- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Haziran gelsin diye bekliyorum ozaman doğuma bir, bir bucuk ay kaldi diyebilirim: )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sıcaklardan ah gulum bu sıcaklardan bende sen misal cise kalk uyku açılsın sıcak zaten geri uyuyama durumlarındayım yanim
ama senin az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
farkındasın dimiiiiiiiiiiiii
evet hazıran ortasında zaten baslar bence temmuz dogumlarıda sezeryanlar vs. dimiii
Kardeş bende hergun bugun canta hazirlicam diyorm yine hazirlayamiyorum:) hatta gecenlerde hastalandim baya acillik oldum bi acele canta hazirlamisim gulmekten olursunuz :)
Dogum konusu bende muallak napcam hic bilmiyorm
evet hazıran ortasında zaten baslar bence temmuz dogumlarıda sezeryanlar vs. dimiii
wayyyy erkencilerrr günaydın nasılsınız bakalımmmm
Baslarmiki erken degilmi haziran ortasi panik oldum simdiben hic hazır degilim
Ben de artik acil bisey olur diye hazirladim 36.haftaya girdik:)) sen kacinci haftadasinn
Doguma neden karar veremiyosunn bu arada
günaydınn herkesee :103:
haziran sonuna kadar çalışacam bende, 3 haftam ancak o zaman başlıyor, veee hava şimdiden çok sıcak :26: nasıl geçecek bu yaz bilmiyorum
Kuzusum ayniyiz seninle.bende raporumu aldim 28 hazirnda paydos dicem.ama ben okula haftada 2 gun gidiyorum.derslerimi topladim.ayrica 13 haziranda da okul kapaniyo.ay sonuna kadarda yapcak bisey yok.o yuzden rahatim.ama Allah calisanlara kolaylik versingünaydınn herkesee :103:
haziran sonuna kadar çalışacam bende, 3 haftam ancak o zaman başlıyor, veee hava şimdiden çok sıcak :26: nasıl geçecek bu yaz bilmiyorum
Ben henuz 33 teyim. Doguma korkudan karar veremiyorm
Kuzusum ayniyiz seninle.bende raporumu aldim 28 hazirnda paydos dicem.ama ben okula haftada 2 gun gidiyorum.derslerimi topladim.ayrica 13 haziranda da okul kapaniyo.ay sonuna kadarda yapcak bisey yok.o yuzden rahatim.ama Allah calisanlara kolaylik versin
ahh gulum ikizlerimi eylülde doğurdum tum yazı geçirdim coook zordu kızımı temmuzda doğurdum bende senin misali yaz zor dedim buda temmuz oldu
hayırlısı olsun canım benim ama sıcakda zor gerçekten Allah hepimize kolaylık versin
Gunaydin seksi hatun)) bebisin kafasini hissediyo musun dönebildi mi senin yaramazz
Kuzusum ayniyiz seninle.bende raporumu aldim 28 hazirnda paydos dicem.ama ben okula haftada 2 gun gidiyorum.derslerimi topladim.ayrica 13 haziranda da okul kapaniyo.ay sonuna kadarda yapcak bisey yok.o yuzden rahatim.ama Allah calisanlara kolaylik versin
Bende tık yok yav benimki de umursamayinca bosveriyorum ne tembeliz.
himm 29+5 te 1450gr 39cm di sali gunu kontrolum var bakalım ne kadar olmuş
Yok canım ben Konya dayım , buradada yağış var bazen bastırıveriyor ama sildik bir iki odayı her tarafı temizletmedim yorulduk zaten aman dursun ne yapayım kadın gecelecek zaten temizliğe .
Her ailede böyle uyuz tipler olmak zorunda mıhayır benin kuzenimin evi müstakil benim kadar da silmez camları biz bir şey demiyoruz ya illa tepemize çıkacaklar . Sen elçiyi nasıl hallettin artık görüşmüyor musunuz ? benim ettim yok valla Allah'tan .
Ben hep normal olsun diyordum ama bebegim ters duruyor donmezse mecburen sezeryan olcak. İkisine de hazirlamaya calisiyorum kendimi. Sonunda meleklerimiz kucagimizda olacak, cekilenler de gecer gider korkma yaawben bi dogurayim da buraya gelip herkese tavsiye ediyorum hemen dogurun dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?