2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

:))) ben girmem dedim araya baştan. bana b..k yemek düşer çunkum araya gırersem olan bana olur

şener şenın filmiydi aklıma geldıkce gulerım o sahneye :)))

Sağol sevgicim güzel yürekli arkadaşım sağolasın. daha bol kısmetler paşama nasip olsun inşallah..

birde su dava işi çözülse ne kadar rahatlıcam anlatamam.. (( ahdım var zaten bir bitse hayır yapıcam.

Utuleyip atarim canjm onlarida...
Evt insanlar ustume ustume gelio artik resmn..sicakta cabadi bide kavga edesim var cataydim birine rahatlarim belki :)
Kaktusude bayildim sinemcim...kizcenin adida harika adiyla uzunca yasar insallh.

tamam canım. :) kolay gelsın utude bu arada.
valla bazı ınsanlar bırde okuz gıbı ustune gelmez mı. şu hamılelıkte kac kısıye dırsek gecırdım bılmıyorum :))))) donup bakıyorlar tam bısey dıyecekler karnımı görünce değil laf utanıyor okuzler. iteleyip duruyorum o cinsleri sende denk geldımı koy dirseği rahatlıyor insan

sağol canım tipi sevimli ama dikenleri hiç oyle değil cok fenaa :)
ayy sağol dilercim cok sevındım beğenmene :) Amin canım cümlemizinki..

vaoovvv emmmeee ben ınternet resmiyle yetınmem :) ben arkadaşımın elinden çıkan pastayı gorcem mananeeeeee

Sonunda bittiiiii

özgem ellerine sağlık cok güzel olmuş kuşum yaaa el emeği de bir başka oluyor.

aynen cnim bebislerin sansina oldu artik gelsinlerde yiyim kuzularimi ya sezryndanda tirsiyrm ama:)

canım benım hıc germe kendını Rabbım herşeyın hayırlısını verır. zaten ıkız bebıste normal doğum cok nadır oluyormuş. sen sezeryanı düşünme bebişlerin gelişine odaklan.

Tesekkur ederiz kizlar evet sevgicim ben yaptim

Süper cnm maşallah

Amin cnm ins..hakkınızda hayırlısı olsun yap bi hayir valla cnm başının gözünün sadakasi olur
Buda bizim susumuz olacak ins ortasi cok mu bos kizlar

Ayyy tatlım maşallah çok güzel olmuş içindeki bebeğe bayıldım yukarı emekler gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sagol sevgimmmm..bu bebis pili emekliyo sarki soyluyodu eve gelen cocuklar oynuyodu bozmuslar uzeri pembe elbiseydi onu çıkardım beyaz kulot ördüm

Ayyy cnmmmm benim yaaa cevabına çok güldüm Allah da seni güldürsun güzelim külot ordun he hahahahahahaha supersin

cok cici yaaa el emegi kendin yapmak ayri bi guzel ya... Bende bi gazla basladim ozgee malzeme bulamadim ama uydurdum biseyler bekledigimden guzel olacak sanki bitince resim atarim hatta bitiriverim ars vermistim
Kiz bende ne bulduysam onla yaptim iste, muhim olan bebisler icin ugrasmis olmak
eline saglik cnim ck guzel yapmssin patik yelek kapi susu seninki dogana kadar baya bise yaparsn sen:) ben uyusuk uyusuk bekliyrm dantel yapyrm gerci:)
Yagmuur benm sipa gelene kadar ben el becerisi kazandim kiz can sikintisindan napcagimi sasirdim. Yakinda hicran gibi don örcem galiba
Canimmm cok sevindim.begendiginize. tesekkur ederizz
sagol sevgimmmm..bu bebis pili emekliyo sarki soyluyodu eve gelen cocuklar oynuyodu bozmuslar uzeri pembe elbiseydi onu çıkardım beyaz kulot ördüm

Ayyy cnmmmm benim yaaa cevabına çok güldüm Allah da seni güldürsun güzelim külot ordun he hahahahahahaha supersin

Hicran oyle becerilerin varsa bize de don ör kizz, firlatiriz topikcekk

bebek için bol kıyafet dedi hastane o yüzden iki hastane çıkışı götürcem bir tanede ayaklı tulum üç takım olmuş olacak yeteer sanırım...

ayy lafi bile olmaz şöyle bol dekolteli tam senlik beden renk yaz hemen orup kargolayim

Pacali don ama bunlaaaarr hic tarzim degiil

heyyo cadılar yine neler kaynatmışsınız bakalımmmm

ayy lafi bile olmaz şöyle bol dekolteli tam senlik beden renk yaz hemen orup kargolayim

Hahahaha alemsiniz kızlar yaa don partisi yuppie
heyyo cadılar yine neler kaynatmışsınız bakalımmmm

Sen bana slm verme zaten hıhhhh

Ayy cnm benim biraz hareket varsa eğer canını sıkma cnm konuş biraz bakalım dürt biraz tontik i

hareket var canım ama kıpır kıpır olmasına alışmışım bugün neden böyle yaptı anlamadım

sağdan soldan dürtüklüyorum zaten tepki veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…