Doğurmak istiyorum artik. Su bolu işi olmazsa gidip diyicem beni doğurt doktor diye. Ağrılar sancılar sıcak.ve cabası :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ultason cihazlarında + - 200-300 gram oynayabilir ,vaginal usgde sanmıyorum yanılma payı olacagını ama bebeklerde kilo artışı pek belli olmuyor düzenli olarak 400 gram alacak diye düşünme en azından kilo alıyor bu daha önemli bence kafana takma
çookk teşşekür ederim cevabın için haklısın tabi sağlıklı olsunda sanırım yersiz yere endişeleniyorumm
Kizlar lansinohu gunde kac kes suruyosunuz
bizim kerata oğlancık minyon oğlancık olucak galiba :) hem de zamanında gelirse yengeç burçlu sakin evine eşine ailesine bağlı bir oğlum olucak Allah nasip ederse :)bebeğin kız mı :)
3 haftada 500 gram almış masallah ,en azından kilo alıyorlar cok takılmamak lazım hiç almamasından daha iyidir aman sağlıkları yerınde olsun saglıkla kucagımıza gelsın yeter :)
kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum bugünlerde kafamdan çıkmıyor doğum yaklaştıkca heyecan kotkumda artıyor
şimdi ben ilk doğumumu normal yaptım ve o sancılar aklıma geliyor korkuyorum
şuan ki hamileliğimde normal doğuma elverşli sıkıntı yok bebiş doğum pozisyonunda
eşimde bugün dedi ki istersen sezeryan ol epidural sezeryan benimde aklıma yattı ama doktorla konuşmam lazım 37 haftamda gidecem doktora
o zaman sezeryan istediğimi söyleyecem ama yanlış mı yapmış olurum fikir verin lütfen..
birde sezeryanda için temizlenmiyor normal doğumda tertemiz oluyor diyorlar yardım edin lütfen kafam çok karışık
acaba bebeğime haksızlıkmı yapmış olurum sonuçta herşey düzgün giderken.
Cnm ben sezeryan olacagim.normal dogumdan korkuyordum hep icimde sezeryan olsammi dusuncesi vardi ama buna ragmen normal istedim ne yazik ki mecburi sezeryan olacagim.benim ilk oldugu icin ikisindende korkuyorum.ama senin ikinci tecruben.ve ikinci dogum daha kolay oluyor diye duydum.bence durumuna göre kendin karar ver.
canım hamilelikten hamileliğe değişiyor banada ikinci zor oluyor dediler
off bilmiyorum senin nden mecburi bende sıkıntı yok şimdilik etrafım ailem sezeryana karşı gelecekler kesin ama ben szeryan olursam kendi isteğimle olduğunu söylemem yani bir neden bulurum.
kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum bugünlerde kafamdan çıkmıyor doğum yaklaştıkca heyecan kotkumda artıyor
şuan ki hamileliğimde normal doğuma elverşli sıkıntı yok bebiş doğum pozisyonunda
eşimde bugün dedi ki istersen sezeryan ol epidural sezeryan benimde aklıma yattı ama doktorla konuşmam lazım 37 haftamda gidecem doktora
o zaman sezeryan istediğimi söyleyecem ama yanlış mı yapmış olurum fikir verin lütfen..
birde sezeryanda için temizlenmiyor normal doğumda tertemiz oluyor diyorlar yardım edin lütfen kafam çok karışık
Hala doguramadiiiiiimmm
Karnim sekilden sekle giriyor. Tas gibi oluyor, bana da darallar geliyor. Ennnnn fazla 2haftamiz kaldi ama gecmiyor hic yaa
Kızlar bel ağrısı yaşayanınız varmı. Üç gün öncesine kadar bel ağrısı nedir bilmezdim. Etrafımdaki tecrübeli annelere soruyorum. Doğumun habercisidir diyolar. Karnımda iyice aşağı indi. Yoksa doğuracakmıyım. Çok Korkuyorum iki hafta daha beklese güzel olacak 35+0 dayız :18:
Bnmde şekilden şekle giriyor aynı durumlar bndede mevcut acaba p.tesi nst de sancim çıkar mi merak ediyorum hadi kız sen dogurda bizde arkandan gelek
Bnm hamileligimin başından beri var bel ağrım karnımda baya aşağıda ..ama tecrübeli değilim cnm ins erken gelmez bnde 36 yimm
Benim guyaa cikti ama hala tık yok sevgim, oyun oynuyo sipa bizle. Ayy insallah ben dogurayim da sirayla gelin pesimdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?