- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
selam canlar,kontrole gidenler dönüşte haber versin,Sempervirens tsubasa ya çok güldüm eşim de bana öle diyo tsubasa diyekızlar kafayı boşaltmak lazım ya,algımı ve ilgimi şu sancılardan başka yere çekmeliyim,sevgi gıraliçam,kapı süsünüz çook güzel olmuş baceyyy,güzel günlerde kullanın,Allahtan bişey olmazsa çantaya yerleştirem eşyaları kalsın köşede eşim ne bişey bulabilir ne akıl edebilir,sabah tam konuşurken cümlenin ortasında sancı geldiğinde o benden çok korktu,altıma etcektim ,yada doğurcam senden önce diyooo:18::18:
Ay hadi insallah saglikli haberlerini aliriz kuzularin. Artik 34 olduk 2 haftada falan cagirir demi?
hayatım nasıl olim bende idare ediyorum işte hazırlıklarlada uğraşıyorum mobilyamız geldi bende haftaya yıkıcam utulicem hediyelikleri yapmalıyım daha pijama gecelik almadımonları alıp artık çantayı hazırlicam ama pek hızlıyım canımmmm aman ne güzel utuleme kısmına gelmişsin sen benden bir tık öndesin bacımm
selam canlar,kontrole gidenler dönüşte haber versin,Sempervirens tsubasa ya çok güldüm eşim de bana öle diyo tsubasa diyekızlar kafayı boşaltmak lazım ya,algımı ve ilgimi şu sancılardan başka yere çekmeliyim,sevgi gıraliçam,kapı süsünüz çook güzel olmuş baceyyy,güzel günlerde kullanın,Allahtan bişey olmazsa çantaya yerleştirem eşyaları kalsın köşede eşim ne bişey bulabilir ne akıl edebilir,sabah tam konuşurken cümlenin ortasında sancı geldiğinde o benden çok korktu,altıma etcektim ,yada doğurcam senden önce diyooo:18::18:
hayatım nasıl olim bende idare ediyorum işte hazırlıklarlada uğraşıyorum mobilyamız geldi bende haftaya yıkıcam utulicem hediyelikleri yapmalıyım daha pijama gecelik almadımonları alıp artık çantayı hazırlicam ama pek hızlıyım canımmmm aman ne güzel utuleme kısmına gelmişsin sen benden bir tık öndesin bacımm
benim dr.da iki haftada gel yeter şimdilik dedi nst yede bağlarlar herhal
siz ve göbüştekiler nasıl bakem?kızlar yaa bilgeden haber alan var mı ne yapıyor ne durumda acaba merak ettim
napsın annesi sıkışmış prenses
ya bende simdiye kadar çatlamamıştım :18:son 4-5 gundur bırden cıktı. ustelık su konusunda cok abartı durumdayım. günde 4-6 litre arası ıcıyorum.
gece uykuda yalnızca 1.5-2 litre gıdıyor dusun :))) normalde de suyu cok ıcerım ama bu nasıl su içmek anlamadım.
yanıyorummmmmm kuruyorummmmm
inşallah sende çıkmaz canım ama yınede eline gecen yagı sur bence onlemını al da bunca zaman cıkmamısken.
Amin... :) simdiye kadar normal doğuma engel bır durum yok ama bır tek kılosu ıyı kızımın daha da hızlı alırsa bılmıyorum. benım gönlümde normal doğumdan yana basından berı. valla daha demın gun sayıyordum ooo cok var dedım salıya :)) ozledım cok kızımı teyzesı yaaaa...
son zamanlarda hasret ıyıce tavan oluyor sanırım dayanamıyoruz artık :)
:18::18: duygucum gece gece adrenalin verdin bana. canım benım artık gecelerı dua etmeye başladım zaten doğuran olursa dıye. baktım pıt pıt geliyor bebişler :)
görürsen yaz canım merak ettım senı.
kız senin korkuyla titreyen dişlerini yuzunu sevim uzat bakim yanagını
olsun cnm olsun ama bnde senden 1 haftadan fala ondeyım aynı sayılır yanı hazırlıklar ikramlıkları kv yle beraber yapacagız cnm seker hamuru alsık bebk kurabiyesi yapıcaz ...cnm ya valla cantmızı hazırlamamız gerek bnde daha hazırlamadııımm
balım çok sağol en güzelleri senin olsun senın kocada pek bi heyecanlı bnmde genelde geceleri çok oluyor ağrım bnm kocada tamam tamam yok bişey diyip sarılıyor karnımı ovuyor sanki karnım agrıyor gıbı deli yyyyeaaa
Herkescikler nereye kaybolduuuu????
Kizlar bide bilenler varmi acaba bana bebegin gobegi dusmeden. Citcitli body giydirilmez dediler eger oyleyse bi kac tane daha ic zibin almam gerekiyor yardimci olun lutfnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkescikler nereye kaybolduuuu????
Kizlar bide bilenler varmi acaba bana bebegin gobegi dusmeden. Citcitli body giydirilmez dediler eger oyleyse bi kac tane daha ic zibin almam gerekiyor yardimci olun lutfnnn
canlarım ya öpücükle geçer mi bilmiyom ki,benim eşim hep çoook rahattı,doktordan normal cümlesini duymuştu ya,nazlanamadım bi türlü normal diyodu,ama çarşamba günü dr 2 hafta daha beklesin sonra doğsun ama sen temmuzun ilk haftasından itibaren hazırlıklı ol deyince nihayet hamile olduğuma kanaat getirdi,sabahki heyecanı ondan bence,demin de msj atmış nasıl oldun diye ben durumu açıklayınca da seninki psikolojik yazmış teee Allahım ya her haltı biliyo,3 kaaatçııııı,la yeri get,.totomdan nefes alıyom haberin var mı dedim
Kizlar agda konusunu naptiniz ben temmuzun 14-15 ine sezeryn olcm buyuk ihtimal haziranin sonu gibi gtsm agdaya gecmi olur erkenmi olur bilemedm zaten bacaklarmda hic cikmadi daha
Selam kızlar hayırlı cumalar hepinize..
Sabah eşimi işe gönderdikten sonra çok zor anlar yaşadım ishal olmuş gibi bi karın ağrısı bel ağrısı falan bebeği de pek hissedemedim. Biraz hafifleyince uyumuşum kızımın şiddetli tekmeleriyle uyandım çok şükür rabbime :) en başından beri gününü doldurmayacağını düşünüyorum bebişimin, bugün 35. hafta bitiyor rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.
Sevgicim kapı süsünü tabletten de telefondan da göremedimama eminim güzel olmuştur eline sağlık canım..
Alakasi yok tatlim...gobegine denk gelmiyoki citcitli alta geliyor
yooo badiyi daha hastanede zıbın üzerine giydiriyor hemşireler bende evde giydirmeye devam ettmiştim aynı şekil
geçmiş olsun acaba üşüttünmü yoksa sancı alıştırmasımı yapıyor. gerçi maşallah 36. haftayı görmek üzeresin. ağırlaştıkça ben 20 temmuza kadar nasıl dayanıcam diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?