2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Linkini acamadim ama bende minik beaik aldim ilk zamnlar icin sonra odasinda yatar... yaz olacagi için pike kullanicam ben bidr küçük bebege yorgan onermiyorlar canim..

evet canım ben hic yorgan örtmedim pike takımı yeter ama zaten kucuk besigede istediğin gibi uyar hem iki kez uyku seti almakda manasız olurdu zaten

11.40da randewum war bkalm bebislerim napiyo kotu ruyalar gordum nst cekincem ins bise cikmaz dua edin kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu saatten sonra iyi rüya görmek beklenemez zaten :) rüya gördüm diye stres mi yapılır biraz sakin ol üzme bebeğide :)

Normal doğum da 6 saat sonra sezeryanda 2 gun sonra yikanilabiliyormus... bandaji cok sıkı oldugundan su temas etmuyormus. Tecrubeli birindn öğrendim. Tabi doktorun tavsiyesi sorulur o zmn.

Bende sezeryandan 3gun sonra banyo yapmistim bandaji sokmustuk oyle yikandim ve gercekten banyodan sonra insanin sutu artiyor :)

herkese merhabalar hayırlı cumalar

topiğin başlarında bikaç kez yazdım ama listede falan adımı göremeyince kalabalık arasında kaybolup gidiyor yazdıklarım heralde deyip sessiz takipçi olmuştum

20 aylık bir oğlum var sezeryanla doğmuştu iri bir bebek olduğu için

bu oğlum da sezeryan olcak nasipse kesin olmamakla beraber ayın 10u gibi alırız demişti doktorum

böbrek büyümesi çıktı oğlumda ama şükür en son kontrolde gerileme oldu ve normale döndü

ama bebiş 2 kg'ya varmış, suyumun artma riski varmış

ayakta durmayı, ağır kaldırmayı, yorulmayı, şekeri, ilişkiyi yasakladı doktorum

erken doğum riski var

inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

slm cnm bence bir sorun yoktur bebişinde olsa doktorun söylerdi endişelenme nasıl ki bizler hepimiz aynı boy kiloda değiliz bebişlerimizde öyle anne baba etkeni var genetik faktörler var o yüzden anneye babaya göre değerlendiriliyor bebeklerde diğer bebeklere göre değil... böyle düşünüp kendini hiç bence strese sokma... sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah :)

bu saatten sonra iyi rüya görmek beklenemez zaten :) rüya gördüm diye stres mi yapılır biraz sakin ol üzme bebeğide :)

2tane olduklarindan hareketlerini sayamiyrm hep sol alt taraftan tekme geliyo sagdaki oynamiyomu diye paniqim en son nstde sanci cikinca 5gun yattim hastanede onlarin streside war kilo alimlari yawasladi oda war warda war yni:)

11.40da randewum war bkalm bebislerim napiyo kotu ruyalar gordum nst cekincem ins bise cikmaz dua edin kizlar

Canim rahat ol bisicik yoktur.. bu zamnlarda endişeler dahada artiyor
evet canım ben hic yorgan örtmedim pike takımı yeter ama zaten kucuk besigede istediğin gibi uyar hem iki kez uyku seti almakda manasız olurdu zaten
Evet iki uyku seti gereksiz ablam 2 yasina kadar hic yorgan ortmemis battaniye falan. Oda sıcaklığı iyi tutuluyormus zatn

Bende sezeryandan 3gun sonra banyo yapmistim bandaji sokmustuk oyle yikandim ve gercekten banyodan sonra insanin sutu artiyor :)
Evet cokda pimpirklenmemeli zatn yikanilir yani. Hatta normal dogumda brnim hastanemde odada banyolar var yikanmak istersen yikaniliyormus o derece yani

hoageldin canim yogun bi topik burasi kayna araya:) geçmiş olsun az kaldi hepimiz dayaniyoruz

güzeller herkeze selam hayırlı cumalar hayırlı günler olsun
dün annemin tüm mutfak dolaplarını indirim temizledim anam annemin mutfağı benim mutfağın 5 katı tam bir günümü aldı dinlene dinlene kendimi yormadan yaptım tabi akşamda annemden fırçayı yedim sen evde iş yapmak için mi izne ayrıldın falan filan diye eee napayım başka nasıl zaman geçircem evde hava acayip sıcak dışarıda çıkılmıyo

Linkini acamadim ama bende minik beaik aldim ilk zamnlar icin sonra odasinda yatar... yaz olacagi için pike kullanicam ben bidr küçük bebege yorgan onermiyorlar canim..

o zaman tekrardan takım almaya falan gerek yok ananesi bi sürü örtü dikti zaten onlarla idare deriz artık.beşiğine uyku seti almıştım zaten gündüzleri odasında yatırmayı düşünüyorum alışsın diye.

selam kızlar niceeee zamandır takip edip yazamadım, inşaallah herkes iyidir, nasıl gidiyor bebiş heyecanı bakimm? hazırmısınız anneliğe?

ewt cnim endiseleniyrm ins gguzel hberlerle gelirim

Evet canim gerek yok baska almaya ortu battaniye pike büyür gider bebişler ins.

hehe aynen biz de ara öğünümüzü yedik meyve kuruyemiş ve süt gümbür gümbür benim tosuncuk
Ohhh afiyt olsun. Benim oglan sıkıldı cikiverck diye korkuyorm pat küt vuruyor anneye

Hii kizlar bide ben hic pazen battaniye almadım. Penye battaniye aldim pazene gerek varmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…