2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

arkadasin sacmalamis normal dogumun belki agrisi zor ama sezeryanda da sonra iyileşme süreci zor...v herşey evlatlarimiz icin... Onlar ana rahmine düştüğü anda anne oluyoruz biz

Allahim ne sacma konusanlar varya gercktn cahillik valla ben anne oldugumu bebegim rahmime dustugu an anladim ve hissettim adetime 5gun varken cikti test sonucum idrarda esime tlfnla haber verdim eve gelince birbirimize sarildik oglumada sarildik cok guzeldi yani artik 2cocuk annesiydim ve ona gore davrandim esimin verdigi ev harcliklarini tek tek biriktrdm ceyrek altin yaptim olurya insanlik hali durumumuz olmaz cocuklarmin ihtiyacini karsilarm diye..annelik bambaska dogum sekliyle alakasi yok 9ay can vrrdim bedenimde sonrada kucagimda bir igneyle kuyu kazar gibi sabirla buyutecez kuzulari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz ben ertesi gunu eve geldim hsstaneden wcye gidiyodum yattigim odaya wc biraz uzakta kaliyodu esimde yanimda yavas yavas wc ye giderken pirrrrrttt kacti altima :))cok utandiydim bagirsaklari kontrol edemiyosun ben kabizlik cekmedim tam tersini cektim :)) lohusaligin vrrdigi duygusallikta vardi baktim esim ic camasi getirmis ped getirmis koymus lavabonun ustune hic bisi yokmus gibi davrandiydi ama ben yerin dibinde :)) simdi olsa hic utanmam yuzsuzlestik :))

hele hastanede o pırtt çıksın diye herkes bekliyo ya doktoru, ebesi, hemşiresi gelip gidip gaz çıkardın mı diye soruyor, off zaten insan iyice bunalıyor gaz çıkmadan hastaneden çıkartmıyolar bir de

ben kabızlık 4 gün çektim çok kötüydü, kompostodan başka hiç bişey yiyemedim doğumdan sonra, bir de meyve suyu

eşi herhalini görüyo insanın zaten doğumdan sonra, iççamaşırını çorabını giydiriyorlar mecbur

Beni hrmsireler giydirdi hastanede dogum yaptim aksam 5.45de gece 2de hemsire sivi seyler yiyebilrsn dedi gazim cikti wcye ciktim ama gece 2de ne bulup ne yicem bide acele alindim doguma inanki sabahi sabah ettim acliktan zaten 9ay bisi yiyemedim gozumde yemekler donuyo sabah 6bucuk gibi kahvalti getirdiler kahvalti yaptm aradan 10dk gecti kvdem taze corba yapmis gondrrms bide onu yedim:)) simdi diyorumki sabah 8de gircem doguma iftar vakti yemek yiyebilirm ac kalmiycam diyorm :))

Ben kolay kolay gaz cikaramam ki ya napcam yaaa

tunaydın kızlar ve minoşcanlar...
nasılsınız?

ben dun çıktım asm.ye ıgne için. verılen ılaclarıda takıp edıyorlar onlarıda soyledım ebeye. lakin aile hekimine uyuz oldum. yok efendım nıye enfeksıyon olmuşum... canım çekti tövbe tövbe..... neden olmuştur dıye soruyorum hıc cevap yok anca negatıf moral bozucu laflar. yok enfeksıyon düşüğe sebepmıs yok soyleymıs boyleymıs.... zaten hamılelıgın en basından berı negatıf bu kadın. ılk test yaptığımda kuzum 5 haftalıktı. o kese bos olabılır dr. gıtmeden hamıleyım deme kendıne falan demıstı..... uyuz moralımı bozdu yıne...

neyse ordanda yapı marketegectım aldım kaktusumu :) azıcık keyfım yerıne geldı. sonrada eşimi aldım. ama bu sefer ben azıcık rötarlı gıttım hemen nasıl arıyor nerdesın benı almaya gelmeyecekmısın dıye hehehheh :))))

havalarda ısındıkça sankı o pantolonlar yapışıyor çıkmıyor yaa.. pantolonu çıkarana kadar karnım ezılıyor ((
cok aradım uygun ve duzgun bır elbıse alayım son 1-2 ayı gecırırım dıye ama bulamadım. pantolonun kendısı ayrı iş birde ayakkabı gıymek offf dıyorummm...

valla dünde hıc kaybolmadan dedım de çıkarttırdım pantolonu çorabı :))))) artık bunların rahatlığına arsızlık lazım :)))

heee bişey demedin orda pantolon dıye sekılden sekıle gır sorun değil.. :)

