Sabah kontrolden sonra disardaki isleri halledelim dedik ama ben ne hal oldum anlatamam ogle sicaginda((
Idrar tahlili icin erken dedi dr. Haftaya yapalim dedi. Kizimim.keyfi yerinde masallah
gecen sefer çok degildi gelisimi ama bu sefer cosmus 700gr almis
kilosu 3116 boyu 49 cm. Ben kilo vermisim hatun almis masallah
bakiyir kendine icerde :)))) sanci cikmadi bu arada cok sukur. Kontrollerde haftalik artik
geçen o dengesiz dr olayından sonra hangi şehirde yaptı doğumu tam bilmiyom bi baktık whatsaptan yazışan kızlar foto koymuşlar,kendinin son durumunu bilmiiyom gülüm,inşallah en kısa zamanda toparlanır,sağlıkla büyütür yawrusunu,herşey geride kalır...
yasasin aanammm geldiii:))) ay ben tirsiyorum fena yarin bu saatlrde geliyo bebeklerm bugun son islerimzi halletcez anacm bi suru sey almis bebislere
inşallah gülüm ya,bana ayşe diyebülüüünnnnnMassallah kizlar size artik yavas yavas doguruyorz holeeey :)) perdurablem kasilmalarda hareketten dolayi oluyo heralde toplaniyo biyere demekki ara zamanlarda oturup az bisi tatli yiyip kontrol etmek gerekiyo kuzulari az kaldi saglikla alsak kucagimiza ne mutlu bize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebemm hoşgeldin,maşallah sizeeeSabah kontrolden sonra disardaki isleri halledelim dedik ama ben ne hal oldum anlatamam ogle sicaginda((
Idrar tahlili icin erken dedi dr. Haftaya yapalim dedi. Kizimim.keyfi yerinde masallah
bakiyir kendine icerde :)))) sanci cikmadi bu arada cok sukur. Kontrollerde haftalik artik
Cnm senin park yatak massimo ricco muydu yanlismi hatirliom
geçen o dengesiz dr olayından sonra hangi şehirde yaptı doğumu tam bilmiyom bi baktık whatsaptan yazışan kızlar foto koymuşlar,kendinin son durumunu bilmiiyom gülüm,inşallah en kısa zamanda toparlanır,sağlıkla büyütür yawrusunu,herşey geride kalır...
benimde bu cok hosuma gitmisti ama kullanamam mi diye de bi türlü karar veremedim
bende nevresimde karar verirsem diktircem canim carsafini lastikli falan istedigim gibi ama burda kumas secenegi falan kısıtlı ya uff
evet canım massimo ricco. açılmadı akşam moralimiz bozuldu valla
eşim aramış gittim değiştirdim ama öldüm yorgunluktan
merhaba kzlar
konrolden geldım sukur iyiyiz nst ye bagladılar ılk defa az bi sancım cıktı ama dr normal dedı şimdilik..doguum normal gozukuyor koca kafalı oğluşum bnm dr muz kafasının biraz buyuk oldugunu ama anormal olmadıgını soyledı bnm kocamın kafatası da buyuk oldugu için hehehebu arada 2810 gr olmusuz veeeeeeeeeeee artık haftada 1 kontrolumuz var ...
Kizlar ben geldim kontrolden...kizim 2500gr olmus iki haftada 450gr almis ben sifir kilo almisim :) hatirlayanlar vardir gecen hafta pazar gunu rahatsizlandm gozlerim gormemeye basladi acile gittim bikac saat gozlem altinda tutuldum nedeni anlasilamadi eve donmustum..doktrn bilgisayarinda cikti acile geldigim sordu soyledim gozlerim gormedi faln diye birden adamin sekli degisti cok panik oldu bebegin iyi hareketli ters duruyor ama onemli degil dedi enfazla 3saat hareket etmezse hemen gel hareketleri yavas olursa gel dedi..ama cok panikledi cok telaslandi bundan sonra seni herhafta gorelim dedi kan idrar istedi sonuclari esim gosterck..
