nabersiniz kızlarrrrr
yarın topluca kontrole gıdıyoruz galıba
gercı ben tahlil için gidiyorum ama arada kızımıda gorurum belkım dıyorum :)))
İnşallah güzel haberlerle donelım.
Hayirli aksamlar herkese nasılsınız kızlar bugun yine ev temizligiyle ugrastik sukur bitti islerim artik doğumu beklemek kaldı azaldıkca heyecan basiyor bana yarin doktora gidecek arkadaşlar varmis hadi hayirli haberlerle gelin insallah bende haftaya gidecem doktora ve nst bağlanacak ilk bakalım ne diyecek doktor merakla bekliyorum
Bn geldimm ama morali cok bozuk geldim neyse
Sende mi bizdensin sinemcim yaaa hadi gidek de gelek yaa ins iyi haberler alalım
hosgeldın kusum ne oldu nıye moralın bozuk :26:
inşallah sevgicim. senınde cok uzun oldu en son kontrol. saat kaçta randevun.
inşallah canım sıkma kendini olumlu düşün iyi olsıunBn geldimm ama morali cok bozuk geldim neyse
Sende mi bizdensin sinemcim yaaa hadi gidek de gelek yaa ins iyi haberler alalım
Ooohh işler fe bitmiş miss ne güzel bnmde minnacık bişey kaldı sağol cnm ins iyi haberler alırız hee gittiğimde bi tedirginlik zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynennn ebrum yaa yanıyorummm.. aksam ustu dışarı cıktıkta ohh dedım. ama sımdı yıne yanıyorummm. sen de benım gıbı dayanıksızsın sanırım sıcağabende normalde bıle dayanamam sıcağa. soguga daha dırenclıyım.
bugun bırde cok fena ani bel ağrısı saplandı hayır olsun dedım. ter boşaldı acıdan. normal bel ağrısı gıbı değildi.
benım de cok erken sabah 9da randevu :18: sabahın korunde kalkmak ezıyet geliyor gece yatılmıyor kıııı malum..
benım 10 gun dolmadı daha aslında ben şu enf. ıcın tahlıl ıcın gıdıyorum. hazır 10 gun dolmamışken araya kontrolede gıreyım dıyorumgecen sefer cok goremedım zaten güzel yuzlumu belkı bu sefer yakalarız.
hemen haber verırım canım hastaneden canlı canlı
Saat 9 buçukta cnm randevum ..artık çıkışta burda bulusuruk :) 1 ay oldu nerdeyse gitmeyeli Bnm dr çok rahat yahuu ama hareketlerini hissettigm için sorun etmedim açıkçası tatlım
Aynen cnm hic dayanamiyorum sicaga bayilma hissi geliyor bana kötü oluyorumbugun resmen evde pistim ateşlerde yandim aksam üstü bi yagmur yagdi serinledi.balkona ciktim nasil nefes aliyorum ayaklarimin atesi aninda gitti.yok dedim ben serin havalarin insaniyim :)
Herkese gunaydin:) bugunde yine hergun gibi biyerlerim agriyo. Doktor magnezyumu bi on bes gun snra birakmami soyledi acaba birakinca halim nice olacak. Simdi bile fena haldeyim
günaydın kızlar eşim erken işe gitti, benimde uykum kaçtı
nasıl acıkmışım, çubuk kraker yiyorum sabah sabah pc karşısında
Gunaydin kizlarr bizde bugunun kontrolu olan sanslilarindaniz 2 de insallh. Nst miz var bugun 35+0 olduk cati muaynesi yaparmi ki acaba cok panikliyorum.. Guzl haberlerle gelelim hepimiz ins.
Gunaydin fistiklar..
doktora gidiyoruz biz :) insallah iyi haberlerle geliriz. Kizimda sabah sabah kayniyor icerde :) optuk sizi cokkkkkkk
Cati muayenesi zor biseymi ki hic yapilmadi bana
Gunaydin kizlarr bizde bugunun kontrolu olan sanslilarindaniz 2 de insallh. Nst miz var bugun 35+0 olduk cati muaynesi yaparmi ki acaba cok panikliyorum.. Guzl haberlerle gelelim hepimiz ins.
Gunaydinnn..
Ayy kalan gun 16
Tabiii en fazla 16, insallah onumuzdeki hafta ici oglusum kucagimda olacakk
canlar selam,inşallah güzel haberlerle gelin bize de anlatın olur muGunaydin kizlar evi toparliyorm kahvalti yapip cikicaz pasamla bugun kontrolumuz var saat 11.30da 34+0 olduk :)) belki tam sezeryan tarihimi verir bebegimin suyu fazlaydi insallah normale donmustr nst ye baglarmi acaba merak ediyorum :)) teyzeleri suslu kizimi goreyim haber veririm size :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?