2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Annem birşey olmaz diyor ama korkuyorum rahim boyu kisalanlar ne hissediyorsunuz? Alt kemikleri ağrıyan var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnm de 25 haziran cnm tarihim bir hafta öncesinden giderim diye düşünüyorum

Kiz benim kv bahsediyosun benimkide oyle arada iyiligini yapar sagolsun ama bide o herseye karisma cok bilmislik kocasi bile evde durmuyo adam boyna uzun yola gidiyo ben seni cekemem diyo :)) butun evleri yonetir nereye ne zaman nasil gitcegimize kadar bigunu bana dediki ipte kenarlari ince ic camasirimi gormus mevzu olduydu cok eskiyo kulotlar cok yikaniyo dedim gûn vardi okadar kadinin icinde sende ipli camasir giyme dedi yuhh oldm kiz donuma kadar karisiyor :))

hepsi ayrı bir alem işte canım napçan. bak ben kendi kardeşimden dertliyim bugün, insanın kendi canı bile bu kadar düşüncesiz olabiliyosa el ne yapmaz

boncukları takayım önce

Allah'ı var 6 senelik evliyim bir kızgınlığımız olmadı şimdiye kadar

hatta martta gittik en son, sürekli çık yukarda dinlen yat deyip durdu, yemeğe elimizi bile sürdürmedi

Kiz sus gelinlerin gazabina gelirsin valla :)) :)) :)) bende oglan anasiyim ama hakedene hakettigini soyliceksn ben gelinimi el ustunde tutarim valla :)

cadı kaynana olcam bende tabi 25-30 sene sonra bizi bir tarafına takan gelin bulursak

Annem birşey olmaz diyor ama korkuyorum rahim boyu kisalanlar ne hissediyorsunuz? Alt kemikleri ağrıyan var mi?

alt kemiklerin sızısından ne ayakta durabiliyorum ne yatabiliyorum, en rahat oturur şekildeyim

rahim boyunun kısalması nasıl oluyor?

Kac cm olmus benimki 40mm dediydi en son pzrtsi 35mm dedi ama gercktn agrim cok oluyo cati kemiklerinde

HEEEE geçen biz de memlekete gittiydik,ayıptır sölemesi teflon tavada hamur işinden bişey pişiriyo,ben de oturuyom bana diyo ki ben 9.ayımda kaynanama yufka ekmek pişirdim bilmem kaçtane,ben de dedim altı üstü teflonda gözleme yapcaz,geç ben pişirem dedim,yok kızım ben onu demek istemedim diyo,şansını dener,bakar karşılığında laf geliyo başka yöne yönelir çakallll

yazık değil mi kaynanacığına kolay mı gözleme pişirmek

Anam anam gene kaynatmışız kaynanaları benim kaynanada başlıyo seninde 2 gelinin olcak oh der gibi birde ben bişey istedimi kocamdan aşerme mi kaldı diyo ya.. seher kıs seninkine de yuh yani nekadar ayıp

:)) kiz sesli sesli guldum oglumda anne bana gulmesenee diyo sasirdi :)) alti ustu teflonda gozleme yapcan birak ben yapim heee ayyy valla aklima geldikce gulerim...

Kendisi kvdesyle oturmus yeni gelinken eee ayni hizmeti beklio iste ayni sehirde diiliz bide... Hiii bak ne diyim size gecen tlf acmis bana haftada kac kere et tavuk yapiosun diye sordu ohaa oldum kalakadim valla belli olmaz demisim hii iyi iste birlikte yeriz dedi bana. Oglunun parasi ya.. Ben calisirkn iyiydi ama o zmn evin parasiydi...offffff

Evt catliyorum meraktan kac kg almis diye:)

