Dogum heycani baslamis :)) benim daha 4 haftam var aslinda 6 ama 4 haftayi hedef koydum kendime. 37-38 den sonra gelsin insallah. Erken dogum tehdidinden dolayi 37 yi gorurum insallahm rahim agzim halen 1.8 mm.
Sizlerin kac dr bisi diyomu rahim boynu icin?
Bide pelin su arkadas bu hafta dogurmocakmjydi hangi gundu?
Dogum heycani baslamis :)) benim daha 4 haftam var aslinda 6 ama 4 haftayi hedef koydum kendime. 37-38 den sonra gelsin insallah. Erken dogum tehdidinden dolayi 37 yi gorurum insallahm rahim agzim halen 1.8 mm.
Sizlerin kac dr bisi diyomu rahim boynu icin?
Bide pelin su arkadas bu hafta dogurmocakmjydi hangi gundu?
merhaba canım hiç korkma ALLAH ın izniylen benimde erken doğum riskim hep var nidilat içiyorum ben bu cuma doğum beklerse bebiş rahim agzı serklaj yapıldımı sanada
merhaba canım hiç korkma ALLAH ın izniylen benimde erken doğum riskim hep var nidilat içiyorum ben bu cuma doğum beklerse bebiş rahim agzı serklaj yapıldımı sanada
Yok iste yapilmadi. Sonradan bisi takmak icin dusunduler 32. Haftamda dediler riskli olur enfeksiyon kapar diye biraktilar haftam ilerde diye. Yatak istihratim vat iki cocukla.. bende adalat kullaniyorum bide ulregostan..allah yardimcimiz olsun insallah.. bendeki rahim agzi yetmezligi bu haftama sukur..
Alttan bakiliyo canim. Rahim dis agzi var sonra rahim boynu geliyo sonra rahim ic agzi. 12 gun kaldiysa daha korkma :)
Yok iste yapilmadi. Sonradan bisi takmak icin dusunduler 32. Haftamda dediler riskli olur enfeksiyon kapar diye biraktilar haftam ilerde diye. Yatak istihratim vat iki cocukla.. bende adalat kullaniyorum bide ulregostan..allah yardimcimiz olsun insallah.. bendeki rahim agzi yetmezligi bu haftama sukur..
E cok iyi masallah. ya benim sancim.yok cikmiyoda. Ama benim heo enfeksiyonlardan kisaldi. Neden oluyo onuqds bilmiyorum drum hamileljkte vucudumun urettigini diyo ama anlamadim tam
Pelin cim 4 günün kalmış maşallah canım benim Allah ib izniyle ins sağlıkla alırsın kuzucugunu kucağına ne heyecanlısndr şimdi sn firsat bulursan buraya da yaz cnm kendinden habersiz bırakma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.