2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

gece eşime diyorum temmuz gelsin artık doğsun bebek diye

o da uyku arasında 'hayırlısı olsun' diye cevap verdi, uyudu tekrar

oy baya kaynaymisiniz sabah sabah anacim ya...

agrilar sizilar herkeste farki bi yerde :)

benimde sabah kalkinca ayak tabanlarim cok aciyo ustune basamiyorum ya uff

zuhal hastanede, sancisi başlamış, mj attım cevap bekliyorum kızlarrrrr dua edelim lütfen!

sağlıkla sıhhatle alsın bebeğini kucağına inşallah

temmuz bebekleri mayısta gelmeye başladı, haziranda doğum haberleri çoğalmaya başlar iyice

görmem mi bacım ondan diyorum boşa yapıyorlar yarışmaları ama napsınlar onlarda haklı acep arasakmı kanalları biz burdayız ama gelmicez boşa uğraşmayın desekmikinem
hahahahaha Derya, evde boş boş oturuyon ara kanalları hadi, özellikle stra'ı ve fashion tv ' yi

zuhalin nicki neeydi ben kim hatirlayamadimmmm rabbim yardimcisi olsun ins

valla hatırlayamıyorum ama bursalı, ilk sayfadan bakayım bi....

amin!!!!

bkn : Berna

göğüs pedi /kalkanı
her ihtimale karşı jilet
hastaneden çıkarken giymek için kıyafet
pipet (inan çok lazım olacak, hele sez. olursan!)
kirli torbası
pet bardak
istersen nevresim
pişik remi/pudra + pamuk + alt açma örtüsü (değiştirme malzemeleri..)
ağız ve ter / sırt bezleri
küçük havlular varsa onlardan koy yaz ya işine yarayacaktır.. gerçi kağıt havlu da aynı işi görür.. kulllan at yaparsın... sana kalmış
bebeğe battaniye
emzik

havlu demişsin ama artık bebekler yıkanmıyor canım... o sıvının üstünde kalması lazım tam tersine

umarım yardımcı olabilmişimdir[/QUOTE]

bernaaa tecrübe böyle bişi olsa gerek sanırım.. burada işime yarayabilecek ve hiç aklımada gelmeyen şeyler var süpersin sağol.. senin kaçıncı

geçmiş olsun canım benim bol bol dinlenmeye calıs gerçi o agrıylan dinlenmeyip ne yapılabiliyorki moral olsun sana uzat bakim yanagını

bugunluk ılk yanağını uzat dediğimsin kıymetini bil canım benim

gunaydin kralice anne sana hayranim :) 1-2-3 derken oldumu sana 4 ben ikinciye zor diyorum simdiden masallah sana :) saol canim dinlenmekten baska elden bisey gelmiyo zaten :/ bizde seni operiz tatlim :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hemsommm naber yaaa
kuzum bisi sorcam besik araba aldin mi aldiysan nerden nasil bisi aldin

daha 36 gün var ama ben haziran sonunu göremeyecekmişim gibi geliyor tırsıyorum bu ara :18:

eşim çalışanların yıllık izinlerini ayarladı, kendi içinde 15i gibi ayarla doğumu benim için daha iyi olur diyor

annem ramazanın sonuna denk getir, orucumu rahat rahat tutayım diyor

tutçam kendimi bayram sonuna kadar 42 haftalık falan olsun herkesin gönlü olsun yeter ki

bizim da tam tersi benimki spora gidiyor çok yorgunum dedi gitti yattı

hem de nasıllllll

heheh valla korkunun ecele faydası yok kusura bakmasın her zaman o ister ben geri dururdum bu bebişte zaten böyle bir gecenin mahsulü oldu şimdi sıra bendeeeee böyle yapınca daha da zevkli iyi oluyormuş anlıyorum beylerin halini şuan.. beter olsunlar yaşasın kötülükkkkk

şaka gibiler yaaa
annem de bana dün benzer bi şey söyledi cnm sezeryan olursan ramazanı beklemezsin ne farkedecek diyor

hemsommm naber yaaa
kuzum bisi sorcam besik araba aldin mi aldiysan nerden nasil bisi aldin

iyidir hemsom besigi anacim aldi babytech kral besik arabayi almadim hala ama civilden almayi dusunuyorum hafta sonu insallah. sen nasilsin bebik napiyo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…