- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
bebim bebiste gunde en az 3kez hıçkırık tutuyor yaa kıyamam onlara been
valla sabah açtım paketi nasil diye el kadar hatta esime dedim ki bak küçücük nerdeyse bizim pedler kadar
Çok çok kullanayim bitsin zaten yeni dogunca yarim saat bir kaka yapiolarmis
göbek cevresi korunarak yıkanabılır sanırım ohhh mis gibide kokarlar o zaman :)
Annemde öyle yapacak gobisini kapatiriz dedi oyle yikariz dwdi ama mutlaka yikarim diyor kimse tutanaz annemi)
Annemde öyle yapacak gobisini kapatiriz dedi oyle yikariz dwdi ama mutlaka yikarim diyor kimse tutanaz annemi)
dr um bana ilk kizimda demistiki gelisimi icin yikanmasi onemli iki gunde bir sabahlari yika demisti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çıktığı yeri düşünürsek yıkanması şart zaten canımbende öpmek koklamak için temiz olsun isterim annen haklı
markette molfix ve primanin yeni dogani vardi bende iyisi olsun die prima aldim bol kaka yaptiklari icin biter cabucak artik deneye deneye bulcaz hangi marka popomuza iyi gelio diye
hastanede yıkıyolardır ya yıkamazlarmı yıkanmalı ama bunu düşününce olmalı yani :)
hastanede yıkıyolardır ya yıkamazlarmı yıkanmalı ama bunu düşününce olmalı yani :)
cam almadım ,özel maddeden yapılmış 0 bpa olan bir ürün cam ağır olabilir diye düşünmedik 125 lik 2 tane aldım kampanya vardı o zamanlar ve coğu kişide tavsiye etti eşimde cok arastırdı :)
bez stogu yapma her markadan en az taneli olanı alırsın denersin bebiş hangisini severse onu kullanırsın ben öyle yapıcam :) stoklamak dogru olmaz bu arada prima yeni doğanı tavsıye etmıyorlar sızıntı yapıyormus küçük oldugu ondan bir boy buyuk olanı almamamız gerek :)
bendekiler bu boy canım,emziklerini değiştirebiliyorsun ilk etapta aldıgın emzik anne memesi gibi olan yani bebeği emmeye zorluyor cektıkce gelıyor :)Eki Görüntüle 1134384
son 6 haftam daha canta oda elbiseler hic bisey yapamadim yaaa bu liste cok degilmi????? 5 yilda herseyi unutmusum sanciyi cantaya ne konacagini 😮
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz yikiyoruz cnm doktorlar yikamayin diyor gobek dusene kadar.ama cocuk yikanmadan olmaz biz kesin yikicaz
yaklaşık 4 haftam var ne cantam hazır, ne oğlumun kıyafetleri yıkanmıs ütülenmiş ,ne odasına perde yaptırdım bu yavaslıgın sonu hayır olsun inşallah :)
bebim bebiste gunde en az 3kez hıçkırık tutuyor yaa kıyamam onlara been
rabbimin mucizesi iste kuzummm nokta kadarlardi simdi tosuncuk oldular
yıkamıyolar bebişimbezle silip kucağına veriyolar O kadar güzel kokuo ki farketmiyosun bile :d
bende enfeksiyon ve mantar var, doğar doğmaz bebeği yıkamaları için uyaracam, hem yıkasınlar, hemde dezenfekte için bişeyler mi ne sürüyolarmış enfeksiyonu oılanlar hatırlatsın mutlaka.. yavruma bulaşmaz inş :18: bana annemden geçmiş yıllardır da çekiyorum.. bende istemem bebeğime geçmesini
hastane çantasını hazırlayanlar!!!Bayanlar ben bunları koydum sizce eksik birşeyim kalmış mıdır?
ANNE İÇİN ;[/B]
1- Tahlil takim dosyası (başka bir hastane kontrol yapıldığı için)
2- pijama takımı ( 3 takım )
3- terlik
4- çorap
5- iç giyim (kilot, atlet, sütyen)
6- ped
7- meme ucu kremi (henüz almadım ve ne alacağımı bilmiyorum)
8- diş macunu ve fırçası
9- tarak, toka, ayna, deodorant ve makyaj malz.
10-lohusa tacı
11-kağıt kalem (belki lazım olabilir diye :)
12-telefonların şarj aletleri
13-kolonya veya ıslak mendil
14-duş için havlu
15-kağıt havlu
16-fotoğraf makinesi
17-ziyaretçiler için verilecek hediye
18-takı yastığı
19-zemzem suyu
20 hurma
BEBEK İÇİN;
1- Hastane çıkışı ( 1 adet 10 parçalı olandan)
2- iç dış zıbın takımı (2 parça)
3- çıtçıtlı bady ( 3 adet alt üst )
4- pjama takımı ( 2 adet)
5- çorap, eldiven, şapka, önlük
6- yelek ( 1 adet)
7- bebek bezi ( onu da daha almadım ne alacağımı bilemedim henüz)
8- havlu (bebek yıkandığında kurulanması için)
9- biberon ( onu da daha almadım ne alacağımı bilemedim henüz)
10-puset Hastane çıkışı taşımak için
eksiklerim neler bayanlarr...
Bizde haziran cocuguyuz.oglusumda son dakka kaciriyor haziranibenımkide simdiden söylenmeye başladı her gün yıkarım ben onu su cabuk büyütür diyo bende kardesımde yaz cocuguyuz her gün yıkamıs bizi o gün bugündür su kuşuyuz :):)
Yikamiyorlar cnm hatta evdede birakmiyirlar gobegi dusene kadar arkadasim gecen ay yapti 15 gun yikanmadi cocuk.
benim eşimin de plastik alerjisi var evde ki tüm saklama kaplarını imha etti biberon içinde kaynatmak lazım diyor cam olsunçok komik yaa bezin küçük olmasını da önermiyorlar kalça kaymasına sebep olabilirmiş...
çok şirinmiş bunlar yaaa mini minibu arada nasıl resim paylaşıyoruz brn denemedim ama bilmiyorum da nasıl olduğunu?
senin her türlü tecrüben var sen halledersin
ilk 1 2 gün yıkamam sanırım ama sonra hergün yıkamayı düşünüyorum göbek düşene kadar sabunsuz sonra şampuanla inş.
hayır olacak inş. ama sen bence bi yerden başla en azından çamaşırlarını yıka ki allah korusun acil bişi de işine yarar
oy benim prensesim de günde 2 kez hıçkırmaya başladı çok tatlı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?