2tane olduklarindan hareketlerini sayamiyrm hep sol alt taraftan tekme geliyo sagdaki oynamiyomu diye paniqim en son nstde sanci cikinca 5gun yattim hastanede onlarin streside war kilo alimlari yawasladi oda war warda war yni:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3tane daha aliyim ben en iyisi kulot
Kızlar selam doktor dünkü kontrolümde bana 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta sanki çok gibime geldi sizin doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor acaba? ben y,ne 2 hafta sonra gideyim diyorum sizce?
zeycanimmm canim benimmm nasilsinnnn prenses azram nasil biz iyiyiz sukur bol bol yatiyoruz yuruyunce yorulunca kasilmalar basliyor...
Pelus aldim canim o ayri penye givi ama kumas olarak biraz daba kislik gibi oluyor pazenler canim ben 4 tanr penye bi pelüş bi tanede kadife aldim. Hiii kv dem bi battaniye aldin diyip duruyor aylardir nasil bisi bilmiyorum tabi. Kullanmicam cam fanusa koyup saklicam. Sonuçta babannesi torununa bi battaniyecik almis heder etmemek lazım demi ama :))bende bi tane pelus battaniye aldim pazen dedigin nasil canim polar gibi olandan mi bi tane daha almayi dusunuyorumda
aynen ayağımı uzatır uzatmaz başlıyor benmki de tepinmeyeannem bana bi tane de pazen dikti örtü battaniye gibi şeyler çok lazım oluyormuş
bilmiyorum ki ya ben normal bez seklinde olanlardan alcam eltim dogum yaptiginda bezi baglamadilar altina serdiler zaten sonrasinda kanamasi olmadi pek ped koydu
Kızlar selam doktor dünkü kontrolümde bana 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta sanki çok gibime geldi sizin doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor acaba? ben y,ne 2 hafta sonra gideyim diyorum sizce?
DERYAAAA, kız günahımı alıyon haa, ne yemesi içmesi =) toplantı dedim okudun mu? bi de evet 1'leri okutuyorum....anam ben delisin sende kııızzzz
ama ikiz kardeş almim zira baksana benim guzelligimedünyaya iki tane bundan cok geliriz agır basarızda diğer insanlar kıskanclıkdan yaşamlarından keyif almaz olurlar
hersey insanlık için örtmenim onlarıda dusunmeliyiz
özlemcim, bence park yatak için set falan alma, neden diyecek olursan zaten kenarlar kumaş, e küçükken kullanıyor park yatağı da...evt uygun fiyatlı nevresim takımları var ya da pike takımları. Konu açılmışken ben de sorayım ilk zaman için ben de küçük beşik aldım ama onda ne kullanacağımı bilmiyorum nevresimler falan büyük gelir yastık yorgan falan gerekir mi ne yapsam bilemedim :18:
beşik bu
http://www................/bebek-be...bebek-sepeti-besik-sepet-hamagi-new-2014.html
herkese merhabalar hayırlı cumalar
topiğin başlarında bikaç kez yazdım ama listede falan adımı göremeyince kalabalık arasında kaybolup gidiyor yazdıklarım heralde deyip sessiz takipçi olmuştum
20 aylık bir oğlum var sezeryanla doğmuştu iri bir bebek olduğu için
bu oğlum da sezeryan olcak nasipse kesin olmamakla beraber ayın 10u gibi alırız demişti doktorum
böbrek büyümesi çıktı oğlumda ama şükür en son kontrolde gerileme oldu ve normale döndü
ama bebiş 2 kg'ya varmış, suyumun artma riski varmış
ayakta durmayı, ağır kaldırmayı, yorulmayı, şekeri, ilişkiyi yasakladı doktorum
erken doğum riski var
inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
bizde karar veremedik yaa kerem güzel bence bugra deve yavrusu demekmis bende düşünmustumde vaaz geçtim sonra yigit kerim istiyorum ben baba furkan efe
kızlar ya oğluma isim konusunda biz hala kararsızızlütfen öneriniz varsa aklınızda olan güzel isimleri sayarmısınız? Ben Kerem istiyorum, babası Buğra.. ama ikisinden de caydık gibi.. var mı güzel bildiğiniz isim
bilmiyorum ki ya ben normal bez seklinde olanlardan alcam eltim dogum yaptiginda bezi baglamadilar altina serdiler zaten sonrasinda kanamasi olmadi pek ped koydu
hoşgeldin takipçi =)
sanki beni anlattın!
bebeğine maşallah diyelim öncelikle!
benim de 15 temmuz ama 10'u gibi alırız dedi dün dr.umuz
başı 2 ahafta önce doğum kanalındaydı ve erken doğum riskin var dedi.... şu an pozisyon nispeten daha iyi ama risk halen devam etmekte
haftan günün memleketin ne bacım?
bende bir pelus battaniye 5tane penye aldim bir battaniyede kendim ordum birde benim bebeklik orgu battaniyem var on vercek annem
canıııııııııııııımmmm nerdesin kız sen? isim nasıl hala bulamadınız yaaaaiş güçten zaman mı kalıyor hicranım :)) ama uğrayıp okuyorum arada, o bile bi lüks benim için.. özledim hepinizi, doğum iznime ayrılınca rahatlarımtabii oğlum erken gelmezse
ben dün gittim dr.a herhangi bir sıkıntı yaşamazsan 3 hafta sonra görüşelim dedi...Kızlar selam doktor dünkü kontrolümde bana 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta sanki çok gibime geldi sizin doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor acaba? ben y,ne 2 hafta sonra gideyim diyorum sizce?
okudun mu loyaalsun a cevabımı..... sen dr musun kızım!!!! sana nebencede 2 hafta sonra git 3 cooookkk
kızlar ya oğluma isim konusunda biz hala kararsızızlütfen öneriniz varsa aklınızda olan güzel isimleri sayarmısınız? Ben Kerem istiyorum, babası Buğra.. ama ikisinden de caydık gibi.. var mı güzel bildiğiniz isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?