- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
canım benım ne ağlıyorsun bırak Allah aşkına... Allaha cok sukur ıyı kotu yapabılıyoruz ya ona sukur edelim. hepten yatakta gecırseydık hamılelıgımızı düşünsene
çok şükür Rabbim veriyor da guc kimseye eyvallah etmıyoruz. sen temızle mutfağını kendıne de güzel bır ıcıcek al ohhh de hiç ağlama..
yaşla olmuyor işte herşey.
oyyy maşallah :) tontik olmuş annesi
utangaç böcüüüaçmamış yuzunu :)) barı ayak resımı ıste onlarda cok seker oluyor :) parmaklar bıle bellı oluyor artık :)) badik ayaklılar..
hadi ya benim gobis daha normal gözüküyor. pozısyonunu cok merak edıyorum ama sanırım bas asagı duruyor gıbı cunku karnımın ust tarafında cok hareket var sanırım popo bacaklar ustte. ayyyy doğurana kadar 9 değil 90 doğurduk yaaa
çanta işi tam stres ya hemen hazırlamak lazım artık. benımkıde yarım yamalak hazır bıle denemez ona
annen ne zaman geliyor?
Cok temiz oluyor ya halendaha cikmadi dogruduzgun 1bucuk ay oldu altlarda cikti ustler daha temiz 40liyken rahat ederz sicakta olcak ped falan olcak kasinmayz enazindanSeher bende ağdayı düşünüyorum da 27 si sezeryan tarihim haftaya cumadakontrole gitcez eğer tarihi değiştirmezse 5 gün kalası gidip temizlencem bence eniysi öyle yapmak
Amannn dusundugune bak 15dk be zaten ilk cekerken aciyo sonra uyusuyo ohh miss 2ay rahat edersnYa ne bileyim ya agdanin acisindan sancim baslarsa sezeryan olacam sanci cekmiyim daaaaa allah allah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Napalim cnm mecbur kalinca ilk gebeligimde yaptrmadm cok pismanim bide jilet benim tenimi karartiyor dikis yerlerimde kapkara oluyo resmen normalde beyaz tenliyim süt gibi :)) hem ilkte aciyo sonrasi basit oluyorben hiç o acıya gelimiyorum doğurur gelirim canımın acısından siz nasıl dayanıyorsunuz
Ağdaya mı dayanamıyorsun hiç acımıyor ki anlamıyosun bile okadara dayanamazsak doğumu napcaz benim korkumda sonta ondan nefret ediyorum
O zmn citcitli badi de sorun yok.. Vr gobus icinde doktorumuzun onerisini beklicez o da muhtemelen batikon olacak. Tsk ediyorum.
Cok temiz oluyor ya halendaha cikmadi dogruduzgun 1bucuk ay oldu altlarda cikti ustler daha temiz 40liyken rahat ederz sicakta olcak ped falan olcak kasinmayz enazindan
Amannn dusundugune bak 15dk be zaten ilk cekerken aciyo sonra uyusuyo ohh miss 2ay rahat edersn
Napalim cnm mecbur kalinca ilk gebeligimde yaptrmadm cok pismanim bide jilet benim tenimi karartiyor dikis yerlerimde kapkara oluyo resmen normalde beyaz tenliyim süt gibi :)) hem ilkte aciyo sonrasi basit oluyor
O sonta bi yakiyo bi yakiyo hani idrar yolun enfeksiyon olurda idrar yaparken canin yanarya ayni onun gibi oyyyy kiz niye getrdn aklimaaa
afiyet olsun canım ıkınızede :)sinirlerim bozuldu işte birden boşaldı yaşlar
oğluşu doyurayım kendim de bir yemek yiyeyim
Hafta sonu gelcem dedi.nevresim felan ayarlamaya calisiyo bitircekde oyle gelcekkesin seninde baş aşağı duruyor cunku benimde yukarda hareketler ve yan bosluklarda.hadi hayirlisi.ne utangaci kiz basindan beri pipisini gosterip duruyor zaten ;-)
Erkekler daha hareketli oluyor heralde :))amin canım inşallah Rabbim acılarını göstermesin cuma saati dualarımız kabul olur inşallahbenımki oğlan cocugu futbola merakı olabilir cok maç izledik beraber :):) rabbim az bir zaman kaldı sağlıkla versin kucagımıza
Kiz benim hastanede sontayi uyusturduktan sonra takiyolar epidural olmistu arkadas ondan biliyorum
Genelde doktrlarda baticon oneriyor..hayirlisiyla bi gelselerde azcik sevsek ya esim diyoki gelsede azcik sevip koklasak uyurken uyandirsam boynunun altini opsem anne baba mirac bide bebisimizle selfie yapip face atsak adamdaki ozleme bak :)))
ıyy sondayı nerden hatırlattınız kızlar unutmuştum ben onu
Ayy valla ayni heyecan bizdede var bide ilk bebis ev senleneck ne guzl..aglama sesi kudurma sesi olacak ins. Esimde herkes dogurdu bi sen kaldin hadi ama dio yaa :)
Bu adam seni erken dogurtmazsa iyi bizimkide beni sinir etti gecengun bayram trlasina denk geliyomus cok telaseli oluyomus falan filan diye dedimki azcikda abin ugrasir evlerin alisverisiyle dedim hem benim zorlugum 4-5gun okadarda olcak yani dedim utanmasa oda erken dogur dicek
Seninkide alemmis alisveris derdindrmi yani
hastaneden çıkınca kuşuma cicişler aldım çok mutlu oldu hepsini giydi denedi üzerine
Eki Görüntüle 1147526 Eki Görüntüle 1147527
küçüğe değil büyüğe çalışıyorum benküçüğe bir hastane çıkışı, bir çıtçılı badi, bir tulum aldık yeter
bir şifonyer eşyası var zaten şuan kullanabileceğimiz büyükten kalan tulumlar, takımlar, ayakkabılar vs.
Sorma valla daha 34 haftadayiz tamamlanmadimi cocuk dogsa bisi olurmu diyotabire bakarmisin yahu cocuktan boyle bahsedilirmi yahu "tamamlanmadini" ,hey alahim
Sorma valla daha 34 haftadayiz tamamlanmadimi cocuk dogsa bisi olurmu diyotabire bakarmisin yahu cocuktan boyle bahsedilirmi yahu "tamamlanmadini" ,hey alahim
Sonda mevzunu kim acti yahuu ben cok tirsiyorummmm bide lavman var tabiii dogum sancisindn sonda kadar korkmuyorm yaaa napcaz kizlar bi yolu yokmuuu
Sonda mevzunu kim acti yahuu ben cok tirsiyorummmm bide lavman var tabiii dogum sancisindn sonda kadar korkmuyorm yaaa napcaz kizlar bi yolu yokmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?