bnm de 25 haziran cnm tarihim bir hafta öncesinden giderim diye düşünüyorum
heee sana lafı sokup başkasına da anlayışlı kaynanayı oynuycak desene,Allah var benimkli iyidir,yardım eder,iş yapar ama lafı da bol,bu zaman olmuş benim annem işimize karışmaz kendinize sorun der ama bu her konuda bir fikri vardır istisnasızzzz,bu hamilelik böle geçti 2.ye hisstemezsin diyo,doktorum halt etmiş bunu görse mesleği bırakır kız neler ne fikirler te Allahıımmm
seni ısırırım bak,2 oğlan anasıymışşşşşş,seninki nasıl kimbilir,nazar değmesin diye mi anlatmıyonnnn
Canim bende erkek anasi olucam kismetse ama benim kaynana gibi olursam banada laf etsin geliinim ki haklidir... İlk torunu ya insan hic mi mrk etmez. Dugundede boyleydi hic bisi yapmadi rlini karnina koyup kosede oturdu...gelde sinirlenme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heee sana lafı sokup başkasına da anlayışlı kaynanayı oynuycak desene,Allah var benimkli iyidir,yardım eder,iş yapar ama lafı da bol,bu zaman olmuş benim annem işimize karışmaz kendinize sorun der ama bu her konuda bir fikri vardır istisnasızzzz,bu hamilelik böle geçti 2.ye hisstemezsin diyo,doktorum halt etmiş bunu görse mesleği bırakır kız neler ne fikirler te Allahıımmm
seni ısırırım bak,2 oğlan anasıymışşşşşş,seninki nasıl kimbilir,nazar değmesin diye mi anlatmıyonnnn
Kiz sus gelinlerin gazabina gelirsin valla :)) :)) :)) bende oglan anasiyim ama hakedene hakettigini soyliceksn ben gelinimi el ustunde tutarim valla :)
Annem birşey olmaz diyor ama korkuyorum rahim boyu kisalanlar ne hissediyorsunuz? Alt kemikleri ağrıyan var mi?
Annem birşey olmaz diyor ama korkuyorum rahim boyu kisalanlar ne hissediyorsunuz? Alt kemikleri ağrıyan var mi?
HEEEE geçen biz de memlekete gittiydik,ayıptır sölemesi teflon tavada hamur işinden bişey pişiriyo,ben de oturuyom bana diyo ki ben 9.ayımda kaynanama yufka ekmek pişirdim bilmem kaçtane,ben de dedim altı üstü teflonda gözleme yapcaz,geç ben pişirem dedim,yok kızım ben onu demek istemedim diyo,şansını dener,bakar karşılığında laf geliyo başka yöne yönelir çakallllAmannn allah kolaylik versin damlacikolatam gerek yoktu ayri tencere kaynasin bisi olmaz gelme dee :)) ben tup alirim sana de) bizimki gecen dediki komsular az otur seher ayakta cok kalma son ayin dediler kvdede bisey olmaz bisey olmaz biz onun kadarken bag bahce yapiyoduk onun kocasini 5kilo dogurdm ben dedi :)) her sekilde hizmet bekliyolar acimasizlarr :)
HEEEE geçen biz de memlekete gittiydik,ayıptır sölemesi teflon tavada hamur işinden bişey pişiriyo,ben de oturuyom bana diyo ki ben 9.ayımda kaynanama yufka ekmek pişirdim bilmem kaçtane,ben de dedim altı üstü teflonda gözleme yapcaz,geç ben pişirem dedim,yok kızım ben onu demek istemedim diyo,şansını dener,bakar karşılığında laf geliyo başka yöne yönelir çakallll
HEEEE geçen biz de memlekete gittiydik,ayıptır sölemesi teflon tavada hamur işinden bişey pişiriyo,ben de oturuyom bana diyo ki ben 9.ayımda kaynanama yufka ekmek pişirdim bilmem kaçtane,ben de dedim altı üstü teflonda gözleme yapcaz,geç ben pişirem dedim,yok kızım ben onu demek istemedim diyo,şansını dener,bakar karşılığında laf geliyo başka yöne yönelir çakallll
Amannn allah kolaylik versin damlacikolatam gerek yoktu ayri tencere kaynasin bisi olmaz gelme dee :)) ben tup alirim sana de) bizimki gecen dediki komsular az otur seher ayakta cok kalma son ayin dediler kvdede bisey olmaz bisey olmaz biz onun kadarken bag bahce yapiyoduk onun kocasini 5kilo dogurdm ben dedi :)) her sekilde hizmet bekliyolar acimasizlarr :)
