2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ins cnim guzel dileklern icin cok saol hep epidural istiyodum ama cok stres oldum korkuyrm genelde olblr oan ki duruma bgli diorum artk bebeklermin dogdugu ani gormek istyrm ay cok stresliya bi atlaksak hayirlisiyla

Sevgim gozun aydin canim :) masallah pasama tontis napiyordu uyuyormuydu hareketliymiydi :) durus pozisyonu nasilmis.
Acik ayrinti ver yavvvv :))) boyu kac cm?

Baska kontrolden donen yok mu daha gecmise baktim.ama telden hizli baktim.
Diler en son sira bekliyoruz yazmis baska yazmamis.

Selam canlar.. cok sukur haberler iyi. Rahim boynu ayni kalmis 1.8 cm. Oglum 45 cm 2.200 kg masallah. Haftada 250 gram aliyo iki haftadir. Insallah boyle devam eder. Temizkikci kadi geldi simdi. Temizlik yapiyor. Yarindan itibaren 34+0 e giriyoz sukur sizlerden naber.?

Baya kasilmama ragmen kisalma olmamis. Demekki yalanci kasilma bunlar rahim hazirlaniyor. Etkisi olmamis.rahim agzina. Enfeksiyon olmasinds gerisi kolay insallah

Kizlar biz geldik kontrolden cok sukur sorunumuz yok suyumuz biraz az ama idate eder simdilik dedi..21 temmuz olan dogum tarihimiz 13 u cikiyor sy sonundn itibaren bekliyorum seni dedi..biraz sancimiz cikti iyiyiz sukur..sizler nasilsiniz bakalimmmm...??

Cnm 34+0 im bugun walla bende ayakta oldgmda hissetmiyorm genelde sadece totosu sirtini falan dayiyor canimi yakiyor onu hissediyorm evet dktrda gormeme konusuna cok takildi hayirlisi olsn artik zaten bana mumkun oldugunca dinlen dedi hareketleri kontrol et hatta azalincada gel dedi ama bende senin gibi harrket konusunda biraz karamsarim olcu nedir bilmiyorm bebegim hareketli tekmeli oynamayi seven bi bebek insallah azalmaz harektleri kotu bisi olmaz insallah haftaya bidaki kontrole kadar bekleyelim bakalim..bu arada azalirsa yada hareket hissetmezsen direk nst ye cik dedi ben gelirim dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 34.haftamdayim cnm...

Sagol canim allah razi olsn

kız bişey yerken ben de ağlarım ayyy çok çirkin olurum öyle de beee,ben de çok duygulanıyom,isimlerini yazamadım,karıştırırım da ayıp olur diye

hoşgeldiniz canlar maşallah size,şu hareket olayı kafamı karıştırıyo ya,akşamları yarım uzanır vaziyette olduğumda şükür gayet oynak ama gün içinde anca sertliğini ve kasılmasını hissediyom,bu hareketten sayılıyomu:44::44:

kız bişey yerken ben de ağlarım ayyy çok çirkin olurum öyle de beee,ben de çok duygulanıyom,isimlerini yazamadım,karıştırırım da ayıp olur diye

bunları gorunce fena oldum cnm yaaa gercekten bak kız derya karagol un mu yanı ou dedım ozelden yazdım ona ama gıremedi buraya galıba masallah onun paşasına maşallahhhhh bizim çirkinlerimiz de bi glseler pufff beklemek cok zor yauwww

Ha bide nst de sancim cikmadi sukur

maşallah kızlar Allah ım bizede kucagımıza almayı nasip etsn inş.

Allahim allahim bunlar cok tatli gercekten hepsi birbirinden guzel rabbim saglikli uzun omurler versin.bizimkilerde boyle cirkin mi olacak acaba

Sabah kontrolden sonra disardaki isleri halledelim dedik ama ben ne hal oldum anlatamam ogle sicaginda ((

Idrar tahlili icin erken dedi dr. Haftaya yapalim dedi. Kizimim.keyfi yerinde masallah
gecen sefer çok degildi gelisimi ama bu sefer cosmus 700gr almis
kilosu 3116 boyu 49 cm. Ben kilo vermisim hatun almis masallah
bakiyir kendine icerde :)))) sanci cikmadi bu arada cok sukur. Kontrollerde haftalik artik

geçen o dengesiz dr olayından sonra hangi şehirde yaptı doğumu tam bilmiyom bi baktık whatsaptan yazışan kızlar foto koymuşlar,kendinin son durumunu bilmiiyom gülüm,inşallah en kısa zamanda toparlanır,sağlıkla büyütür yawrusunu,herşey geride kalır...

Cnm masallah bizim kiza :) allah nazardan korusun insallah.benimde kilo almam durdu sanirim 62 kiloyla kapatcam defteri

Ha bide nst de sancim cikmadi sukur

Massallah kizlar size artik yavas yavas doguruyorz holeeey :)) perdurablem kasilmalarda hareketten dolayi oluyo heralde toplaniyo biyere demekki ara zamanlarda oturup az bisi tatli yiyip kontrol etmek gerekiyo kuzulari az kaldi saglikla alsak kucagimiza ne mutlu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…