2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

sinirlerim bozuldu işte birden boşaldı yaşlar

oğluşu doyurayım kendim de bir yemek yiyeyim

Hafta sonu gelcem dedi.nevresim felan ayarlamaya calisiyo bitircekde oyle gelcek kesin seninde baş aşağı duruyor cunku benimde yukarda hareketler ve yan bosluklarda.hadi hayirlisi.ne utangaci kiz basindan beri pipisini gosterip duruyor zaten ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seher bende ağdayı düşünüyorum da 27 si sezeryan tarihim haftaya cumadakontrole gitcez eğer tarihi değiştirmezse 5 gün kalası gidip temizlencem bence eniysi öyle yapmak
Cok temiz oluyor ya halendaha cikmadi dogruduzgun 1bucuk ay oldu altlarda cikti ustler daha temiz 40liyken rahat ederz sicakta olcak ped falan olcak kasinmayz enazindan
Ya ne bileyim ya agdanin acisindan sancim baslarsa sezeryan olacam sanci cekmiyim daaaaa allah allah

Amannn dusundugune bak 15dk be zaten ilk cekerken aciyo sonra uyusuyo ohh miss 2ay rahat edersn
ben hiç o acıya gelimiyorum doğurur gelirim canımın acısından siz nasıl dayanıyorsunuz
Napalim cnm mecbur kalinca ilk gebeligimde yaptrmadm cok pismanim bide jilet benim tenimi karartiyor dikis yerlerimde kapkara oluyo resmen normalde beyaz tenliyim süt gibi :)) hem ilkte aciyo sonrasi basit oluyor
Ağdaya mı dayanamıyorsun hiç acımıyor ki anlamıyosun bile okadara dayanamazsak doğumu napcaz benim korkumda sonta ondan nefret ediyorum

O sonta bi yakiyo bi yakiyo hani idrar yolun enfeksiyon olurda idrar yaparken canin yanarya ayni onun gibi oyyyy kiz niye getrdn aklimaaa

O zmn citcitli badi de sorun yok.. Vr gobus icinde doktorumuzun onerisini beklicez o da muhtemelen batikon olacak. Tsk ediyorum.

Genelde doktrlarda baticon oneriyor..hayirlisiyla bi gelselerde azcik sevsek ya esim diyoki gelsede azcik sevip koklasak uyurken uyandirsam boynunun altini opsem anne baba mirac bide bebisimizle selfie yapip face atsak adamdaki ozleme bak :)))

Kiz benim hastanede sontayi uyusturduktan sonra takiyolar epidural olmistu arkadas ondan biliyorum

sinirlerim bozuldu işte birden boşaldı yaşlar

oğluşu doyurayım kendim de bir yemek yiyeyim
afiyet olsun canım ıkınızede :)

vayyy teşhirci böcüüüüüüüüüüüüüüüüü :))) geldiğinde hart yap kız o pipiyi senmısın bıze aylarca pipi gösteren diye :)))))

iyi bisey kalmamış kontrolden once gelıcekmıs zaten, hafta bası yaparsınız sızde çantayı. ya demın neresıyse sol gogsumun altına bıçak saplandı sankı ter boşaldı acıdan ( maşallah cok kuvvetlendiler
aşağıdan bır ıkı sefer cok az hareket geldı hersey yukarda oluyor. doğum pozisyonu almıştır ınsallah :)

benımki oğlan cocugu futbola merakı olabilir cok maç izledik beraber :):) rabbim az bir zaman kaldı sağlıkla versin kucagımıza
Erkekler daha hareketli oluyor heralde :))amin canım inşallah Rabbim acılarını göstermesin cuma saati dualarımız kabul olur inşallah

Kiz benim hastanede sontayi uyusturduktan sonra takiyolar epidural olmistu arkadas ondan biliyorum

Yok benimkini normal taktilar odada taktilar yatakla ameliyathaneye indirdiler tek bi kadin hemsire takti herkesi disari cikardi ama ayni hastanede ark. Dogum yapti oda uyusturulunca istemis sondayi ama cok kalabalikti ameliyathane bide erkek takti sondayi cok pisman oldm dedi kararsizim yani

Ayy valla ayni heyecan bizdede var bide ilk bebis ev senleneck ne guzl..aglama sesi kudurma sesi olacak ins. Esimde herkes dogurdu bi sen kaldin hadi ama dio yaa :)

hastaneden çıkınca kuşuma cicişler aldım çok mutlu oldu hepsini giydi denedi üzerine

küçüğe değil büyüğe çalışıyorum ben küçüğe bir hastane çıkışı, bir çıtçılı badi, bir tulum aldık yeter

bir şifonyer eşyası var zaten şuan kullanabileceğimiz büyükten kalan tulumlar, takımlar, ayakkabılar vs.

Ayy valla ayni heyecan bizdede var bide ilk bebis ev senleneck ne guzl..aglama sesi kudurma sesi olacak ins. Esimde herkes dogurdu bi sen kaldin hadi ama dio yaa :)

Bu adam seni erken dogurtmazsa iyi bizimkide beni sinir etti gecengun bayram trlasina denk geliyomus cok telaseli oluyomus falan filan diye dedimki azcikda abin ugrasir evlerin alisverisiyle dedim hem benim zorlugum 4-5gun okadarda olcak yani dedim utanmasa oda erken dogur dicek

Sorma valla daha 34 haftadayiz tamamlanmadimi cocuk dogsa bisi olurmu diyo tabire bakarmisin yahu cocuktan boyle bahsedilirmi yahu "tamamlanmadini" ,hey alahim

Son düzenleme:

Gule gule giysn cok guzeller bizde az aldk fazla kiyafet almadik abiden bidunya esya kaldi ama sen bendende az almisin :))

Sorma valla daha 34 haftadayiz tamamlanmadimi cocuk dogsa bisi olurmu diyo tabire bakarmisin yahu cocuktan boyle bahsedilirmi yahu "tamamlanmadini" ,hey alahim

Bazen cok guzel konusuyolar mantikli oluyolar bazende 3yasindaki cocuklar daha mantikli sorular sorar daha mantikli konusur..artik heycanlarina verelim yapck bisi yok

Sonda mevzunu kim acti yahuu ben cok tirsiyorummmm bide lavman var tabiii dogum sancisindn sonda kadar korkmuyorm yaaa napcaz kizlar bi yolu yokmuuu

Sonda mevzunu kim acti yahuu ben cok tirsiyorummmm bide lavman var tabiii dogum sancisindn sonda kadar korkmuyorm yaaa napcaz kizlar bi yolu yokmuuu

lavmanı yaşamadım neyseki bilmiyorum

sonda da çok acıtan bişey değildi ama düşününce insan biraz tırsıyo işte

Lavman cok igrenc anal fissur olurken kendime yapmistim iyyyyy....sezeryanda yapmadilar lavman ama sonda kacinilmaz bidunya serum takiliyo cunku ama belki normal dogumda takmazlar bence takilmiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…