Annemde öyle yapacak gobisini kapatiriz dedi oyle yikariz dwdi ama mutlaka yikarim diyor kimse tutanaz annemi)
çıktığı yeri düşünürsek yıkanması şart zaten canımbende öpmek koklamak için temiz olsun isterim annen haklı
Yikamiyorlar cnm hatta evdede birakmiyirlar gobegi dusene kadar arkadasim gecen ay yapti 15 gun yikanmadi cocuk.
Bebisini yikayacaklar el kaldirsin:128::128:
Fena oluyoruuuuuumgenel anesteziyle olmuştum ben canım, ameliyat sonrası üzerimde örtüyle çıplak halde getirmişlerdi
hemşireler daha sonra gelip bebek için bezlerden altıma koyup iç çamaşırı giydirip öyle geceliğimi giydirmişlerdi
ondan sonra da ayağa kaldırıp 2-3 adım attırıp kanın boşalmasını sağlamışlardı
içim fena oldu yine düşününce
o an eşime hayatta bir daha çocuk doğurmam dediğimi hatırlıyorum
bugun tam 32+0 olduk canim şükürler olsun
Yok cane ben park yatak aldim o ben degilimBen yikiycam sonrasinda gobusu kurulayip altina ustune bol baticon surcem hemen kuruyo zaten ebruli kiz arkadasinn bebegi kokmustur :) cocuk huzursuz olmustr okadar yikanmayinca :) tamam onlar melek mis gibi kokuyolar ama temizlik sart saglik hijyen acisindan ayy kizim dogsa bee :)) buarada ebruli senmi almistin kucuk besik kirmizili senlemi konusuyoduk aynisindan alcam diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fena oluyoruuuuuum
sanırım şu an aramızda ki en son anne sensinama sat tarihi belli olmuyor değişbilir ve zaten hepimizin doğumunu sen takip edip ona göre de belki kolaylık olur.. senin bu 3 mü ? maşallah allah bağışlasın diğerlerinin cinsiyeti ne peki
bir çok yerde yıkamıyorlar...
hicran ne kadarlık oldu senin paşan?
ya belki normal doğum olur öncesinde ve sonrasında yapabilirim bilmiyorum ki?
gerçi dediğin gibi camlarda çok ağır olur bi yerine felan gelirmi acaba?? kız kardeşimde sürekli yurd dışına çıkıyor buralarda daha gelişmiş ben alırım diyor ama daha evelden hiç tecrübemiz olmadığı için tecrübeyle sabit bişi olsun istiyorum
Fena oluyoruuuuuum
Birden fazla alinti nasil yapabilirim kusur kalmisim bundanBen yikiycam sonrasinda gobusu kurulayip altina ustune bol baticon surcem hemen kuruyo zaten ebruli kiz arkadasinn bebegi kokmustur :) cocuk huzursuz olmustr okadar yikanmayinca :) tamam onlar melek mis gibi kokuyolar ama temizlik sart saglik hijyen acisindan ayy kizim dogsa bee :)) buarada ebruli senmi almistin kucuk besik kirmizili senlemi konusuyoduk aynisindan alcam diye
Yaa elimde degil yaa korkuyorum ben.panigim bide offfff onlar beni keserken ben nasil duracam orda gozlerim acik😃😃😃😃😃😃 korkma kizz
Yaa elimde degil yaa korkuyorum ben.panigim bide offfff onlar beni keserken ben nasil duracam orda gozlerim acik)((
ayy benimde eltim aklima geldi dogumda yaninda ben vardimmm iki aylik yeni evliydim sezeryan oldu getirdiler ameliyathanedennnn oyy ben cok korkmustummm dogumdan.....
epidural mı istiyorsun?
Ben yikiycam sonrasinda gobusu kurulayip altina ustune bol baticon surcem hemen kuruyo zaten ebruli kiz arkadasinn bebegi kokmustur :) cocuk huzursuz olmustr okadar yikanmayinca :) tamam onlar melek mis gibi kokuyolar ama temizlik sart saglik hijyen acisindan ayy kizim dogsa bee :)) buarada ebruli senmi almistin kucuk besik kirmizili senlemi konusuyoduk aynisindan alcam diye
Yaa elimde degil yaa korkuyorum ben.panigim bide offfff onlar beni keserken ben nasil duracam orda gozlerim acik)((
Evt kesinlikle oyle istiyorum ama tirsiyorum da.ztn ben komple bayilirsam bida uyanamambunyem kaldirmaz valla
Ya ortuyu biliyom görmüyoruzda o dusunce bana yetiyo isteSen gormuyonki arada bi ortu oluyo. Benim esim yanimdaydi dogumda kestiler beni bacaklarim oynamiyo ben konusup duruyom kocam sanmis tamam bu daha kalkmaz allah korusun sakat kaldi demis icinden. Ama inan ne kesildigin aklina geliyo ne biisi bebisini cikarixolarya o an cok guzel
Iste bende aynen öyle. Allahim yardim et bize yaaabende epiduralden tırsıyorum :18: ameliyathaneye girince korku, heyecan, üşüme, ve çırılçıplak kalmanın verdiği utançla biran önce bayıltsınlar beni diye beklemiştim
2.yi yine genel istiyorum
düşündüm de galiba ben normal doğumda yapamazmışım zaten
Fena oluyoruuuuuum
Yok cane ben park yatak aldim o ben degilim) dur simdi fenalardayim sezeryani hatirladikca offfff
Birden fazla alinti nasil yapabilirim kusur kalmisim bundan))
ben kendim bile yaşamış olmama rağmen bir fena oldum
ama bak oğlum 1 yaşındayken hemen hamile kaldım ve 2. sezeryana hazırım
rabbim hepimizin yardımcısı olsun sezeryan yada normal sağlıkla doğsun bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?