alemsin sinem ya ben de tembel kocayı yerinden kaldırabilirsem beşiğimizi almaya gitcezzz,babalar günü için de hhiiiç bi fikrim yoğğğğ,zaten ayın 14 ü dahaKızlar babalar günü hediyemizi dün aldım
dikenleride cok fena hee3 tane battı parmağıma tutarken
verirken dikenleri yumuşakmış dicem bir avuçlasın
Eki Görüntüle 1156869
alemsin sinem ya ben de tembel kocayı yerinden kaldırabilirsem beşiğimizi almaya gitcezzz,babalar günü için de hhiiiç bi fikrim yoğğğğ,zaten ayın 14 ü daha
Kizlar internetten bez alcam disari cikip dolascak halim yok.prima alcam da bunlarin cesidi mi var birde 1 numara mi alicam ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kro gibim karanfil alırsa bana alır böyle kaktüsüanlayana di mi
valla totoları pek kıymetlı kaldırmıyorlar bır turlu.. izin gününde sabah kalkıyoruz hesapta işleri yapalım dıye oo saat 3 oluyor 4 oluyor kalkmıyor paşa..
anneler gününde sana ne yaptıysa misilleme yap sende bıseyler :))))
di mi kızzzz daha 1 gun var aceleye mahal yok
Ben bi paket prima 1 numara aldim. Sonrasina bebegin kilosuna gore bakicam deneyimli arkadaslar oyle dediler
Gunaydin kizlarrr ...
Cumartesi olduuu..annam geliyorrr..ama pazartesi olmuyorr oglumu ozledimmm..
son hazirliklarimi yapyrm okadar heycn warki:) cntaya bi iki bise ekleme yaptim pike takimlarimi cikardim son gun sereriz ama dsardan alcagmz bi iki biseler war odaya en son bi supurge toz oh mis gelsin kuzularm
Coook bitkinimmmm yaaaa birde grip oldum :2::2::2::2::2: olacak şey mi bu
tunaydın kızlar ve minoşcanlar...
nasılsınız?
ben dun çıktım asm.ye ıgne için. verılen ılaclarıda takıp edıyorlar onlarıda soyledım ebeye. lakin aile hekimine uyuz oldum. yok efendım nıye enfeksıyon olmuşum... canım çekti tövbe tövbe..... neden olmuştur dıye soruyorum hıc cevap yok anca negatıf moral bozucu laflar. yok enfeksıyon düşüğe sebepmıs yok soyleymıs boyleymıs.... zaten hamılelıgın en basından berı negatıf bu kadın. ılk test yaptığımda kuzum 5 haftalıktı. o kese bos olabılır dr. gıtmeden hamıleyım deme kendıne falan demıstı.....uyuz moralımı bozdu yıne...
neyse ordanda yapı marketegectım aldım kaktusumu :) azıcık keyfım yerıne geldı. sonrada eşimi aldım. ama bu sefer ben azıcık rötarlı gıttım hemen nasıl arıyornerdesın benı almaya gelmeyecekmısın dıye hehehheh :))))
havalarda ısındıkça sankı o pantolonlar yapışıyor çıkmıyor yaa.. pantolonu çıkarana kadar karnım ezılıyor((
cok aradım uygun ve duzgun bır elbıse alayım son 1-2 ayı gecırırım dıye ama bulamadım. pantolonun kendısı ayrı iş birde ayakkabı gıymek offf dıyorummm...
valla dünde hıc kaybolmadan dedım de çıkarttırdım pantolonu çorabı :))))) artık bunların rahatlığına arsızlık lazım :)))
heee bişey demedin orda pantolon dıye sekılden sekıle gır sorun değil.. :)
Aman ya doktor onemlı gecen gun normal doğum hakkında konuşuyorduk doktorla. dedım kımsem yok o yüzden normal ıstıyorum cok dıye. eşimde dedi doğumda kımse olmayacak sonrası da oyle tedırgınız falan dıye. canım doktorum yaa :) sizden başkasına ıhtıyac yok zaten dedı (eşim için)
bende güldüm esimi gosterdım sen ve siz olunda (dr.u göstererek) bana yeter dedım :)) o anda tanımadığın bır doktor olması ürkütüyor ınsanı
cabuk gelsın doktorun kongreden :)
inşallah canım cumlemıze Amin. hep konuşuyorum zaten concişle bak orda bır kanal var kafanı koy oraya kızım dıye :)))) eşim guluyor :)))
ben evdeyken bazen yaptırıyorum valla tuzlu suyuhazırlayıp getırıyor onume :))))
ya ama bazen doluyor ınsan rahatlıklarına. ohh dokturelımde rahatlıyalım arada bırbırımıze yoksa evlerde kıyamet kopacak
ya herşeyı unutalım. mıde bulantısı, baş ağrısı, bel ağrısı vs vs vs.... (daha ne cesıt ağrılar yasadık ve yasıyoruzda..)
sadece kasık ağrısını düşünsene :)))) erkekler atardı kendını bır yerden
canım ne güzel ılk doğumun normal nasıp olmuş. ben hep ıkıncı doğumlar daha rahat oluyor dıye duydum hıc aksını duymadım. bır engel yoksa benım fıkrım normalı tercıh et..
