- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
ohaaaa,çamaşırın yıkanmasıyla ipli don ne alakaaaa ,kız ben olsam ,senin cinsel hayatın bitmiş olabilir de ben fantezi sahibiyim,sen bi de benim tangaları gör derdimte Allahım yaaaa,seninki de baya yumuşak dikenmiş
Oyle bi bakiim dedim napiyonuz diye, cok guldum muhabbetlere yaa.
Seherin donlari, aysenin gozlemesi, damla cikolatanin haftalik et tavuk menusu
Cok hossunuz hee, benim kaynanam benim dogdugum gunu biliyo yaa, oyuzden hic gelin kaynana gibi olmadik simdilik. Ozendim bak azcik donlarima karissaydi iyiydi
Oyle bi bakiim dedim napiyonuz diye, cok guldum muhabbetlere yaa.
Cok hossunuz hee, benim kaynanam benim dogdugum gunu biliyo yaa, oyuzden hic gelin kaynana gibi olmadik simdilik. Ozendim bak azcik donlarima karissaydi iyiydi
sen kaşınıyon mu ney kızzzz özgecan,al g-stringleri halay çek içerde götür anne bak ne edepsizim deOyle bi bakiim dedim napiyonuz diye, cok guldum muhabbetlere yaa.
aynı patavatsızlığı benimki de yaptı,10-11.haftaydı sanırım bişey oldu ben de üzmeyin insanı ya,hamileyiz dedim,amannnn sen de hamile misin ki dedi,bunun azı çoğu nasıl oluyosa,eşime de nazlandırmadı,bişey olmaz bişey olmaz tek bildiği sölediği buAnam anam gene kaynatmışız kaynanaları benim kaynanada başlıyo seninde 2 gelinin olcak oh der gibi birde ben bişey istedimi kocamdan aşerme mi kaldı diyo ya.. seher kıs seninkine de yuh yani nekadar ayıp
yani kalp kırmaya ne gerek var,bizimki de ekmeğin yanmışını(ki asla gücenmem,bayat-taze yerim o ayrı),porsiyonların küçüğünü bana verir,ne ayıp,bize laf verip de konuşturdukları konuya bak,bi insan ya iyidir ya değildir,eeee ben yumuşak diken diye boşuna demiyomCnm benimki aslinda yemege icmeye pek bisi demez torunlari yicek icicek eniyisini enguzelini ama is bana gelince kadina bi fesatlik giriyo gecen gun kahvalti yapiyorz onumdeki kizartmayi aldi eltimin cocugunun onune koydu kizida bi gorsen 10yasinda benim bu halimden daha kilolu dusunemiyo iste ben hamileyim daha zayifim ve zaten cocugun oesinde otur kalk bisi yiyemedim bide bundan 8sene once trafik kazasi gecirmis olumlerden donmus tek ayagi 4cm kisa bidunya ameliyat gecirmis esim diyoki o dengesiz bazen ne konustugunu bilmiyo he he de gec ama olmuyo iste insanin morali bozuluyor iki elti arasinda cok ayrim yapiyo napim yanibo once grldiyse ben ondan 5yas kucugum anca gelin oldum ve 4bucuk senedir evliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duygucan sen doğurcan mı gülüm yoksa canın bişeye mi sıkıldı,eve geçtin mi annenlerde misin hala?Gitmedim doktora böyle bir.sıkıntım yoktu iki gündür ağrım var.
Sagolsun herseyime cok dikkatlidir :)) bazen huzursuzlk cikarmaya yer arar gecengun ustumdeki tunik icin yenimi aldn dedi uok dedim 7ay oldu ben niye gormedim peki dedi iste anla sen dahasini...kiz bu senin kv kalici gibi uzun sure insallah lohusalik sendromu falan yasamazsn allah kolaylik versin anne sen tavugu eti stokla dondurucuya ben cikartir pisirirm de :)) ee masraflar artiyo artik de
Ya evdede yanlizim biri duysa su gulmemi deli sanar..fantazi sahibiyim hahahah
Oo bizde daha nr muhabbetler var kaynanlar saolsun malzemeyi onlar veriyo :)
Ooo bizde daha neler var :))) ama sanslisin dua et enguzeli senin gibi olmak bence hic ozenme bize :)) sen cok heveslendiysen biz karisirz senin donlara :))
sen kaşınıyon mu ney kızzzz özgecan,al g-stringleri halay çek içerde götür anne bak ne edepsizim de
aynı patavatsızlığı benimki de yaptı,10-11.haftaydı sanırım bişey oldu ben de üzmeyin insanı ya,hamileyiz dedim,amannnn sen de hamile misin ki dedi,bunun azı çoğu nasıl oluyosa,eşime de nazlandırmadı,bişey olmaz bişey olmaz tek bildiği sölediği bu
yani kalp kırmaya ne gerek var,bizimki de ekmeğin yanmışını(ki asla gücenmem,bayat-taze yerim o ayrı),porsiyonların küçüğünü bana verir,ne ayıp,bize laf verip de konuşturdukları konuya bak,bi insan ya iyidir ya değildir,eeee ben yumuşak diken diye boşuna demiyom
duygucan sen doğurcan mı gülüm yoksa canın bişeye mi sıkıldı,eve geçtin mi annenlerde misin hala?
