2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
slm kzlar muhabbetiniz bol olsun. bugun kızım kipir kipir 32+2 olduk. bel agrisi beni fena vurdu sol bacagimada vuruyo ne yuruyebiliyorum ne egilebiliyorum bugun resmen yataga baglandim bide karnim cok sert kiz kipirdadikca ici aciyo karnimin bide ani kasik agrilarim var bunlari saymazsak iyi sayilirim. :) kalan 8 haftayida atlattikmi tamamdir opuyoruz minik prensesimle hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Walla benim bebegimin kalp atislari yavasladigi icin kontrole gittim sezeryan oldum iyikide olmusum karsi ciktim ilk bastan ama normal dogumda bebegin kalp atislari durur dedi doktrlar dayanamaz dedi..bende tamam dedim ve cok memnunum valla iyiki normal deneyip oglumu riske atmadim..ayrica esine sasirdim sezeryan izinden midesimi bulanirmis valla ben ona bi evlat vereyim onunda midesi bulansin ki benim tenim cok beyaz ve hassas doku yogunlugu yapti sezeryan izim ben kafama taktim ama esim hicbirzaman sorun yapmadi yapsaydi hem cok uzulur hemde gozunu oyardim ben dunyaya bi can getiriyorum cunku..kesinlikle hicbirzaman sezeryan karsiti degilim herseyin dogali guzel normal dogumda cok guzel.ama normal dogum yapip psikolojisi bozulan arkadasimda var 29yasinda ve dogumdan bir hafta icinde saclari bembeyaz oldu sasirip kaldik..insallah hakkimizda hayirlisi olsun sag salim doguralim kuzulari :)

baya iyiymissin:) benimde sertlesti bugun karnim sik sik aglamistm sbh ondan olabilir biz 34olduk benim oglanlarda bu aralar kuduruyo icerde yer kawgasimi acaba:)

Cnm sayende sezeryana isiniyorum

Senin neden sezeryn olcak cnm..tabi normal dogum cok guzel herseyin dogali iyidir ama yani sezeryanda abartilcak kadar kotu degil okadar cok karsilarki normal dogum yapanlar sezeryana kiziyorum zaten bi saglik problemi olmasa neden normal yapmayalm..ayrica sanci crktim soyle oldu boyle oldu falan filan biz senin gibi gidip cocugu doktora aldirmadik diyolar tabi biz hic aci cekmiyoruz anneligin ne oldugunu anlayamiyoruz sanki oyle konusuyolar herseyin zorlugu var bende 4gun kalkamadim iki buklum yurudum ama bebegiminde benimde sagligi yerindeydi sukur hayirlisiyla kurtulalimda nasil olursa olsn..esim dediki beni sezeryana ikna etmeye calisiyolardi eskiden analarimiz babannelerimiz nasil doguruyodu diye doktrda dondu git iyi bi arastir eskiden bebek ve anne olum oranlarini dedi

gece ruyamda emziriyodum o kadar guzel biseydiki hala etkisindeyim dogsalarda emzirsem:)

Doya doya emzirsek neguzel olurdu yaa sap sup emsinler..
Kizlar bu arada rahimimde acayip baski hissediyorum adet olcakmisim gibi bi ara oluyor bi ara geciyor yalanci kasilmalar heralde

Cnm benim genital bolgede siğil vardi gebelikten once suanda aktif yok.fakat bu kesinlikle normal doguma izin vermiyormus.bilasici oldugu icin riske atmiyorlar.bende riske atamam elbette.hayirlisi buymus demekki.saglikli olsunda kuzum gerisi onemli degil.

ay sorma cnim ya sanki keyiften sezeryan oluyoruz gecen komsudayim bi kadin misafiri wardi sordu sezeryan ddm aaa niye ddi ikiside ters duruyo ikiz oldugu icin donemezlermis artik ddm oylede keske normal yapsaydn dio yahu ters duruyolar diorum burun kiwiriyo bide bide hemen eskiyi anlatmalar bsliyo kendime kiziyorum niye ters duruyolar die acikliyosam sezeryan olcam diyip gecmek lazim

Ya bende cok kasiliyorum 11 ine kadar bise cikmasa bari :-( nst ye de bakmadi icim rahat degil

bakmasi lazimdi ama wardir doktorunun bi bildiqi ins bise olmaz cnim cok kasiliyosan acile git hemen baglarlar icin rahat eder benim doktor ole bise oldumu muayene gununu beklemiyosun hemen acile geliyosun dmisti

bugun tam 32+0 olduk canim şükürler olsun

onu demedim bebiş ne kadar oldu kilosu felan yani ..

Ucuncu evet rabbim bagisllasin hepimizim cocuklarini iki prensesim var biri 4 biri 2 yasinda.

oy ne güzel isimleri ne birde bu son numara erkek mi kız mı?

Hıc denemedim canım,dur bi deneyeyim aaa evet hemen hareketlendi,alla alla yerim ben onları ya kuzular

değişik müziklere farklı tepkide veriyor benim ki istiyorsan ona da bir bak çok şaşırtıcı olabiliyor

bakmasi lazimdi ama wardir doktorunun bi bildiqi ins bise olmaz cnim cok kasiliyosan acile git hemen baglarlar icin rahat eder benim doktor ole bise oldumu muayene gununu beklemiyosun hemen acile geliyosun dmisti

Yok cnm ya acile gidecek kadar degil.baski var normal diyor annemde.ayni zamanda midemede baski var.

O zamaaaannn yola devam diyorum ben de :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…