ay balım biliyorum senle sohbet ediyos ama 2 akşam önce yazmıştım birlerine dönüş alamadım o yüzden sitem ettim diğer topikte kim gelirse gelsin hoşgeldin der kaarşılardık nese balım....bende öpüyom minişle seni....ah canım arkadaşım oyle deme farkedilmemistir eger bir mesaj attıysan ki ben buralardaysam cevap veriyorumdur sankim yaaaa
bende mi vermedim acep özürdilerim ama alınma gözden kaçıyor bazen
hadi uzat bakim yanagını
günaydın zeycan
valla ben kimseyi şahsen tanımıyorum.Ben de kafama bişey takıldıkça sormak için giriyorum.Merak etme genelimiz böyleyiz
Bu arada arkadaşlar bakıyorum da benim bebeğim küçük ya
en son 31.haftalıkken 39 cm 1500 gr'dı.
maşallah sizin bebişlerin boyutuna bakıyorum belirgin büyük acaba bir sorun mu var bebişimde hoş ben 13 kg aldım ama nasıl oluyorda bebişim küçük oluyor.
beneto marka hamak beşik. linki direk attım ama farklı bişey mi yapmam gerekiyor acaba?
herkese merhabalar hayırlı cumalar
topiğin başlarında bikaç kez yazdım ama listede falan adımı göremeyince kalabalık arasında kaybolup gidiyor yazdıklarım heralde deyip sessiz takipçi olmuştum
20 aylık bir oğlum var sezeryanla doğmuştu iri bir bebek olduğu için
bu oğlum da sezeryan olcak nasipse kesin olmamakla beraber ayın 10u gibi alırız demişti doktorum
böbrek büyümesi çıktı oğlumda ama şükür en son kontrolde gerileme oldu ve normale döndü
ama bebiş 2 kg'ya varmış, suyumun artma riski varmış
ayakta durmayı, ağır kaldırmayı, yorulmayı, şekeri, ilişkiyi yasakladı doktorum
erken doğum riski var
inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Kizlar 3 tane büyük beden kulot aldim ben yeteer mi hastane icin
herkese hayırlı cumlar Rabbim herkesin dualarını kabul etsin minişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım ve tüm bebek isteyen annelere de rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...
kizzz nerelerdesin sen kac zamandır
aminnn... az kalmış seninde...
Kızlar selam doktor dünkü kontrolümde bana 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta sanki çok gibime geldi sizin doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor acaba? ben y,ne 2 hafta sonra gideyim diyorum sizce?
bende bi tane pelus battaniye aldim pazen dedigin nasil canim polar gibi olandan mi bi tane daha almayi dusunuyorumda
Kızlar selam doktor dünkü kontrolümde bana 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta sanki çok gibime geldi sizin doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor acaba? ben y,ne 2 hafta sonra gideyim diyorum sizce?
copy paste yapman yetiyor ama bır sorun var demekki ama beneto diye buldum canım cok cici güle güle kullanın pike takımı yeter tabi hem sonra seneye felanda yine yatagındada kullanırsın pike takımını
Katiliyorum bende selam verip temmuz annesi oldugumu soyledim ayrica bir soru sordum kimse ilgilenmedi selam bile alinmadi ... saglik olsun ☺ rabbim saglicakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bize posası kalıyor tabii her şeyin :) Diğer konuda da haklısın,kemikleşmiş ilişkiler var gibi bazen havada kalıyor benimde cümlelerim ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum. İyi geceler.
Kalabalıklıktan değil arkadasım. Bekim yazılarımda kaynıyor. Burada 10 -15 kişi sadece kendi arasında konuşuyor. Yeni gelenlerle ilgisizler. Kaç kişinin havada kalan merhabasını gördüm. Burası Temmuz anneleri topiği ise biraz daha alaka lütfen. Hem belki sizlerinde aranıza katılmak isteyenlerden öğreneceği şeyler vardır. Hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar.
burda o kullan atlardan bulamadim canim ya kucuk yerde oturmanin dezavantajlari aradigim hic bisi yok
Evet canim gerek yok baska almaya ortu battaniye pike büyür gider bebişler ins.
Ohhh afiyt olsun. Benim oglan sıkıldı cikiverck diye korkuyorm pat küt vuruyor anneye
Hii kizlar bide ben hic pazen battaniye almadım. Penye battaniye aldim pazene gerek varmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?