2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bebim bebiste gunde en az 3kez hıçkırık tutuyor yaa kıyamam onlara been

çok ilginç demi hicran ben ilk önceleri napıyo bu oğluşş saniyede bi vurmak ne demek falan diyodum sonra anladım hıçkırıyomuş o değilde o suyun içinde nasıl hıçkırıyo bunlar mantık kaldırmıyor, Allah ne güzel yaratmış

valla sabah açtım paketi nasil diye el kadar hatta esime dedim ki bak küçücük nerdeyse bizim pedler kadar
Çok çok kullanayim bitsin zaten yeni dogunca yarim saat bir kaka yapiolarmis

bez dediğin nedir zaten 9 aydır biriktirdiğini dökecek işte sıpalar su gibi gidecek o bezler :)

Annemde öyle yapacak gobisini kapatiriz dedi oyle yikariz dwdi ama mutlaka yikarim diyor kimse tutanaz annemi )

benımkide simdiden söylenmeye başladı her gün yıkarım ben onu su cabuk büyütür diyo bende kardesımde yaz cocuguyuz her gün yıkamıs bizi o gün bugündür su kuşuyuz :):)

kızlar birde cantanıza ,bu küçük cengelli igneye takılan nazar duaları yada ayetel kürsi duası yazan şeyler var .ondan alın kırtasiye yada hac malzemeleri satan bir yerden .

hastaneye gelen giden olur ,nazar degmesin bebeklere .

yeni aklıma geldi benimde ,bebege takarız .

Of ya sanki daha cok var 20. Haftama gelirmiyim felan derken 31 e girdim bugun ama sanki zaman durdu ilerlemiyo. Sizin dogumlar yine yakin en son ben doguracam galiba erken dogum olmazsa allah korusun. 30 temmuz dediler bebegin gelisimine gore simdi 26 temmuz dediler. Ama moralim bozuk kaynanam gelecekti vize islemlerinde eksiklik olmus red gelmis. Dogumumda kendi annemler vs izinde oluyolar samsunda. Ikide cocuk var kaynanamin gelmesi sart. Tkrar basvuracaz artik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hastanede yıkıyolardır ya yıkamazlarmı yıkanmalı ama bunu düşününce olmalı yani :)

bende enfeksiyon ve mantar var, doğar doğmaz bebeği yıkamaları için uyaracam, hem yıkasınlar, hemde dezenfekte için bişeyler mi ne sürüyolarmış enfeksiyonu oılanlar hatırlatsın mutlaka.. yavruma bulaşmaz inş :18: bana annemden geçmiş yıllardır da çekiyorum.. bende istemem bebeğime geçmesini

benim eşimin de plastik alerjisi var evde ki tüm saklama kaplarını imha etti biberon içinde kaynatmak lazım diyor cam olsun çok komik yaa bezin küçük olmasını da önermiyorlar kalça kaymasına sebep olabilirmiş...

bendekiler bu boy canım,emziklerini değiştirebiliyorsun ilk etapta aldıgın emzik anne memesi gibi olan yani bebeği emmeye zorluyor cektıkce gelıyor :)Eki Görüntüle 1134384

çok şirinmiş bunlar yaaa mini mini bu arada nasıl resim paylaşıyoruz brn denemedim ama bilmiyorum da nasıl olduğunu?

son 6 haftam daha canta oda elbiseler hic bisey yapamadim yaaa bu liste cok degilmi????? 5 yilda herseyi unutmusum sanciyi cantaya ne konacagini 😮

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin her türlü tecrüben var sen halledersin

Biz yikiyoruz cnm doktorlar yikamayin diyor gobek dusene kadar.ama cocuk yikanmadan olmaz biz kesin yikicaz

ilk 1 2 gün yıkamam sanırım ama sonra hergün yıkamayı düşünüyorum göbek düşene kadar sabunsuz sonra şampuanla inş.

yaklaşık 4 haftam var ne cantam hazır, ne oğlumun kıyafetleri yıkanmıs ütülenmiş ,ne odasına perde yaptırdım bu yavaslıgın sonu hayır olsun inşallah :)

hayır olacak inş. ama sen bence bi yerden başla en azından çamaşırlarını yıka ki allah korusun acil bişi de işine yarar

bebim bebiste gunde en az 3kez hıçkırık tutuyor yaa kıyamam onlara been

oy benim prensesim de günde 2 kez hıçkırmaya başladı çok tatlı yaaa

yıkamıyolar bebişim bezle silip kucağına veriyolar O kadar güzel kokuo ki farketmiyosun bile :d

ben iğrenmem de sonucta benden gelen bir mucize ama her ihtimale karşı bence yıkanmalı el kadar zaten bi tutacan musluk altına tamam :) :) mandalina evet hatırlatmak lazım yıkanmaları iyi

bebek de anne de banyo yapmadığı için havluya gerek olmaz canım

Yikamiyorlar cnm hatta evdede birakmiyirlar gobegi dusene kadar arkadasim gecen ay yapti 15 gun yikanmadi cocuk.

napalım artık her türlü mis kokar onlar :)

bunlar plastik değil başka bir maddeden yapılıyor ama adını hatırlayamadım şu an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…