2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

birşey çıkmaz inş rahat olmaya çalış :) güzel haberlerini bekliyor olacağız :)

Son düzenleme:
Kızlar selam doktor dünkü kontrolümde bana 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta sanki çok gibime geldi sizin doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor acaba? ben y,ne 2 hafta sonra gideyim diyorum sizce?

benide üç hafta sonra çağırdı. demekki herşey yolundaki sık sık çağırmıyor diye düşünüyorum ben :)

zeycanimmm canim benimmm nasilsinnnn prenses azram nasil biz iyiyiz sukur bol bol yatiyoruz yuruyunce yorulunca kasilmalar basliyor...

Benim ozelde mi devlette mi belli değil canim ben ilcedeyim acil bi durum olursa burda devlette olacak ki riski bi durumum var malum ama hersey yolunda giderse ozelde ilde dogum dusunuyorum merkeze gitmek 2saat

kızlar ya oğluma isim konusunda biz hala kararsızız lütfen öneriniz varsa aklınızda olan güzel isimleri sayarmısınız? Ben Kerem istiyorum, babası Buğra.. ama ikisinden de caydık gibi.. var mı güzel bildiğiniz isim

bende bi tane pelus battaniye aldim pazen dedigin nasil canim polar gibi olandan mi bi tane daha almayi dusunuyorumda
Pelus aldim canim o ayri penye givi ama kumas olarak biraz daba kislik gibi oluyor pazenler canim ben 4 tanr penye bi pelüş bi tanede kadife aldim. Hiii kv dem bi battaniye aldin diyip duruyor aylardir nasil bisi bilmiyorum tabi. Kullanmicam cam fanusa koyup saklicam. Sonuçta babannesi torununa bi battaniyecik almis heder etmemek lazım demi ama :))
aynen ayağımı uzatır uzatmaz başlıyor benmki de tepinmeye annem bana bi tane de pazen dikti örtü battaniye gibi şeyler çok lazım oluyormuş

Kızlar selam doktor dünkü kontrolümde bana 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta sanki çok gibime geldi sizin doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor acaba? ben y,ne 2 hafta sonra gideyim diyorum sizce?

canım benim doktor da aynı dedi geçen gidişimde 29. haftadaydım bi dahakine 32. haftada gelcen sonra da ondan 3 hafta sonra dedi ama ben de artık 2 haftada bir gitmek istiyorum bu gidişimde söylicem çünkü etraftan soruyorum 32. den sonra kontroller 2 haftada bire düşmüş çoğunun, kadınlar klübünün gebelik takviminde de öyle olması gerektiği yazıyo

DERYAAAA, kız günahımı alıyon haa, ne yemesi içmesi =) toplantı dedim okudun mu? bi de evet 1'leri okutuyorum....
kahvaltı etmişin afiyet olsun!

özlemcim, bence park yatak için set falan alma, neden diyecek olursan zaten kenarlar kumaş, e küçükken kullanıyor park yatağı da...
dönemiyor edemiyor hadi döndü diyelim ahşap metal bir aksam yok, kafasını çarpacağı... sen bence uzun süre kullanacağı için beşik yatak neyse ona bir set al
ben aldım inan daha o kenarlıklarını kullanamadım!

hoşgeldin takipçi =)
sanki beni anlattın!
bebeğine maşallah diyelim öncelikle!
benim de 15 temmuz ama 10'u gibi alırız dedi dün dr.umuz
başı 2 ahafta önce doğum kanalındaydı ve erken doğum riskin var dedi.... şu an pozisyon nispeten daha iyi ama risk halen devam etmekte
haftan günün memleketin ne bacım?

ben bu hafta gittim bana da 4 hafta sonra gel dedi
bence sıkıntı omadıgından öyle diyorlar.
3 hafta normaldir, doktorlardan ii bilecek degiliz

sinan, hakan, ezel, aksel, selim, ömer, Yusuf benim sevdiklerim:)

hoşbulduk

31+5'teyiz bugün

doğum kanalına girme durumu yok bizde, rahimağzında açılma da yok dedi

15 mayısta gitmiştim en son, 29unda tekrar çağırdı bakalım bu sefer ne dicek

iş güçten zaman mı kalıyor hicranım :)) ama uğrayıp okuyorum arada, o bile bi lüks benim için.. özledim hepinizi, doğum iznime ayrılınca rahatlarım tabii oğlum erken gelmezse
canıııııııııııııımmmm nerdesin kız sen? isim nasıl hala bulamadınız yaaaa alıcam kızım o çocuuu senden! sosyal bilmem ne adı altında örtmeni de olurum hıhhhh
ben dün gittim dr.a herhangi bir sıkıntı yaşamazsan 3 hafta sonra görüşelim dedi...
ama 10 gün kontrol hakkı var ya, yüzünü görmek için haftaya bi daha gideceğimi söyledim. ne zaman istersen gel dedi maksat görelim hasret giderelim....
bencede 2 hafta sonra git 3 cooookkk
okudun mu loyaalsun a cevabımı..... sen dr musun kızım!!!! sana ne
4 çocuklu 4 yapraklı 35'lik çıtııırrrrrrrrrrrrrrrrr

NaZaR_BoNCuGu kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Katiliyorum bende selam verip temmuz annesi oldugumu soyledim ayrica bir soru sordum kimse ilgilenmedi selam bile alinmadi ... saglik olsun ☺ rabbim saglicakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Alıntı Ribambo kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kalabalıklıktan değil arkadasım. Bekim yazılarımda kaynıyor. Burada 10 -15 kişi sadece kendi arasında konuşuyor. Yeni gelenlerle ilgisizler. Kaç kişinin havada kalan merhabasını gördüm. Burası Temmuz anneleri topiği ise biraz daha alaka lütfen. Hem belki sizlerinde aranıza katılmak isteyenlerden öğreneceği şeyler vardır. Hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar.

nazar ve Ribambo
sizlere katılıyorum!
face'te grup açtık ve benim de pc ile ilgili sorunlarım vardı, nete giremedim falan....
döndüğümde ise çok alakasız bir temmuz grubu ile karşılaştığımı söylemek isterim ben de!
açıkçası 2-3 ay öncesine kadar muhabbet çok daha güzeldi, üzülerek söylüyorum ki 3-4 arkadaş için hal hatır sormaya geliyorum kk'ya....

Kerem ismi çok güzel.. İkram,lüfut,cömertlik,asalet demek.
Buğra ise deve demek.

uyku seti almayı düşünen arkadaşlar benden naçizane bir tavsiye gerek yok bence almaya

oğluma nevresim takımı aldım onun bile sadece çarşafıyla yastık kılıfını kullanıyoruz, yorgan kullanmadığım için nevresime gerek bile olmadı

aynı şekilde 2. oğluma da nevresim takımı aldım

yatak kenarlıklarına gelince uyku setini almayıp sadece kenarlık almak istersek 100 tl'nin üzerinde bir fiyat söylemişti bize satıcı 2 yıl önce onun yerine ikeadan 15-20 tl'ye yatak kenarlığı aldım çok da işimi gördü

ilk oğlumun adı doruk, 2. de ege olcak nasipse

fikir olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…