2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yok yapamiyom nasil yaa.alinti ile cevapla diom baska napcam nere tiklicam

Yaa elimde degil yaa korkuyorum ben.panigim bide offfff onlar beni keserken ben nasil duracam orda gozlerim acik )((

ayy benimde eltim aklima geldi dogumda yaninda ben vardimmm iki aylik yeni evliydim sezeryan oldu getirdiler ameliyathanedennnn oyy ben cok korkmustummm dogumdan.....

Kizlar korkmayin bebislerimizi kucagimiza alcagimizi dusunun bende korkuyorum ama ne ameliyat ne sanci sadece ilk 4gunden korkuyorm oda cocuklarimla gonlumce ilgilenemiycegimden korkuyorm sonrasi cok guzel hayal edin...inanin cekinme oluyor ameliyathaneye gidrrkn ama korkudan daha cok duygusallik oluyor o anki heycanla zaten korkuyu unutuyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kirmizi beşik ben atmistim canım. Yatak odamda kullanmk icin aldım ben.

Hatirladm bi onceki sayfada yazmistim sana aynisini buldum 140lira fln dediler bende baska aldim cok kizdm zaten burasi kucuk biyer rrsmen salak yrine koyuyolar ya tabi yersk bende 175e baska bisi aldim resim yollarim cok guzel

ne tatlı, mis gibi cennet kokulu kuzunu getiriveriyolar ya kucağına

oğluşum şuan karşımda oturmuş pepee izliyor, oyy iyi ki doğurmuşum be

ne tatlı, mis gibi cennet kokulu kuzunu getiriveriyolar ya kucağına

oğluşum şuan karşımda oturmuş pepee izliyor, oyy iyi ki doğurmuşum be

Benimkide dondurma yedi bahcede oynuyor :)) alisverise ciktik bugun apartmanin yanindan geciyoruz demiri kaldirmislar 50cmlik derinlik var oda babasinin elinden tutmus annem dikkat et dusme diyor :))

Ikinci kizimda normal dogum yaptim en rahatida normal dogum valla bana gore. Mis gjbi git dogur kalk ayaga hemen yikan paklan bebisini al halsiz olmuyosun

kurban olsun anneleri onları yaradana

kiraz yiyor bi yandan da bana uzatıyor anni, anni diye

Masallah 😁

Benimkilerde baygin gene yatiyolar hastalar atesleri var kac gundur. Cok sukur bugun cok daha iyiler halsizlikleri var iste. Virus kapmislar salgin varmis

Hıc denemedim canım,dur bi deneyeyim aaa evet hemen hareketlendi,alla alla yerim ben onları ya kuzular

Yok daha neler 140 lira cok para iyi yapmissin almamakla canım. At resmi bakalim. Güle güle kullanın.

Ikinci kizimda normal dogum yaptim en rahatida normal dogum valla bana gore. Mis gjbi git dogur kalk ayaga hemen yikan paklan bebisini al halsiz olmuyosun

Aynen öyle. Bende normal doğum yapmıştım. Normalde iğne bile olamam kan veremem. Epiduraldi böyle bi doğum olamaz. 6 saat sancı çekmişim haberim yok epiduralden hissetmedim, hatta ipad elimdeydi en agrılı vakitte. Doğuma 5-10 dk kala epidurali çektiler ıkınmam için. O anda sancı çektim ve bitti. Toplam 7-8 dk. Bebeğimi verdiler ben şok oldum. Regl sancısının şiddetli hali. Zaten bebek çıkarken asla hissedilmiyor epidural orayı uyuşturmuş mu oluyor yada epidural takılıyken dikiş öncesi iğne yapılıyor ondan mı hiç hissetmedim bilmiyorum. Ben hep sezeryan diyordum, eşim benim o dikişden midem bulanır demişti. Sonra lafını geri de alsa ben anlamıştım ve mantıklı da gelmişti. Iyiki öyle demiş:) Inşallah bi sorun olmazda yine normal doğum yaparım. Unutmadan teşvik etmek için birkaç bişey daha ekliyim. Ben yüzüme botoks ve dolgu yaptırmıyorum o acıya tahammülüm yok mesela. Hep yarıda bırakıyorum ve narkoz için Dr la tartışıyorum resmen. Çünkü o acı sızlama seklinde hani sacınızı çekerler hiç durmadan gibi. Ancak doğum acısı sızlama değilde ağrı regl agrısı işte. Bence daha makul. Gerçi ben 5-10 dk çektim. Saatlerce çekenler ne der bilemem :))

Son düzenleme:
Bende cok istiyorum normal dogumu insallah hepimiz kurtuluruz bebisler saglilkli olsunda nasil cikarlarsa ciksinlar

Masallah ucunuze bayada formundasin sade karnin cikmis sipsivri ne mutlu sana zank diye gidecek kilocuklar

saol cnim birazda kalcam buyudu halimden memnunum ama asiri catladi karnim cok uzuluyrm ins gider bakalim 13kilo aldim

Yagmurcm supersiniz massallah allah nazarlardn saklasin sizi

Bende cok istiyorum normal dogumu insallah hepimiz kurtuluruz bebisler saglilkli olsunda nasil cikarlarsa ciksinlar

Benim bebegimn kalp atislari yavasladigi icin sezeryan oldm herseyin dogali daha guzel ama ben hicte sikayetci degilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…