2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar bu benim kizimin oturma odasina kurcagimiz besigi bizim hosumuza gitti kucuk sallanabilme ozelligi var hafif odadan odaya gecebilir dar gonul pembe almak isterdi ama maviyle bu renk kalmisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401349644053.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 36
bu herifler hep ayni... hele benimki uyurken super oluyo agriyla uyaniyorum adami cagiriyorum agrim var diyorum uyu gecer diyo

benimki uyanıkken de aynı az kaldı geçicek dio sen de hamile kalsan keşke beni anlamıyorsun die bi kükrüyorum tırsıyor

haklısın canım ama insanlık hali işte yapamamış olabilirsin veya sana göre temiz olsa bile ebeler hiçbişey olmasını istemiyormuş

deryaa?? o kim herkesin nick olunca isimleri de bilmiyoruz yaa bu arada su ve kahve doğum sancısını mı azaltıyor aaaa bilmiyordum oleeey ben çok severim kahveyi içemiyrum şuan kafein var diye içsekmi ki yoksa yaa
4 yapraklı aşkitom

hayır canım sancı için değil
epidural olursa eğer, anestezi etkisi geçince bazı insanlarda bele, bazı insanlarda başa vurabilir ağrısı... yani omurganın başlangıcından ve bitişinden çıkabiliyor ağrısı sancısı... bende az rastlanan baş ağrısı şeklinde ortaya çıktı...
amaaaa kafamı kaldıramıyordum! boynum, sanki tövbe yarabbim felçliymiş gibi dik tutamıyordum, düşüyordu... 2 gün çektim ama kupalarla kahve içtim...
sakın moralinizi bozmuş olmak istemem!!! ben, benim başımdan geçeni anlatıyorum.. herkes bir olacak diye bir şey yok!

olur da epidural olursanız bol bol bol su (!) arada da kahve tüketin derim ki rahat atlatın....

epidural mi olmuştun?

birinden daha duymuştum sürekli kahve tüketiyordu epidural sezeryandan sonra
evet, aynen öyle yukarıda yazdım canım

Gunaydin herkese. ..
Hastane cantasina jilet ve pipet konulmasindan bahsedilmis. . Kizlar neden ki ben ikisinide anlamadim jilet pipet ne işime yaricakkiii ???? Aydinlativerin beniii..
yine olur da sezaryen olursanız ilk gün yatakta doğrulmada zorluk yaşıyoruz ya pipet ile sıvı almak daha kolay oluyor....
jilet de her ihtimale karşı yanınızda çantanızda dursun... o bölge için........ sonuçta insanlık hali di mi o gün temiz olamayabilirsin ve aniden hastaneye gitmek zorunda kalabilirsin

Güle güle kullanın cnm ben de aynısını aldım yatak odası için. çok güzel sallanıyor ve evde rahatlıkla gezdirebiliyorsun.

bu herifler hep ayni... hele benimki uyurken super oluyo agriyla uyaniyorum adami cagiriyorum agrim var diyorum uyu gecer diyo

Bu gece uyandim saat 2 bucuk filan icim kavrulmus gittim dolaba kiraz doldurdum tabaga yataga geldim yemeye basladim.sonra uyandi bnimkisi baktim o da yiyo kirazdan.nese kiraz bitti yattik.arkamdan sariliyo filan gidisat iyi degil.dedim kafani kendi yastigina koyar misin lutfen tamam dedi uzaklasti.sabah kalktigimizda diyo ki sen hani gece kiraz getirdin ya bende sandim ki kendi uykunuda benim uykumuda acmak icin getirdin,mik mik yapmak istedin sandim cok sevinmistim diyo.ben uyuyamiom canimin derdiyle ugrasiyom adam ne fantaziler pesinde

yazık adamlara da neler umuyolar

bize 2 haftaki kontrolde doktor yasakladı artık, eşimde sanki çok yapıyoduk da bi de yasak geldi diye tepki gösterdi

Güle güle kullanın cnm ben de aynısını aldım yatak odası için. çok güzel sallanıyor ve evde rahatlıkla gezdirebiliyorsun.

Sagol cnm sende gule gule kullan aslnda siyah rengi cok hosuma gitmsti ama esim bunu brgendi yatakodasina park yatagi kurcam oglandan kalani kurunca atarim resmini..beneto mu seninkide

Temizlk konularına girmişiz kızlar ben en son bacaklarıma gitmiştim kuaföre oda bidaha kine doğumdan 1 hafta önce gel dedi acil gitmessem doğuma sorun olmaz ama bi aniden gidersem yandım :) kocacıklarda haklı olarak bizden tırsıyolar artık 1 haftadır ne ben yanaşıyorum nede o artık olmazsa daha iyi bence

sesli sesli guldum yazik yaaaaaaa :) bizde dun markete gittik baktim bi kavanoz balli cerez aliyo onu yersen duz duvara tirmanirsin dedim bana bi bakisi var icler acisi geri birakti simdilik ekstra enerji almayalim demi zaten yeterince enerji doluyum diyo lohusalik tan sonra tekrar bi ilk gece mecerasi yasicaz gibi

bizimde ilk oğluşa aldığımız takım ve bebiş için şimdilik kendi odamıza koymak için aldığımız park yatak

bir süre yanımızda yatırıp sonra abişin yanına

Öyle bir durum da bende tahammül edemezdim tabi alenen evinde dedikodunuz yapmış . Ne insanlar var ya gerçekten bazen düşünüyorum ya bu insanları da bir ana doğuruyor nasıl bu hale geliyorlar. Allah hayırlı ve huyu ahlakı güzel evlatlar nasip etsin inşallah.

yazık adamlara da neler umuyolar

bize 2 haftaki kontrolde doktor yasakladı artık, eşimde sanki çok yapıyoduk da bi de yasak geldi diye tepki gösterdi
Bizimki hic bisi demiyo yapmayin filan diye.yapin da demiyo ama bizde yapmayi tercih edioz.eger ben iyiysem.keyfim yerindeyse haftada 3 ü buluyo.cnm istemiosa 10 gunde 1 e kadar da düsüyo.adam da naapsin bu dengesizlikte heycan yapio kendine ha simdi ha yarin diye

iyi, sağlıklı, huzurlu günlerde kullanın inşallahhhhhh!!!!!!!!

hahahhaha sınıfta kahkaha attımmm yaaa,
Allah da seni güldürsünnn

Yasarsiniz tabi.bnm ki 2 hafta once 1 haftaligina sehir disina gitti.geldiginde sanirsin 5 aydir ayriyiz.2 gun doyamadik birbirimize.sizinkini dusunemiyorum

Yasarsiniz tabi.bnm ki 2 hafta once 1 haftaligina sehir disina gitti.geldiginde sanirsin 5 aydir ayriyiz.2 gun doyamadik birbirimize.sizinkini dusunemiyorum

bende dusunemiyorum simdiden kendime kacis planlari yapiyorum ben dogum icin gun sayiyorum adamda o is icin :) 8 hafta kaldi doguma diyorum 12 hafta cok ya bu ay dogur dio ne 12 haftasi die sasirdim meger logusaligida sayiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…