2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ay balım biliyorum senle sohbet ediyos ama 2 akşam önce yazmıştım birlerine dönüş alamadım o yüzden sitem ettim diğer topikte kim gelirse gelsin hoşgeldin der kaarşılardık nese balım....bende öpüyom minişle seni....

günaydın canım...bence takılma pekmez ve muza ağırlık ver bakalım belki toparlarsın ben genelede her akşam muz yiyorum...hım ben 28+4 de bebiş 1200 gr dı şimdi nasıl bilemiyorum...muz ciddi etkiliyo ve badem bende her akşam yemeye çalış

beneto marka hamak beşik. linki direk attım ama farklı bişey mi yapmam gerekiyor acaba?

copy paste yapman yetiyor ama bır sorun var demekki ama beneto diye buldum canım cok cici güle güle kullanın pike takımı yeter tabi hem sonra seneye felanda yine yatagındada kullanırsın pike takımını

herkese hayırlı cumlar Rabbim herkesin dualarını kabul etsin minişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım ve tüm bebek isteyen annelere de rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...

hosgeldin canım benim ne güzel pes pese dogururyorsun bir arada buyur giderler

Kizlar 3 tane büyük beden kulot aldim ben yeteer mi hastane icin

canım günaydın...ben hiç büyük don almadım eğer özelde doğum yapacaksan ve sezeryan olucaksan içini temizliyolarmış çok kanaman olmuyo tabiki hasta bezine bile günlerce maruz kalmıyosun ben özelde doğum yapcam için bunları bildiğimden normal don aldım.....bu arada minikdaşım yakışıklı prens nasıl_??

Kızlar selam doktor dünkü kontrolümde bana 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta sanki çok gibime geldi sizin doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor acaba? ben y,ne 2 hafta sonra gideyim diyorum sizce?

Kızlar selam doktor dünkü kontrolümde bana 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta sanki çok gibime geldi sizin doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor acaba? ben y,ne 2 hafta sonra gideyim diyorum sizce?

3 çok bence de 2 hafta iyidir. hatta son haftalarda her hafta çağıracaklarmış

copy paste yapman yetiyor ama bır sorun var demekki ama beneto diye buldum canım cok cici güle güle kullanın pike takımı yeter tabi hem sonra seneye felanda yine yatagındada kullanırsın pike takımını

öyle yaptım ama açılmamış bilemedim teşekkür ederiz canım bi pike takımı alırım olmazsa haftasonu

Bize posası kalıyor tabii her şeyin :) Diğer konuda da haklısın,kemikleşmiş ilişkiler var gibi bazen havada kalıyor benimde cümlelerim ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum. İyi geceler.

ilginiz için teşekkürler hanımlar bence hamilelik psikolojisinden değil zaten boş zamanımızı burada güzel sohbetlerle taçlandırmak güzel arkadaşlıklar ve bilgi edinmek ve paylaşmak için buradayız selam faslı olsun olmasın insanlar damdan düşer gibi soru sorsa bu defa daha farklı olur o yüzden ben psikolojiye bağlamıyorum güzel arkadaşlıklar için hep yazmak istiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın

aynen ayağımı uzatır uzatmaz başlıyor benmki de tepinmeye annem bana bi tane de pazen dikti örtü battaniye gibi şeyler çok lazım oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…