günaydınn herkesee :103:
haziran sonuna kadar çalışacam bende, 3 haftam ancak o zaman başlıyor, veee hava şimdiden çok sıcak :26: nasıl geçecek bu yaz bilmiyorum
aminn canım, valla insan hamile olunca daha bi hararet basıyomuş derlerdi de inanmazdımmillet alışverişi son zamana bırakma dedi ben daha zamanı var diye erteledim, şimdi bu ateş gibi günlerde çık eksikleri al bakalım, müstehak bana akşam serinliğini bekleme zamanları başladı şimdiden, hayrolsun halimiz
aminn canım, valla insan hamile olunca daha bi hararet basıyomuş derlerdi de inanmazdımmillet alışverişi son zamana bırakma dedi ben daha zamanı var diye erteledim, şimdi bu ateş gibi günlerde çık eksikleri al bakalım, müstehak bana akşam serinliğini bekleme zamanları başladı şimdiden, hayrolsun halimiz
oyy yarama basma nolurben okula da gidiyorum ki haftada 2 gün, hadi dersler bitti de bu hafta sınavlar başladı, okul, iş , öldüm yoğunlukta hamilelik geçirmekten, şu doğum izni bi gelse tatile giriyor gibi olcam valla bebek bakmak bana kolay gelcek sanırım
Acaba gercekten normal dogum mu daha iyi. Cunku bakıyorm sezeryandan memnun olan daha cok insan.var gibi. Kafam karisti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hala yataktayim.cok seksi sekilde sizlerle konusuyorumkocami ise gonderdim.bugun kontrolumuz var.sende ne var ne yok?
o sıcak hissi ben de yaşıom,güya evdeydim eşimle uyandım hep 7 de,kahvaltı yaptırdım,zaten yarın işbaşıgünaydın canım benimmmmm sıcaktan uyuyamıyorumki
Allah yardımcın olsun cnm benim haziranın sonunu hiç gözüm kesmiyor 15i yapabilsem süper dicem
Hamileligin en güzel kismi alisveris yapmak:)
aynı durumdayız benimde eksiklerim var ve havalar coook sıcakkkk bende halletmeliyimde yoksa dahada hiiic halledecek halimiz olmicak
O kemik neresi oluyoo sıcak hissi ben de yaşıom,güya evdeydim eşimle uyandım hep 7 de,kahvaltı yaptırdım,zaten yarın işbaşıgece pelvik kemikleri mi ne onun ağrısından uyuyamadım beyaaa
Kolay gele bacim ne deyim.dun eve donerken bacagima bisey oldu anlamadim.ust gecitten geciodum merdivenden bacaam kasildi.resmen adim atamadim.gittikce hersey zorluyo.zqten bana merdiven cikmak ve yokus cikmak ölüm gbi
bu arada cümleten günaydın mutlu,huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorum
ben dün akşamdan beri keyifsizim akşam oldumu davul gibi şişim ayaklar bacaklar,gaz sancısımıydı bilmem kızım sanki karnımı yarım çıkacaktı o derece gergindim
bugünde sabah karışıklığı midem falan bulanıyo,hava çok sıcak ve ben işteyim sabahtan böyleyse öğlen sonu ne olur bilmem
Aynen bende bazen basini hissediyorum yan bile durmuyo yaa gogsumun altindaYok canim benim.hic bi degisiklik hissetmiyorum.4 gun once filan acaip hareketliydi karnimi disardan izliyodum bi o tarafa bi bu tarafa gidiyodu.dedim heralde donmeye cabaliyo ama sonrasinda hic bi farklilik yok.ayaklarini ve ellerini hissediyorum.ayaklari hala sol tarafimdabugun kontrolumuz var 3 te bakalim ne dicek.seninkide donmemis hala.kilodu ne kadar oldu?
