Seher kesinlikle katılıyorum 40 çıksna jadar kanamam oldu içim de nevar ne yok pırıl pırıl olmuştur :) geçen arkafaş diyoki insan anne olduğunu noormal doğumda anlıyormuş biz sezeryanlılar anne değiliz
arkadasin sacmalamis normal dogumun belki agrisi zor ama sezeryanda da sonra iyileşme süreci zor...v herşey evlatlarimiz icin... Onlar ana rahmine düştüğü anda anne oluyoruz biz
neymişiz biz !!
9 ay karnımızda taşımamış mıyız? sezeryan sonrası o sancıyı çekmemiş miyiz? kaç gün gaz sancısı çektim afedersin tuvalete çıkamamaktan ağlar duruma geldim
biz anne olmuyo muşuz normal doğurmadık niye? ey Allah'ım ya !!
Kiz sen hala dogurmadin miiiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kiz ben ertesi gunu eve geldim hsstaneden wcye gidiyodum yattigim odaya wc biraz uzakta kaliyodu esimde yanimda yavas yavas wc ye giderken pirrrrrttt kacti altima :))cok utandiydim bagirsaklari kontrol edemiyosun ben kabizlik cekmedim tam tersini cektim :)) lohusaligin vrrdigi duygusallikta vardi baktim esim ic camasi getirmis ped getirmis koymus lavabonun ustune hic bisi yokmus gibi davrandiydi ama ben yerin dibinde :)) simdi olsa hic utanmam yuzsuzlestik :))
hele hastanede o pırtt çıksın diye herkes bekliyo yadoktoru, ebesi, hemşiresi gelip gidip gaz çıkardın mı diye soruyor, off zaten insan iyice bunalıyor gaz çıkmadan hastaneden çıkartmıyolar bir de
ben kabızlık 4 gün çektim çok kötüydü, kompostodan başka hiç bişey yiyemedim doğumdan sonra, bir de meyve suyu
eşi herhalini görüyo insanın zaten doğumdan sonra, iççamaşırını çorabını giydiriyorlar mecbur
Merhaba kızlar ben de doğum iznindeyim 36+3teyim nasılsınız
Beni hrmsireler giydirdi hastanede dogum yaptim aksam 5.45de gece 2de hemsire sivi seyler yiyebilrsn dedi gazim cikti wcye ciktim ama gece 2de ne bulup ne yicem bide acele alindim doguma inanki sabahi sabah ettim acliktan zaten 9ay bisi yiyemedim gozumde yemekler donuyo sabah 6bucuk gibi kahvalti getirdiler kahvalti yaptm aradan 10dk gecti kvdem taze corba yapmis gondrrms bide onu yedim:)) simdi diyorumki sabah 8de gircem doguma iftar vakti yemek yiyebilirm ac kalmiycam diyorm :))
Valla pantolon giymek çorap giymek bence de en zor iş. Yapabiliyorum ama çok zormuş yaaa:) Karnındaki ağırlıkla. Artık göğsümün altındaki kemiklerin acıyor. Sırt ağrıma bir de bunlar eklendi. Ah bir şu 4 hafta geçse de bende canım evimde dinlensemmmmmmmmmmmm ah ahhhhhhhhhhh
Ayni sahne yeminle bi gelioz disardan ben nrfes nefese pantolin cikarcam die ugrasiom giyiyor esofmani cat gidio iceri bagitiom artik okuzlugun bunkadari die ha hayattim sen bisi demedin diumye gittim diyor:) olurmusun oldururmusun
Nst ye ayri odeme yapilmio canim
İnşallah canım ya hepimiz kolayca doğuralım inşallah..Ay demin oturduğum yerden kalkiyim dedim sanki aşağıdan çekiyorlar gibi nasıl bi ağırlık kalkamadim :) Doktorum haftasonu kongrede şu an bi şey olursa yandım :)))
Sizin bebisler de yolu buluversinler hayırlısıyla şöyle birer birer doğursa sırası gelen :)
Ödemiyoruz canım biz..
