2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Az kaldi evet ya ben farkindayim da oglum farkinda degil hala, kafasino ceviremedi gitti bi turlu yaa, gogsumun altinda duruyo hala

Ben de artik acil bisey olur diye hazirladim 36.haftaya girdik:)) sen kacinci haftadasinn

Doguma neden karar veremiyosunn bu arada

günaydınn herkesee :103:

haziran sonuna kadar çalışacam bende, 3 haftam ancak o zaman başlıyor, veee hava şimdiden çok sıcak :26: nasıl geçecek bu yaz bilmiyorum

Baslarmiki erken degilmi haziran ortasi panik oldum simdi ben hic hazır degilim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabi mesela temmuz bası olup sezeryan doğuracaklar vardır sezeryanda biraz daha erken alıyorlarya baslar bence yanim
bende daha çantada hazırlamadım heeec hazırlimde demiyorum yani

günaydınn herkesee :103:

haziran sonuna kadar çalışacam bende, 3 haftam ancak o zaman başlıyor, veee hava şimdiden çok sıcak :26: nasıl geçecek bu yaz bilmiyorum
Kuzusum ayniyiz seninle.bende raporumu aldim 28 hazirnda paydos dicem.ama ben okula haftada 2 gun gidiyorum.derslerimi topladim.ayrica 13 haziranda da okul kapaniyo.ay sonuna kadarda yapcak bisey yok.o yuzden rahatim.ama Allah calisanlara kolaylik versin

Ben henuz 33 teyim. Doguma korkudan karar veremiyorm

Ben hep normal olsun diyordum ama bebegim ters duruyor donmezse mecburen sezeryan olcak. İkisine de hazirlamaya calisiyorum kendimi. Sonunda meleklerimiz kucagimizda olacak, cekilenler de gecer gider korkma yaaw ben bi dogurayim da buraya gelip herkese tavsiye ediyorum hemen dogurun dicem

Gunaydin seksi hatun )) bebisin kafasini hissediyo musun dönebildi mi senin yaramazz

hayırlısı olsun canım benim ama sıcakda zor gerçekten Allah hepimize kolaylık versin

aminn canım, valla insan hamile olunca daha bi hararet basıyomuş derlerdi de inanmazdım millet alışverişi son zamana bırakma dedi ben daha zamanı var diye erteledim, şimdi bu ateş gibi günlerde çık eksikleri al bakalım, müstehak bana akşam serinliğini bekleme zamanları başladı şimdiden, hayrolsun halimiz

Gunaydin seksi hatun )) bebisin kafasini hissediyo musun dönebildi mi senin yaramazz

Yok canim benim.hic bi degisiklik hissetmiyorum.4 gun once filan acaip hareketliydi karnimi disardan izliyodum bi o tarafa bi bu tarafa gidiyodu.dedim heralde donmeye cabaliyo ama sonrasinda hic bi farklilik yok.ayaklarini ve ellerini hissediyorum.ayaklari hala sol tarafimda bugun kontrolumuz var 3 te bakalim ne dicek.seninkide donmemis hala.kilodu ne kadar oldu?

oyy yarama basma nolur ben okula da gidiyorum ki haftada 2 gün, hadi dersler bitti de bu hafta sınavlar başladı, okul, iş , öldüm yoğunlukta hamilelik geçirmekten, şu doğum izni bi gelse tatile giriyor gibi olcam valla bebek bakmak bana kolay gelcek sanırım

günaydınlar herkese

beni de karnımdaki değil de diğer oğlum uyandırıyor sabah sabah

saat gibi maşallah oğluşum o doğduğundan beri alarm kurmuyoruz çok dakik maşallah

Bende tık yok yav benimki de umursamayinca bosveriyorum ne tembeliz.

bende o kadar dedim durdum akşam duş alınca koltukta uyuya kalmışım benim ki beni götürdü yatırdı yanağımdan öpüp kıçını dönü verdi tırttt yani

himm 29+5 te 1450gr 39cm di sali gunu kontrolum var bakalım ne kadar olmuş

bende 30 haftada gittim 2 hafta evvel boyunu sormayı unuttum ama kilosu aynıydı şimdi pazartesi günü randevumuz var bakalım ne kadar olmuş ama baya büyüdü gibi geliyor bana nefes alamıyorum bazen...

sen o kuzeni kırmamak için bişi demezsin oda kendini mükemmel sanır heheheh valla ben elticimin arkamdan sürekli bıdı bıdı ettiğini duydum bir keresinde de kısaca anlatmaya çalışayım şöyle ki; başka akrabalar ile onları da davet ettim geldiler bize (davet derken evlerinden gittik aldık ve evlerine kadar da bıraktık 40 km.) daha sonra duydum ki gelen misafir benimle ilgili olumsuz konuşmuş oda sözde beni savunmuş şaşırdım... bi ortam oldu olumsuz konuşan kişiye dedim böyle bir durum var aslı varmıdır oda dumur oldu nasıl olur müsaade edersen ben sorucam ona böyle bir şey yok dedi aramışlar haddini bildirmişler bizim için de artık bitmiştir o şahıs dediler.. uyanık ya beni sevmiyor karalıyor o bayandan da hoşlanmıyor onuda karalıyor kendi de ak kaşık misali sözde beni savunarak iyi bir profil çiziyor iblisssss ben yüz yüze bişi demedim seviyemi düşüremem sadece haber gönderdim herkes kendine yakışanı yapar bir topluluk olunca bakalım nasıl yüzüme bakar dedim oda arayıp soramıyor..

Acaba gercekten normal dogum mu daha iyi. Cunku bakıyorm sezeryandan memnun olan daha cok insan.var gibi. Kafam karisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…