2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bugün evim temiz oldu keyfim yerine geldi, kardeşimle sabah pazara gittik

sonra o süpürdü, sildi bende toz aldım ohh mis gibi oldu heryer

Yatak takimini ve kenarda duran pikeyi annem kendisi dikti...
Giysileri makinaya attik onlari sonra atarim...bi kismi bunlar yani kizlar...

canım eline emeğine sağlık cok güzel dikmiş maşallah kuzucuğum güle güle yatsın uyuşunda buyuşun yavruşşş

ayyy kıyamam yaaa vınnn vınnnlarda almış. arabaları da hazır sımdıden

giysileride bekliyoruz ama mis olduktan sonra :)

Valla canim annemle bi pazara gidip geldik kapinin onu pazar bu arada k...cim ayrildi resmn ...kolay gelsin sinemcim...zor valla is guc yapmasi

valla artık guc kalmamış hemen tıslıyoruz ama cok normal yukumuz ciddi ağırlaştı. dun eve geldıgımde pert vaziyetteydim. artık sokak bıze ıyı gelmiyor pek sanırım. havalarda cabası zaten. pazarda yakında olsa insan yığını yorgunluk harıcı basmıştır senı.
sağol canım artık yapabıldıgımı yapmaya çalışıyorum. zaman daraldı eşimde pek el sürmez ve süremez oldu. iş başa dustu. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, güç kuvvet versin..

benim oğluş da bir sakinlik var sabah uyandığımdan beri, çok fazla hareket etmiyor sanki :26:

hediye hazır, hoşuna gidebilir eşinin sevimli bir kaktüs olmuş

bende pasta yapıyorum şuan babacığımıza

:))) sağol canımcım ama umarım gıtmezde manasını anlar
en dikenlisini seçtim :)

ama sizin babacığınız haketmıs pastayı cok cici pasta almış sana :) kolay gelsın canım. bıtınce resmını at pastanızın :)

bugün evim temiz oldu keyfim yerine geldi, kardeşimle sabah pazara gittik

sonra o süpürdü, sildi bende toz aldım ohh mis gibi oldu heryer

ohhh güle güle kırletın.. zaten evdeyiz sureklı ev pıs olunca bızımde keyfımız limoni oluyor. temızlenıncede ıcımız açılıyor. :)
bende taksıt taksıt debeleniyorum sabahtan berı :)

Sen buralardamiydin canim benim yaaaa:)) basta da olsa sonda da olsa ezel enes yakisiyor iste yaa napcen karizma oldu iki isim yan yana :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak yaaa şimdi gidip doğuracam haaa
Yatak takimini ve kenarda duran pikeyi annem kendisi dikti...
Giysileri makinaya attik onlari sonra atarim...bi kismi bunlar yani kizlar...

Çok güzeller cnm yaa Bnm yatağın gelse tam olacak ..

Uyusunda büyüsün ins

Bak sinem su ebru hanımcima bişey de biz sizi taaaaaaaaaa buralardan koruma altına aliyoz şimdi gidip doguracam yoksam

Hee evet cnm kemal sunal in film ydi yasemin yalçınla hahahahahaha

Cnm valla adınıza sevindim en çık doğacak yavrucak adına cook iyi oldu ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ciciş ciciş gelsin uyusun paşa

Amin canim insallh..saglikla gelsin.

Utuleyip atarim canjm onlarida...
Evt insanlar ustume ustume gelio artik resmn..sicakta cabadi bide kavga edesim var cataydim birine rahatlarim belki :)
Kaktusude bayildim sinemcim...kizcenin adida harika adiyla uzunca yasar insallh.

http://............com/2014/05/09/sisleme-pasta-durtme-kek/

burdaki keki yaptım, şantisini sürüp süslücem birazdan

Son düzenleme:
merhaba kızlar iki saatline dışarı çıktık belim koptu resmen sıcakta cabası
hergün bi yerim ağrıyor bu haftada el parmak uçlarım uyuşuyor hissetmiyorum hiç, nedendir acep

aynen cnim bebislerin sansina oldu artik gelsinlerde yiyim kuzularimi ya sezryndanda tirsiyrm ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…