:) kesinlikle
bende celallenip döktürüyorum bazen sonra şaşıp kalıyorum yazdıklarıma :)
pişkinlik hat safhada, boşa rabbim anneliği kadınlara vermemiş yoksa çocuuklar 1 haftalıkken yürümeye 2 haftalık konuşmaya başlalar mecburiyetten yoksa söylemedi diye erkekler ne doyurur ne alt temizlerlerdi.
kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum bugünlerde kafamdan çıkmıyor doğum yaklaştıkca heyecan kotkumda artıyor
şimdi ben ilk doğumumu normal yaptım ve o sancılar aklıma geliyor korkuyorum
şuan ki hamileliğimde normal doğuma elverşli sıkıntı yok bebiş doğum pozisyonunda
eşimde bugün dedi ki istersen sezeryan ol epidural sezeryan benimde aklıma yattı ama doktorla konuşmam lazım 37 haftamda gidecem doktora
o zaman sezeryan istediğimi söyleyecem ama yanlış mı yapmış olurum fikir verin lütfen..
birde sezeryanda için temizlenmiyor normal doğumda tertemiz oluyor diyorlar yardım edin lütfen kafam çok karışık
acaba bebeğime haksızlıkmı yapmış olurum sonuçta herşey düzgün giderken.
gunaydn yine uykusuz gece ama artik sikayet yok son 2gun:) dogduklarnda hc uyutmaz veletler beni :))
son hazirliklarimi yapyrm okadar heycn warki:) cntaya bi iki bise ekleme yaptim pike takimlarimi cikardim son gun sereriz ama dsardan alcagmz bi iki biseler war odaya en son bi supurge toz oh mis gelsin kuzularm
kesinlikle katılıyorum 40 çıksna jadar kanamam oldu içim de nevar ne yok pırıl pırıl olmuştur :) geçen arkafaş diyoki insan anne olduğunu noormal doğumda anlıyormuş biz sezeryanlılar anne değiliz
canım cevap için teşekkürler galiba normal doğum düşünceme devam edeceğim dün birden sezeryan fikri cazip geldi ama sonradan yok ya olmaz herşey normal ilerliyor niye sezeryan olayım dedim hayırlısı olsun rabbim bu yolda bize yardım etsin inş.tunaydın kızlar ve minoşcanlar...
nasılsınız?
ben dun çıktım asm.ye ıgne için. verılen ılaclarıda takıp edıyorlar onlarıda soyledım ebeye. lakin aile hekimine uyuz oldum. yok efendım nıye enfeksıyon olmuşum... canım çekti tövbe tövbe..... neden olmuştur dıye soruyorum hıc cevap yok anca negatıf moral bozucu laflar. yok enfeksıyon düşüğe sebepmıs yok soyleymıs boyleymıs.... zaten hamılelıgın en basından berı negatıf bu kadın. ılk test yaptığımda kuzum 5 haftalıktı. o kese bos olabılır dr. gıtmeden hamıleyım deme kendıne falan demıstı.....uyuz moralımı bozdu yıne...
neyse ordanda yapı marketegectım aldım kaktusumu :) azıcık keyfım yerıne geldı. sonrada eşimi aldım. ama bu sefer ben azıcık rötarlı gıttım hemen nasıl arıyornerdesın benı almaya gelmeyecekmısın dıye hehehheh :))))
havalarda ısındıkça sankı o pantolonlar yapışıyor çıkmıyor yaa.. pantolonu çıkarana kadar karnım ezılıyor((
cok aradım uygun ve duzgun bır elbıse alayım son 1-2 ayı gecırırım dıye ama bulamadım. pantolonun kendısı ayrı iş birde ayakkabı gıymek offf dıyorummm...
