler var kafamda alıp süslediğimde resmini çekerimde
o tulu nerden alırımki perdeciye mi gidicem
Nette falan var canim o kapi tullerinden gidiyor a falan bak görmüştüm ben.ay canım ben terlikde gecelik pijamada beyenemiyorum
tulu ben kapıyı süslemek için almıyorum odamda kapı açıldıktan sonra bir yer var orası için alıcam suslicem o girişi oylesi birseyler var kafamda alıp süslediğimde resmini çekerimde
o tulu nerden alırımki perdeciye mi gidicem
Uyku seti mobilyayla birlikteydi benim kampanyadaydi.200 liraydi ama fiyati.pahali yani.Allahtan kampanya oldugundan cikti aradan.alt acma yok benimde bi tekdun aksam bos odami temizlettim kocama.herseyi attirdim.mobilyalar gelcekte bu ayin sonuna mi olur artik ne zaman olur bilmem
bebemmmm günaydınnnherkese gunaydınnn
günaydın canım,bebişe kolonya sürmeye gerek yok bence,çünkü alerji olabilir,bazı rahatsızlıklar doğuştandır,onların kokusu yeterrrrGünaydın kizlar. .
Hayirli cumalar. .
Günler gecmiyor yahuu.cok sıkıldım ben. Kizlar bide bisi sorcm bi arkadasim hediye olarak bakim seti getirmis kolonya fln var. Bebişe kolonya sürülürmu? Bisi olmazmi yani..
Gunaydin hayirli cumalar yavrularkizlar 2-3 gundur bebegimin kipirtilari azaldi daha gucsuz daha zayif gibi.acaba kendi kendime kuruntu mu yapiyorum diyorum.sonra dusunuyorum bi sikinti olsa ya suyum gelir yada sancim filan olur heralde diyorum.ama huzursuzum.:18: bugun kendi doktorumdan farkli bi doktora gidocem calisabilir raporu icin.ordaki kimse dicem artik bi muayne et diye.korkmuyo da degilim.bi de bende acaip sekilde bebegimi kaybetme korkusu basladi.ya karnimda filan bisi olursa ben farketmezsem filan diye kendi kendime kuruyorum.galiba hazirliklar tamamlandi filan ya boyle bisey oldugunda kaldiramicamdan filan mi korkuyorum.onuda bilemedim:44:
günaydınnn iyi cumalarr
selam canlar,hayırlı cumalar,erik canım bebiş büyüdükçe yeri daralıyor her an hareket etmiyolar sanırım ama günde belli bi sayının üstünde olması gerek diye biliyorum,endişe etme...günaydın kızlar bugün patronla konuşcam c.tesi günleri artık gelmeyeyim diye inş kabul eder dua edin...
biraz sitemli olcak ama bende temmuz annesiyim burada genelede çok giremesemde sohbet etmek için insanlara selam verdiğimde kimse bi cevap bile vermiyo benim tanıdıklarım dışında yoksa ben mi yanlış düşünüyorum herkes birbirini tanıyo die mi selam alamıyorum...oysaki eski topikte yabancı biri bile gelse hoşgeldin dierek en azından selam alırdık lütfen yanlış anlaşıllmasın tabi ki kimse kimseye selam vermek zorunda değil..iyi geceler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?