2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar babalar günü hediyemizi dün aldım

dikenleride cok fena hee 3 tane battı parmağıma tutarken
verirken dikenleri yumuşakmış dicem bir avuçlasın

Eki Görüntüle 1156869
alemsin sinem ya ben de tembel kocayı yerinden kaldırabilirsem beşiğimizi almaya gitcezzz,babalar günü için de hhiiiç bi fikrim yoğğğğ,zaten ayın 14 ü daha

alemsin sinem ya ben de tembel kocayı yerinden kaldırabilirsem beşiğimizi almaya gitcezzz,babalar günü için de hhiiiç bi fikrim yoğğğğ,zaten ayın 14 ü daha

kro gibim karanfil alırsa bana alır böyle kaktüsü anlayana di mi
valla totoları pek kıymetlı kaldırmıyorlar bır turlu.. izin gününde sabah kalkıyoruz hesapta işleri yapalım dıye oo saat 3 oluyor 4 oluyor kalkmıyor paşa..
anneler gününde sana ne yaptıysa misilleme yap sende bıseyler :))))

di mi kızzzz daha 1 gun var aceleye mahal yok

Arkadaşlar trueblood arkadaşımızdan bir haber alan var mi? Cok merak ediyorum aklım hep onda. Inş sağlıcakla alsın kuzusunu kucağına. Hiçbir sağlık problemi yok cok şükür desin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar internetten bez alcam disari cikip dolascak halim yok.prima alcam da bunlarin cesidi mi var birde 1 numara mi alicam ?

Ben bi paket prima 1 numara aldim. Sonrasina bebegin kilosuna gore bakicam deneyimli arkadaslar oyle dediler

Caneeee ismi cok guselmis Enes & Ezel anam nasilda uydu :) sevgi catlasin

Kizlar bizde oglumla babamiza pasta yaptik oglum elleriyle susledi kizimda kremasindan yedi :)) bu aksam vercz supriz:) disari cikamadim valla coook sicak bayilirm bu havada cikarsam zaten benim gobusten direksiyon donmuyo sikisip kaliyo :)) yarinda piknige gitcez hediye isi bu sene yok seneye :))

Ben bi paket prima 1 numara aldim. Sonrasina bebegin kilosuna gore bakicam deneyimli arkadaslar oyle dediler

Bende 1 numara aldım ama göbek oyuntusu yok sanirim. Hangi bezde göbek oyuntusu vardi kızlar?

Gunaydin kizlarrr ...
Cumartesi olduuu..annam geliyorrr..ama pazartesi olmuyorr oglumu ozledimmm..

Anneme slm lar şekerim ellerinden operik ..banada p.tesi gelmioooo
son hazirliklarimi yapyrm okadar heycn warki:) cntaya bi iki bise ekleme yaptim pike takimlarimi cikardim son gun sereriz ama dsardan alcagmz bi iki biseler war odaya en son bi supurge toz oh mis gelsin kuzularm

Hadi bakalım cnm Ayyy çok heyecanlı nd güzel Allahyardimcin olsun
Coook bitkinimmmm yaaaa birde grip oldum :2::2::2::2::2: olacak şey mi bu

Tatlım geçmiş olsun ..bi an ince geçer ins

Cnmcm nabersin

O aile hekimib olacak insan ne gicikmis bea vur kafasına armut yeminle bak bazı dr lar sanki seçilmiş sırf insanın moralini bozmak için dr olmuşlar hey allah im yaaa...aaaaaa

Allah n izniyle sende enf.atlatacaksn cnm pis dr kaka dr diyo bak oğlumda
slm dünyanın en güzel varlıklarının anneleri derya ben ben de temmuz annesi olacam inşallah uzun zamandır takip ediyorum ama telefondan dolayı yeni üye olabildim

