Yok yapamiyom nasil yaa.alinti ile cevapla diom baska napcam nere tiklicamKiz korkma bnde beldn uyustrldm odaya getirdiler hemsireler bezledi beni :)) giydirdiler karnima kum torbasi koydular serum takiliyken kaldirmadilr aradan 6-7saat gecti bezi sondayi cikarttrdm serum bitti biraz zorda olsa wcye gittim ama agridan degil tansiyonum dusuyodu sonra bisiler ye dedilet yedim anneme sen uyu dedim sabaha kadar ben bktm bebegime ertesi gun sancm basladi dik yuruyemiyodum 4gun agrili gecti sonrasi cok iyiydm sukur korkma sakin hicbisi yok rahat ol...alinti ypmk icn istediklerine tikla bn oyle yapiom :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa elimde degil yaa korkuyorum ben.panigim bide offfff onlar beni keserken ben nasil duracam orda gozlerim acik)((
ayy benimde eltim aklima geldi dogumda yaninda ben vardimmm iki aylik yeni evliydim sezeryan oldu getirdiler ameliyathanedennnn oyy ben cok korkmustummm dogumdan.....
Kirmizi beşik ben atmistim canım. Yatak odamda kullanmk icin aldım ben.
Kizlar korkmayin bebislerimizi kucagimiza alcagimizi dusunun bende korkuyorum ama ne ameliyat ne sanci sadece ilk 4gunden korkuyorm oda cocuklarimla gonlumce ilgilenemiycegimden korkuyorm sonrasi cok guzel hayal edin...inanin cekinme oluyor ameliyathaneye gidrrkn ama korkudan daha cok duygusallik oluyor o anki heycanla zaten korkuyu unutuyosun
ne tatlı, mis gibi cennet kokulu kuzunu getiriveriyolar ya kucağına
oğluşum şuan karşımda oturmuş pepee izliyor, oyy iyi ki doğurmuşum be
Benimkide dondurma yedi bahcede oynuyor :)) alisverise ciktik bugun apartmanin yanindan geciyoruz demiri kaldirmislar 50cmlik derinlik var oda babasinin elinden tutmus annem dikkat et dusme diyor :))
Benimkide dondurma yedi bahcede oynuyor :)) alisverise ciktik bugun apartmanin yanindan geciyoruz demiri kaldirmislar 50cmlik derinlik var oda babasinin elinden tutmus annem dikkat et dusme diyor :))
dr bizede 34 den sonra yapılmaya bilir dedi ama siz çok erken vaz geçmişsinizben sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum çünkü bu olayın vücutta ödemi azaltarak doğumu normal ve kolay olmasına da yardım edermiş
birde müzik dinlediğinde benim ki tepki veriyor sizinki de öyle mi
Hatirladm bi onceki sayfada yazmistim sana aynisini buldum 140lira fln dediler bende baska aldim cok kizdm zaten burasi kucuk biyer rrsmen salak yrine koyuyolar ya tabi yersk bende 175e baska bisi aldim resim yollarim cok guzel
Ikinci kizimda normal dogum yaptim en rahatida normal dogum valla bana gore. Mis gjbi git dogur kalk ayaga hemen yikan paklan bebisini al halsiz olmuyosun
Eki Görüntüle 1134673
34hafta ogluslarmla ben yarin doktora gdiyoruz kismetse dogum tarihimizi ogrenicez teyzeleri
Masallah ucunuze bayada formundasin sade karnin cikmis sipsivri ne mutlu sana zank diye gidecek kilocuklar
Ikinci kizimda normal dogum yaptim en rahatida normal dogum valla bana gore. Mis gjbi git dogur kalk ayaga hemen yikan paklan bebisini al halsiz olmuyosun
Bende cok istiyorum normal dogumu insallah hepimiz kurtuluruz bebisler saglilkli olsunda nasil cikarlarsa ciksinlar
Cnm sayende sezeryana isiniyorumBenim bebegimn kalp atislari yavasladigi icin sezeryan oldm herseyin dogali daha guzel ama ben hicte sikayetci degilim..
Maşallah kuzularina ve sana:)saol cnim birazda kalcam buyudu halimden memnunum ama asiri catladi karnim cok uzuluyrmins gider bakalim 13kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?