2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cevaplar için teşekkürler kızlar sezeryana karşıyım aslında inş ikincim dediğiniz gibi kolay olur
eşim öyle deyince birden aklıma girdi ama normal olacak yinede sezeryanda ürkütücü geliyor bana
bakalım hayırlısı olsun inş.
canım normal doğumda tertemiz oluyorsun ama sezeryanda öyle olmuyor duymadınmı hiç öyle derler normal doğum içini temizler hastalıklardan arınırsın diye...sezeryanda kalıyor yani..
bende şimdi korkak oldum hadi hayırlısı...

haberlerini bekliyoruz o zamannnn
Kizz keske gideyim dogurayim bari deyince dogurabilsek

Esprik yaptım kiiii

Bi gideyim yaa p.tesi gelll..cnm sen nr kadar dursun nst de

Bmce senin içi.n en iyisi cnm ts i hepimiz için de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm bende temmuz annesi olcam inallah kızlar muhabbetiniz çok hoş batan beri takip ediyorum ama yetiemediğimden konuları sadece okuyorum öle yaniii

slm bende temmuz annesi olcam inallah kızlar muhabbetiniz çok hoş batan beri takip ediyorum ama yetiemediğimden konuları sadece okuyorum öle yaniii

Hoşgeldin cnm sağlıkla al ins yavrunu kucağına cinsiyet nedir kaç haftalksin

teşekkür sevgicim hepimiz için inş. 34+5 haf. ve kızımız geliyo :))

evet igorcum beklediğimiz tarihlerde kavuşursak farklı yerlerde aynı duyguları paylaşıp bebişlerle buluşcaz bakalım :)) bu arada internet koptu aylardır okuyorum bir yazayı dedim interntin bana yaptığına bak

Esprik yaptım kiiii

Bi gideyim yaa p.tesi gelll..cnm sen nr kadar dursun nst de

Bmce senin içi.n en iyisi cnm ts i hepimiz için de

Uyuyakalmisim balim benim bi kez problemli cikti o zaman yarim saat durdum. Digerleri hep 15 r dakikaydi.

Uyuyakalmisim balim benim bi kez problemli cikti o zaman yarim saat durdum. Digerleri hep 15 r dakikaydi.

Olsun tatlım bnde bazen uyuyamiyorm sonra tel elimde yazisinca bo bakmisim uyumusum yoksa yatakta dört dönüyorum ...

Bakalım. Bn ne kadar kalicam çatı muayenesi yapar mi ki acep

Gunaydin kizlarrr ...
Cumartesi olduuu..annam geliyorrr..ama pazartesi olmuyorr oglumu ozledimmm..

Gunaydin canim. Hadi gözün aydın. Geçmiyor diye diye haziranın ortasına geldik bakalım artik hayirlisi

Nasilsin duygucum? Gecmiyor dedik ama esas simdi gecmiyor valla uyku yok rahat yok resmn gun sayiyorum

Nasilsin duygucum? Gecmiyor dedik ama esas simdi gecmiyor valla uyku yok rahat yok resmn gun sayiyorum

Aynen canim bir sorun yok diyor doktor ama ben agrilardan duramiyorum. Artik cok gerildim acisi şimdi mi çıkıyor yoksa ağrı eşiğim mi cok düşük bilmiyorum. Sezeryandan korkan ben şimdi gitsem doğursam sezeryanla diyorum. Her geçen gün normal doğum yapacağıma karşı inancım azalıyor bu ağrılarla

Aynen doktor gayt normal hersey diyor ama ben agridan uyuyamiyorum bile...nasil doguracagim inan bilmiyorum hakkimizda hayirlisi valla bi doguraydik...

Aynen doktor gayt normal hersey diyor ama ben agridan uyuyamiyorum bile...nasil doguracagim inan bilmiyorum hakkimizda hayirlisi valla bi doguraydik...

Aynen canim. Amin inş bi dogursaydik da rahatlasaydik. Gerçi o zamanda uykusuz.geceler başlayacak ama olsun ağrılar geçsin.

son hazirliklarimi yapyrm okadar heycn warki:) cntaya bi iki bise ekleme yaptim pike takimlarimi cikardim son gun sereriz ama dsardan alcagmz bi iki biseler war odaya en son bi supurge toz oh mis gelsin kuzularm

Aynen canim. Amin inş bi dogursaydik da rahatlasaydik. Gerçi o zamanda uykusuz.geceler başlayacak ama olsun ağrılar geçsin.

gunaydn yine uykusuz gece ama artik sikayet yok son 2gun:) dogduklarnda hc uyutmaz veletler beni :))

Canlari sagolsun yaas bunca zamn gun saydik 3 ayda uyumayalim napalim kuzulara degmezmi
Cok sıkıldim artik ben fogurayim 37 de falan yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…