Kusum seni tebrik ederim ben saldim :) bu haftasonu nasıl geçiyor hayret yaaaa.face de sakin yeni bisey yoğğ.havale geçiyom sandim gunduz cok sıcak evden cikmiyom yani is de olmasa hic çıkmam. Sen neler yapiyon yarin gun mu vercek dr?
Ayyy kızlar yarin randevum var temizlik yaptım eldivenle ohh rahatladım yaaa vallla ne zormus ana bitti
Bi yarını beklemek kaldı ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebriknediyorum seni kuzum.ben onu normalde bilem yapamıyorum. Doktoruma ağda yaptircami sordum genital bolgeye izin vermedi ya :-(
Ins balım yaaa versin de bileyim ona göre davranırım belli belirsiz sinir oluyorum böyle hiç değilse kendimi şartlrim Ayyy cnm Bnm valla sende iyi dayaniyon bebeem bn dışarı cikinca bunalima giriyorum resmen afakanlar basiyo beni eve gelince tüm kıyafetlerim su gibi olmuş bakiyorumda bide kapalıyim ya kıyafet de daha fazla oluyo malum sn ne zaman cikican
Biraz zir olsada yaptın valla cnm jiletle asla yapamam koydum aynayı yaptım şükür sende bi dene istersn
Ayy uzuuun bi yuruyus yaptik az once. Pert oldum yaa bacaklarim ayri belim agri karnim ayri isyanlarda
Gez cnm iyidir bebis döner belki :)
Kız bnde seni merak ettiydim dedim acep doğurdu mu bu kız :)
Kız bnmde 4 parmagim sığiyor karnimi kucağımfa taşıyorum hehe bni de en çok moral onu bozan çatlaklrum çok fenaaaa
Sorma bebeemm temmuz 9 son.nasip tabi.dr zaten ayin 10 dan sonra her an olabilir demisti.arkadasim da izne ayrildigi aksam suyu gelmisti.isyerinde.baslarmis.dogum ayy tobe töbe. Şaka yaptiiimmmm :)
Sevgim tebrik ediyorum nasıl temizlendin ya ben üstümü zor giyiyorum ben 22 si gibi gideyim diyorum ama ani bi durum olsa çok vahim durumdayım ayy allah muhafaza :)
Valla doktor jilet yap dedi cok igrenc hix sevmiorum jileti.denemeye bile tahammulum yok onu :)
Yok bacım ya doğuramadım :) Sevgim o zaman seninki de inmiş olabilir aşağıya.Önceden böyle değildi sanki resmen karnım bacaklarımın üzerine yığılıyo gibi :)
Bugün bi sürü gezdik ayaklarım patlıyor sanki..İnsanlar tuhaf tuhaf bakıyodu bana :) Ne işi var bunun gezmelerde demişlerdir heralde :)
Şaka yollu pazartesi doğurcam dedim durdum tutuyomuş bi de :)
Yarın kontrolünden sonra yaz mutlaka olur mu?
Ayy benmki geZzmekten anlamiyo ebrucum. Gecen ay 8saat yol yapip bursaya geldik. Kapali carsiyi uzuuuun uzuuun dolastim ama yok yaniibeklicez keyfiniii
Aaaa arkadaşın tam zamanında çıkmış o zaman desene ...kız temmuz 9 muuu ya şimdi moral bozmayayim ama cok beyaaa ..
Gerçi zaman geçiyor bebiskolar dogunca o zaman hiç anlamiycaz gibime geliyo
Canım valla az zor oldu ams çektim çektim geldi hahaha ...sen kaçıncı haftadasin cnm
Aman cnm sakin deneme benden demesi gerçi bnde zir durumda kalsam yaparım belkim büyük konusmayayim da..sen bnce Bnm dediğimi dene
Hahaha cnm iyi gezmisin valla bnde haftaya gezicem şöyle kalabalık bi piknik programımız olacak ins bakalım son pikniğim oluyormuş ..
Yazarım tatlım merak etme ....
nabersiniz kızlarrrrr
yarın topluca kontrole gıdıyoruz galıba
gercı ben tahlil için gidiyorum ama arada kızımıda gorurum belkım dıyorum :)))
İnşallah güzel haberlerle donelım.
Valla eylülde doguracak arkadasim var dusunemiyorum bile ya koca yazi agir hamilelikle gecireceklwre kolay gelsin valla
Sicaktan ölmek uzereyiz cnm senden nbr.yarin cok giden var herkes yazsin catlarim yoksam :) benim teee cuma günü.
Eki Görüntüle 1158036
oğluşlarından babalarına pastamız
akşamüstü de yemeğe gittik babamızla ,yorgunluktan öldüm ama dışarı çıkmak bana göre değil
eve geldik bebişin beşiğini de kurduk, son 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?