2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Herkese günaydın. Hayırlı cumalar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim iyileseyim inş bi gecelik işini halletseydim iyiydi az kaldı artik kismet

park yatakların uyku seti ayrı oluyor canım benim ama iki kez uyku seti almim diyorsan nevresim takımı alabilirsin uygun fiyatlı ne bilim aklıma bunlar geldi

park yatakların uyku seti ayrı oluyor canım benim ama iki kez uyku seti almim diyorsan nevresim takımı alabilirsin uygun fiyatlı ne bilim aklıma bunlar geldi

evt uygun fiyatlı nevresim takımları var ya da pike takımları. Konu açılmışken ben de sorayım ilk zaman için ben de küçük beşik aldım ama onda ne kullanacağımı bilmiyorum nevresimler falan büyük gelir yastık yorgan falan gerekir mi ne yapsam bilemedim :18:
beşik bu
http://www................/bebek-be...bebek-sepeti-besik-sepet-hamagi-new-2014.html

günaydın temmuz anneleri :) yine bir iş günü yataktan sürünerek kalktım neyseki yarın tatil :)

Linkini acamadim ama bende minik beaik aldim ilk zamnlar icin sonra odasinda yatar... yaz olacagi için pike kullanicam ben bidr küçük bebege yorgan onermiyorlar canim..

masallahhh prensese eltin ne yedi ne icti kizz

Bizim banyomuz ne zaman olacak sezeryan olursak sikinti olur mu

Birde eltin normal doğum mu yaptı

Normal doğum da 6 saat sonra sezeryanda 2 gun sonra yikanilabiliyormus... bandaji cok sıkı oldugundan su temas etmuyormus. Tecrubeli birindn öğrendim. Tabi doktorun tavsiyesi sorulur o zmn.

11.40da randewum war bkalm bebislerim napiyo kotu ruyalar gordum nst cekincem ins bise cikmaz dua edin kizlar

masallahhh prensese eltin ne yedi ne icti kizz

Bizim banyomuz ne zaman olacak sezeryan olursak sikinti olur mu

Birde eltin normal doğum mu yaptı

hiçbir sıkıntı olmuyor sezeryandan sonra banyo yapma konusunda

ben ilk oğlumda hastaneden eve gelir gelmez banyo yapmıştım zaten insan kendini pis hissediyor

oğlumu da hemen yıkamıştık eve gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…