2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ayy canım dikkat et, tetenoz oldun mu sen? her ihtimale karşı olmak lazım, yokuş falan demişsin, ben doğu karadenizdeyim, en düz yerimiz bile bayır berbat bişey hele hamileyken çıkmak..
Oldum oldum.evet arkadasim war oralarda o da ayni seyi soyledi.her yokus

şöyle bir baktımda haftalar ilerledikçe hepimizde ayrı ayrı şikayetler hayırlısıyla doğumlarımız gerçekleşse

anacım yetişemedim bildirimler cok geldı valla o kadar vakit yok bende :):) ben 2300 demıstım 200 gram sapma göstermişim :)bakalım bizim tosun kaç oldu salı gitcem :):) özledim keratayı
ay evet git de gör, insan kendine geliyor =)
bir de yüzünü gösterse daha bi sevineceğiz ama
ben de yarın , rapor almıştım ya onun kontrol hakkı için gitmeyi düşünüyorum... dr.a da söyledim yüzünü görmek için geleyim mi diye. ne zaman istersen dedi saolsun... bi bakalım şansımızı deneyelim....
whats'a ben de yetişemiyorum.. malum sene sonu işleri, ev işleri.. ama muhabbet tam gaz orda =)))

ikiniz de gıcıksınız!!!! ben biliyorum sizin ne işler çevirdiğinizi!!!!!! beni de çağırın bi gün

haha şu da hoş, sanki koca totoyu ve göbeee kaldırıp gelebilecemmm

Gökçeeee, annene kendi düzenini kur demekle çok iyi yapmışsın!
ben de annem geldiğinde karışmıcam ne istiyorsa yaprın canım annem

evet tecrübesizlik çok zor ama emınım 2. lerde usta olacaz :):)
bkn : Berna

göğüs pedi /kalkanı
her ihtimale karşı jilet
hastaneden çıkarken giymek için kıyafet
pipet (inan çok lazım olacak, hele sez. olursan!)
kirli torbası
pet bardak
istersen nevresim
pişik remi/pudra + pamuk + alt açma örtüsü (değiştirme malzemeleri..)
ağız ve ter / sırt bezleri
küçük havlular varsa onlardan koy yaz ya işine yarayacaktır.. gerçi kağıt havlu da aynı işi görür.. kulllan at yaparsın... sana kalmış
bebeğe battaniye
emzik

havlu demişsin ama artık bebekler yıkanmıyor canım... o sıvının üstünde kalması lazım tam tersine

umarım yardımcı olabilmişimdir

Kizlar yardimci olurmusunuz bise sorcam ben yeni uye oldum 34 haftalik hamileyim agrilarim arttı baya gece belim adet sancısı gibi agriyo acaba dogum habercisi olabilirmi bunlar nasi anlicam haftaya nstye baslicaz ins

canım dr.una sorabilirsin belki gel bir nstya bakalım der hem seninde için rahat eder

günaydıııınnnnnnnn

mandalina nabarsın bea?

herkese günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!

çalışanlar ha gayret 2 gün kaldı haftanın sonuunnaaaa

Gunaydiiiinnn
Sabahlari artik uyuyamiyorum ya 6da aciyorum gozumu bi cis molasi verip oyle yatiyorum ama uyku yokk

Ne zaman dogurcam nasil dogurcam cooooooook merak ediyorum artik dun cantami tamamen hazirladim hazirim bekliyorum

6 da ben de uyanıyorum mutlaka hiç şaşmıyor sonra da uyu uyuyabilirsen benim çantam da hazır sanırım oğluşu bekliyoruz artık

günaydıııınnnnnnnn

mandalina nabarsın bea?

bu arada mandalinacım hesabın doğru 37ye kadar çalışırım diyosan 30 haziran pazartesi günü doğum iznine ayrılıyosun bizim aramızda bir gün var benim 27si son araya haftasonu giriyor seninde 30u

aynen bende böyle düşünüyorum, hafta hesabı kafayı karıştırıyor ya.. sağol canım, çabuk geçsin şu 1 ay inş.

günaydınnn Bernaa ve ayşe sizden naber görüşmeyeli napıyonuz, bi ara görüşmeyince acaba bizde pırtlatan oldu mu diye düşünüyorum ya bi hayli zaman giremeyince kesin bu arada biri doğurmuştur diye düşünmeden edemiyorum haha

herkese günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!

çalışanlar ha gayret 2 gün kaldı haftanın sonuunnaaaa

günaydınn Aşkıımmmmmmmmmmmmmmmmmm

gunaydınnnnn
ya bernam dusundumde güzellik yarışmaları yapıyor ya kanallar boşuna yapıyorlar sen ev benden başka yokki debelenselerde nafile bize rakip bulamazlar bugünde bunu farkettim düşünen kadın gibiyim bak ne gerçekleri ortaya cıkarıyorum

çok berbat bi ağrı en az 2 aydır var bende de ayağa kalkınca bi süre hemen adım atamıyorum çok yavaş kalkmam gerekiyor yatakta dönerken de mutlaka uyanıyorum. doğursak ta rahatlasak mı artıkkk benim dr da normal dedi kaç kere ama dayanamıyorum diyorum olacak o kadar diyor

yine uykusuz bi güne günaydııınnnnnnnnnn
günaydınnnn!!
ben de geceleri uyuyamıyorummmm!!!!

iyi diyelim iyi olalım yavrum ya,
okullara artık şu 2 günü de saymazsak 2 hafta kaldı.. işler yoğun, ev yoğun....
yetiş bacım gibiyim
her şeye yetmeye çalışıyorum

sen nasılsın?

zuhal hastanede, sancisi başlamış, mj attım cevap bekliyorum kızlarrrrr dua edelim lütfen!

bunların bazıları bende de eksikmiş teşekkürler pipet pet bardak pişik kremi kirli torbası jilet koymamıştım. tam çanta tamam diyorum her gün bişey daha ekliyorum mutlaka koca valiz oldu sadece benim çanta

seni seviyoooreeee!!

sen benim fotomu gördün mü bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…