2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
KIZLAR YAAA bişeye gıcık oldum,benim yumuşak diken,evleneceğimiz zaman çeyizime bir de mavi erkek bebek yastığı koymuştu,sonra bebiş haberini alınca kız olduğunu önce kabullenmek istemedi,cinsiyeti kız deyince o son dakikaya kadar belli olmaz dedi üst kat komşusunun kızına da önce kız demişler sonra erkek...her neyse,zaten herşeye bir yorumu ve lafı var,cuma sebebiyle telefonlaştık,yalancı sancım var dedim,değildir diyo sonra da demesin mi hele bi doğsun sonra adıyamana götürcekmiş,onların kızı yokmuş,onlar alacakmış,biz kendimize yenisini yapacakmışız tam o anda tel.kesildi.yeniden aradım,baktım ödün koptu alacam deyince diyo bana,dedim iyiiii hatta ben bikaç tane daha doğurayım,sana,babaya,kayınbiraderlere ayrı ayrı ne dersin dedim.sen de yap bitane,insan evladından ayrı yumurta kırıp yiyemez,nasıl ayrı kalalım,tatile giderken istersen sana bırakırız,biz de gezeriz dedim gıcıklığına...kızımın da kolluğunu alır tatile götürürsünüz diyo ona da yetişti akıl verdi sağolsun...doğum iznim bitmeden bakıcıyı ayarlamaya çalışcam dedim.anlayana...

Kizlar dun gece yatsi namazini kilmadan uyudum bugun 9bucukta kalktim uyuma derkrn yari acik gozle uyudm ayy simdide cok uykum var ya yarim saatcik kestireyim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim eşimde aynı sanki onlar taşıyolar karınlarında bebekleri

He ya valla kendileri cekio agriyi sanciyi... Oyle bir durum olsa benim kica dogurmayi beceremezdi:)

lavmanı yaşamadım neyseki bilmiyorum

sonda da çok acıtan bişey değildi ama düşününce insan biraz tırsıyo işte

Ben kulaktan duyma iste herkes kotu kotu diyince korkuyor insan iste napayimmm

doktorla konuştum şimdi bugün yaptırdığım tahliller de normal çıkmış, herhangi bir su gelişi gözükmüyor dedi

haftaya tekrar randevum var bıktım artık hastaneye gitmekten

Hepsi ayni bu kaynanalarin yahu benimkide kiz istiyordu kizi yok kendisinin... Uzulmeyin ikinci kiz olur dedi bnde biz degil ama sen uzuldun bence dedim....tobe yarabbim illa bi deli ediyorlar zatn.

seninki de istemedi mi bize götürelim bizim olsun diye,sanki bi çift terlikten bahsediyo ya,tamam onun da ilk torunu ama yok bizim olsun falan sinirime dokunuyo ya,canım bi de kendinin gönlünden erkek geçiyodu ama kızı yokk,3 oğlu var sülalelerinde 2 kız var hala erkek diyo,eşim kayınbiraderler kız istiyodu,kendinde bir erkek merakı...valla bu erkekleri şımartan kadınlardan başkası değil

ne yazıkki kardeş milleti böyle galiba :)

Aman seninkinde bi torun hevesi var gene ihh benimki hic merakli diil ne aradi ne sordu ne bisi lazimmi falan bi cop almadi...simdi ramazan diye gelio iste ayri ayri tencere kaynamasin dedi gelio burda yan yatacak hizmet beklick bu kiz hamile falan demiyor iste..
Senin kv deninde ne erkk merakiymis tey allahim hepsi bu acaip kazana atmalida iste atamioz

ne yazıkki kardeş milleti böyle galiba :)

seninki de mi böyle?

söyleyince yapıyor Allah razı olsun hastaneye gitmem gerekti mi oğluma falan bakıyor ama gelmişken azcık etrafı toplıyım falan yok hiç

bir de kaç oldu söylüyorum doktor ayakta dikilme dedi, yorulma, iş yapma, doğuma kadar oğlunla evinle biri ilgilensin diye tekrar tekrar tembihledi diye

inşallah cnm biz de yarın gidiyoruz bebişi görmeye özlüyorum tosunumu yavv

Yarina baya doktor var bizimde oglumla bulusmamiz yarin 11 de insallh...cokk ozledim tosunum ne kadar buyumus bakalim.

