- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ya bilmeyince insan kim ne derse kaniyor iste anneme sordum ben cocuk dogurdugumda citcitli body mi vardi dedi :) bisi olmaz diyorsunuz yani.. Hii birde bu gobek icin olan dalinin bakim setini falan almalimiyizzz.. Annecikler cok soruyorum ama idare edin beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Annene cok guldum iyi demis kadin :)) hicbisi olmaz giydirirsn cnm ben ayrica zibin almadim..bide baticon ve gazli bez kullaniliyor gobuse genelde hem daha saglikli dalinin icinde ne var bilmiyorm banyodan sonra baticonu pamukla gobegin altina vr ustune sur gazli bez koy gobeginin altina ustune gunde 2kere falan tekrarla cabucak kuruyup dusuyor..Ya bilmeyince insan kim ne derse kaniyor iste anneme sordum ben cocuk dogurdugumda citcitli body mi vardi dedi :) bisi olmaz diyorsunuz yani.. Hii birde bu gobek icin olan dalinin bakim setini falan almalimiyizzz.. Annecikler cok soruyorum ama idare edin beni
Bende bu konuda muzdaribim.cok ta karar veremedim.bende 11 inden sonra gitmeyi dusunuyom agdaya bi sorun olurmu ya.11 inde randevum var doktora sorsammi acaba cnm?
acep yalancı doğum ağrıların başlamış olabilir mi?
Sağolasın üşütme değil sanırım bel ağrısı artık her akşam var zaten..Annemler kız bebekte sancılar belden girer diyolar ne kadar doğru bilemiyorum ama alıştırma gibi geliyo bana.Şu bi haftayı da geçireyim ayın 14 ünde doktora gidicem ondan sonra gelirse başım üstüne diyorum :) hayırlısı...
Günaydın kızlar ışte el emeği kapı süsümuz dün akşam eşimle yaptık ...sepetimizi ve takı yastığımuzida yapicaz eklerim onlarida ins
cnm evden çalışmaya devam ediyorum bn tatlım eeee evin işleri bebişin odası derken yemek yap falan bi bakıyorum aksam olmus kendi kendime diyorum keske işteykende zaman bu kadar hızlı gecseydi...bnmde 16 sı cnm kontrol he yaaa zaman gecmiyo o şekil düşündüğümde ama artık bebğimin hareketlerini hissetyğim içi o kadar problem etmiyorum valla bazen karnımı delicekmiş gibi oluyor maşalllahhhh kuzucuguma
Allah ım hayırlısıyla sağlıkla kavustusun bebklerimize
Herkese hayırlı cumalaaarrr,
Güya doğum iznine ayrıldım rahat rahat uyuyayım diye ama mümkün mü? Sırtım ağrıdı belim ağrıdı vs 7 de ayaktayım ya
Yok aç karına demir ilacı iç, 2 saat sonra mide ilacını iç, 2 saat sonra kahvaltı yap..üüf sıkıldım valla, biran önce doğurmak istiyorum da daha 32.haftadaym..
Bu arada pelvik bölge temizliğine başlayanlar olmuş, Allah yardımcınız olsun, göbekten ne eğilebiliyom ne de görebiliyorum.tabi bekarken yaptırdığım ennnn hayırlı iş lazere gitmek oldu, hamileyken de çıkmadı çok şükür çok rahatım
Kapı süsünüz ve terlikler de çok cici kızlaar, ağız tadıyla kullanın inşallah..Eki Görüntüle 1146974
Bunu da annem yapmış)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Belki sen prensesin yüzünü goruyorsundur gittiginde.ben paşa mi gorwmiyorum hic :-( artik goremezsin dedi doktorum.kafasi asagida bana dönük yüzü. Çok merak ediyorum. Hayirlisi cnm.benimde carsamba günü. Bakalim napmis bizim tosuncuklar.
benim kızımın göbeği 10 günde düşmüştü doktorumuz oranın dezenfektesi için bir mikrop öldürücü vermişti hergün onla temizleyip yeni gazlı bez koyuyordum. kendi göbeğimede diğer iki çocuğumda olduğu gb dalin bebe yağı kullandım sadece :) ya aslın bebek için hastenler küçük deneme boyları reklam için veriyorlar deneyip bebeğimizin ciildi nasıl tepki vercek ona göre markayı söyledimi eşlerde gidip alır. çok ta büyük boy veya kenara istif yapmayın gereksiz çok şey kenarda kalıp atılıyor gerçi en kötü ihtimalle birine verirsiniz ama ucuz şeyler değil ki bakım ürünleri vs.
Annene cok guldum iyi demis kadin :)) hicbisi olmaz giydirirsn cnm ben ayrica zibin almadim..bide baticon ve gazli bez kullaniliyor gobuse genelde hem daha saglikli dalinin icinde ne var bilmiyorm banyodan sonra baticonu pamukla gobegin altina vr ustune sur gazli bez koy gobeginin altina ustune gunde 2kere falan tekrarla cabucak kuruyup dusuyor..
Kiz dktr ne dicek :)) senin dogum nezamandi 10gun oncesindn gitsk iyi olur bence
gittim geldim doktora yine nstye gönderdiçrş verdiğim kan tahlili normal çıktı, bugün tekrar kan verdim
bu hamileliğimde çok fazla gitmicem doktora dedim büyük konuşmuşum 2 güne bir hastanedeyim
geldim bir de kardeşime sinir oldummutfağımı toplamıştım sadece bir tava vardı ocağın üzerinde yıkancak bir de ocak silincek
siler belki diye düşünmüştüm aksine oğluşa kahvaltı yaptırıp onun bulaşığını bile bırakmış
ses çıkarmadım hiç ama kızdım sözde bana faydası olcak
Olabilir altta hala agri var acaba doğum kanalına mi girdi başı?
