Kızlar anne sütünden biraz yıkama suyuna damlatip o suyla yıkıyorlarmis Almanyada ilk zamanlar bende 40. Çıkana kadar öyle yapmayı düşünüyorum. Bu arada herkeslere günaydın. Hala iyilesemedim hala bebisin kıyafetleri yıkanması yan tarafta inşaat başladı hep toz her taraf. Hala eksikler bitmedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız abowwwww o ne sarkı bea yaktın kul ettin yüreğimi dagladında ateşlere attın ama atan sen olunca insanın kardeşi olunca ateş ateş gibi olmadı serin sular gibin çarptı yüzüme
guzun güzel hayat istediğin gibi ola
Kızlar anne sütünden biraz yıkama suyuna damlatip o suyla yıkıyorlarmis Almanyada ilk zamanlar bende 40. Çıkana kadar öyle yapmayı düşünüyorum. Bu arada herkeslere günaydın. Hala iyilesemedim hala bebisin kıyafetleri yıkanması yan tarafta inşaat başladı hep toz her taraf. Hala eksikler bitmedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim bosver yıkanır bebişin cicileri once sen iyles kendine gel
bu arada ilk kez duydum anne sütüyle yıkamayı anam daha neler ogrenecez her bebisde birseyler öğreniyorum
bu ne demek öğrenmek için ha bire doguracazmı demek abowwww
kız abowwwww o ne sarkı bea yaktın kul ettin yüreğimi dagladında ateşlere attın ama atan sen olunca insanın kardeşi olunca ateş ateş gibi olmadı serin sular gibin çarptı yüzüme
guzun güzel hayat istediğin gibi ola
herkese günaydın annikolarrr :) biz bugün 34. haftaya girdik. fakat soracak olursanız ne kıyafetleri yıkadım ütüledim ne hastane çantası hazırladım :) biraz uyuşuğum galiba ama çalışmaya devam ediyorum yorgunluğum ondan sanırım. inşallah 1 hafta sonra izne ayrılınca hepsini tamamlayacağımmm. bu arada dün akrabamızın kızı doğum yapmış. 20 gün vardı doğumuna. annesiyle güle oynaya kontrole gittiler, doktor doğum başlamış hemen yatış demiş ve doğurtuvermiş :) ne zaman ne olacağı hiç belli değil valla
yıkama utu isi kolay canim zaten minicik seyler ben bi gun yikamayla ugrastim ertesi gunde utuledim ohh mis... Benimde hast cantasini hazirlamam lazim acilen birde erken doğum riskim var
anam ben delisin sende kııızzzz
ama ikiz kardeş almim zira baksana benim guzelligime dünyaya iki tane bundan cok geliriz agır basarızda diğer insanlar kıskanclıkdan yaşamlarından keyif almaz olurlar
hersey insanlık için örtmenim onlarıda dusunmeliyiz
yıkama utu isi kolay canim zaten minicik seyler ben bi gun yikamayla ugrastim ertesi gunde utuledim ohh mis... Benimde hast cantasini hazirlamam lazim acilen birde erken doğum riskim var
eltimler bebişi hastaneden gelince ikinci gün yıkadılar canım. yani doğduğunun üçüncü günü. daha sonrada 2-3 günde bir yıkıyorlar. şuan 20 günlük. doktorumuz aynıydı. o şekilde söylemiş. göbeği düşüne kadar beklemeyin yıkayın demiş. göbeği 1 hafta sürmeden düştü zaten. (bu arada oda erken geldi. 37. haftada :) ama 3650 gr doğdu tosuncuk bir kızımız var )
Ya kizlar ben normalde yarim saat yuruyordum.. am bu hafta odadan mutfağa giderken karnim sertleşiyor onun icin korkuyorm be yürüyüşe gitmiyorum. Offf noluyorki yaa
herkese günaydın annikolarrr :) biz bugün 34. haftaya girdik. fakat soracak olursanız ne kıyafetleri yıkadım ütüledim ne hastane çantası hazırladım :) biraz uyuşuğum galiba ama çalışmaya devam ediyorum yorgunluğum ondan sanırım. inşallah 1 hafta sonra izne ayrılınca hepsini tamamlayacağımmm. bu arada dün akrabamızın kızı doğum yapmış. 20 gün vardı doğumuna. annesiyle güle oynaya kontrole gittiler, doktor doğum başlamış hemen yatış demiş ve doğurtuvermiş :) ne zaman ne olacağı hiç belli değil valla
canlar tecrubeli bi arkadasim tavsiye etti bende öyle yapmayı düşünüyorum iki kucuk hurc alip bebegin ve kendi esyalarimizi ayri koymak.... Hem karisiklik olmax hemde yanımızda kalacak kisi icin bulmasi etmesi kolay olur siz ne dersiniz
ben iki ayrı çanta yaptım kendime ve oğluşa. bebişin takımlarını da buzdolabı poşetiyle ayrı ayrı paketledim toplamda 4 takımı oldu bebişin çantasında abarttım mı bilmiyorum ama arkadaşla hazırladık nolur nolmaz diye fazladan koyduk bazı şeyleri
kızlar merhaba. bir şey soracaktım size. ben şimdi ilk başlarda kullanmak üzere park yatak alacağım sonra sı için de büyük beşik. ama uyku setleri hep büyük beşikler için park yatak için ayrı satılıyor. acaba normal uyku setini park yatak için kullansam çok büyük mü olur sizce?
Erken gelirse de ekleniyo diye okudum ben yazıda. Yani mantıken süre kaybı olmamalı. totalde tatile gelse de gelmese de 4 ay izinli oluyoruz. O zaman erken olsa da eklenmeli. Siz de öğretmen misiniz?