2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
cnim cok saol simarttin beni:) aynen cok az kaldi benim hayirlisiyla bi dogsalardi hepimize nasip etsin Allah ins

amin tatlim. simarmak hakkin. pasalarin gelince de 3 erkegin arasinda kralice gibi olursun ohhh biz kiz analarinin pabucu dama atildi bile simdiden benim herif kızim kizim diyip duruyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende tık yok yav benimki de umursamayinca bosveriyorum ne tembeliz.

Cnm valla midem bi yandan.ates bi yandan.bide baski bi yandan.allahim hayirlisiyla kurtulsak :-(

amiiiiiiiin mide yanmasi fena. aman diyim dikkat et atesi dengede tutmaya calis en azindan alnina sirkeli su falan yap gecmis olsun canim. az kaldi biraz daha sabir elimiz den ancak sabretmek geliyo bir an evvel gecsin su gunler

Kiz diyemedinmi canim oyle istiyor diye
Riske atma dikkat et yavruna
Sanirim bizimde öyle olacak korkuyorum ikinci gelecek diyeee )))

Bende tık yok yav benimki de umursamayinca bosveriyorum ne tembeliz.
ayy o tembellik bendede var kiz hic can cekmiyo ilk gebelikte massallah bide yeni evlendim hemen hamile kalmistim full time calisiyoduk simdi ayda 1 bazen paranoyak oluyorum gidip baska seyler yaparmi gece gonlunu yapayim diyorum anamm yok hic istek yok bende..dogumdan sonra kondoma devam :)) valla kazayla hamile kalirim diye hic korkmuyodum ama simdiden korkmaya basladim mutlaka kalmamam lazim :))

al benden de okadar benimki arada bi yokluyo bakiyo gobis kocaman tirsip bekleyelim az kaldi deyip kendini avutuyo

Adam boyna benide yokluyodu bakti ben mizmiz agliyorum yapma diyorum adam kendini tcvzcu coskun gibi hissetti heralde artik pek yoklamiyo :)) :)) :))

Adam boyna benide yokluyodu bakti ben mizmiz agliyorum yapma diyorum adam kendini tcvzcu coskun gibi hissetti heralde artik pek yoklamiyo :)) :)) :))

hahahaa ben sonunu getirmiceksen dokunma bana diyorum artik sirnasip sirnasip ortada birakiyo hep kizina kiyamiyomus beyim dort gozle lohusa sonrasini bekliyo avcunu yalaticam haberi yok

😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

Hayirlisiyla doguralimda 40ciksn bi rahatlarz kizlar yataktan cok bahsettk uykum grldi :)))) iyi gecelr hepinize :))

Hayirlisiyla doguralimda 40ciksn bi rahatlarz kizlar yataktan cok bahsettk uykum grldi :)))) iyi gecelr hepinize :))

iyi uykular canm Allah rahatlik versin :)

Aynen yaa ben de düşünmüyor değilim başka şeyleri amanin hemen hamile kalmak miii çok korkunç yav :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…