valla dünde hıc kaybolmadan dedım de çıkarttırdım pantolonu çorabı :))))) artık bunların rahatlığına arsızlık lazım :)))
heee bişey demedin orda pantolon dıye sekılden sekıle gır sorun değil.. :)
Aman ya doktor onemlı gecen gun normal doğum hakkında konuşuyorduk doktorla. dedım kımsem yok o yüzden normal ıstıyorum cok dıye. eşimde dedi doğumda kımse olmayacak sonrası da oyle tedırgınız falan dıye. canım doktorum yaa :) sizden başkasına ıhtıyac yok zaten dedı (eşim için)
bende güldüm esimi gosterdım sen ve siz olunda (dr.u göstererek) bana yeter dedım :)) o anda tanımadığın bır doktor olması ürkütüyor ınsanı
cabuk gelsın doktorun kongreden :)
inşallah canım cumlemıze Amin. hep konuşuyorum zaten concişle bak orda bır kanal var kafanı koy oraya kızım dıye :)))) eşim guluyor :)))
ben evdeyken bazen yaptırıyorum valla tuzlu suyuhazırlayıp getırıyor onume :))))
ya ama bazen doluyor ınsan rahatlıklarına. ohh dokturelımde rahatlıyalım arada bırbırımıze yoksa evlerde kıyamet kopacak
ya herşeyı unutalım. mıde bulantısı, baş ağrısı, bel ağrısı vs vs vs.... (daha ne cesıt ağrılar yasadık ve yasıyoruzda..)
sadece kasık ağrısını düşünsene :)))) erkekler atardı kendını bır yerden
canım ne güzel ılk doğumun normal nasıp olmuş. ben hep ıkıncı doğumlar daha rahat oluyor dıye duydum hıc aksını duymadım. bır engel yoksa benım fıkrım normalı tercıh et..
ama psikolojide cok onemlı kendıne gerçekten derınden sor en onemlısı senın rahatın.
bence herseyın doğalı en ıyısı.. ama bak şartlardan dolayı sezeryan olacak bır suru arkadaş var onların kı kotumu? hayır onlar ıcınde bebişler içinde en ıyısı sezeryan.
ohh ohhhtontiklere az kaldıııııı :) badikler ya gelsinler artık :) sağlıkla sıhhatle inşallah...
ya benım ılk doğumum ben kesınlıkle normal ıstıyorum. lakın sebebı ortada ne bana ne bebıse bakıcak bır kışı bıle yok. ama ne demek normal doğumda anne olduğunu anlamak... bıraz işgüzar bır yaklaşım yapmış söyleyen. sezeryanda tamam doğum sırasında hıssetmıyorsun belkı ama bıldıgın amelıyat ya.. o da ayrı bır fedekarlık..
artı o temızlenme olayını bende duydum ama o temızlenme eşin, vsninde çıkmasıymış normal doğumda. 1 seferde temızlenıyormus. sezeryanda da ıcınde kalmıyor sonuçta. kişiye gore değişiyormuş 10-20-30 gun neyse atılıyormuş hersey ıcınden zaten. arada bır zaman farkı var o kadar..
tunaydın kızlar ve minoşcanlar...
nasılsınız?
ben dun çıktım asm.ye ıgne için. verılen ılaclarıda takıp edıyorlar onlarıda soyledım ebeye. lakin aile hekimine uyuz oldum. yok efendım nıye enfeksıyon olmuşum... canım çekti tövbe tövbe..... neden olmuştur dıye soruyorum hıc cevap yok anca negatıf moral bozucu laflar. yok enfeksıyon düşüğe sebepmıs yok soyleymıs boyleymıs.... zaten hamılelıgın en basından berı negatıf bu kadın. ılk test yaptığımda kuzum 5 haftalıktı. o kese bos olabılır dr. gıtmeden hamıleyım deme kendıne falan demıstı.....uyuz moralımı bozdu yıne...