Hoşgeldin sağlıkla al ins yavrunu kucağına

Ooo maşallah size yaaa yatağıniz da pek ciciymis cnm huzurla büyüsün kuzucugun

Hoşgeldin balım

Ooo temizlikde yapılmış ..burayada atsaniza resimleriiii

Eki Görüntüle 1156869

Ahahahaha kız sen ne fenasin yaaa kaktus falan ama süslu bişey olmuş yeter onaaa

Benim oglusumun adi da allah izin verirse emirkagaan olacak cidden cok kagan var sanirim

sağol teyzesi isim içimize cok sindi ama basta tereddutlerımız vardı. ama artık onlarda kalmadı :) cok benımsedık ısmını kızımın :)
Ezelim güzel kızım dıye sevıyorum artık

cok fenasın he

sağol sevgim iyiyim cok sukur. bugun cok mutluyum eşim terfi sınavını gectı cok sukur

bugun dua edip durdum.. kaç gundur maşallah kızımın kısmetı doğum parası geldı dun, bugünde terfi. Rabbime sukur edıyorum..
Temmuz basında davamızın 2.durusması var hayırlısıyla o belayı da atlatsak ohh dicem. Yıne başladı benı germeye dava ((

valla gıcık kı ne gıcık ya asm.ye gıdesım yok artık her defasında bır uyuzluk buluyor. bır daha aynı seyı yaparsa soylıcem ama.
inşallah canım ilacımı duzenlı alıyorum. içtiğim suya falan da dıkkat edıyorum. pazartesı gıdıcez hastaneye. tekrar tahlil isticem bakalım ne oldu.
yerim oglusuuu :))

valla oyle anneler gününe böyle babalar gunu ama birde benım oduncan kaktusun manasını anlamaz da hoşuna gıderse dellenerım ıste :)))))

sen nasılsın canım oglus bokus yapıyor mu :)

Kizlar ben geldimm...ugrayamadim sabh beri anacim geldi...bebisin ceyizleriyle ugrasiyorm sabh beri cok sirinler...
Ne var ne yok sizlerden doguran falan varmii??

Bak yaaa bana nasıl da çatıyor ciks ciks ciks bikerem baayanlarin ismi önce yazılır mesela Ezel & Yiğit gibi peehhh :) :) :)

SiNeM cnm alıntılanadi bu uyuz tel yakın olaydik oglusla beraber dalardik o dr musvettesine

Oyy maşallah cnn bmnw güzel herşey yoluna giriyor yavaş yavaş kısmetlu melegin bak yerim bn onu yaaaa minigimmm
Hahahaha kuz valla esin anlamazsa bnde ne gülerim haaa şimdiden gülmem geldi puhahaha

kizlar dun arabamizi satmistik kocacim saolsun dogum hediyesi 2bilezik aldi bana

afferim ona :) zamanlama da cok güzel olmuş. cincoşların gelmesıne 2 kala :)

Kizlar ben geldimm...ugrayamadim sabh beri anacim geldi...bebisin ceyizleriyle ugrasiyorm sabh beri cok sirinler...
Ne var ne yok sizlerden doguran falan varmii??

hosgeldın canım.. oyy gozun aydın canım. anacığına cok selamlar operım ellerinden..
ayy resimlerini cekıp eklesene dilercim merak ettim cicişleri

bende 2 toz alıyorum dınlenıyorum. böyle nasıl bıtecekse :44: sıcaktan mıy mıy iş yapıyorum :)

Bak yaaa bana nasıl da çatıyor ciks ciks ciks bikerem baayanlarin ismi önce yazılır mesela Ezel & Yiğit gibi peehhh :) :) :)

Sen buralardamiydin canim benim yaaaa:)) basta da olsa sonda da olsa ezel enes yakisiyor iste yaa napcen karizma oldu iki isim yan yana :)

Yatak takimini ve kenarda duran pikeyi annem kendisi dikti...
Giysileri makinaya attik onlari sonra atarim...bi kismi bunlar yani kizlar...

Eklentiler

• $1402755593422.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $1402755617442.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $1402755661588.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 43

olsun kuşum ne farkeder.
oğluş tükürürdü yüzüne :))))) hanı bır fılm vardı ya tukur oğlum babanın yüzüne dıye :)))) bizde tukur oğlum doktorun yüzüne derdık püüüü yapardı yiğidim :)

Sağol sevgimmm.. Rabbim hepimizin kuzularına bol kısmet versin inşallah.

valla bende kaktüse bakıp bakıp yok artık canım falan dıyorum aklıma geldıkce hoşuna gıderse boğarım adamı

Valla canim annemle bi pazara gidip geldik kapinin onu pazar bu arada k...cim ayrildi resmn ...kolay gelsin sinemcim...zor valla is guc yapmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…