2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

anam bizim bebiş te öyle oldu valla kötülük sırası bizde hahaytttt

gecmisi okumaktan gunaydin diyemedim :/ muhabbetiniz bol olsun kizlar kafasini kaburgama dayamis alttan sarsici tekmeler atan dik kafali kizimla hepinize kocaman bir gunaydin diyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bkn : Berna

bernaaa tecrübe böyle bişi olsa gerek sanırım.. burada işime yarayabilecek ve hiç aklımada gelmeyen şeyler var süpersin sağol.. senin kaçıncı

2. ama Derya ile güçlerimizi birliştiriyoruz bizzzz

he şiunu da söyliyim, ilki sez.dı,
benim kafama vurdu ağrısı
meğer çoooook su tüketmek lazımmış ve türk kahvesi iyi geliyormuş
tabi sütün tadını bozmasın diye içmemiştim ama ağrı vurunca ne kendime ne bebeğe hayrım oldu :26:
ben o yüzden küçük kahve mak var ya ondan ve türk kahvesi de götürücem, ailecek içeriz

oy baya kaynaymisiniz sabah sabah anacim ya...

agrilar sizilar herkeste farki bi yerde :)

benimde sabah kalkinca ayak tabanlarim cok aciyo ustune basamiyorum ya uff

bende sabahları ayaklarımın üstün de durunca altları resmen acıyo ve sabah tartılınca daha fazla geliyorum akşama kadar yiyip içip akşam tertıldığımda daha az geliyor çok ilginç bişey.. sanırım ödem den kaynaklanıyor dimi

deryaa?? o kim herkesin nick olunca isimleri de bilmiyoruz yaa bu arada su ve kahve doğum sancısını mı azaltıyor aaaa bilmiyordum oleeey ben çok severim kahveyi içemiyrum şuan kafein var diye içsekmi ki yoksa yaa

epidural mi olmuştun?

birinden daha duymuştum sürekli kahve tüketiyordu epidural sezeryandan sonra

anam bizim bebiş te öyle oldu valla kötülük sırası bizde hahaytttt

al işte bu erkeklerin hepsi aynı.. ben evlenirken çocuk yapmamak şartı ile evlendim.. nasıl salak bi düşünceymişse artık neyse hazır elimize koz geçmişken kullanalım bence, çıkaralım keyfini hee birde ayaklarına masaj yaptır benim ki neredeyse her akşam yapıyor nasılsa bir daha yapmaz doğumdan sonra şimdi hamile bıraktı madem ceremesini de çekecek.. pazar günü dedi paşam randevu verdi birde dedim yooooookkk bune randevu ile mi oluyo bu işler tamam ozaman c.tesi akşam olsun bak işlerim çok yoğun hafta sonuda sınav var nooolursun diyor bende olmasss dedim akşam gene sızıp kalmam inşallah

Gunaydin herkese. ..
Hastane cantasina jilet ve pipet konulmasindan bahsedilmis. . Kizlar neden ki ben ikisinide anlamadim jilet pipet ne işime yaricakkiii ???? Aydinlativerin beniii..

Gunaydin herkese. ..
Hastane cantasina jilet ve pipet konulmasindan bahsedilmis. . Kizlar neden ki ben ikisinide anlamadim jilet pipet ne işime yaricakkiii ???? Aydinlativerin beniii..

arkadaş yazmış ama ben de tahmin ettiğim kadarıyla söliyim aniden sancılanırsın temiz olmazsın falan jilet o zaman gerekebilir. pipeti de duymuystum sezeryan olunca doğrulamıyorsun ya su falan içmek için lazım oluyormuş

canım bende hiçbir hamileliğimde ilk sut gelmedi bundada yok merak etme gelicek diye birsey yok nasılsın bu arada gundasım benim
hazırlıklar ne alemde anlat hele

caanım günaydın...hazırlıklar büyük kısmı bitti sayılır banyo malzemelerimiz kaldı neler alcam hiç bir fikrim yok sen nasılsın miniş nasıl_???

Tsk ederim canin bilgilendirdigin icin hemen cantama ekleyim bunlarida...tedbirli olmak lazim tabi :)

Gunaydin herkese. ..

günaydınlar şekerler...ben jilet olayına her bilinçli kadın girmesini istemem çünkü son anlarımız ve her an herşey olabilir düşüncesiyle temiz olmaktan yanayım yanılıyorsam düzeltin...ama pipet olayı çok mantıklı hemen şimdi çantama atcam güzel fikir...

gece eşime diyorum temmuz gelsin artık doğsun bebek diye

o da uyku arasında 'hayırlısı olsun' diye cevap verdi, uyudu tekrar
Bende gece biktim artik uyuyamiyorum filan diyorum.bnmkide uyku arasinda gecicek biticek diyo.sanki ben bilmiom bitceeni

Son düzenleme:
Bende gece biktim artik uyuyamiyorum filan diyorum.bnmkide uyku arasinda gecicek biticek diyo.sanki ben bilmiom bitceeni

bu herifler hep ayni... hele benimki uyurken super oluyo agriyla uyaniyorum adami cagiriyorum agrim var diyorum uyu gecer diyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ya bol bol kullanmak lazım zaten az kaldı masaj yaptırmıyorum ama çayım suyum ayağıma geliyor seninki de çok komikmiş cnm benimkinin de her akşam bi bahanesi var

kızlar bu gece belim çok ağrıdı ve sancım vardı bel ağrısı normal mi sancıyı biliyorum ama bel ağrısı fazlaydı anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…