2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Anlatirken cok geliyor ama iki kucuk canta aslinda :))Daha cok lazim olan seyleri koydum keyfiye bisi giturmek istemiyorum bebege 3takim koymamin sebebi kakalari disari cikiyor hersy batiyor bazen kusuyor..kendimede iki takim pijama koydum cunku cok acik renkli leke fln cikar diye aslnda terlik koymasamda olurdu oglmda hic giymeden getirdm hastaneden havlu terlik veriyolar cok rahat hafif yurumesi kolay oluyor..bebege havlu carsaf altacma fln gerrk duymadm kendi battaniyesi serili oluyo alta hatta portbebeyi bile kullanilabiliyor kizlar bide ben kizima kilotlucorapla ayrica bitane corap koydum nolur nolmaz diye bu arada gecen bi yazida okudum 36.haftada bebegin vernikstabakasi kayboluyomus cokcok az miktari vucutta kaliyomus tabaka falan yikasinlar benim yavrumu mis olsn zaten benim gittigim hastanedede yikiyolar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dua kitabi koymayi dusunuyorum dogumdayken okurlar belki yada kendim okurum agrim sizim olmazsa sezeryan olursa falan da abdestli gitmek istiorum

dr um bana ilk kizimda demistiki gelisimi icin yikanmasi onemli iki gunde bir sabahlari yika demisti.

bana da oğlumda göbeğinin düşmesini bekleme hergün yıka demişti, hastaneden eve gelir gelmez yıkamıştık

göbeği düşene kadar da ekstra özen göstermiştik,banyo sonrası hemen kurulama, alkolle temizleme şeklinde

Ben dua kitabi koymayi dusunuyorum dogumdayken okurlar belki yada kendim okurum agrim sizim olmazsa sezeryan olursa falan da abdestli gitmek istiorum

D oğumdan ön e okuyabilirsin tabiki canım heycandan aklına gelirse tabi ama sonrasında ne abdest kalıyo ne bişey herşey meydanda

dr um bana ilk kizimda demistiki gelisimi icin yikanmasi onemli iki gunde bir sabahlari yika demisti.

Bide yikayinca rahat uyuyolar :)

valla sabah açtım paketi nasil diye el kadar hatta esime dedim ki bak küçücük nerdeyse bizim pedler kadar
Çok çok kullanayim bitsin zaten yeni dogunca yarim saat bir kaka yapiolarmis

bebişin popişi de minicik olczak zaten annesi zaten dediğin gibi ilk başlarda çok sık bez değişiyor gece-gündüz

Gobegi dusmeden vermiyolar burda. Eve giderken gobek kalmiyo. Hastanede yapiyolar

sezeryan olcak arkadaşlar (normal doğumu bilmediğimden bişey diyemem) doğumdan sonra ilk olarak giymek için evde kullandığınız bir geceliği koyun

çünkü ilk anda aşırı kanamadan dolayı o gecelik kan içinde kalıyor

ertesi gün hastaneden çıkarken ciciş ciciş giyinip çıkarsınız

Ciddimisin yaa.epidural de uyusma gecene kadar ztn ciplak kaliyo alt tarafin.

Ben canbebenin bebek bakim.ortusunu aldim hastane cantasinada koycam belki benim altima falan sererler yada bebiste kullaniriz

genel anesteziyle olmuştum ben canım, ameliyat sonrası üzerimde örtüyle çıplak halde getirmişlerdi

hemşireler daha sonra gelip bebek için bezlerden altıma koyup iç çamaşırı giydirip öyle geceliğimi giydirmişlerdi

ondan sonra da ayağa kaldırıp 2-3 adım attırıp kanın boşalmasını sağlamışlardı

içim fena oldu yine düşününce

o an eşime hayatta bir daha çocuk doğurmam dediğimi hatırlıyorum

Sezeryanda yani sadece bacaklarin uyusmasinda. Hersey bitince yukari aljyolarya anammm bi titrmistim donmustum uzerime kac battaniye attilar banamisin demedi cocumu bile emzirmekmekte zorlandim

sanırım şu an aramızda ki en son anne sensin ama sat tarihi belli olmuyor değişbilir ve zaten hepimizin doğumunu sen takip edip ona göre de belki kolaylık olur.. senin bu 3 mü ? maşallah allah bağışlasın diğerlerinin cinsiyeti ne peki

hastanede yıkıyolardır ya yıkamazlarmı yıkanmalı ama bunu düşününce olmalı yani :)

bir çok yerde yıkamıyorlar...

rabbimin mucizesi iste kuzummm nokta kadarlardi simdi tosuncuk oldular

hicran ne kadarlık oldu senin paşan?

bebek de anne de banyo yapmadığı için havluya gerek olmaz canım

ya belki normal doğum olur öncesinde ve sonrasında yapabilirim bilmiyorum ki?

napalım artık her türlü mis kokar onlar :)

bunlar plastik değil başka bir maddeden yapılıyor ama adını hatırlayamadım şu an :)

gerçi dediğin gibi camlarda çok ağır olur bi yerine felan gelirmi acaba?? kız kardeşimde sürekli yurd dışına çıkıyor buralarda daha gelişmiş ben alırım diyor ama daha evelden hiç tecrübemiz olmadığı için tecrübeyle sabit bişi olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…