Oldum oldum.evet arkadasim war oralarda o da ayni seyi soyledi.her yokusayy canım dikkat et, tetenoz oldun mu sen? her ihtimale karşı olmak lazım, yokuş falan demişsin, ben doğu karadenizdeyim, en düz yerimiz bile bayırberbat bişey hele hamileyken çıkmak..
ay evet git de gör, insan kendine geliyor =)anacım yetişemedim bildirimler cok geldı valla o kadar vakit yok bende :):) ben 2300 demıstım 200 gram sapma göstermişim :)bakalım bizim tosun kaç oldu salı gitcem :):) özledim keratayı
toprakçım acık adresi ver aksam geliyoruz :):) bugun anladın dimi iyiki cıkmısım diye :) ben hala temızlıgı bitiremedim ama yarın finito olacak salon ve banyolar kaldı bir tek annemın hakkını ödeyemem kadın nerde ne var döktü yıkadı koydu yerine evi benden iyi biliyor şimdi dedim ki mutfaga kendi düzenini kur nasıl olsa uzun süre beraber kalacaz :):)
dün senle konustuktan sonra gece rüyama girdi sezeryan dogum yapıyorum :):)
En içten halimle teklifim bu taraf geldiğinizde her daim geçerli Bernacım :)
gel gelll :) daha eksikler var tabi temizlik bitmedi benim çıkmamı bekliyorlar haftaya başlıyoruz biz de temizliğe:)martta taşınmıştım ya dip köşe temizliği o zaman yapıldı aslında ama yine üzerinden geçilicek. bugün geldim dedim patrona hala bekliyorum 3 gibi çıkıcam valla :) yerime gelecek kız da son dakka da vaz geçmiş. bana soruyolar napıcaz die :) :) ben gidiyorum dedim yoksa burda doğacak tosunum :)
Haftaya edizimle buluşuyoruz hee ona göre bi braindyum yapıyoruzzz :) :)
içimden bir ses erken gelmezlerse sezeryan a doğru hızla gidiyoruz gibime geliyor zati
bkn : Bernaevet tecrübesizlik çok zor ama emınım 2. lerde usta olacaz :):)
hastane çantasını hazırlayanlar!!!Bayanlar ben bunları koydum sizce eksik birşeyim kalmış mıdır?
ANNE İÇİN ;[/B]
1- Tahlil takim dosyası (başka bir hastane kontrol yapıldığı için)
2- pijama takımı ( 3 takım )
3- terlik
4- çorap
5- iç giyim (kilot, atlet, sütyen)
6- ped
7- meme ucu kremi (henüz almadım ve ne alacağımı bilmiyorum)
8- diş macunu ve fırçası
9- tarak, toka, ayna, deodorant ve makyaj malz.
10-lohusa tacı
11-kağıt kalem (belki lazım olabilir diye :)
12-telefonların şarj aletleri
13-kolonya veya ıslak mendil
14-duş için havlu
15-kağıt havlu
16-fotoğraf makinesi
17-ziyaretçiler için verilecek hediye
18-takı yastığı
19-zemzem suyu
20 hurma
BEBEK İÇİN;
1- Hastane çıkışı ( 1 adet 10 parçalı olandan)
2- iç dış zıbın takımı (2 parça)
3- çıtçıtlı bady ( 3 adet alt üst )
4- pjama takımı ( 2 adet)
5- çorap, eldiven, şapka, önlük
6- yelek ( 1 adet)
7- bebek bezi ( onu da daha almadım ne alacağımı bilemedim henüz)
8- havlu (bebek yıkandığında kurulanması için)
9- biberon ( onu da daha almadım ne alacağımı bilemedim henüz)
10-puset Hastane çıkışı taşımak için
eksiklerim neler bayanlarr...
