Kızlar dün geceden beri ağrılardan ölüyorum. Belim alt kemiklerin sanki ayrılıyor. Pasamda deli gibi tekme atıyor. Cok yorulunca doğum enerjisi yok doğum değil diye anlayınca rahatladım. Gece en son yorgunluktan sizmisim sabah kalktım yine ağrılar var. Alt kemiklerin ayrılıyor resmen acaba doğum kanalına mi girdi başı? Kontrolüm 11 inde ama haftasonu boluya gidicem diye tirsiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgi cok tatlı olmuş canim benim. Benim kapı susumu de arkadaşım hediye yapıp yollayacak bakalım süpriz merakla bekliyorum.
Günaydın herkese yağmurcum güzel haberlerle gel bugün rüyamda sana diyorum ki yağmur sen 4.anne olamadın 5.olcan :)benim rüyalarda artık iyice sapıttı
Günaydın kızlar ışte el emeği kapı süsümuz dün akşam eşimle yaptık ...sepetimizi ve takı yastığımuzida yapicaz eklerim onlarida ins
doğrudur da bebem şöyle bir sıçramaya yetti ama :18: müdür de diyo ayşe endişelenme 6 dr 15 eczacı var yanında müsterih ol diyokız doğuruyor olsan ne olacan bacım ortalığı birbirinemi katacan haberlerdemi gorecez seni
yalancı sancıdır o inanma kandırıyordur seniii
Günaydın kızlar ışte el emeği kapı süsümuz dün akşam eşimle yaptık ...sepetimizi ve takı yastığımuzida yapicaz eklerim onlarida ins
Kizlar gunaydn felaket bi yagis var disrda gece acayip acayip ruyalar gordm dusen yapraklari yikiyodum :)) bu arada doguran arkadasimiz varmi dunden buyana :)
doğrudur da bebem şöyle bir sıçramaya yetti ama :18: müdür de diyo ayşe endişelenme 6 dr 15 eczacı var yanında müsterih ol diyo
gunaydinnn ben ogluslarimi gormeye gdiyorum 10nda randewumuz war dua edin bize teyzeleri ins kilo alabilmislerdir aksam hareketleriyle karnimi delceklerdi:)
Gunaydin herkese...hayirli cumalar.
Yarin dr teyzemize gitcez simdiden heyecnliyim. Cok ozledim sipami:)
Kızlar dün geceden beri ağrılardan ölüyorum. Belim alt kemiklerin sanki ayrılıyor. Pasamda deli gibi tekme atıyor. Cok yorulunca doğum enerjisi yok doğum değil diye anlayınca rahatladım. Gece en son yorgunluktan sizmisim sabah kalktım yine ağrılar var. Alt kemiklerin ayrılıyor resmen acaba doğum kanalına mi girdi başı? Kontrolüm 11 inde ama haftasonu boluya gidicem diye tirsiyorum.
Çok güzel olmuş güle güle kullanın...
oyyy cnm benim çok sağol özledim kız seniiii...cnm bebeğin odasın ı tamamlıyoruz dun kıyafetlerini yıkadım bugun de utuleyecegım nasıp olursa inş.i yatağı laldı alınacak onuda patrı-onum alıcakmış...sen nasılsın güzelimmsevgim cok tatlı olmuş güle güle kullanın cok cici Masallah
takı yastığı dışında hazırlıklar bitti mi bacım durum nedir
ÇOk güzel olmuş elinize sağlık bende alsammı diye düşünüyodum ama ilk oğlumda bilmiyodum almadım şimdide alsam haksızlık olur diye düşündüm zaten hastane odamızı süslüyolarmış kapıyada asılıyomuş eniysi boşvermek :)
sağol tatlım
oyyy cnm benim çok sağol özledim kız seniiii...cnm bebeğin odasın ı tamamlıyoruz dun kıyafetlerini yıkadım bugun de utuleyecegım nasıp olursa inş.i yatağı laldı alınacak onuda patrı-onum alıcakmış...sen nasılsın güzelimm
çok sağol tatlım haklısın bnm hastanedede veriyorlar bnde bunu kndı evime asıcam inş cnm benim bakalım...
gunaydinnn ben ogluslarimi gormeye gdiyorum 10nda randewumuz war dua edin bize teyzeleri ins kilo alabilmislerdir aksam hareketleriyle karnimi delceklerdi:)
Gunaydin herkese...hayirli cumalar.
Yarin dr teyzemize gitcez simdiden heyecnliyim. Cok ozledim sipami:)
Günaydın herkese yağmurcum güzel haberlerle gel bugün rüyamda sana diyorum ki yağmur sen 4.anne olamadın 5.olcan :)benim rüyalarda artık iyice sapıttı
Kizlar gunaydn felaket bi yagis var disrda gece acayip acayip ruyalar gordm dusen yapraklari yikiyodum :)) bu arada doguran arkadasimiz varmi dunden buyana :)
Herkese hayırlı cumalaaarrr,
Güya doğum iznine ayrıldım rahat rahat uyuyayım diye ama mümkün mü? Sırtım ağrıdı belim ağrıdı vs 7 de ayaktayım ya
Yok aç karına demir ilacı iç, 2 saat sonra mide ilacını iç, 2 saat sonra kahvaltı yap..üüf sıkıldım valla, biran önce doğurmak istiyorum da daha 32.haftadaym..
Bu arada pelvik bölge temizliğine başlayanlar olmuş, Allah yardımcınız olsun, göbekten ne eğilebiliyom ne de görebiliyorum.tabi bekarken yaptırdığım ennnn hayırlı iş lazere gitmek oldu, hamileyken de çıkmadı çok şükür çok rahatım
Kapı süsünüz ve terlikler de çok cici kızlaar, ağız tadıyla kullanın inşallah..Eki Görüntüle 1146974
Bunu da annem yapmış)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın herkese hayırlı cumalarrr
ayyy bende özledim bebisimi bizde yarın gidicez güzel haberlerle geliriz İnsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?