2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ya evdede yanlizim biri duysa su gulmemi deli sanar..fantazi sahibiyim hahahah

Oo bizde daha nr muhabbetler var kaynanlar saolsun malzemeyi onlar veriyo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooo bizde daha neler var :))) ama sanslisin dua et enguzeli senin gibi olmak bence hic ozenme bize :)) sen cok heveslendiysen biz karisirz senin donlara :))

sen kaşınıyon mu ney kızzzz özgecan,al g-stringleri halay çek içerde götür anne bak ne edepsizim de

Anam anam gene kaynatmışız kaynanaları benim kaynanada başlıyo seninde 2 gelinin olcak oh der gibi birde ben bişey istedimi kocamdan aşerme mi kaldı diyo ya.. seher kıs seninkine de yuh yani nekadar ayıp
aynı patavatsızlığı benimki de yaptı,10-11.haftaydı sanırım bişey oldu ben de üzmeyin insanı ya,hamileyiz dedim,amannnn sen de hamile misin ki dedi,bunun azı çoğu nasıl oluyosa,eşime de nazlandırmadı,bişey olmaz bişey olmaz tek bildiği sölediği bu
yani kalp kırmaya ne gerek var,bizimki de ekmeğin yanmışını(ki asla gücenmem,bayat-taze yerim o ayrı),porsiyonların küçüğünü bana verir,ne ayıp,bize laf verip de konuşturdukları konuya bak,bi insan ya iyidir ya değildir,eeee ben yumuşak diken diye boşuna demiyom

Gitmedim doktora böyle bir.sıkıntım yoktu iki gündür ağrım var.

duygucan sen doğurcan mı gülüm yoksa canın bişeye mi sıkıldı,eve geçtin mi annenlerde misin hala?

Onlar para harcamasin diye bize yikilmaya gelio iste et mi alacak bide bana. Valla delilerim gelir kimseyi cekemem ustume gelirse fittiririm valla. Ramazanda kalacak iste bayrama gider agustosta kaynimin dugunu var..

Ya evdede yanlizim biri duysa su gulmemi deli sanar..fantazi sahibiyim hahahah

Oo bizde daha nr muhabbetler var kaynanlar saolsun malzemeyi onlar veriyo :)

Ooo bizde daha neler var :))) ama sanslisin dua et enguzeli senin gibi olmak bence hic ozenme bize :)) sen cok heveslendiysen biz karisirz senin donlara :))

Zorlaa kasiniyorum bence de)
Ama napiim aysem bende fantazi sahibiyim
Seher sen karis kiz donlarima, bu ara donlarim hep babaanne donu ama
Damlacikolata senin adin neyyy

Neler oluyo burada offf telden zor oluyo internette yok mobilde kalmayinca yetisemios size

Valla bende karisirim yeterki iste yani ..hele mevzu donsa :))
Adim diler...

aaaaaaaaaaaaaaa özgecan kız bizim cadılar yok ya don fırlatma seanslarını unuttukkk:92::92::92::92:

:)) :)) :)) bide ben iccamasirlarini hep en arkaya bide ustune beyaz tulbent asarim yinede gormus merakli kadin napsin oyle degilde kapilarim camli buzlu cam ama yinede gorunuyor kirmizi saten geceligi yatakodasinin kapisinin arkasina astim oturma odasndan gorunuyo gorumcemle kv geldi gorumcem diyoki kiz kaldir onu ordan eve erkek girerse gorur diyo gulusuyoz kv dediki onuda nssil giyiyonuz oyle falan dedimki oglunun cok hosuna gidiyo ona sor nasil gydigimi falan lafta sokarim canim arada

Sana ne dimi kirmizidan satenden yahuu bu ne terbiyesizlik... Kv delerin iyisi yok arkadas hepsi ayni iste yahu...tobe ben boyle olmayim allahimmmm

wuuuuuhuuuuuuu ,kız mübarek gün baya karışıyomuş seninki deeee çüş yaniiii,eşim eğitime gittiğinde geldi benle kaldı,eşimin dolabını düzeltmiş falan,benimkine karışmamış,bu iyi mi değil mi bilemedim seher kaç yaşındasın bu arada

Gideyimde bi yemk yapayim kocanin onunr bi tabak konmali aksam demi ama :) kaybolmayin ha ortaliktannn

Valla bende karisirim yeterki iste yani ..hele mevzu donsa :))
Adim diler...

Don mevzusu iyidir, karisabilirsinizz bende ozgee
aaaaaaaaaaaaaaa özgecan kız bizim cadılar yok ya don fırlatma seanslarını unuttukkk:92::92::92::92:
Ben arada firlatiyorum hala aysecimm
Aaaaa kotu gelinn seniiii, kocanin yaninda kirmizi gecelik giymeye utanmiyon muu

Anam anam ne kaynatmışınız kızlar... Kayınvalide sohbetlerine katılamıyorum maalesef. Daha önce de yazmıştım, bizim aramız çok iyi çünkü konuşup anlaşamıyoruz. Yani aynı dili konuşamıyoruz, o türkçe bilmiyor ben de kürtçe bilmiyorum. Anlayacağınız ağzı var dili yok benim kaynananın... Oooh ne güzel dimi...:119:

selam kızlar kaynanalardan bahsedilmiş
valla kaynanamdan ALLAH razı olsun bana iş dahi tutturmz hayatta kıymaz şanslıyım bu konuda
melek gibi kaynanam var yani:))

Kızlar yağmur gelmedi değilmi doğuma almasınlar sakın merak ettim
Bende takipliyorm merak ettim
Kiz ne edepsizim he valla bugun cok guldurdn beni rabbimde seni guldursn :)
Tatli gelsin tatli gitsin tez zamanda insaalllahh :))
Bende sezryandan sonra oyle giyiyorm genelde ipliler ceyizden kalma :)) ama namaz isi oldugu icin cok sk iccamasiri degistirirm arada onlara kaliyorm :)
Neler oluyo burada offf telden zor oluyo internette yok mobilde kalmayinca yetisemios size

Mobildende cok zor bee

Amann ne kiymetli ogullari varmis be genelde benim dolap karisik esiminki cok duzenli oluyor onunkilerdn bana sira gelmiyo ama iyi yapmis okadarda yapcak tabi sen calisiyosun sonucta bu arada 25yasindayim canim 89luyum erken evlendim biraz ama pisman degilim 3bucuk yasinda pasam var ne mutlu bana :))

Sana ne dimi kirmizidan satenden yahuu bu ne terbiyesizlik... Kv delerin iyisi yok arkadas hepsi ayni iste yahu...tobe ben boyle olmayim allahimmmm

Biz son nesil en iyi gelinleriz emin ol bizim oglanlara bizim gibi gelin bulmak cok zor melegiz biz melek :))

Don mevzusu iyidir, karisabilirsinizz bende ozgee

Ben arada firlatiyorum hala aysecimm

Aaaaa kotu gelinn seniiii, kocanin yaninda kirmizi gecelik giymeye utanmiyon muu

Massallah firlatiyon hala bize yasak geldi kiz 32+4deyim daha :)) ayrica siyah var kirmizi pembe beyaz herturlu saten var bende cok severim ta bekarken bile ceyize koymustum cok kokosumdur kiz tesetturluyum ama ev halimi gorsen cok acayibim :)) bosuna erken evlenmedim :)) :)) fazla bekleyemezdim hazir bulmusken gideyim dedim :)) gecen gun yine giydimde esim diyoki sanki bisey yaptigimz varmis gibi giyindin yine diyo aaa manyakmisin senin icinmi giydm sanki dedim ben seviyorum boyle uyumayi dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…