2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım amin sağlıkla gelsinler inş kilodan çok ciğer gelişimi beni düşündüren tam 37+0 alınacak nasipse küvöze girmesinde

Tatlım yanlış hatirlamiyorsan 34 + daydi.bilge gitmistir belki, son zamanlar gecmiyormus sahiden ya.sicak, agirlik,bi de anlayissiz insanlar ...

sağol canım evet çok heyecanlıyım valla kalbim yerinden çıkacak gibi şimdiden genel anestezidende korkuyorum

Ohh yagmur yağıyor serinledim biraz ohh yaaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy kızlar yarin randevum var temizlik yaptım eldivenle ohh rahatladım yaaa vallla ne zormus ana bitti
Bi yarını beklemek kaldı ..

Valla eylülde doguracak arkadasim var dusunemiyorum bile ya koca yazi agir hamilelikle gecireceklwre kolay gelsin valla

bayılıyorum yatamıyorum uyuyamıyorum oturup kalkamıyorum.rabbim kolaylık versin artık

Ayyy kızlar yarin randevum var temizlik yaptım eldivenle ohh rahatladım yaaa vallla ne zormus ana bitti
Bi yarını beklemek kaldı ..

Kusum seni tebrik ederim ben saldim :) bu haftasonu nasıl geçiyor hayret yaaaa.face de sakin yeni bisey yoğğ.havale geçiyom sandim gunduz cok sıcak evden cikmiyom yani is de olmasa hic çıkmam. Sen neler yapiyon yarin gun mu vercek dr?

Kizlar nabersiniz??? Allahim aksm uzeri bi yuruyuse ciktim markete ugrayim dedim boyle bi sey yok nasil kasildim bi yandan baski yapio oglum asagidan doguruyorum sandim eve zor attim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…