Selam canlar.. cok sukur haberler iyi. Rahim boynu ayni kalmis 1.8 cm. Oglum 45 cm 2.200 kg masallah. Haftada 250 gram aliyo iki haftadir. Insallah boyle devam eder. Temizkikci kadi geldi simdi. Temizlik yapiyor. Yarindan itibaren 34+0 e giriyoz sukur sizlerden naber.?
Kizlar biz geldik kontrolden cok sukur sorunumuz yok suyumuz biraz az ama idate eder simdilik dedi..21 temmuz olan dogum tarihimiz 13 u cikiyor sy sonundn itibaren bekliyorum seni dedi..biraz sancimiz cikti iyiyiz sukur..sizler nasilsiniz bakalimmmm...??
Sabah kontrolden sonra disardaki isleri halledelim dedik ama ben ne hal oldum anlatamam ogle sicaginda((
Sorunluymus yani.bizde kurarken zorlandik ama puf noktasi varmis meger
Sagol ebrucum :) sasirdim bende atak yapmis kizim :)Cnm masallah bizim kiza :) allah nazardan korusun insallah.benimde kilo almam durdu sanirim 62 kiloyla kapatcam defteri
sagolasin sevgimm :) degisik biseyde yemiyorum ki. Nihayet donduk valla haftaya.tü tü tü tü maşallah kıııız ne yiyon sen kilosu süpperrrrvallah tas gıbı kız olacak yeaaaa ...bizimde artık haftalık cnm şükür
amiiinnnn cnm aminnnn ..inş iyidir iyi olmasa foto atarmıydıııı aaaa çok begendım cok tatlı yaaaa...
hosbuldum aysem. Sagol kusum. Bakamadim yabebemm hoşgeldin,maşallah sizeee,fotolara baktın mı sen de tatlım
hoşgeldiniz canlar maşallah size,şu hareket olayı kafamı karıştırıyo ya,akşamları yarım uzanır vaziyette olduğumda şükür gayet oynak ama gün içinde anca sertliğini ve kasılmasını hissediyom,bu hareketten sayılıyomu:44::44:
maşallah kızlarAllah ım bizede kucagımıza almayı nasip etsn inş.
Massallah kizlar size artik yavas yavas doguruyorz holeeey :)) perdurablem kasilmalarda hareketten dolayi oluyo heralde toplaniyo biyere demekki ara zamanlarda oturup az bisi tatli yiyip kontrol etmek gerekiyo kuzulari az kaldi saglikla alsak kucagimiza ne mutlu bize
Saolun bacilarrr...tarih dusunce ben bi heyecanlandim bu hafta kalsin sonra gelebilir dedi doktorumuz hadi insallah...hepinize masallahhhh..bebislerede bayildimm bittimmm allahim korusun hepsini jns.
Saolun bacilarrr...tarih dusunce ben bi heyecanlandim bu hafta kalsin sonra gelebilir dedi doktorumuz hadi insallah...hepinize masallahhhh..bebislerede bayildimm bittimmm allahim korusun hepsini jns.
Sagol ebrucum :) sasirdim bende atak yapmis kizim :)
Basindan beri cok kilo aldim ama son zamanlarda durmustu simdide eksiye gecmeye basladim. Sicaklar kesinlikle buna sebep bence. Ama kilo vermenin yada sabit kalmanin bebise bir etkisi yokmus. Bak kiz alacagini aliyorbebisler biliyor isi :))
sagolasin sevgimm :) degisik biseyde yemiyorum ki. Nihayet donduk valla haftaya.
hosbuldum aysem. Sagol kusum. Bakamadim ya(( telden girmeye aliskin degilim 1 saatte 1 mesaj yazdim.
Aksama pcden gireyim ben ya boyle hic tadi yok
Cok tatlilar maşallah: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?