Bak sinem su ebru hanımcima bişey de biz sizi taaaaaaaaaa buralardan koruma altına aliyoz şimdi gidip doguracam yoksam
Hee evet cnm kemal sunal in film ydi yasemin yalçınla hahahahahaha
Cnm valla adınıza sevindim en çık doğacak yavrucak adına cook iyi oldu ...
Utuleyip atarim canjm onlarida...
Evt insanlar ustume ustume gelio artik resmn..sicakta cabadi bide kavga edesim var cataydim birine rahatlarim belki :)
Kaktusude bayildim sinemcim...kizcenin adida harika adiyla uzunca yasar insallh.
http://............com/2014/05/09/sisleme-pasta-durtme-kek/
burdaki keki yaptım, şantisini sürüp süslücem birazdan
Eki Görüntüle 1156942
Sonunda bittiiiii
aynen cnim bebislerin sansina oldu artik gelsinlerde yiyim kuzularimi ya sezryndanda tirsiyrm ama:)
Tesekkur ederiz kizlarevet sevgicim ben yaptim
:))) ben girmem dedim araya baştan. bana b..k yemek düşer çunkumaraya gırersem olan bana olur
şener şenın filmiydiaklıma geldıkce gulerım o sahneye :)))
Sağol sevgicim güzel yürekli arkadaşım sağolasın. daha bol kısmetler paşama nasip olsun inşallah..
birde su dava işi çözülse ne kadar rahatlıcam anlatamam..(( ahdım var zaten bir bitse hayır yapıcam.
r.[/B]
Buda bizim susumuz olacak ins ortasi cok mu bos kizlar
sagol sevgimmmm..bu bebis pili emekliyo sarki soyluyodu eve gelen cocuklar oynuyodu bozmuslar uzeri pembe elbiseydi onu çıkardım beyaz kulot ördüm
sagol sevgimmmm..bu bebis pili emekliyo sarki soyluyodu eve gelen cocuklar oynuyodu bozmuslar uzeri pembe elbiseydi onu çıkardım beyaz kulot ördüm
Kiz bende ne bulduysam onla yaptim iste, muhim olan bebisler icin ugrasmis olmakcok cici yaaa el emegi kendin yapmak ayri bi guzel ya... Bende bi gazla basladim ozgee malzeme bulamadim ama uydurdum biseyler bekledigimden guzel olacak sanki bitince resim atarim hatta bitiriverim ars vermistim
Yagmuur benm sipa gelene kadar ben el becerisi kazandim kizeline saglik cnim ck guzel yapmssin patik yelek kapi susu seninki dogana kadar baya bise yaparsn sen:) ben uyusuk uyusuk bekliyrm dantel yapyrm gerci:)
Canimmm cok sevindim.begendiginize. tesekkur ederizz:))) ben girmem dedim araya baştan. bana b..k yemek düşer çunkumaraya gırersem olan bana olur
Sağol sevgicim güzel yürekli arkadaşım sağolasın. daha bol kısmetler paşama nasip olsun inşallah..
birde su dava işi çözülse ne kadar rahatlıcam anlatamam..(( ahdım var zaten bir bitse hayır yapıcam.
tamam canım. :) kolay gelsın utude bu arada.
valla bazı ınsanlar bırde okuz gıbı ustune gelmez mı. şu hamılelıkte kac kısıye dırsek gecırdım bılmıyorum :))))) donup bakıyorlar tam bısey dıyecekler karnımı görünce değil laf utanıyor okuzler. iteleyip duruyorum o cinsleri sende denk geldımı koy dirseği rahatlıyor insan
sağol canım tipi sevimli ama dikenleri hiç oyle değilcok fenaa :)
ayy sağol dilercim cok sevındım beğenmene :) Amin canım cümlemizinki..
vaoovvv emmmeee ben ınternet resmiyle yetınmem :) ben arkadaşımın elinden çıkan pastayı gorcem mananeeeeee
özgem ellerine sağlıkcok güzel olmuş kuşum yaaa el emeği de bir başka oluyor.
Ayyy cnmmmm benim yaaa cevabına çok güldüm Allah da seni güldürsun güzelim külot ordun he hahahahahahaha supersin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy lafi bile olmaz şöyle bol dekolteli tam senlik
olmaz diye birşey yok :)
selam loyalsun,hastane cantası hazırlarken doğum yapacagın hastane ilede görüş derim hastanede ekstra bir birşeyler isteyebilir bizden mesela hastane çıkışını 3 tane istediler
Kiz bende ne bulduysam onla yaptim iste, muhim olan bebisler icin ugrasmis olmak
Yagmuur benm sipa gelene kadar ben el becerisi kazandim kizcan sikintisindan napcagimi sasirdim. Yakinda hicran gibi don örcem galiba
Canimmm cok sevindim.begendiginize. tesekkur ederizz
Hicran oyle becerilerin varsa bize de don ör kizz, firlatiriz topikcekk
ayy lafi bile olmaz şöyle bol dekolteli tam senlikbeden renk yaz hemen orup kargolayim
Pacali don ama bunlaaaarrhic tarzim degiil
:))) ben girmem dedim araya baştan. bana b..k yemek düşer çunkumaraya gırersem olan bana olur
tamam canım. :) kolay gelsın utude bu arada.
valla bazı ınsanlar bırde okuz gıbı ustune gelmez mı. şu hamılelıkte kac kısıye dırsek gecırdım bılmıyorum :))))) donup bakıyorlar tam bısey dıyecekler karnımı görünce değil laf utanıyor okuzler. iteleyip duruyorum o cinsleri sende denk geldımı koy dirseği rahatlıyor insan
sağol canım tipi sevimli ama dikenleri hiç oyle değilcok fenaa :)
ayy sağol dilercim cok sevındım beğenmene :) Amin canım cümlemizinki..
vaoovvv emmmeee ben ınternet resmiyle yetınmem :) ben arkadaşımın elinden çıkan pastayı gorcem mananeeeeee
özgem ellerine sağlıkcok güzel olmuş kuşum yaaa el emeği de bir başka oluyor.
heyyo cadılar yine neler kaynatmışsınız bakalımmmm
benim oğluş da bir sakinlik var sabah uyandığımdan beri, çok fazla hareket etmiyor sanki :26:
Kiz bende ne bulduysam onla yaptim iste, muhim olan bebisler icin ugrasmis olmak
Yagmuur benm sipa gelene kadar ben el becerisi kazandim kizcan sikintisindan napcagimi sasirdim. Yakinda hicran gibi don örcem galiba
Canimmm cok sevindim.begendiginize. tesekkur ederizz
Hicran oyle becerilerin varsa bize de don ör kizz, firlatiriz topikcekk
ayy lafi bile olmaz şöyle bol dekolteli tam senlikbeden renk yaz hemen orup kargolayim
heyyo cadılar yine neler kaynatmışsınız bakalımmmm
yoruldum diye mi sakin çok bu kadar acabakeyfim kaçtı bugün
Ayy cnm benim biraz hareket varsa eğer canını sıkma cnm konuş biraz bakalım dürt biraz tontik i
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?