Aman ya doktor onemlı gecen gun normal doğum hakkında konuşuyorduk doktorla. dedım kımsem yok o yüzden normal ıstıyorum cok dıye. eşimde dedi doğumda kımse olmayacak sonrası da oyle tedırgınız falan dıye. canım doktorum yaa :) sizden başkasına ıhtıyac yok zaten dedı (eşim için)
bende güldüm esimi gosterdım sen ve siz olunda (dr.u göstererek) bana yeter dedım :)) o anda tanımadığın bır doktor olması ürkütüyor ınsanı
cabuk gelsın doktorun kongreden :)
inşallah canım cumlemıze Amin. hep konuşuyorum zaten concişle bak orda bır kanal var kafanı koy oraya kızım dıye :)))) eşim guluyor :)))

ben evdeyken bazen yaptırıyorum valla tuzlu suyu hazırlayıp getırıyor onume :))))

ya ama bazen doluyor ınsan rahatlıklarına. ohh dokturelımde rahatlıyalım arada bırbırımıze yoksa evlerde kıyamet kopacak

ya herşeyı unutalım. mıde bulantısı, baş ağrısı, bel ağrısı vs vs vs.... (daha ne cesıt ağrılar yasadık ve yasıyoruzda..)
sadece kasık ağrısını düşünsene :)))) erkekler atardı kendını bır yerden

canım ne güzel ılk doğumun normal nasıp olmuş. ben hep ıkıncı doğumlar daha rahat oluyor dıye duydum hıc aksını duymadım. bır engel yoksa benım fıkrım normalı tercıh et..
ama psikolojide cok onemlı kendıne gerçekten derınden sor en onemlısı senın rahatın.
bence herseyın doğalı en ıyısı.. ama bak şartlardan dolayı sezeryan olacak bır suru arkadaş var onların kı kotumu? hayır onlar ıcınde bebişler içinde en ıyısı sezeryan.

gunaydn yine uykusuz gece ama artik sikayet yok son 2gun:) dogduklarnda hc uyutmaz veletler beni :))

son hazirliklarimi yapyrm okadar heycn warki:) cntaya bi iki bise ekleme yaptim pike takimlarimi cikardim son gun sereriz ama dsardan alcagmz bi iki biseler war odaya en son bi supurge toz oh mis gelsin kuzularm

ohh ohhh tontiklere az kaldıııııı :) badikler ya gelsinler artık :) sağlıkla sıhhatle inşallah...

kesinlikle katılıyorum 40 çıksna jadar kanamam oldu içim de nevar ne yok pırıl pırıl olmuştur :) geçen arkafaş diyoki insan anne olduğunu noormal doğumda anlıyormuş biz sezeryanlılar anne değiliz

ya benım ılk doğumum ben kesınlıkle normal ıstıyorum. lakın sebebı ortada ne bana ne bebıse bakıcak bır kışı bıle yok. ama ne demek normal doğumda anne olduğunu anlamak... bıraz işgüzar bır yaklaşım yapmış söyleyen. sezeryanda tamam doğum sırasında hıssetmıyorsun belkı ama bıldıgın amelıyat ya.. o da ayrı bır fedekarlık..
artı o temızlenme olayını bende duydum ama o temızlenme eşin, vsninde çıkmasıymış normal doğumda. 1 seferde temızlenıyormus. sezeryanda da ıcınde kalmıyor sonuçta. kişiye gore değişiyormuş 10-20-30 gun neyse atılıyormuş hersey ıcınden zaten. arada bır zaman farkı var o kadar..

slm dünyanın en güzel varlıklarının anneleri derya ben ben de temmuz annesi olacam inşallah uzun zamandır takip ediyorum ama telefondan dolayı yeni üye olabildim

canım cevap için teşekkürler galiba normal doğum düşünceme devam edeceğim dün birden sezeryan fikri cazip geldi ama sonradan yok ya olmaz herşey normal ilerliyor niye sezeryan olayım dedim hayırlısı olsun rabbim bu yolda bize yardım etsin inş.
senin doktorda gerçekten gıcıkmış senki ben keyfine mi istiyorum enfeksiyon olmayı tövbe yarabbim ya ne gerzek dokyorlar var ya...sinir oluyorum kendini beğenmşler..

