2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

oyle olur hayatım simdide kalk desen top patlatsan kalkmaz ama sende Dr.a gitmeseydin uyurdun bea

doğana kadar ayrı doğduktan sonra ayrı eziyet ediyor bu sıpalar annelerine

çok fazla ayakta durmamaya dikkat et canım, işte misin?

oyle olur hayatım simdide kalk desen top patlatsan kalkmaz ama sende Dr.a gitmeseydin uyurdun bea

gözümü açamıyorum vallahi ama gidip tahlil yaptırmam lazım

Herkese hayırlı cumalar hayırlı günler biz bugün 36 hafta olduk ama bebeğin hareketlerinde dünden beri azalma var sanki hiç hareket etmiyor değil ama daha seyrek sanki son zamanda hareketler azalır diyorlar yeri azaldığı için aynı haftalarda olan arkadaşlar sizin de öyle mi?

doğana kadar ayrı doğduktan sonra ayrı eziyet ediyor bu sıpalar annelerine

çok fazla ayakta durmamaya dikkat et canım, işte misin?

gözümü açamıyorum vallahi ama gidip tahlil yaptırmam lazım
evet canm işteyim,normalde bi amcayla aynı odada çalışıyodum,odamız boyanıyo bahanesiyle bilgisayarımı eczacı ve dr ların çalıştığı kata taşıttım,3 bayan var şimdi burası daha rahat mazallah bi ağrı sancı olsa bayan sonuçta,beni korkutmaya yetti sancılar...

yeri daraldı annesi iyice sığamıyor artık içeri

off şu 2 hafta geçip 36. haftaya gelsem sanki rahatlıcam bende, son zamanlar geçmek bilmiyor

ara ara yapacak annesi öyle şeyler ,benım sıpada yapıyor bazen uzun saatler kımıldamıyor dürtüyorum artık yerleri daraldı orasıda ayrı tabi artık tekmelerın karekterı değişiyor sert sert geçirecek artık tekmeleri

kız doğuruyor olsan ne olacan bacım ortalığı birbirinemi katacan haberlerdemi gorecez seni
yalancı sancıdır o inanma kandırıyordur seniii

yeri daraldı annesi iyice sığamıyor artık içeri

off şu 2 hafta geçip 36. haftaya gelsem sanki rahatlıcam bende, son zamanlar geçmek bilmiyor

Bende öyle tahmin ediyorum da annelik işte merak ediyoruz:)kalktım bişeyler yedim tatlı yedim başladı çok şükür heralde bundan sonra böyle olacak

gunaydinnn ben ogluslarimi gormeye gdiyorum 10nda randewumuz war dua edin bize teyzeleri ins kilo alabilmislerdir aksam hareketleriyle karnimi delceklerdi:)

Benim kızım kibar maşallah annesine kiyamiyo sanırım sayılı dir öyle canımı yakacak tekme:))geçirsin yeterki sağlıklı olsun Allahın izniyle az kaldı su günleri de tamamlasak bizden mutlusu olmayacak:))

Gunaydin herkese...hayirli cumalar.
Yarin dr teyzemize gitcez simdiden heyecnliyim. Cok ozledim sipami:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benımki oğlan cocugu futbola merakı olabilir cok maç izledik beraber :):) rabbim az bir zaman kaldı sağlıkla versin kucagımıza

günaydın anneler :) ben de uyumak istiyorum şöyle 11 e kadar yaa sabah 7 de uyanıyoruz mecburen çalışmaya devam. neyse ki bugün cuma onun mutluluğu var biraz olsun :)

Günaydın herkese yağmurcum güzel haberlerle gel bugün rüyamda sana diyorum ki yağmur sen 4.anne olamadın 5.olcan :)benim rüyalarda artık iyice sapıttı

Günaydın kızlar ışte el emeği kapı süsümuz dün akşam eşimle yaptık ...sepetimizi ve takı yastığımuzida yapicaz eklerim onlarida ins

Eklentiler

• $1402037936202.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 47

cnm evden çalışmaya devam ediyorum bn tatlım eeee evin işleri bebişin odası derken yemek yap falan bi bakıyorum aksam olmus kendi kendime diyorum keske işteykende zaman bu kadar hızlı gecseydi...bnmde 16 sı cnm kontrol he yaaa zaman gecmiyo o şekil düşündüğümde ama artık bebğimin hareketlerini hissetyğim içi o kadar problem etmiyorum valla bazen karnımı delicekmiş gibi oluyor maşalllahhhh kuzucuguma

Allah ım hayırlısıyla sağlıkla kavustusun bebklerimize

Kızlar dün geceden beri ağrılardan ölüyorum. Belim alt kemiklerin sanki ayrılıyor. Pasamda deli gibi tekme atıyor. Cok yorulunca doğum enerjisi yok doğum değil diye anlayınca rahatladım. Gece en son yorgunluktan sizmisim sabah kalktım yine ağrılar var. Alt kemiklerin ayrılıyor resmen acaba doğum kanalına mi girdi başı? Kontrolüm 11 inde ama haftasonu boluya gidicem diye tirsiyorum.

Sevgi cok tatlı olmuş canim benim. Benim kapı susumu de arkadaşım hediye yapıp yollayacak bakalım süpriz merakla bekliyorum.

Kizlar gunaydn felaket bi yagis var disrda gece acayip acayip ruyalar gordm dusen yapraklari yikiyodum :)) bu arada doguran arkadasimiz varmi dunden buyana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…