Kizlar yardimci olurmusunuz bise sorcam ben yeni uye oldum 34 haftalik hamileyim agrilarim arttı baya gece belim adet sancısı gibi agriyo acaba dogum habercisi olabilirmi bunlar nasi anlicam haftaya nstye baslicaz ins
canım o ağrım bacak arası ve bacakların iç kısmındaki kemiklerde oluyo,öle şiddetli ki ayağa kalkınca idrar kaçıracakmış gibi sızlıyı her yanım
canlar günaydın,hoşgeldiniz bakem[/COLOR]
aynı ben.. bi keyifsiz, memnuniyetsiz, huzursuz bi hal içindeyim.. keyfi asmıyorum suratımı sırtım ağrıyor, ayaklarım şişiyor diye ama eşim bana çok huysuz bişey oldun diyor
benimde var adet sancısı gibi ağrılarım ama ayaklarımı ve belimi üşütürsem fark ettim ki daha da artıyor, adet olduğumuz zamanlardaki gibi yani, sen yine de doktoruna danışsana kuzum, ne olur ne olmaz :26:
canım dr.una sorabilirsin belki gel bir nstya bakalım der hem seninde için rahat eder
Gunaydiiiinnn
Sabahlari artik uyuyamiyorum ya 6da aciyorum gozumu bi cis molasi verip oyle yatiyorum ama uyku yokk
Ne zaman dogurcam nasil dogurcam cooooooook merak ediyorum artikdun cantami tamamen hazirladim hazirim bekliyorum
günaydıııınnnnnnnn
mandalina nabarsın bea?
bu arada mandalinacım hesabın doğru 37ye kadar çalışırım diyosan 30 haziran pazartesi günü doğum iznine ayrılıyosun bizim aramızda bir gün var benim 27si son araya haftasonu giriyor seninde 30u
canım o ağrım bacak arası ve bacakların iç kısmındaki kemiklerde oluyo,öle şiddetli ki ayağa kalkınca idrar kaçıracakmış gibi sızlıyı her yanım
canlar günaydın,hoşgeldiniz bakem[/COLOR]
bende o kadar dedim durdum akşam duş alınca koltukta uyuya kalmışımbenim ki beni götürdü yatırdı yanağımdan öpüp kıçını dönü verdi tırttt yani
günaydınn Aşkıımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ah o kemiklerin ağrısını ben 3 aydır çekiyorum, kimi zaman oturduğum yerden zor kalkıyorum, adım atamıyorum, yatakta sağdan sola dönemiyorum
ilk hamileliğimde çalışıyodum, koşturuyodum daha rahattım
bu sefer çalışmıyorum evdeyim ama evişleri ve oğlumla ilgilenmek bile çok büyük bir iş oldu benim için
doktora söylemiştim normal demişti
günaydınnnn!!yine uykusuz bi güne günaydııınnnnnnnnnn
aynen bende böyle düşünüyorum, hafta hesabı kafayı karıştırıyor ya.. sağol canım, çabuk geçsin şu 1 ay inş.
günaydınnn Bernaa ve ayşesizden naber görüşmeyeli napıyonuz, bi ara görüşmeyince acaba bizde pırtlatan oldu mu diye düşünüyorum ya bi hayli zaman giremeyince kesin bu arada biri doğurmuştur diye düşünmeden edemiyorum haha
göğüs pedi /kalkanı
her ihtimale karşı jilet
hastaneden çıkarken giymek için kıyafet
pipet (inan çok lazım olacak, hele sez. olursan!)
kirli torbası
pet bardak
istersen nevresim
pişik remi/pudra + pamuk + alt açma örtüsü (değiştirme malzemeleri..)
ağız ve ter / sırt bezleri
küçük havlular varsa onlardan koy yaz ya işine yarayacaktır.. gerçi kağıt havlu da aynı işi görür.. kulllan at yaparsın... sana kalmış
bebeğe battaniye
emzik
havlu demişsin ama artık bebekler yıkanmıyor canım... o sıvının üstünde kalması lazım tam tersine
umarım yardımcı olabilmişimdir
herkese günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!
çalışanlar ha gayret 2 gün kaldı haftanın sonuunnaaaa
gunaydınnnnn
ya bernam dusundumde güzellik yarışmaları yapıyor ya kanallar boşuna yapıyorlar sen ev benden başka yokki debelenselerde nafile bize rakip bulamazlar bugünde bunu farkettim düşünen kadın gibiyim bak ne gerçekleri ortaya cıkarıyorum
seni seviyoooreeee!!
sen benim fotomu gördün mü bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?