bu herifler hep ayni... hele benimki uyurken super oluyo agriyla uyaniyorum adami cagiriyorum agrim var diyorum uyu gecer diyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlar şekerler...ben jilet olayına her bilinçli kadın girmesini istemem çünkü son anlarımız ve her an herşey olabilir düşüncesiyle temiz olmaktan yanayım yanılıyorsam düzeltin...ama pipet olayı çok mantıklı hemen şimdi çantama atcam güzel fikir...
Tsk ederim canin bilgilendirdigin icin hemen cantama ekleyim bunlarida...tedbirli olmak lazim tabi :)
4 yapraklı aşkitomderyaa?? o kim herkesin nick olunca isimleri de bilmiyoruz yaabu arada su ve kahve doğum sancısını mı azaltıyor aaaa bilmiyordum oleeey ben çok severim kahveyi içemiyrum şuan kafein var diye içsekmi ki yoksa yaa
evet, aynen öyle yukarıda yazdım canımepidural mi olmuştun?
birinden daha duymuştum sürekli kahve tüketiyordu epidural sezeryandan sonra
yine olur da sezaryen olursanız ilk gün yatakta doğrulmada zorluk yaşıyoruz ya pipet ile sıvı almak daha kolay oluyor....Gunaydin herkese. ..
Hastane cantasina jilet ve pipet konulmasindan bahsedilmis. . Kizlar neden ki ben ikisinide anlamadim jilet pipet ne işime yaricakkiii ???? Aydinlativerin beniii..
Kizlar bu benim kizimin oturma odasina kurcagimiz besigi bizim hosumuza gitti kucuk sallanabilme ozelligi var hafif odadan odaya gecebilir dar gonul pembe almak isterdi ama maviyle bu renk kalmisti
bu herifler hep ayni... hele benimki uyurken super oluyo agriyla uyaniyorum adami cagiriyorum agrim var diyorum uyu gecer diyo
Bu gece uyandim saat 2 bucuk filan icim kavrulmus gittim dolaba kiraz doldurdum tabaga yataga geldim yemeye basladim.sonra uyandi bnimkisi baktim o da yiyo kirazdan.nese kiraz bitti yattik.arkamdan sariliyo filan gidisat iyi degil.dedim kafani kendi yastigina koyar misin lutfen tamam dedi uzaklasti.sabah kalktigimizda diyo ki sen hani gece kiraz getirdin ya bende sandim ki kendi uykunuda benim uykumuda acmak icin getirdin,mik mik yapmak istedin sandim cok sevinmistim diyo.ben uyuyamiom canimin derdiyle ugrasiyom adam ne fantaziler pesinde
Güle güle kullanın cnm ben de aynısını aldım yatak odası için. çok güzel sallanıyor ve evde rahatlıkla gezdirebiliyorsun.
Bu gece uyandim saat 2 bucuk filan icim kavrulmus gittim dolaba kiraz doldurdum tabaga yataga geldim yemeye basladim.sonra uyandi bnimkisi baktim o da yiyo kirazdan.nese kiraz bitti yattik.arkamdan sariliyo filan gidisat iyi degil.dedim kafani kendi yastigina koyar misin lutfen tamam dedi uzaklasti.sabah kalktigimizda diyo ki sen hani gece kiraz getirdin ya bende sandim ki kendi uykunuda benim uykumuda acmak icin getirdin,mik mik yapmak istedin sandim cok sevinmistim diyo.ben uyuyamiom canimin derdiyle ugrasiyom adam ne fantaziler pesinde
yazık adamlara da neler umuyolar
bize 2 haftaki kontrolde doktor yasakladı artık, eşimde sanki çok yapıyoduk da bi de yasak geldi diye tepki gösterdi
sen o kuzeni kırmamak için bişi demezsin oda kendini mükemmel sanır hehehehvalla ben elticimin arkamdan sürekli bıdı bıdı ettiğini duydum bir keresinde de kısaca anlatmaya çalışayım şöyle ki; başka akrabalar ile onları da davet ettim geldiler bize (davet derken evlerinden gittik aldık ve evlerine kadar da bıraktık 40 km.) daha sonra duydum ki gelen misafir benimle ilgili olumsuz konuşmuş oda sözde beni savunmuş şaşırdım... bi ortam oldu olumsuz konuşan kişiye dedim böyle bir durum var aslı varmıdır oda dumur oldu nasıl olur müsaade edersen ben sorucam ona böyle bir şey yok dedi aramışlar haddini bildirmişler bizim için de artık bitmiştir o şahıs dediler.. uyanık ya beni sevmiyor karalıyor o bayandan da hoşlanmıyor onuda karalıyor kendi de ak kaşık misali sözde beni savunarak iyi bir profil çiziyor iblisssss ben yüz yüze bişi demedim seviyemi düşüremem sadece haber gönderdim herkes kendine yakışanı yapar bir topluluk olunca bakalım nasıl yüzüme bakar dedim oda arayıp soramıyor..
Normalde son 4hafta yasaklaniyor
Normalde son 4hafta yasaklaniyor
Bizimki hic bisi demiyo yapmayin filan diye.yapin da demiyo ama
yazık adamlara da neler umuyolar
bize 2 haftaki kontrolde doktor yasakladı artık, eşimde sanki çok yapıyoduk da bi de yasak geldi diye tepki gösterdi
iyi, sağlıklı, huzurlu günlerde kullanın inşallahhhhhh!!!!!!!!Kizlar bu benim kizimin oturma odasina kurcagimiz besigi bizim hosumuza gitti kucuk sallanabilme ozelligi var hafif odadan odaya gecebilir dar gonul pembe almak isterdi ama maviyle bu renk kalmisti
Bizimki hic bisi demiyo yapmayin filan diye.yapin da demiyo amabizde yapmayi tercih edioz.eger ben iyiysem.keyfim yerindeyse haftada 3 ü buluyo.cnm istemiosa 10 gunde 1 e kadar da düsüyo.adam da naapsin bu dengesizlikte heycan yapio kendine ha simdi ha yarin diye
Yasarsiniz tabi.bnm ki 2 hafta once 1 haftaligina sehir disina gitti.geldiginde sanirsin 5 aydir ayriyiz.2 gun doyamadik birbirimize.sizinkini dusunemiyorumsesli sesli guldumyazik yaaaaaaa :) bizde dun markete gittik baktim bi kavanoz balli cerez aliyo onu yersen duz duvara tirmanirsin dedim bana bi bakisi var icler acisi geri birakti simdilik ekstra enerji almayalim demi zaten yeterince enerji doluyum diyo lohusalik tan sonra tekrar bi ilk gece mecerasi yasicaz gibi
Yasarsiniz tabi.bnm ki 2 hafta once 1 haftaligina sehir disina gitti.geldiginde sanirsin 5 aydir ayriyiz.2 gun doyamadik birbirimize.sizinkini dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?