- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Yagmurcm supersiniz massallah allah nazarlardn saklasin sizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah kuzularina ve sana:)
Aynen öyle. Bende normal doğum yapmıştım. Normalde iğne bile olamam kan veremem. Epiduraldi böyle bi doğum olamaz. 6 saat sancı çekmişim haberim yok epiduralden hissetmedim, hatta ipad elimdeydi en agrılı vakitte. Doğuma 5-10 dk kala epidurali çektiler ıkınmam için. O anda sancı çektim ve bitti. Toplam 7-8 dk. Bebeğimi verdiler ben şok oldum. Regl sancısının şiddetli hali. Zaten bebek çıkarken asla hissedilmiyor epidural orayı uyuşturmuş mu oluyor yada epidural takılıyken dikiş öncesi iğne yapılıyor ondan mı hiç hissetmedim bilmiyorum. Ben hep sezeryan diyordum, eşim benim o dikişden midem bulanır demişti. Sonra lafını geri de alsa ben anlamıştım ve mantıklı da gelmişti. Iyiki öyle demiş:) Inşallah bi sorun olmazda yine normal doğum yaparım. Unutmadan teşvik etmek için birkaç bişey daha ekliyim. Ben yüzüme botoks ve dolgu yaptırmıyorum o acıya tahammülüm yok mesela. Hep yarıda bırakıyorum ve narkoz için Dr la tartışıyorum resmen. Çünkü o acı sızlama seklinde hani sacınızı çekerler hiç durmadan gibi. Ancak doğum acısı sızlama değilde ağrı regl agrısı işte. Bence daha makul. Gerçi ben 5-10 dk çektim. Saatlerce çekenler ne der bilemem :))
slm kzlar muhabbetiniz bol olsun. bugun kızım kipir kipir 32+2 olduk. bel agrisi beni fena vurdu sol bacagimada vuruyo ne yuruyebiliyorum ne egilebiliyorum bugun resmen yataga baglandim bide karnim cok sert kiz kipirdadikca ici aciyo karniminbide ani kasik agrilarim var bunlari saymazsak iyi sayilirim. :) kalan 8 haftayida atlattikmi tamamdir opuyoruz minik prensesimle hepinizi
Cnm sayende sezeryana isiniyorum
gece ruyamda emziriyodum o kadar guzel biseydiki hala etkisindeyim dogsalarda emzirsem:)
gece ruyamda emziriyodum o kadar guzel biseydiki hala etkisindeyim dogsalarda emzirsem:)
Senin neden sezeryn olcak cnm..tabi normal dogum cok guzel herseyin dogali iyidir ama yani sezeryanda abartilcak kadar kotu degil okadar cok karsilarki normal dogum yapanlar sezeryana kiziyorum zaten bi saglik problemi olmasa neden normal yapmayalm..ayrica sanci crktim soyle oldu boyle oldu falan filan biz senin gibi gidip cocugu doktora aldirmadik diyolar tabi biz hic aci cekmiyoruz anneligin ne oldugunu anlayamiyoruz sanki oyle konusuyolar herseyin zorlugu var bende 4gun kalkamadim iki buklum yurudum ama bebegiminde benimde sagligi yerindeydi sukur hayirlisiyla kurtulalimda nasil olursa olsn..esim dediki beni sezeryana ikna etmeye calisiyolardi eskiden analarimiz babannelerimiz nasil doguruyodu diye doktrda dondu git iyi bi arastir eskiden bebek ve anne olum oranlarini dedi
Senin neden sezeryn olcak cnm..tabi normal dogum cok guzel herseyin dogali iyidir ama yani sezeryanda abartilcak kadar kotu degil okadar cok karsilarki normal dogum yapanlar sezeryana kiziyorum zaten bi saglik problemi olmasa neden normal yapmayalm..ayrica sanci crktim soyle oldu boyle oldu falan filan biz senin gibi gidip cocugu doktora aldirmadik diyolar tabi biz hic aci cekmiyoruz anneligin ne oldugunu anlayamiyoruz sanki oyle konusuyolar herseyin zorlugu var bende 4gun kalkamadim iki buklum yurudum ama bebegiminde benimde sagligi yerindeydi sukur hayirlisiyla kurtulalimda nasil olursa olsn..esim dediki beni sezeryana ikna etmeye calisiyolardi eskiden analarimiz babannelerimiz nasil doguruyodu diye doktrda dondu git iyi bi arastir eskiden bebek ve anne olum oranlarini dedi
Ayni ruyayi gecenlerde bende gördüm
Bugun bende hic iyi degilim :-( bi baski kasik agrisi gaz mide yanmasi bi huzursuzluk var sabahten beri.
Ya bende cok kasiliyorum 11 ine kadar bise cikmasa bari :-( nst ye de bakmadi icim rahat degilbende sabh canim sikkndi agladim butn gun karnim sertlesti agridi simdi kasiqimda baski war yarn nstye baglar buyuk ihtimal
Ya bende cok kasiliyorum 11 ine kadar bise cikmasa bari :-( nst ye de bakmadi icim rahat degil
bugun tam 32+0 olduk canim şükürler olsun
Ucuncu evet rabbim bagisllasin hepimizim cocuklarini iki prensesim var biri 4 biri 2 yasinda.
Hıc denemedim canım,dur bi deneyeyim aaa evet hemen hareketlendi,alla alla yerim ben onları ya kuzular
bakmasi lazimdi ama wardir doktorunun bi bildiqi ins bise olmaz cnim cok kasiliyosan acile git hemen baglarlar icin rahat eder benim doktor ole bise oldumu muayene gununu beklemiyosun hemen acile geliyosun dmisti
Yok cnm ya acile gidecek kadar degil.baski var normal diyor annemde.ayni zamanda midemede baski var.
benimkine kalsa oda çoktan vaz geçmişti ama benolmasss diyorum erkeklik görevleri vazifeleri felan diye üstüne gidince napsın bana da bir bayan bahsetti sakın sakına durmak yok yola devam diye yoksa bende kendimi bazen çok kötü hissediyorum kocaman bir karınla ığvv ne kötü felan diye halbuseki erkekler o kısmına takılmıyorlarmış bile bayan ne kadar rahat davranırsa onada o süreç o kadar doğal ve normal geldiği gibi doğum sonrası deformasyon olayınıda çabuk kabulleniyorlarmış oda normal geliyormuş yaa
hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?