Annene cok guldum iyi demis kadin :)) hicbisi olmaz giydirirsn cnm ben ayrica zibin almadim..bide baticon ve gazli bez kullaniliyor gobuse genelde hem daha saglikli dalinin icinde ne var bilmiyorm banyodan sonra baticonu pamukla gobegin altina vr ustune sur gazli bez koy gobeginin altina ustune gunde 2kere falan tekrarla cabucak kuruyup dusuyor..
Kiz dktr ne dicek :)) senin dogum nezamandi 10gun oncesindn gitsk iyi olur bence
Seher bende ağdayı düşünüyorum da 27 si sezeryan tarihim haftaya cumadakontrole gitcez eğer tarihi değiştirmezse 5 gün kalası gidip temizlencem bence eniysi öyle yapmak
Hayırlı Cumalar Kızlar....
kimsede gece uykusu kalmamış.. artık zombi moduna hepten gectık. gecelerı resmen bır kısır dongundeyım. su-wc-su-wc....
artık buyudugunden mı nedır sağımda solumda yatarken bıle kızım tepıklıyıp duruyor. iyice sığmamaya mı başladılar ne.
çantadan konuşulmuş. gecen gun kızımın hurcunu yaptık ama gerısı bekliyor dahasadece ust bas hazır. kremler, emzik vs daha konulmadı benım eşyalar da daha konulmadı. böyle yarım yarım işde daha kotu.
birde karın sarma konuşuluyordu gecen gun tam anlamadım sarmak mı ıyı sarmamak mı ???? hem rahatlık acısından hem gobegın toparlanması acısından??
kontrole gıdenlerden güzel haberler bekliyoruz..
sevgıcım cok güzel olmuşemegınıze sağlık. odasıda şekıllenıyor artık oda resımıde ekleeee
evde işten gun yetmıyor bazen valla ne dıyım.
biliyorum canım evden devam ettiğini cok da sevındım. ekstra paranı alacaksın hemişleri hallederken buraya da gel ihmal etme bizi :)
hareketler cooooookkkk tatlı zaten tek enerjı kaynağım o :) hem ağrılara hem beklemeye ama gormekde ıyı oluyor
son zamanlarda acıtmaya bıle başladı kızım teyzesı :)
masalah minnoşlarımıza
hayırlı cumalar canım.
bende hayatımda ılk kez salona gıdıcem temızlık ıcın. hep kendım hallederdim. ama artık imkansız geliyor bana :) 2 sefer gıtsem doğuma kadar kurtarırım gıbı geliyor sankı. ama esas iş duzgun yer bulmak gunlerdır salon arıyorum yakınlarda. ki kendı konservemı kendım goturucem yınede ne olur ne olmaz. cunku o spatulalar değişiyor ama konserve tek kac kısıye kullanılıyor...
canım cok seker olmuş susunuz.annecıgının emegıne sağlık...
son 2 sefer cok net gordum canım yüzünü :) önceki doktor ihmalleri dışında usg.de bıseyde gostermıyordu. son 2 seferde kızımın tombık yuzunu gordum
sende gıttıgınde yakalarsın ınsallah. bırazda doktoruna naz yap :)))) hiç yüz resimi yok falan dıye :))))))) ben ayağını soylemıstım onu bıle verdı :)
biz böyle sıkıntıdayız onlarda artık daralmıştır :))) tosuncuk oldular hakıkaten :)) pes pese gıdıcez senle ıyı haberlerle donelım ınsallah..
günaydınnn..bilge dun yazdı buraya cnm ıyı yani...bi kere girmiş sadece ...
ben hiç o acıya gelimiyorum doğurur gelirim canımın acısından siz nasıl dayanıyorsunuz
maşallah canımnst nasıldı kac cıktı ve de tontişini gordun mu :)
valla ınsanlar cok hos.. bazen ailede olsa empatı sıfır. bana ozellıkle en zor gelen ıslerden bırı bulaşık yıkama gobus ızın vermıyor ıkı buklum oluyor ınsan.
canım bır doktora mı gıtsen geceden berı ağrın var ıhmal etme.
VAllaha doğum yaptığımda giydirmişledi hemşireler zıbını banada hiç giydirme dyen olmadı hep çıt çıtlıyı kullandım göbek bakımına da sadece batikon kullan demişti çoucuk doktoru ben öyle yaptım
Yaptim kiz yapmadimmi o nazi.dedim zuhal hanim hic resmimiz yok lutfen dedim bitanecik resmimiz olsun.bende cok istiyorum ama gistermiyor dedi artik gostermez ztn dedi yapacak bise yokmus.insllah cnm carsambayi bi atlatsam rahat etcem sanki.benim gobis biraz düştü gibi.korkular basladi.ve hala cantam hazir degil.yari esyam annemde kaldi onlarda gelse hazirlasam artikin.
çok sinirlerim bozuldu, sinirden ağlıyorum valla
çocuk da değil 28 yaşında evli barklı insan, komşum gelse arkadaşım gelse pırıl pırıl eder çıkar mutfağımdan
nst bilmiyorum canım kaç çıktı rakam söylemedi ama normal dedi, tontişi çarşamba görmüştüm 2600 gr olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?