normal doğum da ağzı ve vücudu ile temas ettiği bakteriler, bağışıklık sisteminin gelişmesinde faydalı rol oynuyor o üstündeki verniks tabakası bebeğin ilk bağışıklık sistemi olduğu için dışardaki mikroplara karşı koruyucuymuş ondan yıkamıyorlar sadece siliyorlar bildiğim kadarıyla
kimsenşn sat tarihine kadar beklemiyorlar sanırım..
sen daha tecrübelisin ama az bişide koymamışsın 22 kalem
Bizde haziran cocuguyuz.oglusumda son dakka kaciriyor hazirani
dr um bana ilk kizimda demistiki gelisimi icin yikanmasi onemli iki gunde bir sabahlari yika demisti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben dua kitabi koymayi dusunuyorum dogumdayken okurlar belki yada kendim okurum agrim sizim olmazsa sezeryan olursa falan da abdestli gitmek istiorum
dr um bana ilk kizimda demistiki gelisimi icin yikanmasi onemli iki gunde bir sabahlari yika demisti.
valla sabah açtım paketi nasil diye el kadar hatta esime dedim ki bak küçücük nerdeyse bizim pedler kadar
Çok çok kullanayim bitsin zaten yeni dogunca yarim saat bir kaka yapiolarmis
dogumdan sonra olmaz zaten canim
ben haziran kardeşim temmuz cocuğu,benım oğlumda hazıran cocugu olacak ya da 1 temmuza kayabilir :)
bana da oğlumda göbeğinin düşmesini bekleme hergün yıka demişti, hastaneden eve gelir gelmez yıkamıştık
göbeği düşene kadar da ekstra özen göstermiştik,banyo sonrası hemen kurulama, alkolle temizleme şeklinde
Gobegi dusmeden vermiyolar burda. Eve giderken gobek kalmiyo. Hastanede yapiyolar
Bide yikayinca rahat uyuyolar :)
Ciddimisin yaa.epidural de uyusma gecene kadar ztn ciplak kaliyo alt tarafin.sezeryan olcak arkadaşlar (normal doğumu bilmediğimden bişey diyemem) doğumdan sonra ilk olarak giymek için evde kullandığınız bir geceliği koyun
çünkü ilk anda aşırı kanamadan dolayı o gecelik kan içinde kalıyor
ertesi gün hastaneden çıkarken ciciş ciciş giyinip çıkarsınız
10-15 gün sürse de çıkarmıyolar mı?
Ciddimisin yaa.epidural de uyusma gecene kadar ztn ciplak kaliyo alt tarafin.
Ciddimisin yaa.epidural de uyusma gecene kadar ztn ciplak kaliyo alt tarafin.
Of ya sanki daha cok var 20. Haftama gelirmiyim felan derken 31 e girdim bugun ama sanki zaman durdu ilerlemiyo. Sizin dogumlar yine yakin en son ben doguracam galiba erken dogum olmazsa allah korusun. 30 temmuz dediler bebegin gelisimine gore simdi 26 temmuz dediler. Ama moralim bozuk kaynanam gelecekti vize islemlerinde eksiklik olmus red gelmis. Dogumumda kendi annemler vs izinde oluyolar samsunda. Ikide cocuk var kaynanamin gelmesi sart. Tkrar basvuracaz artik..
hastanede yıkıyolardır ya yıkamazlarmı yıkanmalı ama bunu düşününce olmalı yani :)
rabbimin mucizesi iste kuzummm nokta kadarlardi simdi tosuncuk oldular
bebek de anne de banyo yapmadığı için havluya gerek olmaz canım
napalım artık her türlü mis kokar onlar :)
bunlar plastik değil başka bir maddeden yapılıyor ama adını hatırlayamadım şu an :)
Anlatirken cok geliyor ama iki kucuk canta aslinda :))Daha cok lazim olan seyleri koydum keyfiye bisi giturmek istemiyorum bebege 3takim koymamin sebebi kakalari disari cikiyor hersy batiyor bazen kusuyor..kendimede iki takim pijama koydum cunku cok acik renkli leke fln cikar diye aslnda terlik koymasamda olurdu oglmda hic giymeden getirdm hastaneden havlu terlik veriyolar cok rahat hafif yurumesi kolay oluyor..bebege havlu carsaf altacma fln gerrk duymadm kendi battaniyesi serili oluyo alta hatta portbebeyi bile kullanilabiliyor kizlar bide ben kizima kilotlucorapla ayrica bitane corap koydum nolur nolmaz diye bu arada gecen bi yazida okudum 36.haftada bebegin vernikstabakasi kayboluyomus cokcok az miktari vucutta kaliyomus tabaka falan yikasinlar benim yavrumu mis olsn zaten benim gittigim hastanedede yikiyolar :)
bana da oğlumda göbeğinin düşmesini bekleme hergün yıka demişti, hastaneden eve gelir gelmez yıkamıştık
göbeği düşene kadar da ekstra özen göstermiştik,banyo sonrası hemen kurulama, alkolle temizleme şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?