Zorlaa kasiniyorum bence de)
Ama napiim aysem bende fantazi sahibiyim
Seher sen karis kiz donlarima, bu ara donlarim hep babaanne donu ama
Damlacikolata senin adin neyyy
Zorlaa kasiniyorum bence de)
ohaaaa,çamaşırın yıkanmasıyla ipli don ne alakaaaa ,kız ben olsam ,senin cinsel hayatın bitmiş olabilir de ben fantezi sahibiyim,sen bi de benim tangaları gör derdimte Allahım yaaaa,seninki de baya yumuşak dikenmiş
:)) :)) :)) bide ben iccamasirlarini hep en arkaya bide ustune beyaz tulbent asarim yinede gormus merakli kadin napsin oyle degilde kapilarim camli buzlu cam ama yinede gorunuyor kirmizi saten geceligi yatakodasinin kapisinin arkasina astim oturma odasndan gorunuyo gorumcemle kv geldi gorumcem diyoki kiz kaldir onu ordan eve erkek girerse gorur diyo gulusuyoz kv dediki onuda nssil giyiyonuz oyle falan dedimki oglunun cok hosuna gidiyo ona sor nasil gydigimi falan lafta sokarim canim arada
wuuuuuhuuuuuuu ,kız mübarek gün baya karışıyomuş seninki deeee çüş yaniiii,eşim eğitime gittiğinde geldi benle kaldı,eşimin dolabını düzeltmiş falan,benimkine karışmamış,bu iyi mi değil mi bilemedim:)) :)) :)) bide ben iccamasirlarini hep en arkaya bide ustune beyaz tulbent asarim yinede gormus merakli kadin napsin oyle degilde kapilarim camli buzlu cam ama yinede gorunuyor kirmizi saten geceligi yatakodasinin kapisinin arkasina astim oturma odasndan gorunuyo gorumcemle kv geldi gorumcem diyoki kiz kaldir onu ordan eve erkek girerse gorur diyo gulusuyoz kv dediki onuda nssil giyiyonuz oyle falan dedimki oglunun cok hosuna gidiyo ona sor nasil gydigimi falan lafta sokarim canim arada
Don mevzusu iyidir, karisabilirsinizzValla bende karisirim yeterki iste yani ..hele mevzu donsa :))
Adim diler...
Ben arada firlatiyorum hala aysecimmaaaaaaaaaaaaaaa özgecan kız bizim cadılar yok ya don fırlatma seanslarını unuttukkk:92::92::92::92:
Aaaaa kotu gelinn seniiii, kocanin yaninda kirmizi gecelik giymeye utanmiyon muu:)) :)) :)) bide ben iccamasirlarini hep en arkaya bide ustune beyaz tulbent asarim yinede gormus merakli kadin napsin oyle degilde kapilarim camli buzlu cam ama yinede gorunuyor kirmizi saten geceligi yatakodasinin kapisinin arkasina astim oturma odasndan gorunuyo gorumcemle kv geldi gorumcem diyoki kiz kaldir onu ordan eve erkek girerse gorur diyo gulusuyoz kv dediki onuda nssil giyiyonuz oyle falan dedimki oglunun cok hosuna gidiyo ona sor nasil gydigimi falan lafta sokarim canim arada
Bende takipliyorm merak ettimKızlar yağmur gelmedi değilmi doğuma almasınlar sakın merak ettim
Kiz ne edepsizim he valla bugun cok guldurdn beni rabbimde seni guldursn :)sen kaşınıyon mu ney kızzzz özgecan,al g-stringleri halay çek içerde götür anne bak ne edepsizim de
aynı patavatsızlığı benimki de yaptı,10-11.haftaydı sanırım bişey oldu ben de üzmeyin insanı ya,hamileyiz dedim,amannnn sen de hamile misin ki dedi,bunun azı çoğu nasıl oluyosa,eşime de nazlandırmadı,bişey olmaz bişey olmaz tek bildiği sölediği bu
yani kalp kırmaya ne gerek var,bizimki de ekmeğin yanmışını(ki asla gücenmem,bayat-taze yerim o ayrı),porsiyonların küçüğünü bana verir,ne ayıp,bize laf verip de konuşturdukları konuya bak,bi insan ya iyidir ya değildir,eeee ben yumuşak diken diye boşuna demiyom
duygucan sen doğurcan mı gülüm yoksa canın bişeye mi sıkıldı,eve geçtin mi annenlerde misin hala?
Tatli gelsin tatli gitsin tez zamanda insaalllahh :))Onlar para harcamasin diye bize yikilmaya gelio iste et mi alacak bide bana. Valla delilerim gelir kimseyi cekemem ustume gelirse fittiririm valla. Ramazanda kalacak iste bayrama gider agustosta kaynimin dugunu var..
Bende sezryandan sonra oyle giyiyorm genelde ipliler ceyizden kalma :)) ama namaz isi oldugu icin cok sk iccamasiri degistirirm arada onlara kaliyorm :)Zorlaa kasiniyorum bence de)
Mobildende cok zor beeNeler oluyo burada offf telden zor oluyo internette yok mobilde kalmayinca yetisemios size
wuuuuuhuuuuuuu ,kız mübarek gün baya karışıyomuş seninki deeee çüş yaniiii,eşim eğitime gittiğinde geldi benle kaldı,eşimin dolabını düzeltmiş falan,benimkine karışmamış,bu iyi mi değil mi bilemedimseher kaç yaşındasın bu arada
Sana ne dimi kirmizidan satenden yahuu bu ne terbiyesizlik... Kv delerin iyisi yok arkadas hepsi ayni iste yahu...tobe ben boyle olmayim allahimmmm
Don mevzusu iyidir, karisabilirsinizzbende ozgee
Ben arada firlatiyorum hala aysecimm
Aaaaa kotu gelinn seniiii, kocanin yaninda kirmizi gecelik giymeye utanmiyon muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?