bide kavun iyi geliyo bana ama herkesin midesi aynimidir bilmem ki. kavun da atesini aliyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnim cok saol simarttin beni:) aynen cok az kaldi benim hayirlisiyla bi dogsalardi hepimize nasip etsin Allah ins
ayy çok zor olmuştur ama allah geride kalanların hepsine ömürler verdsin 25 hafta nedir ki çok miniklermiş
ben bu akşam o işten gelince bi yanaştımay dersim var hafta sonu sınav var felan dedi olsun dedim sen şimdi yemeğini ye duşunu al sen çalış gece uzun nasıl olsa dedim dün de ben uyuya kalana kadar masus ders çalıştı ama bu gün yemez artık hiiiç şansı yok
Cnm valla midem bi yandan.ates bi yandan.bide baski bi yandan.allahim hayirlisiyla kurtulsak :-(
Masallah 😭 ulen bi agustosta ikinci gerdegimizi yasicaz malum ocaktan beri tik yok
Bende tık yok yav benimki de umursamayinca bosveriyorum ne tembeliz.
Bende simdiden onu düşünüyorum. Sezeryan ya allah korusun kazayla olursa naparim.nasil koruncamida bilmiyorum
Evet yaa dr söyler heralde nasıl korunacagimizi
al benden de okadarbenimki arada bi yokluyo bakiyo gobis kocaman tirsip bekleyelim az kaldi deyip kendini avutuyo
Aynen ben sana bu halinde kiyamam diyor canım benim yaa :)
Kiz diyemedinmi canim oyle istiyor diyeay sorma cnim ya sanki keyiften sezeryan oluyoruz gecen komsudayim bi kadin misafiri wardi sordu sezeryan ddm aaa niye ddi ikiside ters duruyo ikiz oldugu icin donemezlermis artik ddm oylede keske normal yapsaydn dio yahu ters duruyolar diorum burun kiwiriyo bide bide hemen eskiyi anlatmalar bsliyo kendime kiziyorum niye ters duruyolar die acikliyosam sezeryan olcam diyip gecmek lazim
Riske atma dikkat et yavrunaCnm benim genital bolgede siğil vardi gebelikten once suanda aktif yok.fakat bu kesinlikle normal doguma izin vermiyormus.bilasici oldugu icin riske atmiyorlar.bende riske atamam elbette.hayirlisi buymus demekki.saglikli olsunda kuzum gerisi onemli degil.
Sanirim bizimde öyle olacakkorkuyorum ikinci gelecek diyeee )))
ayy o tembellik bendede var kiz hic can cekmiyo ilk gebelikte massallah bide yeni evlendim hemen hamile kalmistim full time calisiyoduk simdi ayda 1 bazen paranoyak oluyorum gidip baska seyler yaparmi gece gonlunu yapayim diyorum anamm yok hic istek yok bende..dogumdan sonra kondoma devam :)) valla kazayla hamile kalirim diye hic korkmuyodum ama simdiden korkmaya basladim mutlaka kalmamam lazim :))Bende tık yok yav benimki de umursamayinca bosveriyorum ne tembeliz.
al benden de okadarbenimki arada bi yokluyo bakiyo gobis kocaman tirsip bekleyelim az kaldi deyip kendini avutuyo
Adam boyna benide yokluyodu bakti ben mizmiz agliyorum yapma diyorum adam kendini tcvzcu coskun gibi hissetti heralde artik pek yoklamiyo :)) :)) :))
Adam boyna benide yokluyodu bakti ben mizmiz agliyorum yapma diyorum adam kendini tcvzcu coskun gibi hissetti heralde artik pek yoklamiyo :)) :)) :))
😂😂😂😂😂😂
hahahaaben sonunu getirmiceksen dokunma bana diyorum artik sirnasip sirnasip ortada birakiyo hep kizina kiyamiyomus beyim dort gozle lohusa sonrasini bekliyo avcunu yalaticam haberi yok
Hayirlisiyla doguralimda 40ciksn bi rahatlarz kizlar yataktan cok bahsettk uykum grldi :)))) iyi gecelr hepinize :))
ay seninki seni dusunuyomus benimki kizim rahatsiz olmasin diyo terbiyesiz :)
Bazen de oğlum bana kızar diyor çok komikler :)
Aynen yaa ben de düşünmüyor değilim başka şeyleriKiz diyemedinmi canim oyle istiyor diye
Riske atma dikkat et yavruna
ayy o tembellik bendede var kiz hic can cekmiyo ilk gebelikte massallah bide yeni evlendim hemen hamile kalmistim full time calisiyoduk simdi ayda 1 bazen paranoyak oluyorum gidip baska seyler yaparmi gece gonlunu yapayim diyorum anamm yok hic istek yok bende..dogumdan sonra kondoma devam :)) valla kazayla hamile kalirim diye hic korkmuyodum ama simdiden korkmaya basladim mutlaka kalmamam lazim :))
ne yapacaklarini sasiriyolar yazik onlarada hem tirisiyolar hem istiyolar boyun bukup oturuyolarkiyamaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?