2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kız senin korkuyla titreyen dişlerini yuzunu sevim uzat bakim yanagını

olsun cnm olsun ama bnde senden 1 haftadan fala ondeyım aynı sayılır yanı hazırlıklar ikramlıkları kv yle beraber yapacagız cnm seker hamuru alsık bebk kurabiyesi yapıcaz ...cnm ya valla cantmızı hazırlamamız gerek bnde daha hazırlamadııımm

balım çok sağol en güzelleri senin olsun senın kocada pek bi heyecanlı bnmde genelde geceleri çok oluyor ağrım bnm kocada tamam tamam yok bişey diyip sarılıyor karnımı ovuyor sanki karnım agrıyor gıbı deli yyyyeaaa

Kiz yavastan basla tarihimiz ayni benim hazirlik bitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belki sen prensesin yüzünü goruyorsundur gittiginde.ben paşa mi gorwmiyorum hic :-( artik goremezsin dedi doktorum.kafasi asagida bana dönük yüzü. Çok merak ediyorum. Hayirlisi cnm.benimde carsamba günü. Bakalim napmis bizim tosuncuklar.

kız senin korkuyla titreyen dişlerini yuzunu sevim uzat bakim yanagını

canlarım ya öpücükle geçer mi bilmiyom ki,benim eşim hep çoook rahattı,doktordan normal cümlesini duymuştu ya,nazlanamadım bi türlü normal diyodu,ama çarşamba günü dr 2 hafta daha beklesin sonra doğsun ama sen temmuzun ilk haftasından itibaren hazırlıklı ol deyince nihayet hamile olduğuma kanaat getirdi,sabahki heyecanı ondan bence,demin de msj atmış nasıl oldun diye ben durumu açıklayınca da seninki psikolojik yazmış teee Allahım ya her haltı biliyo,3 kaaatçııııı,la yeri get,.totomdan nefes alıyom haberin var mı dedim

Son düzenleme:
Herkescikler nereye kaybolduuuu????
Kizlar bide bilenler varmi acaba bana bebegin gobegi dusmeden. Citcitli body giydirilmez dediler eger oyleyse bi kac tane daha ic zibin almam gerekiyor yardimci olun lutfnnn

Alakasi yok tatlim...gobegine denk gelmiyoki citcitli alta geliyor

Kizlar agda konusunu naptiniz ben temmuzun 14-15 ine sezeryn olcm buyuk ihtimal haziranin sonu gibi gtsm agdaya gecmi olur erkenmi olur bilemedm zaten bacaklarmda hic cikmadi daha

yooo badiyi daha hastanede zıbın üzerine giydiriyor hemşireler bende evde giydirmeye devam ettmiştim aynı şekil

ben hep bunu söyler bunu derim. kadınlar değil de erkekler doğum yapsaydın insan nesli tükenirdi. 1 kere doğurdumu ne hamilelik ne doğum ne bebek büyütmesi asla ikincinin adını etmezler onların canları ne kıymetli ah ah bize geldimi bilmediklerinde yat dinlen geçer gb komik laflar ediyorlar. benimki de ateşim çıkıyor sık sık baksana ateşim var gb nefesim daralıyor soğuk ter atıyorum diyorum alnıma elini koyuyor evet var nerde üşüttünkü derl-ken biyandan gazetenin sayfalarını çevirip okumaya devam ediyor.onları bir hapşursa yatak döşek dört döndürürler bizi

Selam kızlar hayırlı cumalar hepinize..
Sabah eşimi işe gönderdikten sonra çok zor anlar yaşadım ishal olmuş gibi bi karın ağrısı bel ağrısı falan bebeği de pek hissedemedim. Biraz hafifleyince uyumuşum kızımın şiddetli tekmeleriyle uyandım çok şükür rabbime :) en başından beri gününü doldurmayacağını düşünüyorum bebişimin, bugün 35. hafta bitiyor rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.

Sevgicim kapı süsünü tabletten de telefondan da göremedim ama eminim güzel olmuştur eline sağlık canım..

Bende bu konuda muzdaribim.cok ta karar veremedim.bende 11 inden sonra gitmeyi dusunuyom agdaya bi sorun olurmu ya.11 inde randevum var doktora sorsammi acaba cnm?

geçmiş olsun acaba üşüttünmü yoksa sancı alıştırmasımı yapıyor. gerçi maşallah 36. haftayı görmek üzeresin. ağırlaştıkça ben 20 temmuza kadar nasıl dayanıcam diyorum.

Alakasi yok tatlim...gobegine denk gelmiyoki citcitli alta geliyor

yooo badiyi daha hastanede zıbın üzerine giydiriyor hemşireler bende evde giydirmeye devam ettmiştim aynı şekil

Ya bilmeyince insan kim ne derse kaniyor iste anneme sordum ben cocuk dogurdugumda citcitli body mi vardi dedi :) bisi olmaz diyorsunuz yani.. Hii birde bu gobek icin olan dalinin bakim setini falan almalimiyizzz.. Annecikler cok soruyorum ama idare edin beni

geçmiş olsun acaba üşüttünmü yoksa sancı alıştırmasımı yapıyor. gerçi maşallah 36. haftayı görmek üzeresin. ağırlaştıkça ben 20 temmuza kadar nasıl dayanıcam diyorum.

Sağolasın üşütme değil sanırım bel ağrısı artık her akşam var zaten..Annemler kız bebekte sancılar belden girer diyolar ne kadar doğru bilemiyorum ama alıştırma gibi geliyo bana.Şu bi haftayı da geçireyim ayın 14 ünde doktora gidicem ondan sonra gelirse başım üstüne diyorum :) hayırlısı...

Seher bende ağdayı düşünüyorum da 27 si sezeryan tarihim haftaya cumadakontrole gitcez eğer tarihi değiştirmezse 5 gün kalası gidip temizlencem bence eniysi öyle yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…