Hahah senin kaynanada yuzsuzmus donundan bile haberdar valla cok guldum yaa

yazık değil mi kaynanacığına kolay mı gözleme pişirmek
ya sğolsun zor durumdaysam iş yaptırmaz da bana diyo çevresindekiler soruyomuş gelinin geldiğinde iş yapıyomu diye,o da yokkkk nerde demiş,dedim anne senede 2 kez geldik millet de merak ede ede onu mu etmiş deyince he kızım sen çalışan bayansın ben beklemem ki zaten diyo,tepkimize göre hoooop değişiyiiii,eee ben de sütten çıkma değilim ağzım laf yapar biraz

Kızlar yağmur gelmedi değilmi doğuma almasınlar sakın merak ettim

ohaaaa,çamaşırın yıkanmasıyla ipli don ne alakaaaa ,kız ben olsam ,senin cinsel hayatın bitmiş olabilir de ben fantezi sahibiyim,sen bi de benim tangaları gör derdim te Allahım yaaaa,seninki de baya yumuşak dikenmiş

Oyle bi bakiim dedim napiyonuz diye, cok guldum muhabbetlere yaa.
Seherin donlari, aysenin gozlemesi, damla cikolatanin haftalik et tavuk menusu

Cok hossunuz hee, benim kaynanam benim dogdugum gunu biliyo yaa, oyuzden hic gelin kaynana gibi olmadik simdilik. Ozendim bak azcik donlarima karissaydi iyiydi

Anam anam gene kaynatmışız kaynanaları benim kaynanada başlıyo seninde 2 gelinin olcak oh der gibi birde ben bişey istedimi kocamdan aşerme mi kaldı diyo ya.. seher kıs seninkine de yuh yani nekadar ayıp

Cnm benimki aslinda yemege icmeye pek bisi demez torunlari yicek icicek eniyisini enguzelini ama is bana gelince kadina bi fesatlik giriyo gecen gun kahvalti yapiyorz onumdeki kizartmayi aldi eltimin cocugunun onune koydu kizida bi gorsen 10yasinda benim bu halimden daha kilolu dusunemiyo iste ben hamileyim daha zayifim ve zaten cocugun oesinde otur kalk bisi yiyemedim bide bundan 8sene once trafik kazasi gecirmis olumlerden donmus tek ayagi 4cm kisa bidunya ameliyat gecirmis esim diyoki o dengesiz bazen ne konustugunu bilmiyo he he de gec ama olmuyo iste insanin morali bozuluyor iki elti arasinda cok ayrim yapiyo napim yanibo once grldiyse ben ondan 5yas kucugum anca gelin oldum ve 4bucuk senedir evliyim

Kac cm olmus benimki 40mm dediydi en son pzrtsi 35mm dedi ama gercktn agrim cok oluyo cati kemiklerinde

Gitmedim doktora böyle bir.sıkıntım yoktu iki gündür ağrım var.

Kızlar yağmur gelmedi değilmi doğuma almasınlar sakın merak ettim
haberimiz yok ya inşallah güzel haberlerle gelir
şimdi bi gözleme olsa yanınada çay ne yenirdi
deme öle ya,üzülürüm,ben hep evde yapıom,hamur açmada beceriksizim de hazır yufka-böreklik peynir alıyom teflonda yapıyom kadırıyom kendimizi canım,herşeye dışarda para harcamak mantıkız geliyo,hazır yediğimiz bi çok şeyi evde yapmaya çalışıyom,internet sağolsun

dışarda yemeyi bende çok sevmem hem daha temiz hem daha hesaplı evde yapıp yemek

Sagolsun herseyime cok dikkatlidir :)) bazen huzursuzlk cikarmaya yer arar gecengun ustumdeki tunik icin yenimi aldn dedi uok dedim 7ay oldu ben niye gormedim peki dedi iste anla sen dahasini...kiz bu senin kv kalici gibi uzun sure insallah lohusalik sendromu falan yasamazsn allah kolaylik versin anne sen tavugu eti stokla dondurucuya ben cikartir pisirirm de :)) ee masraflar artiyo artik de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…