neyse ordanda yapı marketegectım aldım kaktusumu :) azıcık keyfım yerıne geldı. sonrada eşimi aldım. ama bu sefer ben azıcık rötarlı gıttım hemen nasıl arıyornerdesın benı almaya gelmeyecekmısın dıye hehehheh :))))
havalarda ısındıkça sankı o pantolonlar yapışıyor çıkmıyor yaa.. pantolonu çıkarana kadar karnım ezılıyor((
cok aradım uygun ve duzgun bır elbıse alayım son 1-2 ayı gecırırım dıye ama bulamadım. pantolonun kendısı ayrı iş birde ayakkabı gıymek offf dıyorummm...
valla dünde hıc kaybolmadan dedım de çıkarttırdım pantolonu çorabı :))))) artık bunların rahatlığına arsızlık lazım :)))
heee bişey demedin orda pantolon dıye sekılden sekıle gır sorun değil.. :)
Aman ya doktor onemlı gecen gun normal doğum hakkında konuşuyorduk doktorla. dedım kımsem yok o yüzden normal ıstıyorum cok dıye. eşimde dedi doğumda kımse olmayacak sonrası da oyle tedırgınız falan dıye. canım doktorum yaa :) sizden başkasına ıhtıyac yok zaten dedı (eşim için)
bende güldüm esimi gosterdım sen ve siz olunda (dr.u göstererek) bana yeter dedım :)) o anda tanımadığın bır doktor olması ürkütüyor ınsanı
cabuk gelsın doktorun kongreden :)
inşallah canım cumlemıze Amin. hep konuşuyorum zaten concişle bak orda bır kanal var kafanı koy oraya kızım dıye :)))) eşim guluyor :)))
ben evdeyken bazen yaptırıyorum valla tuzlu suyuhazırlayıp getırıyor onume :))))
ya ama bazen doluyor ınsan rahatlıklarına. ohh dokturelımde rahatlıyalım arada bırbırımıze yoksa evlerde kıyamet kopacak
ya herşeyı unutalım. mıde bulantısı, baş ağrısı, bel ağrısı vs vs vs.... (daha ne cesıt ağrılar yasadık ve yasıyoruzda..)
sadece kasık ağrısını düşünsene :)))) erkekler atardı kendını bır yerden
canım ne güzel ılk doğumun normal nasıp olmuş. ben hep ıkıncı doğumlar daha rahat oluyor dıye duydum hıc aksını duymadım. bır engel yoksa benım fıkrım normalı tercıh et..
ama psikolojide cok onemlı kendıne gerçekten derınden sor en onemlısı senın rahatın.
bence herseyın doğalı en ıyısı.. ama bak şartlardan dolayı sezeryan olacak bır suru arkadaş var onların kı kotumu? hayır onlar ıcınde bebişler içinde en ıyısı sezeryan.
ohh ohhhtontiklere az kaldıııııı :) badikler ya gelsinler artık :) sağlıkla sıhhatle inşallah...
ya benım ılk doğumum ben kesınlıkle normal ıstıyorum. lakın sebebı ortada ne bana ne bebıse bakıcak bır kışı bıle yok. ama ne demek normal doğumda anne olduğunu anlamak... bıraz işgüzar bır yaklaşım yapmış söyleyen. sezeryanda tamam doğum sırasında hıssetmıyorsun belkı ama bıldıgın amelıyat ya.. o da ayrı bır fedekarlık..
artı o temızlenme olayını bende duydum ama o temızlenme eşin, vsninde çıkmasıymış normal doğumda. 1 seferde temızlenıyormus. sezeryanda da ıcınde kalmıyor sonuçta. kişiye gore değişiyormuş 10-20-30 gun neyse atılıyormuş hersey ıcınden zaten. arada bır zaman farkı var o kadar..
canım cevap için teşekkürler galiba normal doğum düşünceme devam edeceğim dün birden sezeryan fikri cazip geldi ama sonradan yok ya olmaz herşey normal ilerliyor niye sezeryan olayım dedim hayırlısı olsun rabbim bu yolda bize yardım etsin inş.
senin doktorda gerçekten gıcıkmış senki ben keyfine mi istiyorum enfeksiyon olmayı tövbe yarabbim ya ne gerzek dokyorlar var ya...sinir oluyorum kendini beğenmşler..
