heheh valla korkunun ecele faydası yok kusura bakmasın her zaman o ister ben geri dururdumbu bebişte zaten böyle bir gecenin mahsulü oldu şimdi sıra bendeeeee böyle yapınca daha da zevkli iyi oluyormuş anlıyorum beylerin halini şuan.. beter olsunlar yaşasın kötülükkkkk
bkn : Berna
bernaaa tecrübe böyle bişi olsa gerek sanırım.. burada işime yarayabilecek ve hiç aklımada gelmeyen şeyler var süpersin sağol.. senin kaçıncı
oy baya kaynaymisiniz sabah sabah anacim ya...
agrilar sizilar herkeste farki bi yerde :)
benimde sabah kalkinca ayak tabanlarim cok aciyo ustune basamiyorum ya uff
onu demedim bebiş ne kadar oldu kilosu felan yani ..
oy ne güzel isimleri ne birde bu son numara erkek mi kız mı?
değişik müziklere farklı tepkide veriyor benim ki istiyorsan ona da bir bak çok şaşırtıcı olabiliyor [/QUOKIZLAR BEBEK ARABASI ALAN VAR MI,ALDIYSANIZ NE ALDINIZ,OFF EN ZOR KISMI ARABA GALİBA:26::26::26:
benimki bu cnm diğerlerine göre daha hafif olması cezbetti beni
http://www........./pierre-cardin-ps-2080-travel-sistem-bebek-arabasi-gri-kirmizi-P15338431
KIZLAR BEBEK ARABASI ALAN VAR MI,ALDIYSANIZ NE ALDINIZ,OFF EN ZOR KISMI ARABA GALİBA:26::26::26:
2. ama Derya ile güçlerimizi birliştiriyoruz bizzzz
he şiunu da söyliyim, ilki sez.dı,
benim kafama vurdu ağrısı
meğer çoooook su tüketmek lazımmış ve türk kahvesi iyi geliyormuş
tabi sütün tadını bozmasın diye içmemiştim ama ağrı vurunca ne kendime ne bebeğe hayrım oldu :26:
ben o yüzden küçük kahve mak var ya ondan ve türk kahvesi de götürücem, ailecek içeriz
2. ama Derya ile güçlerimizi birliştiriyoruz bizzzz
he şiunu da söyliyim, ilki sez.dı,
benim kafama vurdu ağrısı
meğer çoooook su tüketmek lazımmış ve türk kahvesi iyi geliyormuş
tabi sütün tadını bozmasın diye içmemiştim ama ağrı vurunca ne kendime ne bebeğe hayrım oldu :26:
ben o yüzden küçük kahve mak var ya ondan ve türk kahvesi de götürücem, ailecek içeriz
anam bizim bebiş te öyle oldu vallakötülük sırası bizde hahaytttt
Gunaydin herkese. ..
Hastane cantasina jilet ve pipet konulmasindan bahsedilmis. . Kizlar neden ki ben ikisinide anlamadim jilet pipet ne işime yaricakkiii ???? Aydinlativerin beniii..
canım bende hiçbir hamileliğimde ilk sut gelmedi bundada yok merak etme gelicek diye birsey yok nasılsın bu arada gundasım benim
hazırlıklar ne alemde anlat hele
arkadaş yazmış ama ben de tahmin ettiğim kadarıyla söliyim aniden sancılanırsın temiz olmazsın falan jilet o zaman gerekebilir. pipeti de duymuystum sezeryan olunca doğrulamıyorsun ya su falan içmek için lazım oluyormuş
Gunaydin herkese. ..
Hastane cantasina jilet ve pipet konulmasindan bahsedilmis. . Kizlar neden ki ben ikisinide anlamadim jilet pipet ne işime yaricakkiii ???? Aydinlativerin beniii..
arkadaş yazmış ama ben de tahmin ettiğim kadarıyla söliyim aniden sancılanırsın temiz olmazsın falan jilet o zaman gerekebilir. pipeti de duymuystum sezeryan olunca doğrulamıyorsun ya su falan içmek için lazım oluyormuş
Bende gece biktim artik uyuyamiyorum filan diyorum.bnmkide uyku arasinda gecicek biticek diyo.sanki ben bilmiom bitceenigece eşime diyorum temmuz gelsin artık doğsun bebek diye
o da uyku arasında 'hayırlısı olsun' diye cevap verdi, uyudu tekrar
kızlarrrrrr napıyosunuzzzz
Bende gece biktim artik uyuyamiyorum filan diyorum.bnmkide uyku arasinda gecicek biticek diyo.sanki ben bilmiom bitceeni
al işte bu erkeklerin hepsi aynı.. ben evlenirken çocuk yapmamak şartı ile evlendim.. nasıl salak bi düşünceymişse artıkneyse hazır elimize koz geçmişken kullanalım bence, çıkaralım keyfini hee birde ayaklarına masaj yaptır benim ki neredeyse her akşam yapıyor nasılsa bir daha yapmaz doğumdan sonra şimdi hamile bıraktı madem ceremesini de çekecek.. pazar günü dedi paşam randevu verdi birde dedim yooooookkk bune randevu ile mi oluyo bu işler tamam ozaman c.tesi akşam olsun bak işlerim çok yoğun hafta sonuda sınav var nooolursun diyor bende olmasss dedim akşam gene sızıp kalmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?