2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Hamileligin en güzel kismi alisveris yapmak:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı durumdayız benimde eksiklerim var ve havalar coook sıcakkkk bende halletmeliyimde yoksa dahada hiiic halledecek halimiz olmicak

Kolay gele bacim ne deyim.dun eve donerken bacagima bisey oldu anlamadim.ust gecitten geciodum merdivenden bacaam kasildi.resmen adim atamadim.gittikce hersey zorluyo.zqten bana merdiven cikmak ve yokus cikmak ölüm gbi

Acaba gercekten normal dogum mu daha iyi. Cunku bakıyorm sezeryandan memnun olan daha cok insan.var gibi. Kafam karisti.

kimsenin işine karışmak istemem ama sağlık açısından anne ve bebek için bir risk yoksa keyfi sezeryana karşıyım eski bir sağlıkçı olarak sezeryana girdim herbir aşamayıda gördüm ben almayayım Rabbim ilkimi normal nasip etti inş buda öyle olur

bebeği yıkamaktan bahsetmişsiniz sudan şifalı şey mi var tabiki yıkanır eczanelerde göbek bandı var yapıştırıyosunuz o bölgeye su değdirmeden yıkıyosunuz benim oğlum kış bebeği olduğu halde iki günde bir yıkadık ohh misler gibi sardık sarmaladık nasipse kızımıda hergün yıkarım isilik falan olmasın kuzum siz 2 gün yıkanmayınca ne hissediyosunuz birde o yavruları düşünün

Hala yataktayim.cok seksi sekilde sizlerle konusuyorum kocami ise gonderdim.bugun kontrolumuz var.sende ne var ne yok?

günaydın canım benimmmmm sıcaktan uyuyamıyorumki
o sıcak hissi ben de yaşıom,güya evdeydim eşimle uyandım hep 7 de,kahvaltı yaptırdım,zaten yarın işbaşı gece pelvik kemikleri mi ne onun ağrısından uyuyamadım beyaaa

Allah yardımcın olsun cnm benim haziranın sonunu hiç gözüm kesmiyor 15i yapabilsem süper dicem

nagii ya senin 5 haftan ne zaman doluyor, ben hala hesabını bilemedim şu işin, 36+6 mı en son günümüz, yoksa 37+6 mı? valla doktorum 32+2 de bana 5 hafta çalışabilir raporu verdi ama ne zamana denk geliyor anlamadım.

Hamileligin en güzel kismi alisveris yapmak:)

aynı durumdayız benimde eksiklerim var ve havalar coook sıcakkkk bende halletmeliyimde yoksa dahada hiiic halledecek halimiz olmicak

arabamız yok, o yüzden bence alışveriş bile zevkli değil ayaklarım su topluyor hemen şişiyor ya, gezemiyorum fazla..

bu arada cümleten günaydın mutlu,huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorum

ben dün akşamdan beri keyifsizim akşam oldumu davul gibi şişim ayaklar bacaklar,gaz sancısımıydı bilmem kızım sanki karnımı yarım çıkacaktı o derece gergindim
bugünde sabah karışıklığı midem falan bulanıyo,hava çok sıcak ve ben işteyim sabahtan böyleyse öğlen sonu ne olur bilmem

Kolay gele bacim ne deyim.dun eve donerken bacagima bisey oldu anlamadim.ust gecitten geciodum merdivenden bacaam kasildi.resmen adim atamadim.gittikce hersey zorluyo.zqten bana merdiven cikmak ve yokus cikmak ölüm gbi

ayy canım dikkat et, tetenoz oldun mu sen? her ihtimale karşı olmak lazım, yokuş falan demişsin, ben doğu karadenizdeyim, en düz yerimiz bile bayır berbat bişey hele hamileyken çıkmak..

dun aksam bende kıvrandım durdum ben sıcaktan diyorum resmen karnım midem bir sisti anlatama karnım diye diye uyumuşum biraz

Kizlar yardimci olurmusunuz bise sorcam ben yeni uye oldum 34 haftalik hamileyim agrilarim arttı baya gece belim adet sancısı gibi agriyo acaba dogum habercisi olabilirmi bunlar nasi anlicam haftaya nstye baslicaz ins

Aynen bende bazen basini hissediyorum yan bile durmuyo yaa gogsumun altinda) 12 gun once 2350 gramdi. Kontrol haftaya ne kadar oldu gorcez bakalimm
Acaba gercekten normal dogum mu daha iyi. Cunku bakıyorm sezeryandan memnun olan daha cok insan.var gibi. Kafam karisti.

Normal olma imkani olduktan sonra sezeryani dusunmem bile. Her ikisinde de toparlanmak hem dogru dinlenme seklinden hem bunyeden kaynaklaniyo. İnsallah hakkkimizda hayirli olan neyse o olsun.sag salim gelsinlerde

o sıcak hissi ben de yaşıom,güya evdeydim eşimle uyandım hep 7 de,kahvaltı yaptırdım,zaten yarın işbaşı gece pelvik kemikleri mi ne onun ağrısından uyuyamadım beyaaa

ah o kemiklerin ağrısını ben 3 aydır çekiyorum, kimi zaman oturduğum yerden zor kalkıyorum, adım atamıyorum, yatakta sağdan sola dönemiyorum

ilk hamileliğimde çalışıyodum, koşturuyodum daha rahattım

bu sefer çalışmıyorum evdeyim ama evişleri ve oğlumla ilgilenmek bile çok büyük bir iş oldu benim için

doktora söylemiştim normal demişti

aynı ben.. bi keyifsiz, memnuniyetsiz, huzursuz bi hal içindeyim.. keyfi asmıyorum suratımı sırtım ağrıyor, ayaklarım şişiyor diye ama eşim bana çok huysuz bişey oldun diyor

Kizlar yardimci olurmusunuz bise sorcam ben yeni uye oldum 34 haftalik hamileyim agrilarim arttı baya gece belim adet sancısı gibi agriyo acaba dogum habercisi olabilirmi bunlar nasi anlicam haftaya nstye baslicaz ins

benimde var adet sancısı gibi ağrılarım ama ayaklarımı ve belimi üşütürsem fark ettim ki daha da artıyor, adet olduğumuz zamanlardaki gibi yani, sen yine de doktoruna danışsana kuzum, ne olur ne olmaz :26:

32+6da çalışabilir verdi bana yani dolu dolu 32 olacakmışız çalışabilirin zamanı çok önemli değilmişte izne ayrıldığın tarih önemliymiş ama bu durumda doğum iznini 36+6da almalıyız

dun aksam bende kıvrandım durdum ben sıcaktan diyorum resmen karnım midem bir sisti anlatama karnım diye diye uyumuşum biraz

adamcağızda bıktı dörtyaprağım karnımda karnım dememden

bence bir daha ki haftayı bekleme git drye

Ole yapim zaten hafta basinda gidicem artik cok zor olmaya basladi ys gece bi taraftan diğer tarafa donmek bile cok zor oluyo

bu arada mandalinacım hesabın doğru 37ye kadar çalışırım diyosan 30 haziran pazartesi günü doğum iznine ayrılıyosun bizim aramızda bir gün var benim 27si son araya haftasonu giriyor seninde 30u

O kemik neresi oluyo
canım o ağrım bacak arası ve bacakların iç kısmındaki kemiklerde oluyo,öle şiddetli ki ayağa kalkınca idrar kaçıracakmış gibi sızlıyı her yanım

maşallah maşallah gayet iyisiniz

canlar günaydın,hoşgeldiniz bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…