Hosgeldin caneyy.cnm düşük olsaydi benim kesin olurdu tatlim.bende asiri enfeksiyon vardi gebeligin 5.haftasinda.koruyan rabbim koruyor hic takmaaaa.bu arada sevginin oğlusuda yiğit Kağan mis.benimkide enes Kağan.kiz iki Kağan var sec begen albakalim gelin kiz hangini begenecek aksam esime anlatiyom siritiyo ne bicim
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı versın canım..
yok bunu söyleyen aile hekımı. doktorum değil. hep bu tarz negatıf zaten.. hem bılgı yok kadında hemde sureklı bunalım konuşup duruyor. Allahtan cok muhattap olmuyoruz bu süreçte yoksa bunalıma sokardı benı..
hosbuldum cancazımmmm :) ya aksam eşime anlattım bole dedı a.hekımı dıye. nereye düşüyor? düşse düşse kucağımıza düşer dedı :))) gulustuk :)
yaaa sorma bılıyorum sızın concıslerın ısmını. işin enteresan yanı bızımde erkek olsaydı bir ismi kaan olucaktı
damat adaylarımın ısmı karizmaaaaaa kızzzzzz yirim ben onlarıı :))))
Aaaa bak damatta oglun sayilacak ne gisel iste begendigin bi ismi olur hehe :) bizim gelin adayinin ismi ne onu bilmiyorum daha ben :)
slm kizlar nabersiniz :) herseyim hazir artik yatagimizda geldi kurduk uyku setimizi yikadik yerlestirdik artik kizimizi bekliyoruz. ayyyyy kizlar belim kaburgalarim agriyodu zaten bide hemoroid eklendi tam oldum :'( 37 gun var daha napcam bilmiyorum bi yandan dogsun artik diyorum bi yandan son 5 hafta dayan diyorum allah yardimcimiz olsun.
buda yatagimiz :)
slm kizlar nabersiniz :) herseyim hazir artik yatagimizda geldi kurduk uyku setimizi yikadik yerlestirdik artik kizimizi bekliyoruz. ayyyyy kizlar belim kaburgalarim agriyodu zaten bide hemoroid eklendi tam oldum :'( 37 gun var daha napcam bilmiyorum bi yandan dogsun artik diyorum bi yandan son 5 hafta dayan diyorum allah yardimcimiz olsun.
buda yatagimiz :)
canlarım miribaaaaa herkeşlereeee,nasılsınız bakalım?şöyle bir temizlik yaptım sağolsun paşa da bir odayı süpürerek beni ihya ettifacede bebiş resimleri havada uçuyiiii,darısı heyecanla bekleyen tüüm hamişlere sinemcanım bişey sorcam yaradana sığınıp nasıl dalmadı o hekime,bak hiç sinir stres kalıyomuuuu
tesekkur ederiz :)valla isimler 10 numara :) yavruşlarım benım yaa kıyamam kız onlara :)
benim fıstığımın adı Ezel :)nasıl ama
isim konusunda kararsiz kaldim bende :/ nurbanu olma ihtimali yuksek gorunsede hep acaba baska bir isimmi koysam diyorum
ayy canım maşallah cok güzel yakuzucuk uyuşunda buyusun dattisinde
Gecmis olsun cnm.hamilelikte hemoroid zor diyorlardi allah yardimcin olsun.kabiz olmamaya çalış.cnm baya varmis seninde.ama gececek sabret.benimde son 20 :) ama dayanamiyorum hergün bi yerlerim agriyor malesef.yinede bunada şükür. Bu arada yatagida pek guzelmis prenses yatsin mis mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?