Acaba gercekten normal dogum mu daha iyi. Cunku bakıyorm sezeryandan memnun olan daha cok insan.var gibi. Kafam karisti.
o sıcak hissi ben de yaşıom,güya evdeydim eşimle uyandım hep 7 de,kahvaltı yaptırdım,zaten yarın işbaşıgece pelvik kemikleri mi ne onun ağrısından uyuyamadım beyaaa
ben dün akşamdan beri keyifsizim akşam oldumu davul gibi şişim ayaklar bacaklar,gaz sancısımıydı bilmem kızım sanki karnımı yarım çıkacaktı o derece gergindim
bugünde sabah karışıklığı midem falan bulanıyo,hava çok sıcak ve ben işteyim sabahtan böyleyse öğlen sonu ne olur bilmem
Kizlar yardimci olurmusunuz bise sorcam ben yeni uye oldum 34 haftalik hamileyim agrilarim arttı baya gece belim adet sancısı gibi agriyo acaba dogum habercisi olabilirmi bunlar nasi anlicam haftaya nstye baslicaz ins
nagii ya senin 5 haftan ne zaman doluyor, ben hala hesabını bilemedim şu işin, 36+6 mı en son günümüz, yoksa 37+6 mı? valla doktorum 32+2 de bana 5 hafta çalışabilir raporu verdi ama ne zamana denk geliyor anlamadım.
arabamız yok, o yüzden bence alışveriş bile zevkli değilayaklarım su topluyor hemen şişiyor ya, gezemiyorum fazla..
dun aksam bende kıvrandım durdum ben sıcaktan diyorumresmen karnım midem bir sisti anlatama karnım diye diye uyumuşum biraz
Kizlar yardimci olurmusunuz bise sorcam ben yeni uye oldum 34 haftalik hamileyim agrilarim arttı baya gece belim adet sancısı gibi agriyo acaba dogum habercisi olabilirmi bunlar nasi anlicam haftaya nstye baslicaz ins
aynı ben.. bi keyifsiz, memnuniyetsiz, huzursuz bi hal içindeyim.. keyfi asmıyorum suratımı sırtım ağrıyor, ayaklarım şişiyor diye ama eşim bana çok huysuz bişey oldun diyor
benimde var adet sancısı gibi ağrılarım ama ayaklarımı ve belimi üşütürsem fark ettim ki daha da artıyor, adet olduğumuz zamanlardaki gibi yani, sen yine de doktoruna danışsana kuzum, ne olur ne olmaz :26:
ah o kemiklerin ağrısını ben 3 aydır çekiyorum, kimi zaman oturduğum yerden zor kalkıyorum, adım atamıyorum, yatakta sağdan sola dönemiyorum
ilk hamileliğimde çalışıyodum, koşturuyodum daha rahattım
bu sefer çalışmıyorum evdeyim ama evişleri ve oğlumla ilgilenmek bile çok büyük bir iş oldu benim için
doktora söylemiştim normal demişti
canım o ağrım bacak arası ve bacakların iç kısmındaki kemiklerde oluyo,öle şiddetli ki ayağa kalkınca idrar kaçıracakmış gibi sızlıyı her yanımO kemik neresi oluyo
nagii ya senin 5 haftan ne zaman doluyor, ben hala hesabını bilemedim şu işin, 36+6 mı en son günümüz, yoksa 37+6 mı? valla doktorum 32+2 de bana 5 hafta çalışabilir raporu verdi ama ne zamana denk geliyor anlamadım.
arabamız yok, o yüzden bence alışveriş bile zevkli değilayaklarım su topluyor hemen şişiyor ya, gezemiyorum fazla..
maşallah maşallah gayet iyisiniz
Aynen bende bazen basini hissediyorum yan bile durmuyo yaa gogsumun altinda) 12 gun once 2350 gramdi. Kontrol haftaya ne kadar oldu gorcez bakalimm
Normal olma imkani olduktan sonra sezeryani dusunmem bile. Her ikisinde de toparlanmak hem dogru dinlenme seklinden hem bunyeden kaynaklaniyo. İnsallah hakkkimizda hayirli olan neyse o olsun.sag salim gelsinlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?