Hosgeldin caneyy.cnm düşük olsaydi benim kesin olurdu tatlim.bende asiri enfeksiyon vardi gebeligin 5.haftasinda.koruyan rabbim koruyor hic takmaaaa.bu arada sevginin oğlusuda yiğit Kağan mis.benimkide enes Kağan.kiz iki Kağan var sec begen al bakalim gelin kiz hangini begenecek aksam esime anlatiyom siritiyo ne bicim

Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı versın canım..
yok bunu söyleyen aile hekımı. doktorum değil. hep bu tarz negatıf zaten.. hem bılgı yok kadında hemde sureklı bunalım konuşup duruyor. Allahtan cok muhattap olmuyoruz bu süreçte yoksa bunalıma sokardı benı..

hosbuldum cancazımmmm :) ya aksam eşime anlattım bole dedı a.hekımı dıye. nereye düşüyor? düşse düşse kucağımıza düşer dedı :))) gulustuk :)
yaaa sorma bılıyorum sızın concıslerın ısmını. işin enteresan yanı bızımde erkek olsaydı bir ismi kaan olucaktı
damat adaylarımın ısmı karizmaaaaaa kızzzzzz yirim ben onlarıı :))))

Aaaa bak damatta oglun sayilacak ne gisel iste begendigin bi ismi olur hehe :) bizim gelin adayinin ismi ne onu bilmiyorum daha ben :)

slm kizlar nabersiniz :) herseyim hazir artik yatagimizda geldi kurduk uyku setimizi yikadik yerlestirdik artik kizimizi bekliyoruz. ayyyyy kizlar belim kaburgalarim agriyodu zaten bide hemoroid eklendi tam oldum :'( 37 gun var daha napcam bilmiyorum bi yandan dogsun artik diyorum bi yandan son 5 hafta dayan diyorum allah yardimcimiz olsun.

buda yatagimiz :)

Eklentiler

• $1402745961132.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 38
Aaaa bak damatta oglun sayilacak ne gisel iste begendigin bi ismi olur hehe :) bizim gelin adayinin ismi ne onu bilmiyorum daha ben :)

valla isimler 10 numara :) yavruşlarım benım yaa kıyamam kız onlara :)
benim fıstığımın adı Ezel :) nasıl ama

ayy canım maşallah cok güzel ya kuzucuk uyuşunda buyusun dattisinde

Gecmis olsun cnm.hamilelikte hemoroid zor diyorlardi allah yardimcin olsun.kabiz olmamaya çalış.cnm baya varmis seninde.ama gececek sabret.benimde son 20 :) ama dayanamiyorum hergün bi yerlerim agriyor malesef.yinede bunada şükür. Bu arada yatagida pek guzelmis prenses yatsin mis mis

canlarım miribaaaaa herkeşlereeee,nasılsınız bakalım?şöyle bir temizlik yaptım sağolsun paşa da bir odayı süpürerek beni ihya etti facede bebiş resimleri havada uçuyiiii,darısı heyecanla bekleyen tüüm hamişlere sinemcanım bişey sorcam yaradana sığınıp nasıl dalmadı o hekime,bak hiç sinir stres kalıyomuuuu

hosgeldin kuşummm
eline sağlık canım benımde toz almam lazım. heryer bembeyaz olmuş gecen halıları sildim supurdum köpişlerde tıraş oldu kaymak gıbı :)) yerler tertemız ama tozu bekletırsem b..k olacak ortalık

yaaa sayfa açtık ya oraya eklesınler bızde gorelım mınnosları :84:

ya aysem sorma oyle saçma bır dıalog oldu kı. kadına soruyorum neden olmuştur acaba ben mı tetıkledım dıye sayıyorum klima acıyorum, soğuk su ıcıyorum, ayaklarımı suya sokuyorum sıskınlık ıcın vs bunlardan olur mu dıye. yok napıcan neden oluyor tedavısıne düş sen diyor. en son çıkmadan bozuk attım bıraz. tedavısıne zaten düştümde varsa belırgın bır sebebı onada engel olmak lazım ondan soruyorum dedım. sonrada içimden s.. et dedim cok aferdesın. kendı doktoruma sorarım ne muhattap olucam manyakla dedım kendı kendıme. önceden böyle değildi bu kadın ben hamıle kalıp gıttıgımden berı uyuza bağladı.

tesekkur ederiz :)

tesekkurederiz saglicakla gelsinde yatsin artik :) ayyyy gunu yaklasanlara imreniyorum etrafimdakilerde hic 8 aylik hamile gibi davranmiyo kocam dahil sinir olmamak elde degil :/ sicaklar iyice bunaltmadan doguraydik iyi olacakti. benim kiz hala donmedi gece donecekmis gibi yapip sabah ayaklaninca kafasini mideme dayiyo oyun oynuyo sanki kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…