2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Neden yikamiyolarki zararlimi gercekten daha gecen hafta arkadasim dogum yapti normak dogum dogurdugu gibi kuvete goturduler babaya yikatiyolar hatta burda once ogretiyolar ona. Resim cekiyolar yikarken. Zararlimi gercekten aklim karisti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanırım 2.3. gününde yıkanıyorsun,bende yanıma almıcam zaten hastane temin ediyor bende normal doğum düşünüyorum ama bakalım :) gün aldın mı :)

Benim kesin sezeryan olacak.sorun cikmazsa 12 sine kadar bekleme suremiz var dedi.ama ozamana beklemez bir onceki gittigimde haziran sonu demisti.bakalim buyuk ihtimal haziran sonu gibi hayirlisiyla

bence tam olmuş bu liste meme ucu kremi lanisoh,biberon aventi tavsiye edebilirim ha bu arada kendın için havlu almasanda olur yani hastaneden veriyorlar öyle şeyleri ama tabı kullanmak ıstemezsen o ayrı :)

yo kullanırım havluyu baktığım hastaneler hep otel gibiydi sadece en son türkiye hastanesine baktık muhtemelen de orada doğum olacak ama bilemedim onlarda varmıdır verirler mi? bide kuzum bu biberon cam mı? b

bebek bezi ben prima premium care almayı düşünüyorum ama bünyesi neye el verir bilmiyorum :) primaya alerjisi olup canbebe kullananı biliyorum :)

bez konusun da çok kararsız kaldım ne zamanadan beri de araştırıyorum özellikle primanın İsrail malı olduğu için müslümanların soyu üremesin diye kısırlık kapan bir madde olduğunu okudum çok yerde ve sızıntı yaptığı için de çok şikayet var ayrıca dediğin gibi can bebeye geçmiş memnun olan bebeklerde olmuş :) tahriş ediyormuş çoklu bişi almamak lazım sanırım ben stok yapmayı düşündüm ama ne markada nede hangisini bebeişim beğenecek bilemediğim için kaldı öyle..

takı yastığı süslü bişi teyzesi yapıyor resim felan çekileceği için gidiyor sanırım :26: nuk markasını yeni duydum cam mı? bez konusun da da işte yukarda yazdım kararsızım :26: ama yüzünü örtmek için örtü hiç aklıma gelmemişti doğru onuda listeye eklim en iyisi

bende daha canta hazırlamadım ,bu kadar sey koyucaksak o zmn valize hazırlamamız lazım di mi ???

benim ki kocaman valiz bakma çanta dediğime

ağız için steril mendilleri var onuda koydum aslında bak yazmayı unuttum demek ki birde battaniyeleri var onlarıda yazmadım :44: göğüs pedi ve pişik kremi gerekiyor mu? ben terlik olarak buradan resim eklemesini bilmiyorum yoksa eklerdim ev terliği ama altı plastik gibi bir zemini olan beyaz pufidik pjamalarıma uygun bişi koydum

Havlu niye yikancazmi orada

yıkanılıyor bildiğim kadarıyla ama sanırım sezaryan olursa ozaman yıkanılmaz.

Kizlar hastane cantasindan bahsetmisinz ben cok abarti koymadim genelde bir gece yatiriyolar sezeryan olucam kendim icin 2takim pijama ince hirka goguspedi silikon gogus ucu normal ped 2tane kulot 1emzirme atleti 1normal atlet 2corap terlik kucuk elyuz havlusu gogus kremi bide benim onceden vardi diye koydum elektrkli sut pompasi..bebege 10lu hast.cikisi iki takim 5lizibin citcitli badi emzik 2tane penye bitane incepolar battaniye portbebe bebegi tasimak icin agiz mendilleri toto bezi islak mendil :)

Doğduğundaki o üstündeki verniks tbakası bebeğin ilk bağışıklık sistemiymiş dışardaki mikroplara karşı koruyucuymuş ondan yıkamıyolar artık diye bilyorum benim oğlumu yıkamadılar mesela hatta yanıma geldiğinde kulağında filan kan vardı hala sadece siliyolar yinede dr a sormak lazım yada ebelere

cam almadım ,özel maddeden yapılmış 0 bpa olan bir ürün cam ağır olabilir diye düşünmedik 125 lik 2 tane aldım kampanya vardı o zamanlar ve coğu kişide tavsiye etti eşimde cok arastırdı :)

bez stogu yapma her markadan en az taneli olanı alırsın denersin bebiş hangisini severse onu kullanırsın ben öyle yapıcam :) stoklamak dogru olmaz bu arada prima yeni doğanı tavsıye etmıyorlar sızıntı yapıyormus küçük oldugu ondan bir boy buyuk olanı almamamız gerek :)

bendekiler bu boy canım,emziklerini değiştirebiliyorsun ilk etapta aldıgın emzik anne memesi gibi olan yani bebeği emmeye zorluyor cektıkce gelıyor :)

son 6 haftam daha canta oda elbiseler hic bisey yapamadim yaaa bu liste cok degilmi????? 5 yilda herseyi unutmusum sanciyi cantaya ne konacagini 😮

bebişimm hıçkırıyor yine sanki bu ara arttı hıçkırmaları ya, ayyy içimde bunları hissetmek paha biçilmez

napıyosunuz bakim? hastane çantasından bahsetmişsiniz ben hazırlamadım daha, liste vardı face de ordan alıp hazırlayacam bu iki hafta içinde inş.

Biz yikiyoruz cnm doktorlar yikamayin diyor gobek dusene kadar.ama cocuk yikanmadan olmaz biz kesin yikicaz

yaklaşık 4 haftam var ne cantam hazır, ne oğlumun kıyafetleri yıkanmıs ütülenmiş ,ne odasına perde yaptırdım bu yavaslıgın sonu hayır olsun inşallah :)

normal doğum da ağzı ve vücudu ile temas ettiği bakteriler, bağışıklık sisteminin gelişmesinde faydalı rol oynuyor o üstündeki verniks tabakası bebeğin ilk bağışıklık sistemi olduğu için dışardaki mikroplara karşı koruyucuymuş ondan yıkamıyorlar sadece siliyorlar bildiğim kadarıyla

Benim kesin sezeryan olacak.sorun cikmazsa 12 sine kadar bekleme suremiz var dedi.ama ozamana beklemez bir onceki gittigimde haziran sonu demisti.bakalim buyuk ihtimal haziran sonu gibi hayirlisiyla

kimsenşn sat tarihine kadar beklemiyorlar sanırım..

sen daha tecrübelisin ama az bişide koymamışsın 22 kalem

vuuu dun ben primanin en kucugunu aldim 2-5kg actimda paketi ins kucuk gelmez yaa

Merak etme cnım ya küçük gelmiyo ben oğlumda onu kullandım sızıntı olması sadece bebişe kıyamadığımız için sıkı bağlamayınca oluyo başka türlü olmuyo tecrübeyle sabit ben çok memnun kaldım ve yine onu aldım zaten ilk başlar çok bez değişiyo hemen bitiyo baktın memnun değilsin 2. Sefer değiştiririn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…