insan ne kadar büyüdüğünü çok merak ediyor di mi bu hafta çok dikkat ettim beslenmeme bakalım faydası olacak mı. 12.30 da buluşuyoruz kuzumlatahmin ettiğim gibi insülini artırdılar artık akşamları da yapıcam malesef ama son 19 güüüünnnnnn
Kiz benim kv bahsediyosun benimkide oyle arada iyiligini yapar sagolsun ama bide o herseye karisma cok bilmislik kocasi bile evde durmuyo adam boyna uzun yola gidiyo ben seni cekemem diyo :)) butun evleri yonetir nereye ne zaman nasil gitcegimize kadar bigunu bana dediki ipte kenarlari ince ic camasirimi gormus mevzu olduydu cok eskiyo kulotlar cok yikaniyo dedim gûn vardi okadar kadinin icinde sende ipli camasir giyme dedi yuhh oldm kiz donuma kadar karisiyor :))
hepsi ayrı bir alem işte canım napçan. bak ben kendi kardeşimden dertliyim bugün, insanın kendi canı bile bu kadar düşüncesiz olabiliyosa el ne yapmaz
boncukları takayım önce
Allah'ı var 6 senelik evliyim bir kızgınlığımız olmadı şimdiye kadar
hatta martta gittik en son, sürekli çık yukarda dinlen yat deyip durdu, yemeğe elimizi bile sürdürmedi
cadı kaynana olcam bendetabi 25-30 sene sonra bizi bir tarafına takan gelin bulursak
ya sğolsun zor durumdaysam iş yaptırmaz da bana diyo çevresindekiler soruyomuş gelinin geldiğinde iş yapıyomu diye,o da yokkkk nerde demiş,dedim anne senede 2 kez geldik millet de merak ede ede onu mu etmiş deyince he kızım sen çalışan bayansın ben beklemem ki zaten diyo,tepkimize göre hoooop değişiyiiii,eee ben de sütten çıkma değilim ağzım laf yapar birazyazık değil mi kaynanacığına kolay mı gözleme pişirmek
ohaaaa,çamaşırın yıkanmasıyla ipli don ne alakaaaa ,kız ben olsam ,senin cinsel hayatın bitmiş olabilir de ben fantezi sahibiyim,sen bi de benim tangaları gör derdimKiz benim kv bahsediyosun benimkide oyle arada iyiligini yapar sagolsun ama bide o herseye karisma cok bilmislik kocasi bile evde durmuyo adam boyna uzun yola gidiyo ben seni cekemem diyo :)) butun evleri yonetir nereye ne zaman nasil gitcegimize kadar bigunu bana dediki ipte kenarlari ince ic camasirimi gormus mevzu olduydu cok eskiyo kulotlar cok yikaniyo dedim gûn vardi okadar kadinin icinde sende ipli camasir giyme dedi yuhh oldm kiz donuma kadar karisiyor :))
Anam anam gene kaynatmışız kaynanaları benim kaynanada başlıyo seninde 2 gelinin olcak oh der gibi birde ben bişey istedimi kocamdan aşerme mi kaldı diyo ya.. seher kıs seninkine de yuh yani nekadar ayıp
Kac cm olmus benimki 40mm dediydi en son pzrtsi 35mm dedi ama gercktn agrim cok oluyo cati kemiklerinde
haberimiz yok ya inşallah güzel haberlerle gelirKızlar yağmur gelmedi değilmi doğuma almasınlar sakın merak ettim
deme öle ya,üzülürüm,ben hep evde yapıom,hamur açmada beceriksizim de hazır yufka-böreklik peynir alıyom teflonda yapıyom kadırıyom kendimizi canım,herşeye dışarda para harcamak mantıkız geliyo,hazır yediğimiz bi çok şeyi evde yapmaya çalışıyom,internet sağolsunşimdi bi gözleme olsa yanınada çay ne yenirdi
haberimiz yok ya inşallah güzel haberlerle gelir
deme öle ya,üzülürüm,ben hep evde yapıom,hamur açmada beceriksizim de hazır yufka-böreklik peynir alıyom teflonda yapıyom kadırıyom kendimizi canım,herşeye dışarda para harcamak mantıkız geliyo,hazır yediğimiz bi çok şeyi evde yapmaya çalışıyom,internet sağolsun
Kendisi kvdesyle oturmus yeni gelinken eee ayni hizmeti beklio iste ayni sehirde diiliz bide... Hiii bak ne diyim size gecen tlf acmis bana haftada kac kere et tavuk yapiosun diye sordu ohaa oldum kalakadim valla belli olmaz demisim hii iyi iste birlikte yeriz dedi bana. Oglunun parasi ya.. Ben calisirkn iyiydi ama o zmn evin parasiydi...offffff
Evt catliyorum meraktan kac kg almis diye:)
Hahah senin kaynanada yuzsuzmus donundan bile haberdar valla cok guldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?