2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Dogum heycani baslamis :)) benim daha 4 haftam var aslinda 6 ama 4 haftayi hedef koydum kendime. 37-38 den sonra gelsin insallah. Erken dogum tehdidinden dolayi 37 yi gorurum insallahm rahim agzim halen 1.8 mm.

Sizlerin kac dr bisi diyomu rahim boynu icin?

Bide pelin su arkadas bu hafta dogurmocakmjydi hangi gundu?

Fatoş benim dr ölçüyomu bilmiyorum ultrasondan mı alttan muayenede mi ölçülüyo son 12 günde bana kaldı

merhaba canım hiç korkma ALLAH ın izniylen benimde erken doğum riskim hep var nidilat içiyorum ben bu cuma doğum beklerse bebiş rahim agzı serklaj yapıldımı sanada

Fatoş benim dr ölçüyomu bilmiyorum ultrasondan mı alttan muayenede mi ölçülüyo son 12 günde bana kaldı

Alttan bakiliyo canim. Rahim dis agzi var sonra rahim boynu geliyo sonra rahim ic agzi. 12 gun kaldiysa daha korkma :)

merhaba canım hiç korkma ALLAH ın izniylen benimde erken doğum riskim hep var nidilat içiyorum ben bu cuma doğum beklerse bebiş rahim agzı serklaj yapıldımı sanada
Yok iste yapilmadi. Sonradan bisi takmak icin dusunduler 32. Haftamda dediler riskli olur enfeksiyon kapar diye biraktilar haftam ilerde diye. Yatak istihratim vat iki cocukla.. bende adalat kullaniyorum bide ulregostan..allah yardimcimiz olsun insallah.. bendeki rahim agzi yetmezligi bu haftama sukur..

canım adal atla nidilat esdeğer gibi zaten hep yatman gerek benim 3.7 ydi

Sevgi o çatlaklar bende var çok canım sıkılıyo helede zayıflayınca buruş buruş olcak neyapsak ki

Aynen cnm napariz bilmem hergün yağ sürüyorum ama ne olacak halimiz tek göbek catlasa neyse bacak toto aldı başını gidiyo valla
Yarin 12.15 de randevum var cok heycanliyim. Insallah ayni kalmistir kisalmamistir. Ciger gelistiriciyi 27. Haftamda yapildi

Bnm de randevum var bu arada yarın baya kişinin randevusu var hadi bakalım hepimiz hayırlı haberlerle dönelim ins
neresinden canım

Pelin cim 4 günün kalmış maşallah canım benim Allah ib izniyle ins sağlıkla alırsın kuzucugunu kucağına ne heyecanlısndr şimdi sn firsat bulursan buraya da yaz cnm kendinden habersiz bırakma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş yazıcam canım kendime gelince:)
bebiş şuan 3 kiloydu enson 4 gün oldu

Ins biraz daha toparlamistr cnm aman sağlıkla bi dünyaya gelsinde kilosunu anası aldırır zaten :)
Ay kız bizde bi doguraydik beklemek çok zor yyyaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…