Sezeryanda banyo yapılmaz ama saçınızı flan yıkayabilirsiniz ben ilkinde yıkamıştım ama bebeğe havluya gerek yok bence çünkü artık yıkamıyolar sadece siliyolar verniks tabakasına zarar vermemek için ben oğlumda prima premium care kulla dım baya sonra aktif bebeğe geçtimhala onu kulla ıyorum hiç değişmedim çok memnundum kızımada premium care aldım ama her bebek farklı olur tabi
sanırım 2.3. gününde yıkanıyorsun,bende yanıma almıcam zaten hastane temin ediyor bende normal doğum düşünüyorum ama bakalım :) gün aldın mı :)
bence tam olmuş bu liste meme ucu kremi lanisoh,biberon aventi tavsiye edebilirim ha bu arada kendın için havlu almasanda olur yani hastaneden veriyorlar öyle şeyleri ama tabı kullanmak ıstemezsen o ayrı :)
bebek bezi ben prima premium care almayı düşünüyorum ama bünyesi neye el verir bilmiyorum :) primaya alerjisi olup canbebe kullananı biliyorum :)
takı yastıgı hastaneye gider mi bilemedim .burda evde durur ,bebek görmeye gelenler evinde takısını takar,hastanede takılmaz .
biberon ben nuk aldım ,tavsiye üzerine .
bebek bezi de primanın yenidoganı var yada 3-6 kiloluk olanı var 88 li ,onu almanı oneririm .birde primanın yine bebekler icin ıslak mendili var ondanda koy bence.
hastaneden cıkarken yüzünü kapatmaya ince bir örtü alabilirsin .bir de kendi sabununu koy .
bende daha canta hazırlamadım ,bu kadar sey koyucaksak o zmn valize hazırlamamız lazım di mi ???
Aklıma gelenler tabi sen de gerekli görürsen göğüs pedi, bebek için ise belki atlet kilot(birisinden ebeler istiyor diye duymuştum), bebek ağız mendili, bebeği hastane çarşafına yatırmak istemiyorsan alt açma seti, pişik kremi belki bir de pusetin üstüne örtmek için kırmızı yazma olabilir tabi ki :) Terlik olarak sen nasıl birşey koydun ki? Yani içeri terliği mi yoksa dışarı terliği mi?
Havlu niye yikancazmi orada
Neden yikamiyolarki zararlimi gercekten daha gecen hafta arkadasim dogum yapti normak dogum dogurdugu gibi kuvete goturduler babaya yikatiyolar hatta burda once ogretiyolar ona. Resim cekiyolar yikarken. Zararlimi gercekten aklim karisti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yo kullanırım havluyu baktığım hastaneler hep otel gibiydi sadece en son türkiye hastanesine baktık muhtemelen de orada doğum olacak ama bilemedim onlarda varmıdır verirler mi? bide kuzum bu biberon cam mı? b
bez konusun da çok kararsız kaldım ne zamanadan beri de araştırıyorum özellikle primanın İsrail malı olduğu için müslümanların soyu üremesin diye kısırlık kapan bir madde olduğunu okudum çok yerde ve sızıntı yaptığı için de çok şikayet var ayrıca dediğin gibi can bebeye geçmiş memnun olan bebeklerde olmuş :) tahriş ediyormuşçoklu bişi almamak lazım sanırım ben stok yapmayı düşündüm ama ne markada nede hangisini bebeişim beğenecek bilemediğim için kaldı öyle..
takı yastığı süslü bişi teyzesi yapıyor resim felan çekileceği için gidiyor sanırım :26: nuk markasını yeni duydum cam mı? bez konusun da da işte yukarda yazdım kararsızım :26: ama yüzünü örtmek için örtü hiç aklıma gelmemişti doğru onuda listeye eklim en iyisi
benim ki kocaman valiz bakma çanta dediğime
ağız için steril mendilleri var onuda koydum aslında bak yazmayı unuttum demek ki birde battaniyeleri var onlarıda yazmadım :44: göğüs pedi ve pişik kremi gerekiyor mu? ben terlik olarak buradan resim eklemesini bilmiyorum yoksa eklerdim ev terliği ama altı plastik gibi bir zemini olan beyaz pufidik pjamalarıma uygun bişi koydum
yıkanılıyor bildiğim kadarıyla ama sanırım sezaryan olursa ozaman yıkanılmaz.
Benim kesin sezeryan olacak.sorun cikmazsa 12 sine kadar bekleme suremiz var dedi.ama ozamana beklemez bir onceki gittigimde haziran sonu demisti.bakalim buyuk ihtimal haziran sonu gibi hayirlisiyla
vuuu dun ben primanin en kucugunu aldim 2-5kg actimda paketi ins kucuk gelmez yaa
vuuu dun ben primanin en kucugunu aldim 2-5kg actimda paketi ins kucuk gelmez yaa
Biz yikiyoruz cnm doktorlar yikamayin diyor gobek dusene kadar.ama cocuk yikanmadan olmaz biz kesin yikicazNeden yikamiyolarki zararlimi gercekten daha gecen hafta arkadasim dogum yapti normak dogum dogurdugu gibi kuvete goturduler babaya yikatiyolar hatta burda once ogretiyolar ona. Resim cekiyolar yikarken. Zararlimi gercekten aklim karisti.
Neden yikamiyolarki zararlimi gercekten daha gecen hafta arkadasim dogum yapti normak dogum dogurdugu gibi kuvete goturduler babaya yikatiyolar hatta burda once ogretiyolar ona. Resim cekiyolar yikarken. Zararlimi gercekten aklim karisti.
Benim kesin sezeryan olacak.sorun cikmazsa 12 sine kadar bekleme suremiz var dedi.ama ozamana beklemez bir onceki gittigimde haziran sonu demisti.bakalim buyuk ihtimal haziran sonu gibi hayirlisiyla
Kizlar hastane cantasindan bahsetmisinz ben cok abarti koymadim genelde bir gece yatiriyolar sezeryan olucam kendim icin 2takim pijama ince hirka goguspedi silikon gogus ucu normal ped 2tane kulot 1emzirme atleti 1normal atlet 2corap terlik kucuk elyuz havlusu gogus kremi bide benim onceden vardi diye koydum elektrkli sut pompasi..bebege 10lu hast.cikisi iki takim 5lizibin citcitli badi emzik 2tane penye bitane incepolar battaniye portbebe bebegi tasimak icin agiz mendilleri toto bezi islak mendil :)
Biz yikiyoruz cnm doktorlar yikamayin diyor gobek dusene kadar.ama cocuk yikanmadan olmaz biz kesin yikicaz
bebim bebiste gunde en az 3kez hıçkırık tutuyor yaa kıyamam onlara been
Biz yikiyoruz cnm doktorlar yikamayin diyor gobek dusene kadar.ama cocuk yikanmadan olmaz biz kesin yikicaz
valla sabah açtım paketi nasil diye el kadar hatta esime dedim ki bak küçücük nerdeyse bizim pedler kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?