- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
sehercim senle günlerimiz aynı mıydı gülüm hatırlayamadım ki,bebişine maşallah,ama bu görmeme durumu Allah korusun tansiyon mu,başkabişey mi,üstünde durmakta fayda var,ayrıca bişey diycem hareketleri 3 saat hissetmezsen gel demiş ya,ayakta oluyoz,çaışır durumda oluyoz,benim zillşi bazen kendini karnıma yaslıyo duruyo,üstelik yerleri de gittikçe daralıyo,kafam karıştı harekette ölçü nedir yaa:44::44:
dilercim,sıkılmak yokk,güzel şeyler düşün,hayal kurrsevgim grupta kızlar da birbirimize gaz veriyoz sürekli bebem,yaparız ALLAHIN İzniyle,geçen bi dr,nette izledim,anne adayıa sorulmazdı sez-normal diye(gereklilikleri asla dahil etmiyom canlar,bana kalsa ben de konforlu bi şekilde olsun isterim),bu sornun sorulacağı kişi doktordur diyo,hakkımızda hangisi hayırlı ise,hangisinde biz de bebişler de sağlıklı olacaksak öyle olsun gülüm,Rabbim kolay getirir inşallah bikaç pırt da doğururuz,her ne şekilde olursa olsun Allah bize sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar versin,doğum tecrübesi ne evliliğe ne başka şeye benzemiyordur sanırım...
yağmurcanım,veletlerin inşallah sağlıkla kolaylıkla gelir,size hayır getirir,tedbir amaçlı onların sağlığı için ne gerekiyorsa yapılacaktır,lütfen şimdi bunları düşünme,fotoğraf makinenizi,oda süslerinizi unutmayın,bizi de habersiz bırakma,epidural mi,spinal mi yaptırcan canım,varsa evde zemzem suyu da alın yanınıza
merhaba kzlar
konrolden geldım sukur iyiyiz nst ye bagladılar ılk defa az bi sancım cıktı ama dr normal dedı şimdilik..doguum normal gozukuyor koca kafalı oğluşum bnm dr muz kafasının biraz buyuk oldugunu ama anormal olmadıgını soyledı bnm kocamın kafatası da buyuk oldugu için hehehebu arada 2810 gr olmusuz veeeeeeeeeeee artık haftada 1 kontrolumuz var ...
hehe attım canm fotoları bulabildiklerimi daha doğrusuOyyy balım bizide hiç kirmazmis
.
sehercim senle günlerimiz aynı mıydı gülüm hatırlayamadım ki,bebişine maşallah,ama bu görmeme durumu Allah korusun tansiyon mu,başkabişey mi,üstünde durmakta fayda var,ayrıca bişey diycem hareketleri 3 saat hissetmezsen gel demiş ya,ayakta oluyoz,çaışır durumda oluyoz,benim zillşi bazen kendini karnıma yaslıyo duruyo,üstelik yerleri de gittikçe daralıyo,kafam karıştı harekette ölçü nedir yaa:44::44:
dilercim,sıkılmak yokk,güzel şeyler düşün,hayal kurrsevgim grupta kızlar da birbirimize gaz veriyoz sürekli bebem,yaparız ALLAHIN İzniyle,geçen bi dr,nette izledim,anne adayıa sorulmazdı sez-normal diye(gereklilikleri asla dahil etmiyom canlar,bana kalsa ben de konforlu bi şekilde olsun isterim),bu sornun sorulacağı kişi doktordur diyo,hakkımızda hangisi hayırlı ise,hangisinde biz de bebişler de sağlıklı olacaksak öyle olsun gülüm,Rabbim kolay getirir inşallah bikaç pırt da doğururuz,her ne şekilde olursa olsun Allah bize sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar versin,doğum tecrübesi ne evliliğe ne başka şeye benzemiyordur sanırım...
yağmurcanım,veletlerin inşallah sağlıkla kolaylıkla gelir,size hayır getirir,tedbir amaçlı onların sağlığı için ne gerekiyorsa yapılacaktır,lütfen şimdi bunları düşünme,fotoğraf makinenizi,oda süslerinizi unutmayın,bizi de habersiz bırakma,epidural mi,spinal mi yaptırcan canım,varsa evde zemzem suyu da alın yanınıza
Cnm geçmiş olsun bebisini sana bagislasin Allah ım ins ..maşallah kuzucuguna yaaa ..
Sağol tatlım bibregumuz az da olsa azalmış ana hala çok büyük Rabbim baska dert vermesin ins
36 cnm sen kaçıncı haftanda sin..bn bugün çatı muayenesi olurum dedim ama olmadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canım kontrolün iyi geçmiş çok sevindim maşallah bebisine..Demek koca kafalıymış oğluşun :) kolaylıkla doğurursun inşallah bacım..
