2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
nabersiniz kızlarrrrr

yarın topluca kontrole gıdıyoruz galıba
gercı ben tahlil için gidiyorum ama arada kızımıda gorurum belkım dıyorum :)))
İnşallah güzel haberlerle donelım.

Bn geldimm ama morali cok bozuk geldim neyse
Sende mi bizdensin sinemcim yaaa hadi gidek de gelek yaa ins iyi haberler alalım

Ooohh işler fe bitmiş miss ne güzel bnmde minnacık bişey kaldı sağol cnm ins iyi haberler alırız hee gittiğimde bi tedirginlik zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bn geldimm ama morali cok bozuk geldim neyse
Sende mi bizdensin sinemcim yaaa hadi gidek de gelek yaa ins iyi haberler alalım

hosgeldın kusum ne oldu nıye moralın bozuk :26:

inşallah sevgicim. senınde cok uzun oldu en son kontrol. saat kaçta randevun.

hosgeldın kusum ne oldu nıye moralın bozuk :26:

inşallah sevgicim. senınde cok uzun oldu en son kontrol. saat kaçta randevun.

Saat 9 buçukta cnm randevum ..artık çıkışta burda bulusuruk :) 1 ay oldu nerdeyse gitmeyeli Bnm dr çok rahat yahuu ama hareketlerini hissettigm için sorun etmedim açıkçası tatlım

inşallah canım sıkma kendini olumlu düşün iyi olsıun
niye moralın bozuk ne oldı kız...

Aynen cnm hic dayanamiyorum sicaga bayilma hissi geliyor bana kötü oluyorum bugun resmen evde pistim ateşlerde yandim aksam üstü bi yagmur yagdi serinledi.balkona ciktim nasil nefes aliyorum ayaklarimin atesi aninda gitti.yok dedim ben serin havalarin insaniyim :)

evet o zamanda demıstım ya cok uzun tutmus arayı dıye. iyi dayandın valla maşallah kuşum. yiğidime sinem teyzesinden selam soyle annesı :)
tatlı bıseyde ye de hareketlensın bıdık (kurabıye falan)
senınde erkenmıs. gecen sefer 3 saatlık boluk porcuk uykuyla gıttım bu sefer uyku tutar inşallah heyecandan uyayımıyorum doktor gunu :18:
aynen canım cıkısta burda buluşuruz :))) ben tahlıl sonucu yüzünden 1-2 saat oyalanırım ama sanırım. ama usg.ye once gırersem telden gırerım. :)
hareketler açısından ben de rahatım ama bu sefer başka pimpirikler oluyor suyu nasıl? kanala gırdımı vs de vs.. :) bir doğursaydık iyiydi

ya kışın normalde avm.ler ne tatlı gelır dımı insanlara sıcak sıcak.. bana fenalık coker cok duramam oyle yerlerde dusun. sıcağa kımsenın tahammulu olmaz ama senın benım gıbı soğuk havaya dayanıklı ınsanlara daha da eziyet. yazları en erken ben söylenmeye baslarım :) ama kışında kolay kolay sesım çıkmaz. :)

ohh buraya da yagsaydıda şu nem gıtseydı bır. onumuzdekı hafta daha da sıcak olacakmış ((( duyunca dünyam karardı Allah yardımcımız olsun..

Herkese gunaydin:) bugunde yine hergun gibi biyerlerim agriyo. Doktor magnezyumu bi on bes gun snra birakmami soyledi acaba birakinca halim nice olacak. Simdi bile fena haldeyim

günaydın kızlar eşim erken işe gitti, benimde uykum kaçtı

nasıl acıkmışım, çubuk kraker yiyorum sabah sabah pc karşısında

günaydın kızlar... sabaha karşı bir gök gürültüsü bir yağmur gök delindi sanki kıyamet kopuyor zannetim...
ama gel gör ki şu anda hava inanılmaz sıcak ve bunlatıcı kontrole gideceklerin güzel haberlerini bekliyorum inşallah...bu arada doğum yapan olmadı değilmi?

cümleten günaydınnn,hayırlı bir hafta olsun inşallah,güzel haberler gelsin bacılar sabahın 7 sinde güneş tepede abbooowww ne sıcaktır arkadaş,bu yaz çetin geçer,yawrularımız çok etkilenmese barii

günaydın kızlar eşim erken işe gitti, benimde uykum kaçtı

nasıl acıkmışım, çubuk kraker yiyorum sabah sabah pc karşısında

Gunaydin kizlar evi toparliyorm kahvalti yapip cikicaz pasamla bugun kontrolumuz var saat 11.30da 34+0 olduk :)) belki tam sezeryan tarihimi verir bebegimin suyu fazlaydi insallah normale donmustr nst ye baglarmi acaba merak ediyorum :)) teyzeleri suslu kizimi goreyim haber veririm size :))

Gunaydin kizlarr bizde bugunun kontrolu olan sanslilarindaniz 2 de insallh. Nst miz var bugun 35+0 olduk cati muaynesi yaparmi ki acaba cok panikliyorum.. Guzl haberlerle gelelim hepimiz ins.

Gunaydin kizlarr bizde bugunun kontrolu olan sanslilarindaniz 2 de insallh. Nst miz var bugun 35+0 olduk cati muaynesi yaparmi ki acaba cok panikliyorum.. Guzl haberlerle gelelim hepimiz ins.

Gunaydin.dilercimm. cati muayenesi icin bu kadar gerilme inan ki cok asiri bi sıkıntısı yok. Hem eger sanci vs olmazsa catiya bakmamasi lazim.daha erkenn

Cati muayenesi zor biseymi ki hic yapilmadi bana

Gunaydin fistiklar..
doktora gidiyoruz biz :) insallah iyi haberlerle geliriz. Kizimda sabah sabah kayniyor icerde :) optuk sizi cokkkkkkk

umarım herkes iyidir teyzoşlar ve minnoşları

bizim bugün öğleden sonra randevumuz var, ve sanırım pes ediyorum, 37. haftayı doldurmadan bu hafta çarşamba gibi bırakcam işi ayaklarımın üzerine basamıyorum, şişmiş tabanlarla ve top gibi karnımla penguen gibi yürümekten sıkıldım ben hala inanmıyorum temmuz anası olacağıma o ayrı haziran sonu doğurcam gibi geliyor kızlar..

Gunaydin fistiklar..
doktora gidiyoruz biz :) insallah iyi haberlerle geliriz. Kizimda sabah sabah kayniyor icerde :) optuk sizi cokkkkkkk

Cati muayenesi zor biseymi ki hic yapilmadi bana

Gunaydinnn..
Ayy kalan gun 16
Tabiii en fazla 16, insallah onumuzdeki hafta ici oglusum kucagimda olacakk

canlar selam,inşallah güzel haberlerle gelin bize de anlatın olur mu rüyalardan sıkıldım artık,biz bu kadar bunaldıysak yarular içerde kimbilir ne kadar sıkılmışlardır...

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Magnezyumu bırakmak baya zorladi beni bakalım. Az kaldı inş Haziranin yarısı bitti. Bugun kontrole gidecekler hayırlı haberlerle gelin merakla bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…