2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
anammm bi an 39. Haftaya kadar gelmediğini dusundum 37 olsun hemen gelsin yaaaa bdt en son olanlardaniz milet dogurdukca ben kuduruyorum burda

Aynen benimkide cok gec bende 37den sonra gelsin diyorum da. Concisler ne diyor icerde bilmiyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar bugün kontrol vardı tansiyonum yükseek çıktı tahlilde protein kaçağı varsa akşam sezeryana alcam dedi çok şükür yokmuş persembe sabahina kaldi son 6 gün

Melis güzel dimi benimde içime sindi azra azra dedik kapı susunu falan azra hazırladık degistireyim bari :) Sağolun kizlar

Herkes melis demis :) melis hem zarif hem.sicak bir isim.

Slm kızlar bugün kontrol vardı tansiyonum yükseek çıktı tahlilde protein kaçağı varsa akşam sezeryana alcam dedi çok şükür yokmuş persembe sabahina kaldi son 6 gün

özeniyorum ama böyle son 5-6 yazılınca

böyle diye diye benim temizlik yapılmadan, annem gelmeden, bebeğin çantası bile hazırlanmadan bebek gelcek diye de tırsıyorum

Gözün aydin canim :) ne imreniyorum az gunu kalanlara. Masallah... Rabbimm saglikla kucagina almayi nasip etsin. Simdiden soyliyim.daha girersin ama hastaneye giderken haber ver canim. Bizde dualarimizla yaninda olalim.

dur daha erken kız beraber doğurcaz seninle bdt aynı

sürekli bir sancı mı, aralıklı olarak mı giriyor

dakika tut ilk kez oluosa

Bak bak dogurasi var ya sanci cikariyor kendine

Dakika tutulacak gibi diil kizlar adet agrisi gibi devamli anlamadim ki...he valla dogurasim var ama oglumun rahati yerinde gibi..

dün akşam eşim bütün halıları topladı, bekliyorum bakalım halıcılar gelcekler bugün

kardeşim geldi heryeri bir paspasladı iyi oldu

pazar eşime koltukları sildiricem inşallah

pazartesi de temizliğe başlıcaz artık kardeşimle camlar silinip perdeler yıkanıcak, mutfak dolaplarını da hallettik mi işler tamam

Dakika tutulacak gibi diil kizlar adet agrisi gibi devamli anlamadim ki...he valla dogurasim var ama oglumun rahati yerinde gibi..

Diler satis yapma.kizz bekle az daha :)
Zorla psikolojik sanci veriyor hatun kendi kendine :))
Saka bir yana belli araliklarla degilmi sabit mi?

Kizlarrr benim belimdn kasiklarimA dogru acaip bi agrim var ilk defa boyle oluyorrr ...neden kiii?

Canim bugün bana doktorum tamda anlattığı şey. Doğum sancin geliyor hayırlısıyla. Böyle olursa hemen gel dedi bana ama sen sancı araliklarina bak istersen bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…