Ben 36.haftamdayken yapmadı doktorum düzenli sancı çıkmadığı için..Doğumu tetiklediği için sancı yoksa yapmıyolar genelde..
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğacak bebeklerin iyi düşün iyi olsun canım.Haberlerini bekliyoruz heyecanla :) Allah yardımcın olsun.
Canım merhaba maşallah bebisine..Hareketleri ihmal etme canım tekrarlamaz inşallah o durum..Geçmiş olsun.
Allah ımmmmm yaaa şuan o kadar çok ağlıyorum ki maşallah bunlara barekallah sübhanallah hepsi birbirinden tatlıcnm derya dogurdu yaaa (true bloo) o çirkin onun mu cok tatlı yaaaa çoooookk...
hem karpuz yiyom hem ağlıyom şarıl şarıl
cnmmmm Allah razı olsun duruyordu hareket azdı cnm yaa sıgmıyokı usg ya goemıyom kafası asağıda dogum pozisynunda ..boyunu soylemeı bn hesapladım 47 cm balım sen naptın
Kizlar biz geldik kontrolden cok sukur sorunumuz yok suyumuz biraz az ama idate eder simdilik dedi..21 temmuz olan dogum tarihimiz 13 u cikiyor sy sonundn itibaren bekliyorum seni dedi..biraz sancimiz cikti iyiyiz sukur..sizler nasilsiniz bakalimmmm...??
hoşgeldiniz canlar maşallah size,şu hareket olayı kafamı karıştırıyo ya,akşamları yarım uzanır vaziyette olduğumda şükür gayet oynak ama gün içinde anca sertliğini ve kasılmasını hissediyom,bu hareketten sayılıyomu:44::44:Cnm 34+0 im bugun walla bende ayakta oldgmda hissetmiyorm genelde sadece totosu sirtini falan dayiyor canimi yakiyor onu hissediyorm evet dktrda gormeme konusuna cok takildi hayirlisi olsn artik zaten bana mumkun oldugunca dinlen dedi hareketleri kontrol et hatta azalincada gel dedi ama bende senin gibi harrket konusunda biraz karamsarim olcu nedir bilmiyorm bebegim hareketli tekmeli oynamayi seven bi bebek insallah azalmaz harektleri kotu bisi olmaz insallah haftaya bidaki kontrole kadar bekleyelim bakalim..bu arada azalirsa yada hareket hissetmezsen direk nst ye cik dedi ben gelirim dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız bişey yerken ben de ağlarım ayyy çok çirkin olurum öyle de beee,ben de çok duygulanıyom,isimlerini yazamadım,karıştırırım da ayıp olur diye
Selam canlar.. cok sukur haberler iyi. Rahim boynu ayni kalmis 1.8 cm. Oglum 45 cm 2.200 kg masallah. Haftada 250 gram aliyo iki haftadir. Insallah boyle devam eder. Temizkikci kadi geldi simdi. Temizlik yapiyor. Yarindan itibaren 34+0 e giriyoz sukur sizlerden naber.?
Kizlar biz geldik kontrolden cok sukur sorunumuz yok suyumuz biraz az ama idate eder simdilik dedi..21 temmuz olan dogum tarihimiz 13 u cikiyor sy sonundn itibaren bekliyorum seni dedi..biraz sancimiz cikti iyiyiz sukur..sizler nasilsiniz bakalimmmm...??
Ha bide nst de sancim cikmadi sukur
bunları gorunce fena oldum cnm yaaa gercekten bak kız derya karagol un mu yanı ou dedım ozelden yazdım ona ama gıremedi buraya galıba masallah onun paşasına maşallahhhhhbizim çirkinlerimiz de bi glseler pufff beklemek cok zor yauwww
Sabah kontrolden sonra disardaki isleri halledelim dedik ama ben ne hal oldum anlatamam ogle sicaginda((
Idrar tahlili icin erken dedi dr. Haftaya yapalim dedi. Kizimim.keyfi yerinde masallah
gecen sefer çok degildi gelisimi ama bu sefer cosmus 700gr almis
kilosu 3116 boyu 49 cm. Ben kilo vermisim hatun almis masallah
bakiyir kendine icerde :)))) sanci cikmadi bu arada cok sukur. Kontrollerde haftalik artik
Ha bide nst de sancim cikmadi sukur
hoşgeldiniz canlar maşallah size,şu hareket olayı kafamı karıştırıyo ya,akşamları yarım uzanır vaziyette olduğumda şükür gayet oynak ama gün içinde anca sertliğini ve kasılmasını hissediyom,bu hareketten sayılıyomu:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?