2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ahh cnm eveli gece bnde aynılarını yasadım cok fena bnde ağırlaşıyoruz artık diye düşnyorum cnm moralini bozma lütfen çok strese girme olur mu bebşinde etklenmesin senin şu bolu işin ne zaman son bulacak cnm oda seni çok yorar bizi kndınden habersiz bırakma tatlım...
Sevgi cok tatlı olmuş canim benim. Benim kapı susumu de arkadaşım hediye yapıp yollayacak bakalım süpriz merakla bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyy çok sağol cnm benım valla büyük i aşkla yaptık maliyeti de azdı cok iyi olduuu

Herkese hayırlı cumalaaarrr,
Güya doğum iznine ayrıldım rahat rahat uyuyayım diye ama mümkün mü? Sırtım ağrıdı belim ağrıdı vs 7 de ayaktayım ya
Yok aç karına demir ilacı iç, 2 saat sonra mide ilacını iç, 2 saat sonra kahvaltı yap..üüf sıkıldım valla, biran önce doğurmak istiyorum da daha 32.haftadaym..
Bu arada pelvik bölge temizliğine başlayanlar olmuş, Allah yardımcınız olsun, göbekten ne eğilebiliyom ne de görebiliyorum.tabi bekarken yaptırdığım ennnn hayırlı iş lazere gitmek oldu, hamileyken de çıkmadı çok şükür çok rahatım
Kapı süsünüz ve terlikler de çok cici kızlaar, ağız tadıyla kullanın inşallah..
Bunu da annem yapmış )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok be canım doğuran yok bu benim rotayı şaşıran rüyalarımdan biri sanki çok uyuyabiliyormuşum gibi bide rüyalar görüyorum

ben her gece kurulmuş saat gibi 3.5-4 te uyanıyorm sebepsz yere sonrada uyu uyuyabilirsen. sabahta işe gidiyorm zombi gibi :) bi yerde okumuştum son zamanlarda vücut kendini sık sık uyanmaya alıştırırmıs dogum sonrası bebek emzireceğimiz için kendini ona hazırlarmış :) mucize üstüne mucize :)

Oğluşumla hastanede kan sonuçlarını bekliyoruz sanırım insülini bikaç doz yükseltecekler çok sıkıcı yawww

sevgim cok tatlı olmuş güle güle kullanın cok cici Masallah
takı yastığı dışında hazırlıklar bitti mi bacım durum nedir

ÇOk güzel olmuş elinize sağlık bende alsammı diye düşünüyodum ama ilk oğlumda bilmiyodum almadım şimdide alsam haksızlık olur diye düşündüm zaten hastane odamızı süslüyolarmış kapıyada asılıyomuş eniysi boşvermek :)

Kizlar gunaydn felaket bi yagis var disrda gece acayip acayip ruyalar gordm dusen yapraklari yikiyodum :)) bu arada doguran arkadasimiz varmi dunden buyana :)

yok doğuran bacım dur hele erken daha hazıran ortası olunca baslar dogumlar

acep yalancı doğum ağrıların başlamış olabilir mi?

Çok güzel olmuş güle güle kullanın...

sağol tatlım

sevgim cok tatlı olmuş güle güle kullanın cok cici Masallah
takı yastığı dışında hazırlıklar bitti mi bacım durum nedir
oyyy cnm benim çok sağol özledim kız seniiii...cnm bebeğin odasın ı tamamlıyoruz dun kıyafetlerini yıkadım bugun de utuleyecegım nasıp olursa inş.i yatağı laldı alınacak onuda patrı-onum alıcakmış...sen nasılsın güzelimm

çok sağol tatlım haklısın bnm hastanedede veriyorlar bnde bunu kndı evime asıcam inş cnm benim bakalım...

hayatım nasıl olim bende idare ediyorum işte hazırlıklarlada uğraşıyorum mobilyamız geldi bende haftaya yıkıcam utulicem hediyelikleri yapmalıyım daha pijama gecelik almadım onları alıp artık çantayı hazırlicam ama pek hızlıyım canımmmm aman ne güzel utuleme kısmına gelmişsin sen benden bir tık öndesin bacımm

selam canlar,kontrole gidenler dönüşte haber versin,Sempervirens tsubasa ya çok güldüm eşim de bana öle diyo tsubasa diye kızlar kafayı boşaltmak lazım ya,algımı ve ilgimi şu sancılardan başka yere çekmeliyim,sevgi gıraliçam,kapı süsünüz çook güzel olmuş baceyyy,güzel günlerde kullanın,Allahtan bişey olmazsa çantaya yerleştirem eşyaları kalsın köşede eşim ne bişey bulabilir ne akıl edebilir,sabah tam konuşurken cümlenin ortasında sancı geldiğinde o benden çok korktu,altıma etcektim ,yada doğurcam senden önce diyooo:18::18:

gunaydinnn ben ogluslarimi gormeye gdiyorum 10nda randewumuz war dua edin bize teyzeleri ins kilo alabilmislerdir aksam hareketleriyle karnimi delceklerdi:)

Gunaydin herkese...hayirli cumalar.
Yarin dr teyzemize gitcez simdiden heyecnliyim. Cok ozledim sipami:)

Günaydın herkese yağmurcum güzel haberlerle gel bugün rüyamda sana diyorum ki yağmur sen 4.anne olamadın 5.olcan :)benim rüyalarda artık iyice sapıttı

Kizlar gunaydn felaket bi yagis var disrda gece acayip acayip ruyalar gordm dusen yapraklari yikiyodum :)) bu arada doguran arkadasimiz varmi dunden buyana :)

Günaydın herkese hayırlı cumalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…