bnm de 25 haziran cnm tarihim bir hafta öncesinden giderim diye düşünüyorum

Cok istiyosa yapsin bitane yok ya cekemiyolar gercktn kiskaniyolar ogullarini torunlarini benimki yeni dogum yaptgmda benim yanimda cocugunu sevme dediydi daha sezeryanliym 2gunu cocuk emzirirken bide eltimin 2kizi var benimki oglan diye eltime 3. Cocugu yaptrdi ama maalesef fesatlik tutmuyor oda kiz oldu :) gercktn bunlarin hepsi ayni cok nadir aralarda iyi cikani gecengun basima geleni anlatayim basin agrisin 12minibusunu kacirdm evden 1minibusune ciktm caniniz istemesin dedimki esime pide istiyo cnm yiyelim oyle gidelim hastaneye neyse disari ciktm minibus icin kv yukarda karsi gelinle konusuyorm boyle boyle pide yicektim vakit kalmadi direk dktra giderm diye kv hemen demezmi daha gitmeden pideyimi dusunuyosun diye allahim ya hamileyim herseyide yiyebilen bi insan degilim insan derki olsn kizim donuste yersiniz..neyse babam cok ovdu yeni acilan yeri dedim napim canim cekti konusuldu yanimda dedim sonra gittim..karsiki gelinle msjlasdik diyoki kv demis hamile ya cani cekti heralde falan yaa dedim ozaman niye bana daha gitmeden pideyimi dusunuyosun diye soyledi ikili oynuyo dedim

pişşt kızlar kaynananalara laf yok 2 erkek anası olarak kaynanalara laf söyletmiyorum

evet benmkide öyle ne yazık ki

pişşt kızlar kaynananalara laf yok 2 erkek anası olarak kaynanalara laf söyletmiyorum

Canim bende erkek anasi olucam kismetse ama benim kaynana gibi olursam banada laf etsin geliinim ki haklidir... İlk torunu ya insan hic mi mrk etmez. Dugundede boyleydi hic bisi yapmadi rlini karnina koyup kosede oturdu...gelde sinirlenme

heee sana lafı sokup başkasına da anlayışlı kaynanayı oynuycak desene,Allah var benimkli iyidir,yardım eder,iş yapar ama lafı da bol,bu zaman olmuş benim annem işimize karışmaz kendinize sorun der ama bu her konuda bir fikri vardır istisnasızzzz,bu hamilelik böle geçti 2.ye hisstemezsin diyo,doktorum halt etmiş bunu görse mesleği bırakır kız neler ne fikirler te Allahıımmm

seni ısırırım bak,2 oğlan anasıymışşşşşş,seninki nasıl kimbilir,nazar değmesin diye mi anlatmıyonnnn

Amannn allah kolaylik versin damlacikolatam gerek yoktu ayri tencere kaynasin bisi olmaz gelme dee :)) ben tup alirim sana de ) bizimki gecen dediki komsular az otur seher ayakta cok kalma son ayin dediler kvdede bisey olmaz bisey olmaz biz onun kadarken bag bahce yapiyoduk onun kocasini 5kilo dogurdm ben dedi :)) her sekilde hizmet bekliyolar acimasizlarr :)

Yarina baya doktor var bizimde oglumla bulusmamiz yarin 11 de insallh...cokk ozledim tosunum ne kadar buyumus bakalim.

insan ne kadar büyüdüğünü çok merak ediyor di mi bu hafta çok dikkat ettim beslenmeme bakalım faydası olacak mı. 12.30 da buluşuyoruz kuzumla tahmin ettiğim gibi insülini artırdılar artık akşamları da yapıcam malesef ama son 19 güüüünnnnnn

Kiz sus gelinlerin gazabina gelirsin valla :)) :)) :)) bende oglan anasiyim ama hakedene hakettigini soyliceksn ben gelinimi el ustunde tutarim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…