2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Annemde öyle yapacak gobisini kapatiriz dedi oyle yikariz dwdi ama mutlaka yikarim diyor kimse tutanaz annemi )

çıktığı yeri düşünürsek yıkanması şart zaten canım bende öpmek koklamak için temiz olsun isterim annen haklı

Yikamiyorlar cnm hatta evdede birakmiyirlar gobegi dusene kadar arkadasim gecen ay yapti 15 gun yikanmadi cocuk.

Bebisini yikayacaklar el kaldirsin:128::128:

Ben yikiycam sonrasinda gobusu kurulayip altina ustune bol baticon surcem hemen kuruyo zaten ebruli kiz arkadasinn bebegi kokmustur :) cocuk huzursuz olmustr okadar yikanmayinca :) tamam onlar melek mis gibi kokuyolar ama temizlik sart saglik hijyen acisindan ayy kizim dogsa bee :)) buarada ebruli senmi almistin kucuk besik kirmizili senlemi konusuyoduk aynisindan alcam diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fena oluyoruuuuuum

Yok cane ben park yatak aldim o ben degilim ) dur simdi fenalardayim sezeryani hatirladikca offfff

Ucuncu evet rabbim bagisllasin hepimizim cocuklarini iki prensesim var biri 4 biri 2 yasinda.

Birden fazla alinti nasil yapabilirim kusur kalmisim bundan ))

Tmm tmm hatirladim damlacikolataydi...damlacikolata kiz ben bugun ciktim besik almaya ayni senin besige demezlermi 140 lira diye bide bu sicakta esimle dolasmadigmz yer kalmadi diyorumki gecen ay sordum 100lira dedin yok diyo bu yeni geldi bende kizdm almadim baska ogluma alisveris yaptgm yere gittim 175 liraya degisik bi besik aldim gelince resmini cekip koyarim..ama cok canimi siktilar bugun bilseydim ben daha onceleri alirdm saglik olsn napiyim

Kirmizi beşik ben atmistim canım. Yatak odamda kullanmk icin aldım ben.

Yaa elimde degil yaa korkuyorum ben.panigim bide offfff onlar beni keserken ben nasil duracam orda gozlerim acik )((

Sen gormuyonki arada bi ortu oluyo. Benim esim yanimdaydi dogumda kestiler beni bacaklarim oynamiyo ben konusup duruyom kocam sanmis tamam bu daha kalkmaz allah korusun sakat kaldi demis icinden. Ama inan ne kesildigin aklina geliyo ne biisi bebisini cikarixolarya o an cok guzel

Evt kesinlikle oyle istiyorum ama tirsiyorum da.ztn ben komple bayilirsam bida uyanamam bunyem kaldirmaz valla

bende epiduralden tırsıyorum :18: ameliyathaneye girince korku, heyecan, üşüme, ve çırılçıplak kalmanın verdiği utançla biran önce bayıltsınlar beni diye beklemiştim

2.yi yine genel istiyorum

düşündüm de galiba ben normal doğumda yapamazmışım zaten

Ya ortuyu biliyom görmüyoruzda o dusunce bana yetiyo iste hemen kalkma istegim olusuyo o tarz seylerde benim.mesela kapali yerlerde asansor vs kacasim geliyo sanki oyle olacak .ne alaka demi )(52:

Iste bende aynen öyle. Allahim yardim et bize yaaa

Fena oluyoruuuuuum

Yok cane ben park yatak aldim o ben degilim ) dur simdi fenalardayim sezeryani hatirladikca offfff

Birden fazla alinti nasil yapabilirim kusur kalmisim bundan ))

Kiz korkma bnde beldn uyustrldm odaya getirdiler hemsireler bezledi beni :)) giydirdiler karnima kum torbasi koydular serum takiliyken kaldirmadilr aradan 6-7saat gecti bezi sondayi cikarttrdm serum bitti biraz zorda olsa wcye gittim ama agridan degil tansiyonum dusuyodu sonra bisiler ye dedilet yedim anneme sen uyu dedim sabaha kadar ben bktm bebegime ertesi gun sancm basladi dik yuruyemiyodum 4gun agrili gecti sonrasi cok iyiydm sukur korkma sakin hicbisi yok rahat ol...alinti ypmk icn istediklerine tikla bn oyle yapiom :))

Bebegim saglikli dogsun yeterki ben cok memnunum iyiki sezeryan olmusum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…