2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Buyugu gamze kucugu pelin pelinim ikizdi maalesef selinimi kaybettim cok erken dogdular 25 haftalik iki ay yasadi melegim.. cok sukur pelinim gayet iyi. Hic bi sorunu yok. Bu son besikte kazaga kurbani buda erkek☺ insallah ismide mert olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaramaz bebek seninki bende bugun son kiyaftlride yikadim kurudu ama utuleyemedim senin yikama dediqin buyukleride yikamadim:) utu yapiyim cantaya koyim artik

Evt yaramaz teyzesi.cikmak icin acele ediyor.pozisyonuda almis beyfendi.bence iyi yapmissin onlari yikamamakla.bende eve gidiyim ilk isim cantayi hazirlamak olacak.boyle oldukca korkuyorum.

Ben sezeryana karsi degilimki tatlim benimde bi sezeryanim bide normalim var. Ikisinden birini tercih edersem normali secerim dedim. Dediigim gibi evladim sagkikli bi sekildr gelsinde nasil gelirse gelsin. Vaktinde gelsin

Ay cnm ya allah bagislasin yavrularini sana.rabbim bi kiz almis bi erkek vermis sana.allah bunlara uzun ömür versin.

baya iyiymissin:) benimde sertlesti bugun karnim sik sik aglamistm sbh ondan olabilir biz 34olduk benim oglanlarda bu aralar kuduruyo icerde yer kawgasimi acaba:)

masallah sanada kuzularinada gordugum en fit ikiz hamissin 41 kere masallah. sen bitirdin hamisligi ya :) 2,5 hafta nedirki rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin :))

Bugun bende hic iyi degilim :-( bi baski kasik agrisi gaz mide yanmasi bi huzursuzluk var sabahten beri.

mide yanmasi icin hemen bi maden suyu ic bogazini yaka yaka midene gitsede super rahatlatiyo mideyi. tecrubeyle sabittir dun gece saat 3 te mide yanmasindan mahvolmustum icince hemen etkisini gosterdi

saol cnim yarin doktora gdicez bkalm napiyo kuzular 2bucuk hafta fln kaldi yarin gun wercek ins

Anammm az kalmis ne heycan vardir

Ay cnm ya allah bagislasin yavrularini sana.rabbim bi kiz almis bi erkek vermis sana.allah bunlara uzun ömür versin.

Amminnnn cumlemizin evlatlarina insallah

ayy çok zor olmuştur ama allah geride kalanların hepsine ömürler verdsin 25 hafta nedir ki çok miniklermiş

O zamaaaannn yola devam diyorum ben de :):):)

ben bu akşam o işten gelince bi yanaştım ay dersim var hafta sonu sınav var felan dedi olsun dedim sen şimdi yemeğini ye duşunu al sen çalış gece uzun nasıl olsa dedim dün de ben uyuya kalana kadar masus ders çalıştı ama bu gün yemez artık hiiiç şansı yok

Gecen hafta arkadas dogum yapti dogumda kocasi ve ablasi vardi. Kocasina demedigini birakmamis sanci cekerken senin yuzunden defoool gozum gormesin ssni diyd ablasinida kovmus sancidan herkesi halletmis hemsiyerede vurmus. Dogumhaneden kovmus kocasini 😂😂😂

Cnm ictim birkac saat once ise yariyor gecti.yarim saattir yine basladi malesef :-(

Sanirim bizimde öyle olacak korkuyorum ikinci gelecek diyeee )))

Yuzyilin patlamasi😃😃😃😃😃😃 acaba kac hafta sonra korunma oluyo dr um ile konusmam lazim. Spirale degildd onun gibi bisi varmis ama ne zaman takiliyo bilmiyom.

Bende simdiden onu düşünüyorum. Sezeryan ya allah korusun kazayla olursa naparim.nasil koruncamida bilmiyorum

cnim cok saol simarttin beni:) aynen cok az kaldi benim hayirlisiyla bi dogsalardi hepimize nasip etsin Allah ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…