ama psikolojide cok onemlı kendıne gerçekten derınden sor en onemlısı senın rahatın.
bence herseyın doğalı en ıyısı.. ama bak şartlardan dolayı sezeryan olacak bır suru arkadaş var onların kı kotumu? hayır onlar ıcınde bebişler içinde en ıyısı sezeryan.
ohh ohhhtontiklere az kaldıııııı :) badikler ya gelsinler artık :) sağlıkla sıhhatle inşallah...
ya benım ılk doğumum ben kesınlıkle normal ıstıyorum. lakın sebebı ortada ne bana ne bebıse bakıcak bır kışı bıle yok. ama ne demek normal doğumda anne olduğunu anlamak... bıraz işgüzar bır yaklaşım yapmış söyleyen. sezeryanda tamam doğum sırasında hıssetmıyorsun belkı ama bıldıgın amelıyat ya.. o da ayrı bır fedekarlık..
artı o temızlenme olayını bende duydum ama o temızlenme eşin, vsninde çıkmasıymış normal doğumda. 1 seferde temızlenıyormus. sezeryanda da ıcınde kalmıyor sonuçta. kişiye gore değişiyormuş 10-20-30 gun neyse atılıyormuş hersey ıcınden zaten. arada bır zaman farkı var o kadar..
slm dünyanın en güzel varlıklarının anneleri derya ben ben de temmuz annesi olacam inşallah uzun zamandır takip ediyorum ama telefondan dolayı yeni üye olabildim
slm kizlar nabersiniz :) herseyim hazir artik yatagimizda geldi kurduk uyku setimizi yikadik yerlestirdik artik kizimizi bekliyoruz. ayyyyy kizlar belim kaburgalarim agriyodu zaten bide hemoroid eklendi tam oldum :'( 37 gun var daha napcam bilmiyorum bi yandan dogsun artik diyorum bi yandan son 5 hafta dayan diyorum allah yardimcimiz olsun.
buda yatagimiz :)
canlarım miribaaaaa herkeşlereeee,nasılsınız bakalım?şöyle bir temizlik yaptım sağolsun paşa da bir odayı süpürerek beni ihya ettifacede bebiş resimleri havada uçuyiiii,darısı heyecanla bekleyen tüüm hamişlere sinemcanım bişey sorcam yaradana sığınıp nasıl dalmadı o hekime,bak hiç sinir stres kalıyomuuuu
Kızlar babalar günü hediyemizi dün aldım
dikenleride cok fena hee3 tane battı parmağıma tutarken
verirken dikenleri yumuşakmış dicem bir avuçlasın
Eki Görüntüle 1156869
Hosgeldin caneyy.cnm düşük olsaydi benim kesin olurdu tatlim.bende asiri enfeksiyon vardi gebeligin 5.haftasinda.koruyan rabbim koruyor hic takmaaaa.bu arada sevginin oğlusuda yiğit Kağan mis.benimkide enes Kağan.kiz iki Kağan var sec begen albakalim gelin kiz hangini begenecek aksam esime anlatiyom siritiyo ne bicim
Caneeee ismi cok guselmisEnes & Ezel anam nasilda uydu :) sevgi catlasin
Cnmcm nabersin
O aile hekimib olacak insan ne gicikmis bea vur kafasına armut yeminle bak bazı dr lar sanki seçilmiş sırf insanın moralini bozmak için dr olmuşlar hey allah im yaaa...aaaaaa
Allah n izniyle sende enf.atlatacaksn cnm pis dr kaka dr diyo bak oğlumda
Ahahahaha kız sen ne fenasin yaaa kaktus falan ama süslu bişey olmuş yeter onaaa
Caneeee ismi cok guselmisEnes & Ezel anam nasilda uydu :) sevgi catlasin
kizlar dun arabamizi satmistik kocacim saolsun dogum hediyesi 2bilezik aldi bana
Kizlar ben geldimm...ugrayamadim sabh beri anacim geldi...bebisin ceyizleriyle ugrasiyorm sabh beri cok sirinler...
Ne var ne yok sizlerden doguran falan varmii??
Bak yaaa bana nasıl da çatıyor ciks ciks ciks bikerem baayanlarin ismi önce yazılır mesela Ezel & Yiğit gibi peehhh :) :) :)
SiNeM cnm alıntılanadi bu uyuz tel yakın olaydik oglusla beraber dalardik o dr musvettesine
Oyy maşallah cnn bmnw güzel herşey yoluna giriyor yavaş yavaş kısmetlu melegin bak yerim bn onu yaaaa minigimmm
Hahahaha kuz valla esin anlamazsa bnde ne gülerim haaa şimdiden gülmem geldi puhahaha
afferim ona :) zamanlama da cok güzel olmuş. cincoşların gelmesıne 2 kala :)
hosgeldın canım.. oyy gozun aydın canım. anacığına cok selamlar operım ellerinden..
ayy resimlerini cekıp eklesene dilercim merak ettim cicişleri
bende 2 toz alıyorum dınlenıyorum. böyle nasıl bıtecekse :44: sıcaktan mıy mıy iş yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?