evet tatil ama yapılacaklar var hazır hafta sonu diyeee yani iş bekler bizi yine
Linkini acamadim ama bende minik beaik aldim ilk zamnlar icin sonra odasinda yatar... yaz olacagi için pike kullanicam ben bidr küçük bebege yorgan onermiyorlar canim..
11.40da randewum war bkalm bebislerim napiyo kotu ruyalar gordumnst cekincem ins bise cikmaz dua edin kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
11.40da randewum war bkalm bebislerim napiyo kotu ruyalar gordumnst cekincem ins bise cikmaz dua edin kizlar
Normal doğum da 6 saat sonra sezeryanda 2 gun sonra yikanilabiliyormus... bandaji cok sıkı oldugundan su temas etmuyormus. Tecrubeli birindn öğrendim. Tabi doktorun tavsiyesi sorulur o zmn.
günaydın zeycan
valla ben kimseyi şahsen tanımıyorum.Ben de kafama bişey takıldıkça sormak için giriyorum.Merak etme genelimiz böyleyiz
Bu arada arkadaşlar bakıyorum da benim bebeğim küçük ya
en son 31.haftalıkken 39 cm 1500 gr'dı.
maşallah sizin bebişlerin boyutuna bakıyorum belirgin büyük acaba bir sorun mu var bebişimde hoş ben 13 kg aldım ama nasıl oluyorda bebişim küçük oluyor.
bu saatten sonra iyi rüya görmek beklenemez zaten :) rüya gördüm diye stres mi yapılır biraz sakin ol üzme bebeğide :)
güzel haberlerle gelirsin İnsallah canım bekliyoruz sabırsızlıkla
Canim rahat ol bisicik yoktur.. bu zamnlarda endişeler dahada artiyor11.40da randewum war bkalm bebislerim napiyo kotu ruyalar gordumnst cekincem ins bise cikmaz dua edin kizlar
Evet iki uyku seti gereksiz ablam 2 yasina kadar hic yorgan ortmemis battaniye falan. Oda sıcaklığı iyi tutuluyormus zatnevet canım ben hic yorgan örtmedim pike takımı yeter ama zaten kucuk besigede istediğin gibi uyar hem iki kez uyku seti almakda manasız olurdu zaten
Evet cokda pimpirklenmemeli zatn yikanilir yani. Hatta normal dogumda brnim hastanemde odada banyolar var yikanmak istersen yikaniliyormus o derece yaniBende sezeryandan 3gun sonra banyo yapmistim bandaji sokmustuk oyle yikandim ve gercekten banyodan sonra insanin sutu artiyor :)
herkese merhabalar hayırlı cumalar
topiğin başlarında bikaç kez yazdım ama listede falan adımı göremeyince kalabalık arasında kaybolup gidiyor yazdıklarım heralde deyip sessiz takipçi olmuştum
20 aylık bir oğlum var sezeryanla doğmuştu iri bir bebek olduğu için
bu oğlum da sezeryan olcak nasipse kesin olmamakla beraber ayın 10u gibi alırız demişti doktorum
böbrek büyümesi çıktı oğlumda ama şükür en son kontrolde gerileme oldu ve normale döndü
ama bebiş 2 kg'ya varmış, suyumun artma riski varmış
ayakta durmayı, ağır kaldırmayı, yorulmayı, şekeri, ilişkiyi yasakladı doktorum
erken doğum riski var
inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
canım açılmadı site linkini tekrar yolla istersen bende açılmadı yani
Linkini acamadim ama bende minik beaik aldim ilk zamnlar icin sonra odasinda yatar... yaz olacagi için pike kullanicam ben bidr küçük bebege yorgan onermiyorlar canim..
Bebisimin mamasini yedirdim geldim simdi beni tekmelerle odullendiriyoo
yarasin bebislerimizeee
Canim rahat ol bisicik yoktur.. bu zamnlarda endişeler dahada artiyor
Evet iki uyku seti gereksiz ablam 2 yasina kadar hic yorgan ortmemis battaniye falan. Oda sıcaklığı iyi tutuluyormus zatn
Evet cokda pimpirklenmemeli zatn yikanilir yani. Hatta normal dogumda brnim hastanemde odada banyolar var yikanmak istersen yikaniliyormus o derece yani
hoageldin canim yogun bi topik burasi kayna araya:) geçmiş olsun az kaldi hepimiz dayaniyoruz
kizzz nerelerdesin sen kac zamandır
Evet canim gerek yok baska almaya ortu battaniye pike büyür gider bebişler ins.o zaman tekrardan takım almaya falan gerek yok ananesi bi sürü örtü dikti zaten onlarla idare deriz artık.beşiğine uyku seti almıştım zaten gündüzleri odasında yatırmayı düşünüyorum alışsın diye.
Ohhh afiyt olsun. Benim oglan sıkıldı cikiverck diye korkuyorm pat küt vuruyor anneyehehe aynen biz de ara öğünümüzü yedik meyve kuruyemiş ve sütgümbür gümbür benim tosuncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?